Parno kupatilo u hotelu Habakuk #blogomanija

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ja jednostavno moram ovo da podelim sa vama jer je toliko neverovatno da ni sama ne mogu da poverujem šta mi se desilo.

Ustala sam jutros strašno mamurna i ništa mi nije pomoglo – ni brufen, ni tri čaše vode, ni kafa, ni doručak… Kada sam ušla u salu program #blogomanija je već počeo, sela sam i pokušala da slušam jer je poslednji dan, ali sve reči su mi samo prolazile kroz glavu. Na jedno uvo uđu, na drugo izađu.

(15)Pošto očigledno nije bilo nikakvog smisla u tome da dalje sedim tu, odlučila sam da odem malo u welness centar i opustim se tamo. Otišla sam do sobe, obukla kupaći i u roku od nekoliko minuta već sam se brčkala u onom super bazenu, masirala vrat pod mlazevima tople vode, dremala u toploj vodi, ali glava mi je i dalje pulsirala. Zato sam se uputila dole u saunu da se preznojim jednom i izbacim lepo iz sebe sve otrove od sinoć.

Sauna je predviđena tako da se skine kupaći, ali ja to naravno nisam uradila, ne samo zato što sam u principu sramežljiva, i što se nikad nisam skidala u javnosti tako, već i zbog toga što poznajem razne neke ljude tu, pa bi me bio dupli blam da neko od njih uđe u saunu na 90 stepeni i vidi me golu kako se znojim. Ma ne mora ni da uđe, u onim saunicama se sve vidi, dovoljno je samo da prođe.

Sišla sam dole gde su saune i videla da u finskim saunama ima par ljudi. Nisam htela da im ulazim tako, pogotovo da ne bih morala ni sa kim da pričam tako mamurna, pa sam se uputila napred ka turskom kupatilu.

Kada sam otvorila vrata i zakoračila u oblak pare videla sam da u bazenčiću u sredini leže tip i devojka, oboje goli. Malo mi je bilo glupo, ali ok. Šta sad, leže ljudi u bazenčiću, još bi gluplje bilo da ih samo pogledam i odem. Napravila sam nekoliko koraka ka desno, na keramičku klupu, postavila beli čaršav koji su mi dali pri ulasku u welness i legla okrenuta ka vratima.

couple-hot-tub-3-e1379345582294Kada sam ušla njih dvoje su se malo nešto kao uskomešali, ali ništa posebno. Posle možda minut kako sam bila tu, devojka koja je ležala u bazenčiću je pogledala nakratko ka meni, zatim je zabacila glavu u nazad, naslonila je na ivicu bazena i zatvorila oči.

Zatim je raširila noge. Videla sam to jer su joj malo kolena virila iznad vode, ali ubrzo su nestala pod vodom pa nisam više videla šta se tu dešava. U svakom slučaju, on se malo izdigao i nagnuo ka njoj, dok je njegova ruka klizila po njenom telu, da bi ubrzo završila među njenim nogama.

Ona je tada otvorila usta i duboko uzdahnula. Još malo je raširila noge i kolena su joj nestala pod vodom. On ju je mazio ispod vode, što je bilo očigledno po njenom teskom disanju, bio je malo izdignut dok je to radio, okrenut ka njoj koja je žmurila i teško disala, i sve vreme je gledao ka meni.

tumblr_np7ju4vHiO1tqa1iio1_500U prvom trenutku sam htela da pobegnem odatle koliko mi je bilo strašno neprijatno, ali nisam znala kako to da uradim. U principu sam ostala da ležim jer nisam htela da ih prekidam. Bilo bi najgluplje tada da sam ustala, a da njih dvoje prekinu svoju igru i oboje me pogledaju kao uljeza kome nije mesto tu. Odlučila sam samo da ih ne gledam, šta god radili. Oni su se u svakom slučaju ponasali kao da su sami.

Ležala sam i gledala u plafon, ali sam povremeno bacala pogled na njih dvoje. On, koji je i dalje gledao ka meni, je to verovatno primetio i nagnuo se još malo ka njoj i šaputao joj nešto. Ona je tada počela malo glasnije da stenje, a on je nastavio da joj nešto šapuće. Ona je uskoro već dosta glasno stenjala i sa obe ruke mazila svoje velike grudi i stiskala sebi bradavice, dok joj je on ispod vode radio ko zna šta.

tumblr_nsl48gIQRK1uabjpso1_500On je ponovo malo izdigao glavu i sada je gledao direktno u mene, gledao me u oči i odmeravao me pogledom, a ona je bivala sve glasnija. U čitavoj toj situaciji me je strašno palilo to što taj dečko gleda u mene dok zadovoljava drugu devojku. Osetila sam da sam sve napaljenija i poželela sam da se skinem potpuno gola pred njim iako ga ne poznajem, da raširim potpuno noge ka njemu, da mu pokažem celo svoje telo i da drkam svoju obrijanu pičkicu pred njim. Naravno to nije stvarno dolazilo u obzir. Nemojte me pogrešno razumeti, nisam neko nevinašce ili štagod ali to bi bilo stvarno previše. Ne znam realno ni kako bih to uradila.

tumblr_mzmkotzTx51rlzxido1_500

Razmišljala sam tako o svemu tome i gledala u njih dvoje, ali je moje misli prekinuo njen kratak prigušeni vrisak. Svršavala je. Voda se zatalasala i počela da se preliva iz bazenčića kada je ona počela da se uvija i grči. Kako se voda prelila tako je para počela da se podiže i vidljivost se smanjila.

Posle manje od pola minuta ona je ustala iz bazenčića. Bila je prezgodna, imala je lepe grudi. Okrenula se ka meni i zakoračila u mom pravcu. U tom trenutku noge su mi se odsekle a ribica mi je bukvalno procurela. Bila sam u sekundi toliko napaljena da bih pristala na sve.

Još jedan korak, i ona je bila pored mene. Gledala me je radoznalo u oči. Izgledala je stvarno odlično. Posegla je rukom i na pola metra od mene uzela svoj čaršav koji je tu ležao. Htela sam da joj kažem da je stvarno prezgodna, ali me je bilo blam. Ogrnula se čaršavom, okrenula se malo i uzela još jedan čaršav koji je tu ležao. Njen momak je ustao iz bazena i ogrnuo se čaršavom koji mu je dodala. Par sekundi kasnije su otišli.

tumblr_n6sl6odfhN1rjgipqo1_500

Sve ovo je trajalo ne više od par minuta ali je meni delovalo kao večnost. Sada sam ostala sama u parnom kupatilu i bila sam strašno napaljena. Među nogama mi je bukvalno gorelo.

Skinula sam na brzaka kupaći, presavila čaršav i uvila se u njega tako da me pokrije od grudi do prepona.

Uzela sam crevo i uključila vodu kojom sam oprala keramičku klupu. Zadigla sam malo platno čaršava i spustila golo telo na toplu klupu. To mi je strašno prijalo. Počela sam polako da se pritiskam i trljam o topli kamen. Ne znam da li sam mogla tako da svršim ali mi je čitava situacija bila strašno seksi, međutim prekinulo me je otvaranje vrata.

tumblr_nltwhbL5z01r2bmpwo1_1280

U tom trenutku je unutra zakoračio jedan momak umotan oko struka samo u beli čaršav. On je bacio pogled ka meni i otišao nalevo u drugi ugao turskog kupatila. Para je bila toliko gusta da ga uopšte nisam videla. Po glavi mi se motalo hiljadu misli. Htela sam da odem tamo i da ga nešto kao pitam pa da mi spadne čaršav. Pitala sam se šta on radi tamo u svom uglu, u pari. Da li i njega pali sve to? Htela sam da se skinem gola i da sednem na ivicu bazena, okrenem se ka njemu i raširim širom noge, da mu pokažem svoju mokru ribicu koju sam sinoć pred žurku obrijala „za svaki slučajˮ ali sam se samo napila i legla da spavam.

Svašta sam htela ali nisam imala hrabrosti. Čak sam i prestala da se trljam o klupu. Sedela sam tako gola umotana u tanko platno koje mi se potpuno zalepilo za telo i gledala u prazno želeći da mogu da vidim kroz paru.

tumblr_n8usgs7MFx1s7zvcko1_400

U sekundi videla sam ponovo njega. Bio je potpuno go. Ušao je u desni deo bazena i legao. Stavio je ruke iza glave, zavalio se i zatvorio oči. Ja sam sedela i čekala šta će dalje da se desi. Očekivala sam da će se on okrenuti ka meni ili me pitati nešto ali on je samo ležao i uživao u vodi. Pričekala sam još malo ali se ništa nije dešavalo.

Ustala sam i odbacila čaršav. Potpuno gola sam zakoračila ka bazenu i u tišini ušla u mlaku vodu koja je delovala kao pravo osveženje u odnosu na vrelinu parnog kupatila. On je podigao glavu i pogledao me malo iznenađeno. Pogled mu je pao na moje gole grudi, male i tvrde, sa čvrstim naježenim bradavicama. Preko usana mu je preleteo osmejak i blago se ugrizao za usnu, koju je zatim liznuo jezikom. Pomislila sam da će u tom trenutku reći nešto, ali se on samo ponovo zavalio i zatvorio oči sa rukama iza glave.

tumblr_mvaes5gh5n1sfkfqio1_500

Sekunde su prolazile kao večnost. Očekivala sam da će nešto da se desi ali se ništa nije dešavalo i osećala sam se zbunjeno i razočarano. U tom trenutku su u bazenčiću proradile mlaznice i pretvorio se u đakuzi uz bučno klokotanje mehurića. Jedan od jakih mlazova je pogodio moju osetljivu ribicu i mojim telom je počela da se širi plima zadovoljstva. Raširila sam malo noge i namestila se tako da me mlaz cilja po sred klita, tamo gde najviše volim. Toliko je jak bio da mi se guza malo izdigla, a ja sam pokušala da je spustim navlačeći je još jače na mlaz. Zatvorila sam oči i zastenjala tiho.

tumblr_m573fmXELq1qao4gno1_500

Osetila sam tada njegovu ruku na svom telu, prvo na stomaku. Gledao me je u oči i kliznuo rukom među moje noge. Raširila sam oči i otvorila malo usta, toliko da mi se otme uzdah. Raširila sam noge još malo.

On je krenuo rukom na gore ponovo preko mog zategnutog stomaka do mojih grudi. Uhvatio je desnu u šaku, pa levu. Štipnuo mi je levu bradavicu, na šta sam ja ponovo zastenjala, a zatim mi je uzeo moju levu ruku i stavio je među moje noge. Kliznuo je duž nje i pritisnuo moje prste na moju ribicu, iako sam ja tada već vrlo dobro znala šta treba da radim. Počela sam odmah da je trljam.

tumblr_np7ju4vHiO1tqa1iio3_500

On je nastavio da me gleda u oči svojim tamnim i prodornim pogledom i da prelazi rukom po mom stomaku i grudima. Bojažljivo sam bacila pogled ka vratima. „Šta ako neko dođe?”, pomislila sam.

On je tada uzeo moju desnu ruku i stavio je na svoj ukrućeni kurac. Bio je baš tvrd i napet. Lep kurac pod rukom, onako ni prevelik, ni premali. Pomislila sam; kad bih sela na njega tačno bih se nabila do korena tako da osetim glavić na materici.

tumblr_nai3ukAvH41sozc37o1_400

Odmah sam počela da ga drkam.

On je tada blago zastenjao i ponovo zabacio glavu pozadi. Ruke je sklopio iza glave i prepustio se uživanju. Ja sam u istom ritmu trljala svoju ribicu u koju je prodirao mlaz iz đakuzija i njegovu tvrdu kurčinu.

„Uh, kako to dobro radiš”, rekao je zaklopljenih očiju. Osetila sam se strašno ponosno i osetila sam se duplo napaljenije. Počela sam da mešam guzom. Osetila sam da bih uskoro mogla svršiti.

tumblr_mtjiaeCAfC1rojmtxo5_500

Nastavila sam da se mazim i nastavila sam da mu drkam. On je još par puta zastenjao, pa mi je rekao da ga stegnem jače. Stegla sam ga u korenu i drkala ga iz sve snage od glavića do korena. Iako mi se činilo da je moj orgazam na dohvat ruke, nikako nisam mogla da se dovoljno opustim jer sam svako malo bacala bojažljive poglede ka vratima. Bilo bi mi strašno glupo kada bi neko ušao i zatekao nas tako.

On je samo u trenutku izdigao svoju guzu na gore tako da mu je ceo kurac izašao iz vode, uhvatio me za glavu i povukao me ka svom kurcu. Ja sam mahinalno krenula u tom pravcu, ali nisam stvarno očekivala ono što se zatim dogodilo.

tumblr_n647wexRar1ttr86so1_500

Gurnuo mi ga je za tren celog u usta i uhvatio me je još jače za glavu. Progutala sam ga celog, ni sama ne znam kako, a onda sam osetila kako mu se kurac grči. Nisam ni pokušala da se sklonim. Ispalio mi je vrelu spermu direkno u grlo.

Ja sam tada odjednom počela da svršavam. Pičkica mi se grčila i vrisnula bih da nije bilo njegovog velikog kurca u mojim ustima.

On mi je pustio glavu ali nije prestao da svršava. Ja sam lagano počela da se podižem na gore i dobila još tri mlaza sperme u usta. Usta su mi bila puna sperme.

tumblr_njohrf9tR41sfkfqio1_400

Ukus njegove sperme razlio mi se po ustima i ribica mi se ponovo zgrčila par puta. Nije baš svršavanje, ali može da prođe kao neki mini svrš. Pogledala sam ga zbunjeno i nisam znala šta da radim, da li da progutam ili da pljunem.

U tom trenutku, bukvalno pet sekundi nakon što mi je napunio usta spermom i nakon što sam svršila drkajući klit napaljena od čitavog ovog nemorlanog jutra, vrata turskog kupatila su se otvorila i unutra su ušle sve starije žene. Ja sam to iskoristila da ustanem iz bazenčića, da zgrabim svoj kupaći i čaršav i da pohitam napolje. Nisam ni otišla pod tuš ispred saune, nego sam se popela direktno na bazen.

tumblr_mdwkuknhas1rkbqqmo1_

Dok sam se pela na gore progutala sam svu spermu koja mi je bila u ustima. Pošla sam napolje direktno ka tuševima pored svlačionice. Ušla sam pod tuš, pustila vodu i zatvorila oči.

Setila sam se tada svog dečka u Beogradu i kako njemu nikad ne dam da mi svrši u usta. Dala sam mu da mi svrši za svoj rođendan ali nisam htela da progutam iako me je on molio, a evo sada sam progutala puna usta sperme od tipa kome ne znam ni ime. Užas, jebote!

Nisam ja sad neka svetica ili nešto… Davala sam se ponekad za seks iako imam dečka, pa šta. Pogotovo kad odem na neki put sama ili sa drugaricama, pa još malo popijem, ako se tu nađe neki kul, opušten, duhovit tip, zašto mu ne bih dala da me potuca kad se i ovako više nećemo videti? Ali ovo… stvarno nikad ništa slično nisam uradila.

tumblr_ncn6i4aLjK1tswf7no1_250

Plakala sam pod tušem, a i dalje sam osećala ukus njegove sperme u celim ustima. Osetila sam se kao prava varalica i bilo bi mi strašno krivo zbog toga. Zgrčio mi se želudac i noge su me izdale. Klekla sam tako pod tušem i počela da povraćam. Povraćala sam spermu. Sva sreća, pa su tuševi bili prazni i niko me nije video ili čuo.

Ubrzo sam se sabrala, umila se i isprala usta. Otišla sam u svlačionicu i preobukla se. Zakopčala sam se i oko vrata stavila svoju ružičastu #blogomanija akreditaciju. Kada sam sela u salu, izvadila sam mobilni i poslala sam dečku poruku na fejs: „Nedostaješ mi, dušo. Volim te puno!ˮ

Hvala ovoj devojci na hrabroj ispovesti sa današnje blogomanije. Svoje ispovesti možete poslati na [email protected] a mi ćemo ih anonimno objaviti na našem sajtu.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x