Moj prvi sastanak sa Njim: dobila sam DAP

Sećam se, bilo je letnje veče, ne previše toplo, taman kako treba. Rekao mi je da obavezno uradim klistir jer on bez toga nije hteo ni da razgovara, a ja do tada nikad nisam imala analni seks, ali nesto ludački u meni je pristalo, čak i na to, samo da se vidim sa njim. Bilo je nešto misteriozno u njemu, nešto što mi nije dalo da ga pustim tek tako da ode i da prođe a da ga ne probam. Nešto me je vuklo ka njemu, a ja nisam znala da opišem nikom šta je to, jer nikada ranije to nisam osetila.

I always behave, just not necessarily well.

U kratkoj poruci mi je napisao uputsva , kako se radi klistir, šta treba da obučem i kako da se našminkam, i rekao je da će on da se pobrine za ostalo.

Rekao mi je i da ne jedem ništa nakon klistira i da ne pijem ništa jer On želi da ga ja progutam i da je to isto jedan od uslova kako bi se videli. Obukla sam malu crnu haljinu na jedno rame, visoke crne štikle i samodržeće mrežaste čarape. Kosu sam podigla visoko u rep kako mi ne bi smetala i kako bi On imao bolji pristup mom vratu, jer to je jedna od tačaka gde sam najosetljivija.

Došao je u moj grad, već sam ga čekala sedeći na stolici dok su mi noge klecale a telo drhtalo od uzbuđenja. Sve vreme smo pričali telefonom, a kada se približio rekao mi je da otključam vrata, stanem okrenuta od vrata leđima i da gledam u pod i nikako da se ne okrećem. Istog momenta sam ustala, otključala vrata i stala onako kako je zahtevao od mene. U meni su se mešala razna osećanja i moje telo je reagovalo na prvi zvuk koji je nastao u onoj tišini i mraku.

Polako mi je prilazio, osluškivala sam, i odjednom se našao iza mene, jedva sam izdržala da se ne okrenem. Dodirnuo me je ovlaš kažiprstom duž celih leđa, prišao tako blizu mene, a ja sam drhtala, jedva sam stajala na nogama.

„Šta želiš?”, pitao me je. Umalo se nisam onesvestila kada sam mu čula glas i osetila dah na mom vratu. Zaćutala sam, nisam mogla da izgovorim ni reč, ubrzo je ponovio pitanje, a ja sam jedva smogla snage da mu odgovorim i kažem: „TEBE”.

Okrenuo me je ka sebi i jako poljubio, spustio na kolena i uz stepenice me sproveo gore na sprat dok je išao ispred mene. Popeli smo se, podigao me je, i usledio je šamar jedan, pa drugi, sa pitanjem: „Šta si mi uradila?”

Nisam progovorila ni reč. Savio me je preko stola i polako ušao u guzu, prvo malo dok je spušten, a onda i do kraja. Osetila sam neopisiv bol , ali i zadovoljstvo. Pokušala sam da se iskontrolišem, ali nisam mogla, svršila sam u sekundi.

Odjednom je stao i okrenuo me od sebe, stavio mi povez na oči i pustio da stojim tako jedno vreme. Pokušala sam da oslušnem šta radi i šta će sledeće da uradi. Pomislila sam da će da izlije vosak po meni jer sam čula zvuk upaljača, ali to se nije desilo. Čula sam šuštanje kesa, kao i neke tečnosti koju je sipao u čašu, verovatno. Osetila sam da mi prilazi, odvezuje mi oči, ljubi me u vrat i okreće, a na stolu imam i šta da vidim: moja omiljena cezar salata, kao i roze vino koje savršeno ide uz nju. Bila sam zaprepašćena, nisam mogla da verujem šta mi se desilo jer to niko nikad nije uradio za mene niti se tako ponašao prema meni.

Vrlo brzo sam završila obrok jer ni nisam mogla da jedem od nervoze i znatiželje šta je sledeće. Ustala sam i sklonila sve ono što je bilo na stolu. On se ubrzo našao iza mene, naglo me savio preko stola i samo ušao u mene. Zaječala sam od želje i uzbuđenja i onda je izašao iz mene, zaustavio se, uzeo nešto iz kese i tada sam prvi put osetila dildo u svojoj guzi.

Pomislila sam da nije toliko strašno, ali sekund posle toga osetila sam i njegov kurac kako pokušava da uđe pored. Prvo sam mislila da me zeza, ali On je bio ozbiljan u svojoj nameri, tako da sam pokušala mirno da stojim. Međutim, moje telo nije htelo da sluša, bežala sam ka napred i molila Boga da ne uđe, ali On je bio uporan i spustio ga skroz i tako spuštenog ga ubacio pored dilda i onda ga u meni podigao do kraja.

Počela sam da vrištim, da se uvijam, izvijam, da bežim, ali ništa mi nije pomoglo. Svršila sam milion i bezbroj puta, što od uživanja, što od boli koju sam osećala i koju nikada do tada nisam osetila.

Molila sam ga da svrši, preklinjala sam ga da svrši, samo da prestane da boli, i ubrzo nakon toga je svršio, a ja sam ostala da stojim savijena preko stola sa gomilom upitnika u glavi, kao i zadovoljnim izarazom lica, jer tako nešto pre njega nisam nikad osetila.

Pomogao mi je da ustanem, da se obučem, da dođem sebi. Privio me je uz sebe i dugo smo razgovarali o onome što je bilo i onda je otišao, a ja sam ostala da razmišljam da li je moguće da sam tako jako i nenormalno svršila, a da sam pritom osetila toliku bol…

Posle par sekundi sam se nasmejala i shvatila da ja to mogu i da sam takva da uživam u boli i da svaku svoju bol mogu da pretvorim u zadovoljstvo, sve dok je On pored mene da me podrži.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o