Položila sam sa desetkom kod profesora

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bližio se kraj ispitnog roka. Koliko mi je bilo drago zbog toga, jer nema više učenja, toliko mi je bilo istovremeno i krivo, jer neću jahati komšijin kurac sigurno mesec-dva…

Tog dana sam se spremala da odem do oglasne table da pogledam rezultate ispita. Bio je vreo dan, kao i svaki prethodni. Obukla sam usku belu košulju, koja mi je pucala preko grudi. Dole sam obukla farmerice.

Bilo je pakleno, ipak ću se presvući. Uostalom, ne idem na predavanja, mogu obući nešto laganije. Odlučila sam se za kratki teksas šorts i ostala gore u košuljici. Otišla sam na fakultet i imala šta da vidim. Iako sam ceo ispitni rok spremala taj ispit, pala sam. Uz spisak, na oglasnoj tabli je stajalo da se javim profesoru u kabinet. Odlučila sam da odmah to završim.

Pokucala sam na vrata kabineta.

– Slobodno. – začulo se sa druge strane.

Ušla sam, profesor je podigao glavu sa nekih papira razbacanih po stolu.

– Dobar dan, koleginice. – odmerio me je, primetila sam, i nabacio osmeh.

Profesor je bio stariji čovek od nekih 50-ak godina, ali još uvek u punoj snazi, prosed, uvek uredno obrijan, u tamnim odelima.

– Dobar dan, profesore. Došla sam na konsultacije u vezi ispita.

– Da, da, očekivao sam Vas. Sedite.

Pokazao mi je rukom na stolicu naspram njega.

Sela sam, prekrtstila noge, a sise su mi štrčale iz košulje, koja samo što nije pukla oko mojih grudi i jedno dugme je opasno pretilo da će otpasti. Profesor mi je gledao u dekolte i bilo mi je malo neprijatno zbog toga.

– Znate, koleginice, primetio sam Vas na predavanjima. Ali, morate se malo više potruditi oko ispita.

– U kom smislu? Mislila sam da sam prilično dobro odradila pismeni deo.

– Pismeni jeste, ali ja više cenim usmeni. Imate lepe noge, dobre sise, fantastično dupe, trebalo bi to iskoristiti na usmenom delu.

Pocrvenela sam, ovo zaista nisam očekivala. Prijali su mi komplimenti, ali ipak je on moj profesor…

Odgurnuo se u svojoj stolici na točkiće malo dalje od stola, otkopčao šlic na pantalonama i izvadio kurac. Bio je prosečne dužine i debljine, sa istaknutim žilama po njemu i već tvrd i spreman  da ga zadovoljim.

Uzeo je kurac u desnu ruku, a levim pokazao ka njemu.

– Pa, izvol’te, koleginice, pokažite mi šta znate. Izvukli ste lekciju „pušenje”.

Znala sam šta mi je činiti, nije mi bilo prvi put da pušim, ali ipak sam bila zbunjena ovakvim razvojem događaja. Jednostavno, ovo nisam očekivala. Ali opet, pre ću mu popušiti, nego da celo leto spremam ponovo isti ispit.

Ustala sam sa stolice i kleknula ispred njega. Rukom sam obuhvatila kurac i lagano pomerala kožicu gore-dole.

Profesor se prepustio, zavalio u svoju stolicu i uživao, povremeno ispustivši glasan uzdah, nalik stenjanju. Jezikom sam kružila po nabreklom glaviću, a onda sam uvukla kurac u usta i progutala što sam dublje mogla.

Lagano sam mu pušila, spustila ruku i mesila mu jaja. Sisala sam mu kurac ubrzavajući tempo. Bio je mokar i sve više je curkalo iz rupice na glaviću. Spustila sam  se još niže i jezikom mu lizala jaja.

Prelazila sam jednim pokretom od početka do kraja, pomerajući jezik tako da mi ne promakne ni jedan deo da ostane neolizan.

Kada sam mu dobro polizala jaja, vratila sam se na kurac. Dudlala sam ga kao najlepšu lizalicu. Rukom sam uhvatila koren kurca, a ono što je virilo sam pušila brzim ritmom. Gutala sam profesorov sočni kurac, jaja su mu bila tvrda.

Visoko, skroz uz kurac, kada me je uhvatio za kosu, počeo da da mi ga nabija odozdo u usta i da svršava puneći mi usta belom, vrelom tečnošću. Nije mi ga izvadio iz usta dok nisam posisala i poslednju kap sperme.

Obrisala sam prstima uglove usana od ostataka sperme, posegla za torbicom, izvadila indeks i spustila ga na sto.

Uzeo je grafitnu olovku i počeo nesto upisivati u indeks.

– Odlično pušite, ali ipak je to lekcija za 6. Imate mnogo više potencijala, javite mi se za veću ocenu.

Zatvorio je indeks i pružio mi ga u ruku. Kada sam izasla iz kabineta, pogledala sam šta je upisao. Na mestu predviđenom za ocenu stajao je broj telefona.

Sutradan sam poslala poruku profesoru: – Kada mogu popraviti ocenu?

– Večeras, u 19h. Čekaću te u kabinetu. – glasio je odgovor.

Došlo je vreme za polazak, obukla sam lepršavu letnju haljinicu bez brusa i gaćica, znala sam da mi neće trebati.

Stigla sam ispred kabineta u 18:55. Ušla sam bez kucanja. Profesor je bio zavaljen u svojoj stolici i drkao kurac spuštenih pantalona.

– Vidim, ne gubite vreme. – prokomentarisala sam, prišavši stolu. Sela sam na sto, tačno ispred njega i raširila noge.

– Izvolite, profesore, poslužite se. Zagonetno sam namignula i zadigla haljinu.

Prišao mi je počeo je da mi liže picu.

Kružio je jezikom po mojim usminama, a onda je polako počeo da mi zabija jezik u nju. Napalila sam se dobro, pica mi je bila mokra i raširila se, spremna da primi kurac. Međutim, umesto kurca, profesor mi je ubacio dva prsta i njima me polako jebao.

Pridruzio im je još jedan prst i nastavio istim tempom. Pičkica mi je teže primala tri prsta, ali se ubrzo razradila. Onda mi je ubacio i četvrti prst.

Jebao me je ubrzavajući ritam, a onda mi nabio i palac. Pičkica mi se toliko raširila, da sam mislila da će pući. Gurnuo je celu šaku u mene i počeo šarati po mojoj vreloj pički. Bolelo je, ali me je na neki čudan način palilo.

Ovo je bilo za mene novo. Niko mi do sad nije nabio čitavu šaku u pičku. Gurao je šaku i vadio, a moja pica se sve više širila. Stenjala sam, dok je profesor drugom rukom i dalje drkao svoj kurac.

Izvadio mi je šaku iz pičke i dao da mu oližem prste. Matori je bio stvarno perverzan, što mi je odgovaralo. Osetila sam svoju picu na njegovim prstima, bila je ukusna…

– Pica ti je odlična, daću ti 7, jer si mi dala da je istražujem. Za 8 će morati moj kurac da je malo istraži.

– Samo izvolite, profesore, ja sam ambiciozna devojka, kao što rekoste.

Ustao je sa stolice i skinuo košulju i bokserice. Ja sam preko glave skinula haljinu. Prišao mi je i nabio mi čvrst kurac duboko u vrelu ribicu. Osećala sam njegov napet kurac duboko u svojoj utrobi.

Nabijao se svom snagom u mene, dok sam ja jecala od zadovoljstva. Nogama sam ga obgrlila oko kukova da bih što bolje osetila kurac. Čulo se šljapkanje moje mokre pičke i njegovog kurca.

U jednom trenutku me je okrenuo tako da sam se naguzila prema njemu i laktovima oslanjala o sto. Očekivala sam snažan ubod u picu ili, na kraju krajeva, u čmar. Iz iskustva sa komšijom znam da vole bez upozorenja da nabiju u čmar.

Međutim, profesor je otvorio fioku od stola i uzeo neku kremu. Iz posude sa olovkama je uzeo debeli marker i namazao ga onom kremom. Prislonio mi je marker na ulaz u čmar. Polako ga je gurao u moju guzu. Guza mi se širila, a profesor mi je stavio kurac u picu i polako me jebao, dok me je markerom jebao u guzu.

Ovo me je toliko naložilo, rukama sam obuhvatila sise i počela da ih gnječim. Mesila sam sise i snažno uvrtala bradavice, do granice bola. Pičkica je počela da balavi i ispušta ogromnu količinu sokova. Svršavala sam dugo uz gladni krik.

Profesor je izvadio kurac i marker iz mene. Pomerio me je sa stola i zauzeo moju poziciju u kojoj sam ja bila do pre par trenutaka. Natrćio se preko stola i raširio guzove.

– Za 9 nšto malo ekstremnije. Poliži mi čmar. Dobro ga natopi.

Prišla sam mu i jezikom mu prešla preko čmara. Lizala sam ga od jaja prema čmaru. Onda sam stavila jaja u usta i lagano ih sisala. Prstima sam mu masirala cmar. Profesor je počeo glasno da uzdiše.

Gurnula sam mu jezik u čmar i palacala po njemu. Kada se dobro raširio gurala sam i vadila jezik iz njega, dok sam mu rukama širila guzove kako bih mu što bolje prisla.

Kurac mu je bio visoko dignut, a jaja su bila toliko tvrda i napeta, da sam mislila da će svakog časa prsnuti.

Okrenuo se i seo na sto. Klekla sam i strpala vreli kurac u usta. Posle par ulazaka i izlazaka počeo je obilno da svršava. Gutala sam spermu, ne dozvoljavajući ni kap da mi pobegne. Isisala sam ga do poslednje kapi i lepo očistila.

Profesor se premoren samo premestio na stolicu. Pružila sam mu indeks.

– Deset, koleginice.

Upisao je ocenu, a ja sam izašla izjebana i zadovoljna.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Sofi u velikom gradu


Dosla sam da studiram, a osim velikog grada, shvatila sam da volim i jos neke velike stvari…

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x