Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kakvi smo mi Srbi u krevetu?

Verovatno ste do sada i sami skapirali – mi Srbi smo jedni od vodećih ljubavnika na svetu. Postoji i istraživanje koje je opravdalo ovu tvrdnju.

Stav koji vlada u svetskim okvirima je da seks popravlja raspoloženje. Oko 80% Grka i Mađara tvrdi da je tako nešto, tačno dok kod nas više od tri četvrtine ispitanika kaže da se slaže sa tom tvrdnjom i dodaje da je on dobar za mnogo više stvari.

Pored toga što su odlični u krevetu, Srbi znaju kako da izaberu odgovarajuće partnerke. U svetskim okvirima odgovori su ukazivali na to da oko 70% ispitanika iskazuje zadovoljstvo svojim partnerkama, dok su Srbi podigli taj skor preko 80% jer nisu našli nikakve zamerke u svojim partnerkama.

Da bi najbolji ostali na mestu na kojem su, potrebno je da svoje seksualne apetite usklade na odgovarajući način sa svojim partnerkama. Kako saznajemo iz ovog istraživanja, Srbi i Srpkinje u najvećem procentu (49%) izjavljuju da se do savršenog seksa najlakše dolazi prethodnim razgovorom. Nažalost, na odlazak kod doktora, bračnog savetnika ili korišćenje tableta i odgovarajućih pomagala se odlučuje najmanji procenat ispitanika (sve ispod 5%).

Praksa se razlikuje od zemlje do zemlje. Kod Amerikanaca pored razgovora sa partnerom, lubrikanti nalaze svoje glavno mesto u rešavanju problema (53%). Za Austrijance nikako neće biti strano ni korišćenje seksualnih pomagala tj. igračaka (43%) u cilju začinjavanja bračne rutine.

Najčešća seksualna fantazija kod nas je grupnjak!

Treba razbiti glavni tabu da je grupni seks ili seks u troje muška fantazija. Kako kažu rezultati ovog istraživanja, o grupnom seksu mašta svaka peta osoba! Zanima vas ko je na prvom mestu ovog istraživanja? To su Srbi kod kojih svaki treći ispitanik mašta o grupnjaku. Što se tiče ostalih maštarija, striptiz kod nas je na nivou svetskog proseka (14%) a zanimljiv podatak je taj da tek 10% muškaraca, odnosno žena u Srbiji mašta o BDSM-u.

Situacija u drugim državama je sledeća: Rusi se lože na roleplay, dok kod azijskih naroda značajno mesto u seksualnim igrama ima masaža. Indijci su ludi za hotlajnom, pri čemu, zanimljivo je, kod Nemaca uopšte ne postoji takva maštarija…

I za kraj, šta mislite da li mi, kao najveći ljubavnici, imamo problema sa erekcijom i veličinom? Po ovom istraživanju saznajemo da je većina naših ispitanika zadovoljno svojim alatkama, a to je više od evropskog proseka. U disciplini samohvalisanja od nas su „bolji” jedino Rumuni i Grci.

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o