Kakvi smo mi Srbi u krevetu?

Verovatno ste do sada i sami skapirali – mi Srbi smo jedni od vodećih ljubavnika na svetu. Postoji i istraživanje koje je opravdalo ovu tvrdnju.

Stav koji vlada u svetskim okvirima je da seks popravlja raspoloženje. Oko 80% Grka i Mađara tvrdi da je tako nešto, tačno dok kod nas više od tri četvrtine ispitanika kaže da se slaže sa tom tvrdnjom i dodaje da je on dobar za mnogo više stvari.

Pored toga što su odlični u krevetu, Srbi znaju kako da izaberu odgovarajuće partnerke. U svetskim okvirima odgovori su ukazivali na to da oko 70% ispitanika iskazuje zadovoljstvo svojim partnerkama, dok su Srbi podigli taj skor preko 80% jer nisu našli nikakve zamerke u svojim partnerkama.

Da bi najbolji ostali na mestu na kojem su, potrebno je da svoje seksualne apetite usklade na odgovarajući način sa svojim partnerkama. Kako saznajemo iz ovog istraživanja, Srbi i Srpkinje u najvećem procentu (49%) izjavljuju da se do savršenog seksa najlakše dolazi prethodnim razgovorom. Nažalost, na odlazak kod doktora, bračnog savetnika ili korišćenje tableta i odgovarajućih pomagala se odlučuje najmanji procenat ispitanika (sve ispod 5%).

Praksa se razlikuje od zemlje do zemlje. Kod Amerikanaca pored razgovora sa partnerom, lubrikanti nalaze svoje glavno mesto u rešavanju problema (53%). Za Austrijance nikako neće biti strano ni korišćenje seksualnih pomagala tj. igračaka (43%) u cilju začinjavanja bračne rutine.

Najčešća seksualna fantazija kod nas je grupnjak!

Treba razbiti glavni tabu da je grupni seks ili seks u troje muška fantazija. Kako kažu rezultati ovog istraživanja, o grupnom seksu mašta svaka peta osoba! Zanima vas ko je na prvom mestu ovog istraživanja? To su Srbi kod kojih svaki treći ispitanik mašta o grupnjaku. Što se tiče ostalih maštarija, striptiz kod nas je na nivou svetskog proseka (14%) a zanimljiv podatak je taj da tek 10% muškaraca, odnosno žena u Srbiji mašta o BDSM-u.

Situacija u drugim državama je sledeća: Rusi se lože na roleplay, dok kod azijskih naroda značajno mesto u seksualnim igrama ima masaža. Indijci su ludi za hotlajnom, pri čemu, zanimljivo je, kod Nemaca uopšte ne postoji takva maštarija…

I za kraj, šta mislite da li mi, kao najveći ljubavnici, imamo problema sa erekcijom i veličinom? Po ovom istraživanju saznajemo da je većina naših ispitanika zadovoljno svojim alatkama, a to je više od evropskog proseka. U disciplini samohvalisanja od nas su „bolji” jedino Rumuni i Grci.

Želite li odgovore na najveća životna pitanja?
LJUBAV ZDRAVLJE SEX NOVAC

Profesionalni astrolozi stručnim odgovorima daju savete za bolji sex i uspeh kod suprotnog pola! U SMS poruci pošalji ERO (razmak) datum, vreme i mesto rođenja i svoj pitanje na broj 1298
Cena poruke je: MTS 183.6 din, Telenor 183.6 din, Vip 183.48 (Porezi su uključeni u cenu) Slanjem poruke na 1298, korisnik jednom nedeljno dobija astrološku prognozu. Cena prognoze je 120 din za sve tri mreže. Odjava: stop na broj 1298. Cena odjave: Telenor 3.6, Vip 3.48, MTS 15.6 dinara, sa uračunatim porezom.

Leave a Reply

Započni diskusiju

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Obavesti me o
Prikaži dugmiće
Sakrij dugmiće
error: disabled