Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Keva je htela da progutam njihovu spermu

Moji su se roditelji rastavili prije dve godine i od tad ja stalno posjećujem kevu koja živi u Beogradu. Svakih možda mesec do dva. Ovo što ću vam ispricat desilo mi se prošli put kada sam išao.

Sve je bilo normalno među nama nekoliko dana, ali ja sam nekakav perverznjak što se tiče ženskih čarapa (najlonki, helanki, hulahopki…). Ne znam zašto, ali tako je, obožavam ih. Naime, predzadnji dan sam slučajno video gdje keva ostavlja najlonke.

Bilo je možda 15 sati, a ona se u 16 sa posla vraća, pa sam sjeo da skontam hoću li ih obući ili ne, i dok sam skontao da hoću bilo je 15:15 otprilike. Bile su to crne mrežaste čarape i slućajno sam video i tange u kesi gdje je držala čarape… I obučem i tange i sve, i otišao sam da se ogledam u WC.

Dok sam bio u WC-u nisam čuo da je neko ušao. Kada sam izlazio iz WC-a video sam mamu ispred kako gleda u mene. Počela se smijati, rekla mi je da siđem dole i da je čekam u dnevnoj i da ne skidam ništa. Sišao sam i čekao je možda 5 min.

Kad sam je ugledao kako silazi sa nekim crvenim tanga gaćicama i štiklama sa visokom petom, istom kao što nosaju na pornićima, tako mi se digao. Kada sam joj vidio sise htjeo sam da svršim u gaćama kolko su dobre bile. Došla je i sjela do mene i poljubila me. „Sine jesi li ti peder?”, upitala me. „Mama, ne znam ozbiljno šta sam, a obožavam neke ženske stvari da oblačim.” Rekla mi je da je ok i da sačekam tu. Sačekao sam i donijela je šminku svoju i pitala me: „Hoćeš da te našminkam?” Rekao sam da hoću i našminkala me je i rekla: „Sviđajul’ ti se mamine sise?” Rekao sam da mi se sviđaju i ona mi je rekla da je ližem oko bradavice jer je to uzbuđuje.

Nakon toga je izvadila vibrator iz nesesera za šminku. Rekla mi je da ga oližem, ja sam olizao, i ona je počela polako pičku preko gaćica da masira. Vidio sam kako su gaćice bile sve više mokre. Pitala me je još jednom da li sam peder, odgovorio sam da ne znam šta sam. Rekla mi je da se naguzim, ja sam se naguzio i ona mi je skinula gaćice i uključila vibrator da malo vibrira i gurnula ga malo. Pitala je da li mi prija, a  ja sam reko da prija dok mi se kurac još više stvrdnuo.

Ona je onda sve više pojačavala vibraciju i više gurala. Kad samo najednom je ustala i otišla do telefona, a vibrator je još uvjek bio u meni. Izvadio sam ga i pokušao da čujem sa kim priča i šta razgovara. Samo sam čuo: „ćao” i „požurite”. Ona je ušla opet u sobu i legla na trosjed i rekla mi: „Dođi sad ovamo i u guzu me jebi lagano”. I ja sam odmah priletio i počeo. Sve je govorila slabije…

I na kraju je rekla da ga izvadim, ja sam ga izvadio ona je vrištala. Nije kod mene nešto posebno velik – nekih 16. 5cm. Rekla mi je keva: „Dodaj mi vibrator”, ja sam joj ga dodao a onda je rekla da sjednem kraj nje.
Raširila je noge i počela da ga sebi ubacuje u picu lagano.

Vrata su zazvonila. Keva je otišla da vidi ko je i rekla im je, onako gola, da uđu, dok sam ja sjedio sa samo najlonkama na sebi. Ušli su u sobu i vidio sam dva muškarca onako srednjih godina, koji su pitali: „To je taj ljepotan?”

Počeli su se skidati i rekli su mi da priđem, dok je keva sjela i uzela vibrator. Rekli su mi da im otkopčam pantalone. to sam uradio i skinuo im gaćice. Ugledao sam ogromne kurčine na pola dignute, znao sam odmah šta slijedi. Uzeo sam jednog i počeo da ga ližem, pa sam ga zagurao kolko sam mogao i tako sa drugim.

Ovaj prvi je rekao da se naguzim i htjeo je da mi ga gurne, kad je keva došla i rekla: „Ne bez kondoma” i donijela je dva kondoma. Ovaj prvi je ga stavio, a ovaj drugi nije još.

Počeo je prvi sa kondomom da mi gura polako, a drugom sam počeo da pušim, i tako se to sve odvijalo još možda desetak minuta. Onda je keva je počela da svršava gledajući nas i govorila je sve jebozovne zvuke… i osjetio sam spermu u ustima.

Ovaj je izvadio iz guze i htjeo da mi svrši u usta, i svršio je. Keva je sve govorila: „Progutaj!”, vrištala je… Ja sam još prišao i ispljunuo sve u usta i ona je htjela da mi vrati, vratila je i rekla: „Progutaj”, i ja sam progutao i ona me poljubila.

I tako, ti momci su otišli, ostali smo ja i keva, istuširali smo se zajedno. Sutra smo se čitav dan žvalili i ‘vatali i otišao sam kući kao da se ništa nije desilo.

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o