Beogradski klanovi

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ćao, zovem se Maja, imam 18 godina. Još kao klinka sam se ložila na žestoke momke. Dok sam imala 12 godina, stajala bih pred svojom zgradom i čekala da prođe neki krimi lik, a onda bih uspaljena trčala kući, zatvarala se u svoju sobu i mazila pičkicu do besvesti. A onda sam porasla, sa 17 godina sam postala foto-model, a sa 18 sam već potpisala ugovor za beogradsku modnu kuču Elite. Oh da, izrasla sam, u što bi vi muškarci rekli, dobru pičku!

Crnka, sa ekstra guzom i super sisama, preslatka klinka, sa jebačkom facom i jebačkim stavom. Da to sam bila ja, u školi su me prozvali „Maja – što prima ga do jaja”, zbog seksa koji sam imala sa jednim dečkom, i dok smo se jebali, ja sam mu rekla: „Stavi mi do jaja“, i onda je on to prepričavao po školi i tako sam dobila taj čudni nadimak. I od tada sam odlučla da više neću spavati sa momcima iz škole; od danas me mogu imati samo krimi likovi puni para. Da, dobro ste razumeli, Maja je želela da postane sponzoruša, nisam želela da doživim sudbinu moje majke, koju je muž, „moj tata“, ostavio sa malim detetom, a ona radi u preduzeću za pišljivih 20,000 mesečno.

Moje prvo vatreno krštenje

Bilo je leto, te večeri sam rešila da sa svojom dobrom drugaricom odem do jednog noćnog kluba, koji držao poznati kriminalac koga su zvali Gagi Pesnica. Doterale smo se skroz jebački: ja sam nosila kožne, tesne pantalone i štikle sa visokim potpeticama, bila sam toliko seksi da bi se i mrtvacu digao.

Pred polazak smo napravile po nekoliko selfija, da okačimo na fejs, jer ako nije objavljeno na fejsu, kao da se nije ni desilo. Kada smo stigle u klub sve oči su bile uprte u nas. Sele smo same za sto i naručile dve tekile, a ubrzo su počeli da nam prilaze momci i naručuju ture pića. Zezanje je bilo ludo i baš smo se lepo provodile.

Nege oko ponoći meni su nestale cigarete, pa sam krenula da ih kupim, a moja frendica je ostala sa nekim dečkom. Stajala sam ispred kluba i gledala da li u blizini ima neki taksi, ali kao za inat, tada nije bilo ni jednog. Onda se ipred mene zaustaviše dva crna Audija, iz kojih je izašlo nekoliko strarijih likova. Zapali su mi za oko, jer su bili svi krupni sa tetovažama i kajlama oko vratova, baš kao oni na koje sam mazila pičkicu sa 12 godina.

Jedan od njih mi priđe i upita…

– Hej mala jel’ imaš nekih problema?

Bio je krupan sa gurbom facom, imao je oko 42-43 godine, prosed i proćelav, po mišićavim rukama je bio sav istetoviran.

– Oh izvinite, ne nemam, nego čekam neki taksi da odem po cigarete, gore sam sa drugaricom, ali su mi nestale cigarete, pa sam pošla da ih kupim…
– Nemaš potrebe da čekaš, ja ću te odvesti, upadaj – a onda je nastavio – Ja sam inače vlasnik ovog kluba, Gagi…

Pružila sam ruku, nasmešila se i predstavila sam se: – Ja sam Maja… Pa ne znam, ja vas ne poznajem…

– Majo… upravo smo se upoznali, idemo po cigarete, a onda se vraćamo na piće…

Nisam mnogo razmišljala i sela sam na suvozačevo sedište crnog audija. Bila sam jako uzbuđena, jer mi se ovo dešava, jer sam se od uvek ložila na krimose, a sada sam bila u autu jednog od njih. Nismo se vozili ni 300 metara, a Gagi je skrenuo na jedan mračni parking i ugasio auto…

– Hajde mala kreni…
– Šta da krenem…? – gledala sam ga zbunjeno…

Odjednom je pružio svoju ruku i dohvatio me za kosu, počeo je da me vuče i da sikće besno:

– Da pušiš kurac kurvo, eto to! Zato smo i došli ovde….
– Otkopčaj mi rajsferšlus i počni da mi ga dojiš, da ti ne bi’ jeb’o mater!

Bila sam uplašena i šokirana, ali u isto vreme mi je pičkica nenormalno vlažila… Počela sam da mu otkopčavam rajsferšlus i izvadila sam mu iz gaća kurčinu, koja je bila barem 21 cm. Spustila sam glavu u njegovo krilo i krenula sam jezikom da pravim krugove po njegovom ogormnom glaviću.

– Ohhh tako Majo, takoo uhhh – stenjao je Gagi dok sam mu oblizivala glavić, a onda sam rastvorila svoje usne i pustila sam da njegov glavić uđe u moja vrela, nakarminisana usta.

Krenula sam nežno da idem usnama gore-dole po njegovom kurcu, koji je postajao sve tvrđi i sve veći u mojim ustima. Gagi mi je stavio ruku na potiljak i počeo mi nabijati glavu prema svom kurcu. Počela sam da mu ga ujedno i drkam i da mu pušim još brže. Gagi je stenjao, počeo je da mrda kukovima. Sada me je faktički jebao u usta, više od pola njegove ogromne kurčine je uletalo u moja usta i počela sam da se davim i da balavim po njegovom kurcu, ali njemu se baš to i sviđalo pa je počeo još jače da mi ga nabija u grlo. Onda je počeo da stenje…

– Ahhhh ahhh svršavam… – I kada sam htela da izvučem njeogov kurac iz svojih usta, on mi je još jače gurnuo glavu na svoj kurac i počeo da ispaljuje mlazove vrele sperme direktno u moja usta. Osećala sam kako mi se usta brzo pune, njegove vrele i guste sperme, više nije imalo gde, a nisam mogla da ispljunem pa sam morala početi da gutam. Zagrcnula sam se kada je vrela sperma kliznula niz moje grlo, a Gagi je stenjao i vikao: – …Gutaaaaj. . . gutaaaajjjj – i gutala sam, progutala sam sve što je ispalio iz svog kurca u moja usta i nastavila napaljeno da mu dojim kurac. Nesvesno sam mu svoje nokte nabila u jaja. Rekao mi je da stanem…

– Podigla sam se gore i čekala šta će sada biti, bila sam totalno vlažna….
– Dobra si Majo, o ovome nikome ni reči, jel jasno!?
– Da… – rekla sam poslušno.
– Šta da… pitao sam jel’ jasno…?
– Jasno – ponovila sam.

Onda je izvadio novčanicu od 100 eura i i bacio mi je u krilo: – Evo ti kupi nešto za sebe, ti si od danas moja… kada te pozovem moraš da dođeš, jel’ jasno Majo…?

– Jasno… – ponovila sam a pičkica mi se utapala u sokovima, godilo mi je da budem poslušna kurvetina
– Sutra dođi u klub, povedi i drugaricu.
– Hoću…
– Dolaze mi neki poslovni partneri, pa da ih malo zabaviš, obuci se izazovno…

Kada sam se vratila sve sam ispričala drugarici, u prvi mah mi nije verovala, ali nakon kraćeg ubeđivanja sam je uverila. Rekla sam joj da mi je Gagi Pesnica rekao da dođem danas i da povedem i nju. Ceo dan smo provele u doterivanju i šminkanju, sve do uveče, dok nije došlo vreme da krenemo. Uzele smo taksi i otišle do kluba, toliko smo dobro bile skockane, da kada smo se pojavile na ulazu kluba, momci iz obezbeđenja su gledali u nas širom otvorenih usta.

Jedan momak iz obezbeđenja nas je odveo do Gagijevog separea, tamo je bilo 4-5 starijih tipova, koji su sedeli za stolom i bili su vidno pripiti. Kada smo ušle ja i moja drugarica, počeli su šeretski da se smeju. Gagi je takođe bio pripit i kada sam prišla lupio me je po guzi…

– Pa gde si ti Majo…?
– Evo me… – nasmešila sam se, čekajući da nas ponudi da sednemo… Gagi se podigao da prođemo i šapnuo je meni i drugarici:
– Sa ovima imam da završim jedan veoma važan posao, hvatajte ih za kurac, da sve prođe glatko, uradite šta god je potrebno… jel’ jasno Majo…?
– Da – klimnula sam glavom…
– Evo Maja i njena drugarica će malo da nam prave društvo – najavio je radosno Gagi… Ja sam sela između dva matorca u odelima, zavalila sam se u kožnu garnituru, noge sam prekrstila, a namerno sam pustila da mi se zadigne minić, kako bi mi se videle gaćice. Odmah je stiglo piće i počeli smo da nazdravljamo.

Već posle par tekila ja sam bila skroz pripita i opuštena, Gagi mi je dao znak i ja sam krenula u akciju. Onoj dvojici, što sam sedela između njih, otkopčala sam rajfešluse i izvadila sam im kurčeve, celo vreme se smejući kao blesava. Olizala sam jebozovno svoje dlanove, tako da oni to vide, i počela da im drkam kurčeve. Matorci su bili van sebe, sve vreme dok sam im je nadrkavala kurčeve oni su pokušavali da pregovaraju sa Gagijem o poslu, ali su im reči zastajale u grlu od mog drkanja. Kurčevi su im postali ogromni i tvrdi i ja sam uživala drkajući ih.

– Majo kako ti se sviđaju moji prijatelji? – upitao me je Gagi.
– Baš su dobri… i tvrdi… –  dodala sam cerekajući se kao blesava, a za to vreme sam im masirala nabrekle kite ispod stola. Dok sam ja to radila moja drugarica je već uveliko pušila kurac trećem liku, koji je sedeo sa druge strane stola.

Uzela sam čašu tekile i iskapila je do dna, a onda sam rekla, kao šatro:

– Ahh, nešto mi je ispalo ispod stola moraću to da potražim – I dok sam se spuštala dole, dodala sam: – Možda se malo zadržim – i namignula sam Gagiju.

Klekla sam među onu dovojicu i počela da im oblizujem kite kao da su sladoledi na dršku… jasno sam mogla da čujem kako im se prekida glas dok pregovaraju. A onda sam počela da im sisam glaviće, čas sam sisala jedan, čas drugi, naizmenično. A za to vreme nisam prestajala da im nadrkavam kurčeve.

Matorci su bili na sedmom nebu, osećala sam kako se grče i znala sam da će uskoro obojica da svrše. Počela sam još žešće da im pušim i to je urodilo plodom. Prvi je počeo da se grči i da se trza, njegov kurac je bio do pola u mojim ustima, ja sam mu cimala kožicu i muljala mu glavić jezikom.

Počeo je da ispaljuje mlazove sperme u moja usta, stiskala sam mu jaja kako bi ga izmuzla do kraja. Kada sam završila sa njim prešla sam kod drugog, sperma mi se cedila niz bradu, ali ja nisam obraćala pažnju, već sam stavila njegov kurac u svoja usta i počela da mu ga dojim. Pušila sam mu polako i temeljno, dok su moje usne klizile po njegovoj kiti, jezikom sam mu obletala oko kurca. A dok sam to radila, mazila sam ga po mudima.

Nije izdržao dugo i počeo je da prazni svoja jaja. Nabila sam njegov kurac koliko sam mogla i jako sam ga stisla za muda. Mlazovi iz njegovog kurca rafalno su ispaljivali spermu direktno u moje grlo, a ja sam sve gutala.

Kada sam završila, obojici sam vlažnom maramicom obrisala kurčeve i vratila im ih u pantalone, onda sam sebi obrisala lice i vratila se za sto.

Ugovor je bio sklopljen, te noći smo ja i moja drugarica Milena dobile po 500 eura od Gagija kao nagradu.

Prošlo je dva dana od mog poslednjeg viđenja sa Gagijem, mislila sam da me je zaboravio, ali sam se prevarila. Baš u tom trenutnku zazvoni mi je mobilini telefon, pogledala sam na displej, a na njemu je pisalo – Gagi.

– Hej ćao – zacvrkutala sam.
– Majo gde si? – čula sam Gagija sa druge strane, zvučao je pijano, a u pozadini se čula jaka muzika…
– Evo me kući…
– Odlično mala, imaš 20 minuta da se spremiš, šaljem vozača po tebe, doteraj se… onako jebozovno…
– Ok… – odmah sam krenula da se šminkam i doterujem, jer sam znala da će biti akcije, a nadala sam se i novim eurićima jer sam ono već potrošila na razne krpice.

Obukla sam najkraću mini haljinu koju sam našla, praktično dopičnjak, jer dok sam išla nazirali su mi se guzovi i gaćice. Na noge sam nazula štikle sa visokim potpeticama, kurvinski se našminkala i kada je vozač stigao ja sam već bila spremna.

Posle dvadesetak minuta vožnje stigli smo na neki mračan parking, na kome je bilo mnogo luksuznih automobila. Shvatila sam da je to neka kafana… Kada smo ušli, unutra je bila ludnica, bilo je puno pijanih, drečala je snažna muzika. Vozač me je odveo do stola za kome je sedo Gagi. Kada sam prišla videla sam da je bio mrtav pijan, sa njim su bili još 5-6 likova koje nisam poznavala, verovatno neki njegovi pajtosi. Svi su bili pripiti.

Prišla sam Gagiju i poljubila sam ga. Povukao me je u svoje krilo i pitao me je šta želim da popijem. Naručila sam tekilu. Gagi je rekao – troduplu!

Čim mi je konobar doneo piće Gagi je počeo da mi nazdravlja. Shvatila sam da je imao nameru da me što pre napije i to mu je i pošlo za rukom jer posle dve pune čaše tekile, već sam bila van sebe.

– Majo, evo malo se veselim sa svojim pajtosima, a nemamo žensko društvo, pa smo pozvali tebe da nas malo razveseliš. – A neko je dodao i: „kite da nam razveseliš“ Svi smo počeli da se smejemo, posebno ja, jer sam već bila mortus pijana. Svi su počeli da se vesele, a ja sam se posle još jedne čašice tekile skroz izgubila.

Ustala sam iz Gagijevog krila i popela se na sto, među čaše i flaše. Počela sam da mešam i da tresem guzovima na stolu, a Gagijevi pajtaši su me pljeskali po guzi i nabijali mi novčanice od po 50 i 100 eura u gaćice.

Hvatali su me za guzove i ljubili, pljuskali po guzi, a ja sam nogama poobarala većinu flaša i čaša sa stola. Jednom rečju – bila je ludnica. A ja sam tu ludnicu želela da napravim još većom, pa sam uradila nešto zbog čega su svi pobenavili. Skinula sam svoje ionako prozirne gaćice i zavitlala ih ka sredini kafane. Sada je moja obrijana pičkica bila na izvol’te i momci su poludeli, a Gagi je likovao.

– A, šta sam vam rekao za Maju…

Klekla sam na sto i počela da se guzim i čepim, valjala sam se kao pijana krava, među čaše na stolu, a onda je jedan stariji lik sa velikim stomakom stao među moje noge i otkopčao pantalone.

Imao je kurac preko 22 cm i baš je bio debeo. Uhvatio me je za kukove i privukao bliže sebi, prislonio je svoj veliki glavić na uz moju pičkicu i dva-tri puta ga je protrljao o nju, a onda mi ga je naglo nabio…

– Ahhhh, jebite meee – zastenjala sam kada sam osetila kurac debelog matorca u sebi. To je bio znak da i ostali povade svoje kurčine. Jedan mi se odmah našao usta i lik je počeo bukvalno da me tuca u usta, uz komentar… – Jebite kurvu momci!

Sada sam bila mrtva pijana, raščepljena na kafanskom stolu, nabijena na dve velike kite, a oko mene  se klatilo još 5-6 nabreklih kurčina koje su čekale svoj red da uđu u mene.

Debeli matorac je počeo da mi ga zakiva do jaja, takođe i onaj koji mi je bio u ustima, nabijao mi ga je sve dok mu jaja ne bi udarila o moje oči. Osećala sam njegov vreli glavić duboko u svom grlu, ali to me je toliko palilo da sam vlažila kao luda na matorčevoj kiti. Dok su mene oni tako nabijali, ja sam dohvatila još dva kurca i počela sam da ih drkam, kako bi bili spremni i tvrdi kada dođu na red da me tucaju.

Onaj kome sam pušila je naglo izvukao kurac i počeo mahnito da ga drka iznad moje face, počeo je da stenje…

– Aaaaaaa svršavammmmm… – sperma iz njegovog kurca ne počela da prska po mom licu, a ja sam držala širom otvorena usta i isplaženi jezik dok je on prskao. Za tren oka, cela moja faca je bila prekrivena spermom. Sperma mi je bila i preko očiju, pa više nisam mogla da vidim, ali sam osetila da je odmah pršao drugi momak i svoj kurac stavio u moja usta, odmah sam počela da mu isisavam glavić.

Čula sam i kako maotrac stenje, naglo je izvukao svoj kurac iz mene, a onda sam osetila kako mi mlazevi vrele sperme padaju po stomaku i pičkici. Nije prošlo mnogo, a njegovo mesto je odmah zauzeo drugi i ponvo sam bila nabijena na tvrdu kurčinu. Ovaj je bio mlađi i snažniji, pa me je jebao brzo i jako, toliko jako da sam mogla da i preko glasne muzike da čujem zveketanje njegovih muda. A ostali su navijali: – Jebiii, jebiiii kurvuuuu, razvali jeeee –  to su bili samo neki od komentara koji su dopirali do mene. A ja sam po ko zna koji put svršavala nabijana na njihove tvrde kurčeve i želela sam još, želela sam da me razvale svojim tvrdim kurčinama i da me skroz prekriju svojom vrelom spermom.

Ova redaljka je trajala do dugo u noć, a kada su svi ispraznili svoja muda na meni ostala sam da ležim skroz nepomična na stolu. Bila sam sva prekrivena spermom i noge nisam osećala.

Gagi je platio vozaču da me odveze kod kuće, pokupila sam novac koji su mi dali, sve ukupno je bilo oko 4,700 eura…

Posle događaja iz kafane, Gagi me nije zvao čitavih nedelju dana. A onda je usledio telefonski poziv…

– Hej mala, trebaš mi večeras.
– Ok.
– Dođi u klub večeras, ima jedan poslić za tebe…
– Super Gagi, jel’ da povedem drugaricu?

– Možeš… obucite se izazovno, imate da odradite jednog matroca, častiću vas za to…
– Ok, večeras smo u klubu.

Odmah sam pozvala drugaricu i krenule smo sa spremanjem. Brzo smo se spremile i naručile taksi.

Kada smo stigle u klub Gagi još uvek nije bio tu, pa smo nas dve sele u separe i naručile piće. Nije trebalo dugo da čekamo, a Gagi se pojavio sa nekim likom u odelu, koji je imao oko 50 godina. Bio je krupan i proćelav.

– Ćao devojke.
– Ćaoo – zacvrkutale smo obe smečeći se…
– Ovo je moj poslovni prijatelj Darko.
– Ćao Darko… – opet smo zagraktale obe u isti glas…

Darko se već bio priomio, jer nas je gledao širom otvorenih ustiju iz kojih su se cedile bale. Gagi ga je smestio između nas, a onda nam je rekao: – Slušajte, ja moram nešto završiti, vraćam se brzo, a tebe ostavljam u dobrim rukama… sa ove dve cure. One će se pobrinuti za tebe, a kada se vratim pričaćemo o poslu.

Gagi se okrenuo i otišao, a ja i frendica smo ostale same sa Gagijevim poslovnim partnerom Darkom. Odmah smo se bacile na posao: dok je Darko ispijao piće mi smo mu otkopčale šlic i obe se sagle do njegovog kurca. Jezici su počeli da nam se prepliću preko njegovog glavića. Počele smo naizmenično da mu pušimo kurac.

Dok bih mu ja pušila, moja frendica bi mu lizala jaja, a onda bi smo se menjale. Milena je nastavila da mu doji kurac ispod stola, a ja sam ustala i skinula sam gaćice. Opkoračila sam ga.

Milena je uzela njegov kurac i namestila ga na ulaz u moju pičkicu, ali nas je Darko zaustavio…

– Ne, ja volim da jebem u dupe…

Ja i Milena smo se pogledale. Milena je iz svoje tašne uzela kremu i razmazala mi po čmaru, a onda je pljunula i sve mi to lepo utrljala prstima. Darko je onda prislonio svoj glavić na ulaz u moju guzu i počeo da prodire u mene. Bilo mi je baš lepo kada sam osetila kako mi njegov kurac ulazi u dupe, pa sam počela da stenjem i da se nabijam na njegov kurac.

– Aaa, voliš da ga primaš u dupe, je li kurvo?
– Mmmh, volim…

Darko me je držao za kukove i navlačio na svoj otvrdli kurac. Milena mu je za to vreme oblizivala muda. Tako me je jebao još neki 5 minuta, a onda je stao i rekao: – Hajde sada malo nju da jebem…

Ja i Milena smo se zamenile, ona je sada sela u Darkovo krilo, a ja sam čučnula dole. Dohvatila sam ga za kurac i počela da mu pušim, pušila sam mu sve dok mu ga nisam dobro izbalavila. Onda sam ga stavila na ulaz u Mileninu guzu i počela da ga guram.

Baš je bilo uzbudljivo dok sam gledala kako kurac gospodina Darka ulazi u Milenino dupe. Malo sam tako gledala, a onda sam svoje usne prislonila na njegova muda i krenula da mu sisam čas jedno, čas drugo jaje.

Osetila sam da se Darko počeo grčiti, pa sam krenula još žešće da mu ližem muda, a on je svoje pokrete sve više ubrzavao. Počeo je da stenje i da svršava u Milenino dupe. Sperma iz njene guze se cedila niz kurac i razlivala po mudima, a ja sam sve to lizala sa njegovih muda. Darko je stenjao kao životinja. Kada je sve bilo gotovo ja i Milena smo otišle do toaleta da se doteramo. Kada smo se vratile, Gagi je već bio došao… smešio se.

– Devojke, gost vas je baš pohvalio…
– Pa i treba… – rekle smo obe u glas, smešeći se…

Te noći smo ostali do kasno u klubu, do negde oko 3h ujutru… Gagi je rekao: – Cure, hajde da vas odvezem kod kuće…

Krenule smo ispred njega ka izlazu kluba, ja sam izašla prva i stala pored auta, a on i Milena su išli iza mene. Odjednom se iza ugla pojavio crni auto koji je jurio veliko brzinom. Sa suvozačevog prozora se pojavila cev i začuli su se strašni pucnji ja sam počela da vrištim i klekla sam dole. Sve je trajaolo samo sekund. Kada sam se okrenula, videla sam vrlo strašnu scenu: Gagi i Milena su ležali na zemlji, bili su sve u krvi… Počela sam da vrištim i da zovem pomoć, ali nikoga nije bilo.

Stajala sam nemoćno na parkingu i gledala nepomična tela Gagija i Milene, oko mene su leteli policajci koji su vršili uviđaj, odjednom me je trgao neki glas:

– Gospođice, morate poći sa nama do policijske stanice kako biste dali izjavu… – Samo sam ćutke klimnula glavom i sela u policijski auto.

Kada smo stigli u policijsku stanicu, policajac me je odveo u sobu za ispitivanje i rekao mi je da tamo sačekam dok ne stignu inspektori koji će od mene uzeti izjavu. Sedela sam tako nekih 15 minuta, kada su se vrata otvorila, u sobu je ušao debeli proćelavi lik sa grubom facom, više mi je ličio na krimosa nego na policajca.

– Znači ti si ta? – rekao je još dok je zatvarao vrata…
– Koja „ta”, ne razumem Vas…?
– Pa ovi moji policajci… kažu „šefe, čeka te jedna mnogo dobra riba u sobi za ispitivanje…”, a šta će mlada deca, samo što su došli sa akademije, samo misle na dobre ribe… Ehheheh… Nego, kaži ti meni kako si ti umešana u sve ovo?
– Pa ja nisam ništa umešana, ja i ne znam o čemu se radi i ko je pucao na Gagija…
– A vidim da mu znaš ime…
– Da, znam…
– Pa onda si umešana, šta ćeš ti sa njim, on ima 45 godina, a ti… – pogledao je u dosije… – Osamnest, jbt…
– Ja sam mu bila drugarica… – snašla sam se…
– Hahhahhahah – počeo je da se smeje… – Mala, nemoj da me zavlačiš, Gagi nije imao drugarice, Gagi je žene tretirao kao kurve, a najviše je gotivo klinke… kao što si ti… Nego hajde ti lepo sve pričaj, da se ovo ispitivanje ne pretvori u nešto ružno…
– Pa ja stvarno ne znam ništa…
– Mala, jel’ znaš ti kako mene zovu…?
– Ne…
– Mene zovu „Inspektor Batina”… A sada ćeš da saznaš i zbog čega me tako zovu… – Ustao je i seo na sto ispred mene: – Pričajjjjj!
– Ali, ne znam ništa. – Nisam stigla ni da zvršim rešnicu, a inspektor me je dohvatio za kosu i počeo da me cima…:
– Pričaj bre kurvo mala… Kaži „bila sam Gagijeva kurva… pušila sam kurac za pare…”
– Ahhh nemojte… – počela sam da se bunim….

Dok me je držao za kosu, drugom rukom je otkopčao šlic i izvadio kurac, koji je bio preko 23 cm i strašno debeo. Iskolačila sam oči kada sam videla taj kurac…

– Sada vidiš zbog čega me zovu Inspektor Batina, a ti ćeš sada najebati jer si bila nevaljala devojčica…

Krenuo je da me lupa kurcem po čelu, a onda i po obrazima, zamahivao je tom ogromnom kurčinom i udarao me, čas u jedan, čas u drugi obraz…

– A jel’ ćeš da govoriš, kurvice mala…? – ponavljao je dok mu je kurac postajao sve tvrđi, ja sam samo ukočeno sedela na stolici i trepkala dok me je šamarao svojom tvrdom kurčinom… Onda me je opet odhvatio za kosu i naredio:
– Zini!… Zini, kurvetino mala…

Kada sam otvorila usta odjednom mi je nabio svoj ogromni kurac do pola….

– Gaaaagggggghhhh… – zagrcnula sam se kada sam osetila njegov ogromni glavić u svom grlu….
– Oooooo tako kurvice mala, sisaj taj kurac….

Počela sam da mrdam jezikom i da cuclam njegovu ogromnu batinu, a on je lagano mrdao kukovima i jebuckao me u grlo… Onda ga je izvadio i onako balavom kurčinom kreuno je ponovo da me šamara po obrazima…

– Oliži mi jaja kurvo… – prislonio je svoja muda uz moje usne… i ja sam usisala njegovo dlakavo mudo i krenula da pravim krugove jezikom oko njega… Već sam se i ja napalila…

– Ooooo tako mala, gutaj ta dlakava jaja… Uhhh, kako dobro ližeš…

Uhvatila sam ga za nabrekl kurac i počela sam da mu trljam glavić, a nisam prestajala da mu sisam prvo jedno, pa drugo mudo… Inspektor je samo stenjao i ponavljao kako sam nevljala devojčica i da moram biti kažnjena… Posle par minuta gutanja njegovih jaja i nadrkavanja kurca u isto vreme… Kurac mu je sada stajao kao spomenik…

Ponovo mi ga je vrtio u usta, ja sam sada klekla i počela da mu ga pušim. Uvlačila sam ga u usta koliko sam god to mogla, ali nikako nisam mogla da ga stavim celog, jer je bio ogroman i debeo i već me je vilica bolela od pušenja te ogromne kurčine. Pljugala sam mu tako dobrih 15 minuta, a onda je on počeo da stenje…

– Uuuuuu, svršavammmm mmmmmm… –  izvadio je kurac iz mojih usta i počeo da drka… Ispalio je prvi mlaz sperme koja je odletele ko zna gde iznad moje glave, a onda su sledeći hici pogodili direktno u moju facu… Jedan, drugi, treći… plotuni sperme su se raspršivali o moje lice i sada sam skroz bila umazana spermom, praktično mi se faca nije videla od njegove sperme.

Kada je svršio, seo je i zapalio cigaretu, jednu je dao i meni, a ja sam se obrisala maramicama i zapalila cigaretu…

– Znači ne znate ništa… ok… – nešto je pisao…
– Nemam više šta da vas pitam mlada damo… bićemo u kontaktu, ali ako se nečega setite, obavezno mi se javite…
– Hmmm, naravno inspektroe, gledaću nečega da se setim… – provocirala sam…

Onda je otvorio vrata i rekao jednom policajcu: – Pustite mladu damu, ona ne zna ništa….

Kada sam izašla u hodnik, jedan mladi policajac mi je rekao: – Hej imaš nešto u kosi… – nasmešila sam se i pitala:

– A šta to… – pogledala sam se na ogledalce, a na mom pramenu je visila gusta inspektorova sperma… Pocrvenela sam i spustila pogled…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Balawa Klinka


Samo brutalno, ništa ljubav, ništa cveće. Možete me pratiti i na mom blogu www.balawaklinka.com.
Voli vas Balawa Klinka.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x