„Kad budemo bili goli ja hoću da zaboli, Nikola…” Ovo je Lady Jelena

Možda je malo glupo da vas pitamo da li znate ovu pesmu? Jednostavno stvar koja se izdvaja iz mora ostalih ha-ha klipova koje šerujete svojim prijateljima po društvenim mrežama. Pred vama je jedna izuzetno interesantna devojka, Lady Jelena.

Zašto je tako? Ovde imamo slučaj da je u zabavno umetnost umešala svoje prste, odnosno da je ova odlična kantautorka koja se predstavlja pod imenom Lady Jelena svojim akordima dodala iskrene emotivno-seksualne fantazije. Iako je školovana muzičarka, neverovatno je kako je u džeziranje uklopila svoj kinky smisao za humor i hrabro iznela strast prema BDSM odnosu tako poručujući da život ne treba trošiti na shvatanje sebe previše ozbiljno nego prepustiti se iskreno bilo čemu što te pali. Veliki rispekt ovde dajemo Lady Jeleni koja se nije plašila da donekle kompromituje svoj lik, delo i karijeru, obeležavajući sebe za sva vremena kao moguću sprdnju za veliki deo publike u Srbiji.„Kad budemo bili goli ja hoću da zaboli, Nikola..." Ovo je Lady Jelena

Jelena voli da se zabavlja. Ona voli BDSM , seks, erotiku, a sve nam to poručuje umilnim glasićem uz gitaru. Zato je ona jedna od najautentičnijih i najhrabrijih pojava na našem zvezdanom nebu. Jelena, samo napred, daj još toga!

„Kad budemo bili goli ja hoću da zaboli, Nikola..." Ovo je Lady Jelena

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Pogledajte još:
Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments