Sve je počelo kao šala

Registrovani korisnici ne vide reklame

Jelena i ja smo u braku 14 godina. Imamo sina od 13 i ćerkicu od 11 godina. I pored toga što je dva puta rađala, Jelena izgleda fantastično. Duge noge, zategnuta zadnjica, grudi sasvim solidne, oštre ali pravilno raspoređene crte lica čine je neverovatno poželjnom.

Ok, znam da ima i zgodnijih devojaka, ali sa svojih 36 godina izgleda kao prava seks-bomba. Ovo sve naročito dolazi do izražaja kada se lepo obuče.

Ne, ne mogu reći da se oblači provokativno, naprosto sa njenom figurom i ponašanjem ona deluje kao uvek spremna za parenje, tigrica.

tumblr_nkfdisN4331rjgipqo1_500U ormanu ima desetak kompleta seksi veša, korseta, baby-dol majica, tangi, čarapa sa halterima, fishenet čarapa i sl. Stičem utisak da njoj to samopouzdanje daje upravo donji veš.

Iskreno, dok sam još bio momak, plašio sam se da joj priđem jer je delovala neverovatno uzdignuto. Strašno je držala do sebe, što i danas čini. U krevetu je oduvek bila veoma slobodna. Eksperimenti sa igračkama nam svakako nisu strani.

Decu smo poslali kod njenih a mi smo se spremali za letovanje. Jelena je, inače, advokat, i od jednog klijenta koji je bio prezadovoljan njenim uslugama dobili smo gratis letovanje na severu Španije.

Pedantna, kao i uvek, Jelena je skoro sve svoje stvari spakovala tri dana pre polaska. S obzirom da ovo putovanje nismo planirali, Jelena je morala da svoje obaveze prilagodi tome, te je poslednja 23 dana provela van kuće.

Dok sam spremao svoje stvari pala mi je na pamet mala šala. Iz njenog kofera izvadio sam sve njene gaćice i bruseve koje je ponela. Korsete nije ponela jer su problematični za pakovanje a i pretoplo je za njih.

Stigli smo u prestonicu Katalonije, grad Gaudija, Barselonu. Odatle smo, nakon kraće pauze, nastavili ka mestu Ljoret de Mar, tridesetak kilometara udaljenom od Barselone. Smestili smo se u hotel i već nakon tuširanja Jelena je primetila da joj nešto nedostaje.

– Da nemaš ti neke veze sa ovim? – upitala me je pomalo drsko.
– Ne znam na šta mislis. – odgovorio sam joj šaljivo, ali je ipak shvatila poentu.
– Pa jel’ znaš koliko mi je bitno da uparim donji veš sa ostatkom garderobe? Jel’ si ti normalan? Zbog čega moraš da mi upropastis svaki odmor?
– Ok, kupicemo drugi veš.
– Jel’ si ti normalan? Pa jel’ znaš pošto je kvalitetan ženski donji veš?

Već je počela da histeriše, što joj nije bilo strano. – Večera počinje u 19h. Čekam te dole – odgovorio sam joj i izašao iz sobe jer nisam želeo svađu.

Želeo sam da se malo našalim sa njom, ali očigledno da mi nije uspelo. Tridesetak minuta, koliko je ostalo do večere, ubio sam šetajuci se po hotelu i velikoj bašti ispred hotela.

U jednom trenutku u bašti je postalo previše tiho. Primetio sam da skoro svi muškarci gledaju u pravcu vrata hotela i okrenuo sam se da vidim o čemu je reč.

Mogu da kažem da sam se zamalo smrzo kada sam ugledao Jelenu kako na svojim štiklama lagano hoda prema mom stolu.

e310Na sebi je imala svilenu belu košulju ispod koje su se oslikavale njene fantastične grudi a s obzirom da nije na sebi imala brus, bradavice su štrčale veoma bezobrazno.

Dole je imala usku nebo-plavu suknju do iznad kolena, tako da su njene vitke noge maksimalno dolazile do izražaja.

Plava kosa joj je bila vezana u rep a crne naočare su joj davale neku čudnu ozbiljnost. Prišla je mom stolu i kratko pitala da li bih pošao sa njom na večeru ili da potrazi drugo društvo.

Osmehnuo sam se šmekerski i krenuo za njom. Imao sam utisak da sam u očima prisutnih izgledao kao filmska zvezda.

– Izgledaš prelepo! – rekao sam joj dok smo čekali da nas usluže.
– Hvala – odgovorila je kratko. – Očito nije bila raspoložena za priču.
– Hoćemo posle do diskoteke? – pitao sam je i dodao joj prospekt koji sam našao u bašti.
– Razmisliću! – opet je bila ostra.

S obzirom da smo sedeli u uglu i da smo delimično bili zaklonjeni nekim cvećem, ja sam rukom pomilovao njene butine. Kada je osetila moju ruku samo me je oštro pogledala.

Dobro sam znao da je to onaj njen pogled koji čoveka preseče kao nožem, ali sam rukom krenuo među njene noge.

11008853_972885552752001_51279548_nPošto je u rukama držala viljušku i nož, nije mogla da dovoljno brzo da reaguje a da to ostali ne primete, pa je pokušala da noge zadrži spojene a viljušku je lagano ostavila na sto i uhvatila moju ruku. Za to vreme sam ja pod svojim prstima već osetio njenu vlaznu picu.

– Prestani! – rekla mi je kroz zube.
– Vidim da ti je veoma loše – prokomentarisao sam šaljivo, jer je i po njenim bradavicama moglo da se zaključi da je izuzetno napaljena.

– Ne znam zašto misliš da si ti razlog tome? – očigledno ju je veoma palila činjenica da sedi u prepunom restoranu a da pritom na sebi nema ni gaćice ni brus.

Završili smo večeru i vratili se u sobu. Čim smo zatvorili vrata od sobe, ja sam je uhvatio s leđa i počeo da je ljubim po vratu i rukama da otkopčavam njenu košulju.

Malkice se bunila, ali imam utisak da je to bilo više zbog straha da joj ne pokidam dugmad sa košulje. Rukom sam joj zadigao suknju i rukom krenuo ka pici.

Opet me je uhvatila za ruku, istrgla mi se iz zagrljaja i povukla ka sebi. Gurnula me je na krevet i zadigla suknju. Tada sam spazio njenu sveže obrijanu picu.

tumblr_mn810v4Ws71ss8ymgo1_400Dok sam ležao na krevetu ona me je opkoračila i svoje međunožje mi prinela ustima. Počeo sam da joj ližem usmine i sisam klitoris.

Pokušao sam rukama da joj se približim, ali me je uhvatila za ruke i zadržala. Nije joj dugo trebalo. Doživela je veoma jak orgazam.

– Bolje se privikni na ovo jer je ovo sve sto možeš da dobiješ od mene na ovom letovanju.

Otišla je do kupatila na tuširanje.

Kroz zatvorena vrata kupatila dobacila mi je da je čekam ispred ulaza u hotel i da će ona brzo da siđe. Kada se posle desetak minuta vratila, primetio sam da je obukla bele mrežaste čarape sa halterima. Totalno sam odlepio kada sam je video.

– Hoćeš da se prošetamo i vidimo da li ima nekog lepog veša za tebe? – pitao sam je.
– Šta mi fali ovako? – odgovorila mi kroz osmeh prvi put od kako smo stigli u Ljoret.
– Ja. – rekao sam i udario je dlanom po guzi.
– Ti si svoje za ovo letovanje završio. – reče mi i ubrza korak.

U diskoteci smo se jedva dovukli do nekog stola za kojim je bila najmanja gužva. Nisam ni primetio da su za tim stolom samo muškarci. Njih petorica. Po govoru bih rekao da su iz različitih zemalja jer su govorili lošim engleskim jezikom.

U stvari, dvojica su bila iz Rusije ili nekih bivših zemalja SSSR-a. Oni su razmenili par rečenica na ruskom jeziku. Učio sam ruski u školi i posedujem određeno znanje. Nije mi promakla opaska jednog od ove dvojice da moja Jelena izgleda kao porno zvezda, ali me je iznenadio komentar onog drugog koji je rekao da Jelena ima facu koja kao da kaže svrši mi po licu. Nasmejao sam se malo i preneo Jeleni šta su rekli. Ona se okrenula prema ovima i blago se nasmejala. Ja sam otišao po piće i dok sam se vratio Jelena je razgovarala sa ovim momcima.

l_3678e1664f7098d9815f4944b328bdb0Svi su bili studenti i došli su na neko rukometno takmičenje. Upamtio sam samo ime ovog rusa koji je komentarisao ono za lice. Taj se zvao Dima. Ovaj drugi je imao više neko kinesko ime, a ostalima nisam ni čuo imena. Dima je bio najkrupniji među njima, iako su i ostali bili kao šifonjeri.

Primetio sam da joj je Dima nešto šapnuo na uvo a ona je samo slegla ramenima, pružila mi svoju čašu i otišla sa njim do sredine diskoteke da igra.

Nastavio sam razgovor sa ovim momcima ali sam sve vreme pokušavao pogledom da pronađem Jelenu i Dimu. Tih desetak minuta mi je bilo kao večnost.

Jelena se vratila do našeg stola a Dimu je držala za ruku dok se probijala kroz gužvu. Primetio sam to ali nisam želeo da komentarišem.

– Riba je strava, živa vatra. Sve vreme mi je dupetom vrtela po kurcu. Izgleda da ni brus ne nosi. – rekao je Dima svom zemljaku na ruskom jeziku, valjda misleći da ga ostali ne razumeju.

Pravio sam se da nisam čuo. Uhvatio sam je za ruku i pozvao je da pođe sa mnom da igra. Odgovorila mi je da je pustim par minuta da dođe do vazduha jer se umorila od igranja.

Tada je i ovaj drugi rus pitao da pođe sa njim na ples, što je ona oberučke prihvatila i odmah pošla sa njim. To me je pomalo razbesnelo.

Dima me je upitao da li mi smeta što je igrala sa njim i što sada igra sa njegovim kolegom. Odgovorio sam mu da nemam ništa protiv, ionako je moja cele noći. Nasmejao se i poručio nam turu pića. Slovenska duša, pomislih. Ponovo sam pokušavao da vidim šta se dešava sa Jelenom i Dimi rekoh da idem do toaleta.

Probijao sam se kroz gužvu i u jednom trenutku spazio Jelenu i Rusa kako zbijeni jedno uz drugo igraju. Njegove ruke bile su na njenom struku a njene oko njegovog vrata.

tumblr_n0fvmkEvgP1qixosbo6_500Bio je viši od nje i gledao ju je pravo u oči dok su igrali. Njen struk bio je priljubljen uz njegov stomak i sve vreme se trljala o njega. Hteo sam da poludim.

Otišao sam do wc-a da se malo umijem. Kada sam se vratio Jelena je ponovo bila za stolom i umirala od smeha zbog njihovih šala. Ovde je baš zagušljivo.

– ‘Ajmo malo napolje – predložih joj.
– Ti idi, ja samo da popijem piće i dolazim. Čekaj me na plaži. – reče mi na engleskom jeziku.

Ovo me malo zbunilo, s obzirom da sam ja nju pitao na srpskom. Razmislio sam malo ali sam odlučio da ipak izađem. Na plaži sam sedeo skoro sat vremena pre nego što se ona pojavila.

– Da popijem piće i dolazim. – ponovio sam njenu rečenicu od malopre.
– Pa do sada sam pila piće. – reče mi i sede mi u krilo i poče da me ljubi. Bio sam iznenđen njenom reakcijom jer je bila do malopre sva nadrndana. Ljubili smo se nekoliko minuta ali sam u njenom zadahu osetio nešto čudno.
– Na šta to mirises? – upitah je.
– Ne znam, na šta mislis?
– Ne znam, neki čudan miris, kao da si pušila – rekoh joj, iako sam znao da je zakleti nepušač. Ona se zagrcnu od smejanja i nastavi da me ljubi.
– Pa možda i jesam pušila – reče posle nekog vremena.
– Odakle ti cigarete? – pitah je.
– Ko govori o cigaretama? Mozda sam pušila cigare, i to ruske!! – reče i nastavi da me ljubi. Ja sam se nasmejao, ali u stvari me je malo isekla tim komentarom.
– Jel’ bi se ljutio da sam stvarno to uradila? – upita me onako seksi glasom. Ja sam samo ćutao i ljubio joj vrat.
– Shvatiću ovo kao da se ne bi ljutio – prokomentarisa moj postupak. Dok sam je ljubio krenuo sam rukom po unutrašnjoj strani njenih butina. Ona me ponovo zaustavi i reče mi da do kraja letovanja tamo mogu samo ustima. Podigao sam je iz svog krila i spustio je na klupicu.

Kako smo bili na klupici koja nije bila osvetljena zbog obližnjeg drveta koje je pravilo senku, ja sam kleknuo ispred nje i rukama joj razmaknuo noge.

close-up-clit-licking-gif– Jel’ si normalan, šta radiš to? Videće nas neko! – reče ali nije se previše trudila da me spreči u mojoj nameri.
– Šta te briga, ionako nas ovde niko ne poznaje, tako da čak i ako bi nas videli to nikome ne bi mogli da prenesu. – rekoh joj i nastavih ustima ka njenoj pici. Bila je neverovatno vlažna.

Čak i po unutrašnjoj strani butina. Kada sam ustima dotakao njenu picu ukapirao sam da to nije sve od njenih sokova, već je to nečija sperma!!!

Podigao sam samo glavu i pogledao je zbunjeno.

– Pa šta si očekivao kada si u diskoteci, sa još petoricom momaka, ostavio samu svoju ženu iako si znao kako je obučena? – odgovori mi hladno. Nisam mogao da verujem.

Klečao sam ispred nje i gledao je u oči. Prosto nisam mogao da verujem u ono što sam upravo čuo od svoje supruge, od majke moje dece. Ona je samo glavu naslonila unazad a rukama me uhvatila za glavu i ponovo me vukla ka svom međunožju. Nisam znao šta da radim u tom trenutku.

Pokušao sam da ustanem ali me ona zadržala i ponovila moje reči od malopre: „Šta te briga, ionako nas ovde niko ne poznaje, tako da čak i ako bi nas videli to nikome ne bi mogli da prenesu“ rukama me samo jače uhvati za glavu i gurnu je sebi među noge.

Počeo sam da sisam kao lud. Ona je samo uzdisala i stenjala. Posle par minuta počela je da se trese i da svršava.

Kada je došla k sebi odgurnula me je od sebe, spustila suknju i ustala. Potražio sam joj papirnatu maramicu kako bih obrisao ostatke sperme po svojim obrazima.

– Nemam maramice, a i ovako baš izgledas seksi. Taman će svi znati šta si do sada radio a niko te ne poznaje i baš te briga – reče mi i krenu ka hotelu. Ja sam samo ćutao i pratio je.

Po ulazu u hotel ja sam nastavio do recepcije po ključ a ona me je čekala ispred lifta.

– Gospodine, malkice ste se umazali po obrazima i kragni. – reče mi devojka na recepciji, i pruži mi papirnatu maramicu.
– Hmm… Verovatno od majoneza od salate – zahvalih se i dođoh do Jelene koja me je čekala u liftu.
– Izgleda da ti se majonez dopao?! – reče mi kroz osmeh i rukom me uhvati za kurac preko pantalona.
tumblr_o4el8gK2dN1tezjkso1_500– Oooo… Izgleda da tebi ni malo nije bilo loše – reče Jelena.
– Jesi li ti svesna šta radiš? Ej, ti si majka dvoje dece! – pokušao sam da je urazumim.
– A nisam majka dvoje dece kada sam na letovanje pošla bez donjeg veša?!

Ušli smo u sobu i dok se ona tuširala ja sam sedeo na krevetu i razmišljao šta me je snašlo. U tom trenutku zazvonio joj je mobilni. Uzeo sam telefon i ne gledajući ko zove javio sam se. Veza se prekinula i dok sam pokušavao da pogledam u spisku primljenih poziva ko je zvao, telefon je ponovo zazvonio ali ovog puta je stigla poruka.

Nemam običaj da proveravam Jeleni poštu ali sam ovog puta odustao od tog principa i pogledao poruku. Bila je to fotografija Jelene sa ustima punim debelog kurca.

Očigledno je neko snimio mobilnim telefonom dok mu je Jelena pušila. Dok sam se ja povratio iz šoka stigla je još jedna poruka. Ovog puta bila je to fotografije na kojoj se videla Jelenina zadnjica sa kurcem u njenoj pici.

Aletta-Ocean-oral-normal-anal-3-cocks-3Jasno su se Jelenine mrezaste čarape i halteri videli sa strane. Ne, nisam bio besan. Više je to bilo stanje u kome ništa više ne može da vas iznenadi.

Bip! – još jedna poruka. Ovog puta bio je to sms: “See you in one hour in your apartment. Dress only your stockings and suspenders, and your shoes, ofcourse. Kiss!“

U tom trenutku Jelena je izašla iz kupatila. Izgledala je kao boginja! Kosa joj je bila puštena a ona potpuno gola.

– Jel’ me trazio neko? – pitala je.

Ovo je već bilo previše!!

Nakon što sam pročitao njenu poruku, došlo mi je da zaplačem i malo mi je falilo da pokupim svoje stvari i da se vratim u Srbiju odmah. Pa sve ovo je bilo smišljeno samo kao šala i kao način da se što bolje provedemo u Španiji, da se podsetim starih dana kada smo imali divlji seks na svakom našem sastanku. Želeo sam da osvežimo naš seksualni život, ali ne na ovaj način. Drhtao sam i plakalo mi se.

Jelena mi je prilazila brišući kosu velikim peškirom. Uzela je telefon iz moje ruke i pročitala poruku. Moram da priznam da mi se činilo da je i ona sama bila iznenađena sadržinom poruke i da je bila prilično zatečena. Dok sam ja u čudu sedeo i razmišljao o svemu što mi se desilo i što se dešava, Jelena je navlačila čarape, sređivala kosu i šminkala se.

Najuvrnutije je bilo to što mi je kurac bio maksimalno tvrd!!

– Jelena, da li shvataš u šta se uvaljujemo? – pitao sam drhtavim glasom.
– Da, što? – odgovorila je i ona drhtavim glasom ali se pritom trudila da zvuči smireno.
– Jelena, znaš i sama da sam ovo sa donjim vešom napravio samo da bi smo se bolje zabavili.
– Zar se ti ne zabavljaš? Po izbočini na tvojim pantalonama bih rekla da je tebi zabavnije nego meni. – reče dok je prolazila pored kreveta na kome sam sedeo i dobaci mi rukom poljubac.

Sekunde su mi prolazile kao večnost.

– ’Ajde obuci se da siđemo dole do restorana. Popićemo nešto i porazgovarati o ovome kao odrasli ljudi – pokušavao sam da je urazumim.
– Ok, ti siđi dole i čekaj me. Ja silazim brzo.

Znao sam da ću, ako budem sišao, zažaliti. Međutim, nisam mogao da izdržim da sedim u sobi u kojoj moja supruga dočekuje grupu mladih pastuva.

Izašao sam iz sobe dok su mi kolena klecala. Jedva sam se dovukao do restorana i poručio nešto žestoko, ne sećam se više ni šta sam poručio. Na stolu sam spazio neki flajer u kome je bila gomila reklama za prodavnice i kozmetičke i frizerske salone, fitnes centre i ostale radnjice koje su radile u okviru našeg hotela. Spazih prodavnicu donjeg veša!! U flajeru je pisalo da svi objekti u hotelu rade non-stop.

Konačno mi se možda sreća osmehnula i rešila da mi pruži šansu da se izvučem iz ovog haosa. Konobar mi je ljubazno objasnio gde se prodavnica nalazi i lako sam je našao. Utrčao sam i kupio najskuplji komplet brusa i gaćica koji sam našao i jurnuo ka našoj sobi.

Naravno, lifta nigde nema. Trčim stepenicama i ulećem u sobu. Jelena se i dalje pred ogledalom češlja a na sebi ima čarape sa halterima i cipele sa štiklama, baš kao u poruci.

Sa osmehom na licu prišao sam joj, zagrlio je i pružio joj poklon. Bez reči me je pogledala u oči i nasmejala se gotovo neprimetno i potom me poljubila lagano u obraz.

– Vidimo se dole – reče mi kroz osmeh i krenu da raspakuje gaćice – ali se bojim da te ovo neće baš izvući.
– Samo ti to obuci i siđi dole. Čekam te! – rekoh i dalje nesiguran šta će se desiti. Sedeo sam za šankom u baru koji je bio sastavni deo restoran-sale i ispijao piće koje sam poručio maločas.

Led se istopio, ali meni je bilo u tom trenutku bitno da popijem nešto žestoko, pa makar to bilo i toplo.

Sa moje stolice pružao se pogled na vrata od lifta, tačnije od tri lifta. Kad god bi se neka vrata otvorila, ja bih zamišljao Jelenu kako izlazi. U jednom trenutku spazio sam dvojicu onih Rusa, ali umesto da se upute ka recepciji ili liftu, ovi dođoše do šanka. Priznajem da sam bio uplašen, ali ipak sam shvatio da me nisu ni primetili.

tumblr_mwvowe0TEN1r3pv4qo1_500– Je li tu Ivan? – upitali su šankera na čistom ruskom jeziku
– Samo trenutak – reče i ode iza šanka. Posle desetak sekundi pojavi se tip koji je izgledao kao pravi pravcati mafijoza. Crno odelo sa belim linijama, skupa kravata, cipele, u ruci kubanka itd. Tip je bio sveže obrijan, zalizan i prilično namirisan.
– Šta je bilo? – upita ih ovaj.
– Gazda, samo da vidiš kakvu smo žensku malopre kresnuli u klubu! – reče jedan od ove dvojice i pruži gazdi svoj mobilni telefon, na kome su verovatno bile fotografije moje supruge.
– Jel’ vas ja plaćam da igrate rukomet ili da jebete po Španiji? – dreknu gazda, ali kada je pogledao fotografije, kao da je omekšao, a to su primetila i ova dvojica
– Gazda, to je tvoja gošća. Srpkinja!! – reče ovaj drugi rus, koji kao da je pokušavao da oraspoloži gazdu – čeka nas u svojoj sobi – dodade ovaj
– Ama jel’ vama jasno da ima da vas pobijem ako izgubite i sutrašnju utakmicu!! Marš u svoje sobe na spavanje. Sutra hoću da vas sve vidim odmorne na jutarnjem treningu!

Nakon ovog momci se povukoše i krenuše ka svojim sobama pognute glave.

Uff. Kao da mi je pao kamen sa srca. – Molim vas još jedno piće, sa više leda. – rešio sam da se opustim.

Tada se gazda obrati ovom momku i ponovo mi zastade knedla u grlu: – Idi vidi ko je ova Srpkinja, do kad je ovde, u kojoj sobi i ostalo.

2b623ca02e14ded8acf67e6619aba35fU tom trenutku spazih Jelenu kako izlazi iz lifta i ide prema meni. Njihala je kukovima neverovatno jebozovno. Jarko crvena haljina, crne fishnet čarape i njene omiljene crne cipele sa visokom potpeticom. Ramena su joj bila gola, pa je njena figura još više dolazila do izražaja.

Dok se vraćao u prostoriju iza šanka, gazda krajičkom oka spazi Jelenu i zaustavi se na vratima. Na trenutak je oborio pogled, kako bi mogao da je ošmeka ispod naočara koje je nosio sve vreme. Došla je i sela na stolicu do moje.

– Od kad ti piješ žestoko? – upita tiho.
– Kako ti se sviđa veš ? – uzvratih pitanjem.
– Mmm, samo da znaš kako mi nežno miluje picu… – šapnu mi na uvo a jednom rukom mi pređe preko kurca. Umalo se nisam onesvestio od užitka.
– Pa ti si i dalje napaljen? – reče ne tako tiho, pa sam se bojao da će i konobar to čuti. U tom trenutku nisam ni razmišljao da li on razume srpski.
– Više nisi ljuta? – upitah je i nasmejah se, ali je to više bio onaj osmeh kao kad se dete ukaki pa to saopštava majci ali tako da se majka ne naljuti.
– Ako mislis da ćeš da se izvučeš samo sa jednim kompletom donjeg veša, grdno se varaš. Hajde da pređemo za neki od ovih stolova, šank-stolice mi nikad nisu prijale – reče i krenu ka jednom od stolova iz ćoška. Konobar nam je preneo piće sa šanka i upitao šta ćemo još da popijemo na račun kuće jer gazda časti.

U trenutku sam osetio navalu ljubomore ali dok sam stigao da naručim Jelena je već poručila za sebe neki liker a za mene čaj!! Nisam reagovao na to što je naručila već sam i dalje ispijao svoje piće od malopre. Zagledao sam se u čašu ispred sebe dok sam rukom mešao piće u njoj kako bi kockice leda što bolje ohladile piće.

Nisam ni primetio kada je onaj majmun (gazda) prišao našem stolu i pitao da li može da nam se pridruži. Bio sam prilično zatečen. Predstavio se kao vlasnik hotela. Jeleni je imponovalo da sedi u društvu tako bogatog čoveka pa je potvrdno odgovorila na njegovo pitanje. Iako nisam želeo da sedi sa nama to nisam smeo da kažem jer sam se bojao Jelenine reakcije.

– Odakle ste, rekao bih negde sa Balkana? – upitao je mene a potom pogled prebacio na Jelenu, kao da je odgovor očekivao od nje.
– Po čemu ste zaključili da je u pitanju Balkan, ako smem da znam? – upita ga Jelena trudeći se da deluje što otmenije. Ovakvo njeno držanje mi je veoma poznato, naročito kada smo u većem društvu.
– Samo na Balkanu i na jugu Španije se mogu sresti žene poput vas. Temperamentne i lepe. Prepune neke divlje vatre… – govorio je u stilu latino-američkih ljubavnika, što me je samo po sebi nerviralo. – Uvek mi je zadovoljstvo kada mogu da ugostim takve goste – nastavljao je u istom stilu. – Kako se provodite u Kataloniji? Prijatelj mi je rekao da ste se lepo proveli u diskoteci. Verujem da ste ga upoznali. Jedan od najtalentovanijih mladih rukometaša danasnjice, velika nada mog rukometnog kluba iz Moskve – reče, najverovatnije misleći na Dimu.

Pri samom pomenu diskoteke i Dime nešto je počelo da mi se vrti u stomaku. Znao sam da ovo neće da izađe na dobro. Jelena je nastavila razgovor sa njim a ja sam samo slušao sa strane i pucao od ljubomore i neke čudne uzbuđenosti. Nisam ni primetio kada se restoran napunio i kada je počela neka svirka. Bio je to neki bend koji je svirao nešto sto bih opisao kao mešavinu džeza i kubana.

Tada sam shvatio da je taj deo restorana napravljen tako da preko dana funkcioniše kao restoran a uveče kao klub. Žmarci su mi prolazili kroz telo kad god bi ovaj majmun pomenuo rukomet ili diskoteku.

Koliko sam shvatio, tip je vlasnik rukometnog kluba iz Moskve i vlasnik lanca hotela u Španiji, a poreklom je negde iz Katalonije, iako se po njegovom tenu to ne bi reklo. Tip je naručivao ture pića za sebe i Jelenu a mene kao da nije ni primećivao.

U stvari, kada je prvi put pozvao konobara i upitao šta ćemo da popijemo, Jelena je zatražila za sebe ponovo liker, dok je za mene naručila neki gusti voćni sok, jer ne smem da konzumiram alkohol zbog srca.

Shvatio sam ovo kao šalu, ali na dalje me nisu ni pitali šta pijem. Tačnije, potpuno sam bio isključen iz komunikacije. Non-stop mi je u glavi bila fotografija sa Jeleninog mobilnog telefona. U jednom trenutku ovaj tip je, videvši da je Jelena solidno pripita, upitao da joj pokaže hotel.

– Vrlo rado – odgovorila je – ali prilično je kasno, umorna sam od puta i provoda iz diskoteke, pa bismo to mogli da odložimo za sutra – dodade. Ovo me je ipak opustilo nakon onog prvog odgovora kada sam već pomislio da će pristati.
man-and-woman-at-a-bar-1493046– Naravno, razumem vas. Ali imam par prijatelja koji bi želeli da vas upoznaju. Nakon što su videli vaše fotografije potpuno su poludeli za vama – reče prilicno mirnim glasom.

Ja sam bio zaprepašćen! Dobro sam znao na koje fotografije misli, a verujem da je i Jelena to shvatila.

– Ne razumem, na koje fotografije mislite? – pretvarala se Jelena i tada sam shvatio da ipak nije pijana koliko sam mislio. Ovaj joj je samo pružio svoj mobilni telefon i pokazao joj fotografiju.
– Morate priznati da delujete prilično ubedljivo na ovoj slici – reče sada već pomalo ozbiljnim glasom. – Moji prijatelji, ujedno i moji poslovni partneri, zamolili su me da vas upoznam sa njima. Nadam se da vam ovo neće predstavljati problem?
– U svakom slučaju bi mi bilo zadovoljstvo da upoznam vaše prijatelje, ali mislim da nisam prikladno obučena – reče Jelena dok joj se crvenilo nije skidalo sa lica. Iz njenog tona mogao sam da zaključim da ni ona sama više ne drži konce u svojim rukama.
– Nisam siguran da vas razumem. Pre samo sat vremena ste klečali pred mojim rukometašima, obučeni u suknju i košulju bez donjeg veša, a sada, pošto ipak vidim da na sebi imate donji veš, ili bar gornji deo, osećate se neprikladno odeveno – ovo je već bilo dosta napadno izrečeno. – Ali, siguran sam da se ipak razumemo. Verujem da bi ste se daleko prijatnije osećali kada bi ste ponovo bili bez donjeg veša.

Jelena je samo ćutala i vidno uznemirena okrenula se ka meni, kao da od mene traži pomoć, iako sam ja bio taj kome je bila potrebna pomoć.

– Verujem da bi se ne biste najprijatnije osećali kada bih ove vaše fotografije pustio među goste. – rekao je i pritom pokazivao na svoj mobilni telefon pa sam pretpostavio da je mislio na to da Jelenine fotografije može poslati većem broju ljudi putem bluetooth-a.
– Predlažem da ipak prošetate do šanka i upoznate se sa mojim prijateljima, a za to vreme vaš suprug mi može reći nešto više o vašoj zemlji – govorio je kroz osmeh.

Ja sam nepomično posmatrao Jelenu koja prosto nije znala kako da reaguje. Prosto sam ostao bez daha kada je ustala.

– Ali, zamolio bih vas, kao što sam rekao, verujem da biste se osećali daleko prijatnije bez donjeg veša. Ovde nas niko neće videti pa ga možete skinuti.

Ja sam već bio na granici srčanog udara!! Jelena je već krenula rukom iza svojih leđa da otkopča brus.

– Jelena, šta radiš to? – upitah je vidno uznemiren. Jelena kao da me nije čula. Otkopčala je brus i nastavila da ga raskopčava preko ramena. U sledećem trenutku njen crni brus je bio u njenim rukama.
>– Nećete se naljutiti ako budem pitao šta je sa vašim gaćicama? – reče ovaj.

10952407_959801257393764_8280182034768461907_nJelena u tom trenutku na trenutak zadiže svoju suknju, uhvati gaćice i povuče ih na dole. Ja sam krenuo da ustanem, iako nisam znao šta bih uradio.

Ovaj majmun me uhvati čvrsto rukom i pokaza mi prstom da sedim. Majmun je očito spazio Jelenine čarape sa halterima i samo se osmehnuo šmekerski.

Jelena je stajala ispred nas dvojice, držeći u rukama brus i gaćice koje sam joj maločas kupio.

– Moram priznati da imate stila. Sada bih vas zamolio da prošetate do šanka i mojim prijateljima date svoj donji veš.
– Pa svi će videti šta nosim u rukama – pobuni se malo Jelena.
– Zar vam je to bitno? Staviše, zamolio bih vas da, dok se budete probijali kroz masu, ne pokušavate da sakrijete to što nosite.

Jelena je, iako je do malopre bila crvena u licu, sada bila potpuno bleda. Pretpostavljam da sam tako izgledo i ja. Krenula je kroz masu i izgubio sam je iz vida…

Sedeo sam kao na trnju. Sekunde su trajale satima. Majmun prekoputa mene samo je lagano ispijao piće i uživao u svojoj moći.

– Vidim da si nervozan. – reče hladnokrvno – ali ne brini, neće joj se desiti ništa što ona ne želi. A i u dobrim je rukama.
– ’Ajde, kako vi Srbi to kažete živeli, jel’ tako? – reče i rukom napravi pokret kao da želi da se kucnemo čašama.
– Čemu sve ovo? – upitao sam ga.
– Kako čemu, pa za prijem u klub – odgovori.
– Kakav klub? – upitao sam ga sa čudnom mešavinom straha i agresivnosti. Nije mi odgovorio, samo je ustao i pošao u pravcu šanka.

7976416Krenuo sam za njim ali sam svhvatio da su dvojica njegovih gorila sve vreme bila iznad nas, a jedan od njih mi je rukom pokazao da ostanem u separeu. Osećao sam se strašno poniženo. Moja supruga je sa svojim donjim vešom u rukama otišla na poklon tamo nekim mafijašima, prethodno je pušila i bila jebana od strane nekih idiota rukometaša a ja sedim u kavezu u kome me čuva gorila!

Posle par minuta konobarica mi je prišla, upitala me šta bih popio na račun kuće i predala mi Jelenine gaćice i brus. I rekla da mi ovo šalje jedna opasna riba a da su me pozdravili gazda i njegovi prijatelji. Nakon ovoga već sam zaboravio i šta me je devojka prvo pitala (za piće) i samo sam je bledo gledao u oči. Verovatno sam izgledao kao duh, beo i poluprovidan.

– Niste mi odgovorili šta pijete – reče ljubazno – pošto gazda časti, jel’ mogu da vam preporučim jedan sex on the beach? – dodade pomalo zavodljivo. Samo sam klimnuo glavom potvrdno. Ova životinja iznad mene me je sve vreme podrugljivo posmatrala i povremeno bacao pogled na polugola ženska tela u diskoteci.

Posle nekog vremena, kao posle nekoliko godina sedenja na trnju, pojavila se Jelena. Više nije bila bleda. Ovog puta bila je potpuno crvena, ili bolje reći, zajapurena u licu. Kosa joj više nije bila uredna a haljina joj je izgledala kao da je potpuno mokra. Iskreno, gotovo ni po čemu se nije razlikovala od svih onih devojaka koje su igrale oko nas.

– Idemo – samo mi je rekla kratko, ali gotovo bez i trunke samopouzdanja. Bez reči sam ustao i sve vreme kraičkom oka posmatrao gorilu iza mojih leđa da nešto ne pokuša. Zagrlio sam je oko struka i pokušao da drugom rukom prokrčim put do izlaza. Jelena je bila potpuno mokra. Tada sam video da joj je i kosa vlažna.
– Jesi li mi poneo donji veš? Trebalo je neka konobarica da ti ga je donela – govorila je drhtavim glasom.
– Jesam, u džepu od jakne mi je.

Probijali smo se kroz masu i imao sam utisak da su svi u diskoteci bili potpuno mokri. Probili smo se do izlaza i odmah sam krenuo ka liftu.

Srećom, hodnik u kome se nalazio lift bio je pust i slabo osvetljen. Kada su se otvorila vrata od lifta, na svetlu, jasnije mi je postalo zbog čega je Jelena mokra.

Celo njeno telo bilo je prekriveno tankim slojem sperme!! Osetio sam da drhti i samo sam je zagrlio i pribio uz sebe snažno. Nisam je puštao sve dok kratko zvuk zvona nije označio da smo stigli na naš sprat. Jedva sam pogodio ključaonicu.

Ušli smo u sobu i odmah sam krenuo da je svlačim. Uhvatio sam je za ruke i praktično je odneo do kupatila. Kada sam pokušao da je ubacim u tuš ona je samo tiho i nekako mlitavo izgovorila; – Nemoj, ne smem pod tuš!

Pogledao sam je začuđeno. Ona samo raskopča haljinu sa leđa, uhvati moje ruke i sklopi ih oko svog struka. Začuđeno sam je i dalje posmatrao. Tek kada je naslonila moje ruke na svoje telo shvatio sam da ona ima nešto zalepljeno na sebe. Pod prstima sam osetio samo flastere i neki zavoj! – jebote, pa oni su nju povredili i morali su da stave zavoje, pomislio sam u tom trenutku i okrenuo je za 180 stepeni, leđima ka meni.

– Nemoj da diraš, boli me – reče gotovo kroz plač.
– Šta su ti to uradili? Zovimo policiju! – rekao sam i krenuo ka telefonu.
– Čekaj! – reče.
– Šta ćeš da im kažeš?
– Da si silovana i da ti je potrebna medicinska pomoć. – rekoh drhtavim glasom.
– Čekaj, nije tako kao što misliš – reče nešto staloženije.
– Ne razumem – dodadoh dok sam je gledao netrepćući.
– Ovo na mojim leđima je tetovaža!
– Molim?!?
– Još ne znam šta piše, ali rekli su mi da ne smem da skidam gazu još 48 sati.
– Kakva tetovaža? Šta se desilo? – pitao sam, sada već pomalo besno.
– Donesi mi mokru krpu da se obrišem pa ću ti ispričati.

11292681_1034001933307029_2038345695_nOtrčao sam do kupatila i dohvatio najbliži peškir. Kada sam se vratio Jelena je sedela na krevetu.

Oči su joj bile pune suza. Izgledala je kao odbačena kurva. Raščupane kose, golih grudi, sa haljinom oko struka…

– Pa pričaj!
– Morala sam sve da ih zadovoljim. Morala sam sa svima. Posle su svršavali po meni – govorila je praktično kroz plač.

Delimično sam bio pripremljen na ovo što mi je rekla, ali i dalje mi nije bila jasna priča oko tetovaže.

– Tetovaža je delo nekog tipa koji drži tatoo studio u prizemlju hotela. Gazda ga je pozvao i tražio da istetovira nešto. Ne znam, ni sama ne znam šta je tetovirao. Videću kad budem mogla da skinem gazu. Na kraju su mi rekli da obučem haljinu i izbacili su me iz kancelarije u kojoj smo sve vreme bili.

– Da zovemo policiju ? – upitao sam je
– Nemoj. Sami smo za sve ovo krivi. Bolje je da ovo što pre zaboravimo.

Bilo je ovo gotovo sve što smo te večeri pričali. Nadalje smo samo ćutali, valjda svesni krivice za ono što nam se desilo. U tišini smo pakovali stvari. Valjda je i Jeleni i meni bilo jasno da odavde moramo da bežimo što pre.

Spakovali smo stvari i sišli do recepcije. Kada smo prišli recepciji Jelena je oborila pogled i okrenula glavu na drugu stranu.

– Mi bi smo da se odjavimo. – kratko sam se obratio recepcionaru.
– Zar vam se toliko ne dopada Španija? – upita me ljubazno čovek.
– Problemi kod kuće. Moramo hitno nazad. Možemo li da dobijemo naše pasoše, moramo da požurimo. – rekoh mu kako bih skratio konverzaciju
– Naravno, izvolite pasoše. – reče i dodade mi oba pasoša.
– Samo još nešto, imate jedno pismo. Izgleda da je za gospođu – reče i dodade mi veliki žuti koverat.

argument-couple-mad-angry-car-driving-fight-breakup-worry-upset-sadZgrabio sam koverat i krenuo ka izlaznim vratima hotela. Uhvatili smo taksi i zamolili ga da nas preveze do aerodroma. Sve vreme smo u kolima ćutali. Jedino je Jelena po malo cvilela zbog očiglednog bola od tetovaže. Čitav put to aerodroma, kupovina karata, čekanje na let, let, sletanje na aerodrom u Beogradu i put do kuće, protekli su u neverovatno napetoj atmosferi.

U glavi su mi se stalno vrtele iste slike. Nisam iz sebe mogao da izbacim osećaj krivice. Stigli smo kući ali se nikome nismo javljali.

Deca su bila kod njenih pa je najbolje bilo da još par dana ostanemo sami. Predložio sam Jeleni da odemo do jednog mog poznanika koji radi sa tetovažama, da joj on pogleda ili da ga bar pitamo za savet. Odbila je to uz obrazloženje da je možda nešto što ne bi trebali drugi da vide.

Iskreno, verovatno je bila u pravu. Prošla su i ta dva dana, koliko smo morali da čekamo da bi smo skinuli zavoje sa Jelenine tetovaže.

Lagano sam skidao ulepljenu gazu sa njenih ledja. Kada sam skinuo deo već sam ostao bez teksta.

– Šta je?! Pričaj? Pa reci mi! – navaljivala je Jelena ali ja prosto nisam mogao da joj to kažem.
– Najbolje bi bilo da pogledaš sama. – rekoh joj i postavih ogledalo iza nje.

Neposredno iznad njene zadnjice, na početku leđa krupnim crnim slovima pisalo je serbian slut.

Kada je Jelena to videla, čini mi se da je trenutno prebledela. Ćutali smo neko vreme jer prosto nismo imali šta da kažemo. Tada sam se setio koverta koji smo dobili kada smo se odjavljivali iz hotela. Otrčao sam do druge sobe i doneo koverat.

Ruke su mi se toliko tresle da nisam mogao, da sam jedva uspeo da ga otvorim. Unutra sam pronašao CD koji je bio obeležen sa ˮserbian slut”. U kovertu se nalazilo i parče papira, napisano na engleskom jeziku uz napomenu da prvo pogledam CD a tek posle da čitam pismo.

blonde-hardcore-Group-Sex-mmf-doggy-blowjob-lingerie-spitroast-1427088340Odjurio sam do računara i ubacio CD. Ponovo šok!!! Bile su to fotografije sa onog mobilnog telefona na kojima Jelena puši nekom tipu i kako je ovaj posle guzi dok ona puši drugome.

Bio je tu i video snimak, očigledno sa neke od sigurnosnih kamera iz hotela. Jasno se videlo kako Jelena ulazi u kadar, kako prilazi nekim tipovima i pruža im svoj donji veš.

Ovi uzimaju veš i prinose ga nosu. Veoma se jasno vidi da je u pitanju ženski donji veš. Potom jedan od ovih pruža ruku i hvata Jelenu oko struka.

Kada ju je privukao hvata je drugom rukom sa unutrašnje strane butina i rukom kreće naviše.

Jelena pokušava da ga spreči ali gotovo neprimetno. Ovaj drugi prilazi s leđa, hvata je za grudi i počinje da ih stiska i da joj ljubi vrat.

ledŠanker sve to posmatra i dodaje posudu sa ledom. Jedan od ove dvojice uzima kocke leda i počinje da ubacuje u Jeleninu haljinu, dok ovaj drugi uzima led i rukom kreće ka Jeleninom međunožju, što se lepo vidi jer joj je već podignuta haljina oko struka i jasno se vidi da nema gaćica.

Jelena poskakuje od dodira leda ali kao da se potpuno predala, ne opire se.

Tada se pojavljuje gazda, prilazi Jeleni, grabi je rukom oko vrata i uvaljuje joj svoj jezik u usta.

Ne vidi se najbolje da li je Jelena prihvatila poljubac, ali posle nekog vremena gazda pokazuje rukom u pravcu nekih vrata i svo četvoro kreću tamo.

Jelena ide prva, sa zadignutom haljinom pa se njene čarape sa halterima vide iz aviona. Nakon što su ušli u neku kancelariju, gazda prilazi stolu, poziva Jelenu da mu priđe i rukama je vuče da klekne.

1077279287Jelena je pred njim. Ovaj raskopčava pantalone i vadi priličan komad iz njih. Uzima Jeleninu glavu i gura joj kurac u usta.

Ona je pokušala da ga spreči, ali ne dovoljno, i njegov kurac je već sledećeg trenutka u njenim ustima. Potom uzima mobilni i telefonira.

Ova dvojica sve vreme sa strane gledaju i lagano se svlače. Jebote bog kol’ki kurac je imao jedan, ono nisam video ni u pornićima!!

Nedugo zatim pojavljuje se grupa od pet rukometaša (prepoznao sam Dimu i još jednog) i s vrata počinju da se svlače.

Nisam mogao da gledam. Ubrzao sam snimak. Kada sam zaustavio, Jelena se upravo spremala da uzjaši nekog ko je ležao na stolu.

Čim se nasadila jedan joj je prišao spreda i dao joj da mu sisa a drugi je prišao zguza i počeo da joj prstima čačka oko čmara.

Nesvestica me je hvatala. Jelene je bila jebana i u guzu!!!

tumblr_o17iu9GLZT1sut9gdo1_500Još tragičnije je bilo što se iza nje nalazio upravo onaj obdareni. Nisam mogao da verujem. Jelena je bez veće muke primila onu salamu u guzu!!

Premotao sam još jedan deo. Sledeće što sam video je da je ovaj iz njenog dupeta izvadio svoj palamar, prišao joj spreda i dao joj da mu sisa.

Pa meni se stomak prevrtao ali izgleda da Jelena nije bila svesna čiji kurac stavlja u usta i gde je on do tada bio. Desetak sekundi kasnije ovaj počinje da svrsava po Jeleninom licu.

Ova okreće glavu i sperma prska po njenim grudima. U tom trenutku konobarica ulazi u kancelariju i donosi svima piće. Gazda joj daje Jelenin donji veš i nešto joj govori.

Verovatno da mi donese taj veš i da me pita šta pijem. Premotao sam ponovo. U sledećem kadru Jelena je ležala na stolu i sisala naizmenično ovima pored njene glave a ostali su stajali sa strane i drkali.

tumblr_nmyk1dI6F51tmgbleo2_500Jedan po jedan su svršavali po njenom telu. Kada je i poslednji svršio po njenom licu, gazda je dohvatio njenu haljinu i počeo da joj briše lice njome.

Potom je Jelena ustala i držeći haljinu u ruci nešto pitala. Gazda joj odgovara a ostali počinju da se smeju. Po Jeleninoj reakciji vidim da je zaprepašćena.

Međutim, uzima haljinu i kreće preko glave da je navuče. Tada sam shvatio da je ona haljinu obukla preko sve one sperme!! Nisam više mogao da gledam i isključio sam kompjuter.

Potom sam uzeo ono pismo i počeo da čitam. Gazda se zahvaljivao na pruženim užicima, izvinjavao se zbog neprijatnosti i izvinio se ako je pogrešio sa tetovažom, jer je možda umesto ˮslut” trebalo da napiše ˮcocksucker” ali to ne bi stalo.

Jelena je sve vreme stajala pored mene i bila na ivici suza. U pismu još piše da je našu adresu prepisao iz naših pasoša te da bi voleo da, kada bude sledeći put dolazio u Beograd, svrati i do nas.

Podvukao je da njegov rukometni klub ima ponudu za nastup na nekom turniru u Beogradu i da bi voleo da Jelena i ja budemo njegovi gosti i da se nada da će Jelena, svojim prisustvom u svlačionici, pozitivno uticati na moral njegovog tima.

Njegov tim do sada nije dolazio u Srbiju pa se naši strahovi i dalje nisu ostvarili, ali i dalje ostaje problem Jelenine tetovaže.

Više nikada nije obukla dvodelni komplet kada smo išli na plažu, niti je nosila svoje omiljene providne košulje.

Iskreno, naš seksualni život se nekim čudom ipak osvežio. Najgore je to što nas i samo podsećanje na Španiju dovodi do jakog seksualnog uzbuđenja i što Jelena sve ređe nosi gaćice kada izlazi u grad, bilo sa mnom, bilo sa svojim društvom. Ko zna, možda je sve ovo čak i dobro ispalo…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

TI SI HTEO DA UNESES NEKU PROMENU U BRACNI ZIVOT ALI TI JE SUPRUGA DOBILA ONO STO JE TRAZILA

nastavak……..

Taaako radi pravi mužić! Sve da bi njegova ženica bila zadovoljna i srećna! Cmokić za oboje!

IZUZETNO DOBRA PRICA VOLEO BIH DA VAS UPOZNAM

4
0
Would love your thoughts, please comment.x