Istina, predrasude, mašta, i muž cuckold

Registrovani korisnici ne vide reklame

U našem životu, prvenstveno seksualnom, nešto se pod hitno moralo menjati. Njena mlaka zainteresovanost pretila je da uništi naš brak. Otaljavanje seksa, s vremena na vreme, bilo je sve za šta je bila spremna. Nisam video izlaz iz svega toga. Mogao sam naći drugu žensku, ali sam bio pravi muž cuckold, stavljao sam njene sexualne potrebe iznad svojih. Pre nje jebao sam ih nekoliko, nasuprot njoj koja nije probala drugi pravi kurac sem mog. Ali, mene je privlačila samo njena pica.

Ponekad, u dobra vremena kad smo imali daleko bolje i svakodnevne odnose, često smo i maštali. Ja sam uglavnom pričao o svojim maštarijama koje su me dodatno palile, ali i nju s vremena na vreme. Ponekad je moja priča znala da je napali da ludo svrši. Uglavnom su to bile priče u kojima se ona jebe sa nekim drugim, a ja gledam i uživam. Na moj nagovor i ona je ponekad pričala slične stvari. Iako je teško primala bilo kakve promene i novine u seksu, ipak je ponekad popuštala posle mojih upornih moljakanja i nagovaranja i ludo bismo se tucali.

Tako sam jednom prilikom spremio veštački nastavak za moj kurac, da izgleda kao crnački. Bio je dugačak 24 cm i dosta deblji od mog. Prvo se pitala gde joj stade toliko čudo, jer stvarno je izgledao zastrašujuće. Ali, onda se napalila:
– Hajde, crnjo, jebi me! Napuni mi picu!

721_1000

Jednog trenutka ga je zajahala i komentarisala kako je ogroman i da mu nema kraja. Da bi odmah zatim zastenjala i navukla se nazad do jaja. Bilo je ludo i nezaboravno. Uživala je, a i ja sa njom. Pitao sam je da mi opiše taj osećaj, kako to da toliko uživa na tako velikom kurcu. Jedva mi je nekako priznala da se oseća ispunjeno i da joj je pica skroz popunjena. Jedino se žalila da posle bude dobro nažuljana. Da se češće tako jebala, navikla bi.

Jebao sam je i sa dva kurca, mojim i vibratorom na smenu gde je takođe ludo svršavala menjajući moj i veštački kurac. Lepo je bilo i u pozi 69, gde sam joj stavljao veštački u picu i lizao je. A ona je za to vreme pušila moju kitu. Lepo smo svršavali, punio sam joj usta a ona je meni nogama stezala glavu. Često sam razmišljao kako je njena pica fenomenalna i jedinstvena. Prilagođava se svakoj veličini kurca, bio to moj od 19 cm ili veštački od 24-25 cm. Savršeno prijanja, kao da je od gume.

Iz zezanja, jednom davno, dao sam oglas gde mi kao bračni par tražimo muškarca za trojku. Danima posle toga javljali su se razni jebači, željni da joj ga uteraju. Niko nas nije zainteresovao, verovatno zato što smo to shvatili više kao zezanje. Godine su prolazile a u mojoj glavi ta ideja je sve više sazrevala. Postao sam svestan da me tako nešto ne bi učinilo ni malo ljubomornim i da ne bi ugrozilo naš brak. Ona i dalje nije lako pristajala na novine, pa sam morao stalno da je ubeđujem i dovodim do svršenog čina da bi nešto prihvatila, opustila se i uživala.

Uvek sam se trudio da u jebačini prvenstveno nju dovedem do vrhunca i zadovoljim. Tada sam i ja bio ispunjen i zadovoljan. Verovatno sam zato bio samouveren i siguran u sebe, i pravi muž, cuckold.

15edd2o

Rešio sam! Pokušaću, dovešću je pred svršen čin, tako da neće moći da odbije, pa šta bude. Ali od ideje do ostvarenja je jako dug put, pun problema. Kako pronaći odgovarajućeg jebača? Da je nepoznat, poverljiv, zgodan, fin, zdrav i sa velikim kurcem. Rešenje je samo preko oglasa. Davao sam i skupljao razne oglase, razgovarao i pravio selekciju potencijalnih jebača.

Posle dosta vremena nasao sam jednog. Nazvaću ga Jebač iz Beograda. Pristao je da se nađemo i popričamo o svemu. Objasnio sam mu da je to veliko iznenađenje za moju ženu. Bio je više nego u redu. Markantan, lepo građen i finih manira. Zdravstveno je bio u redu, i kako je rekao, kurat. Sve u svemu, prava prilika za moju zamisao. I što je još važnije, bio sam ubeđen da će se i njoj dopasti.

Rastali smo se ali i dogovorili plan! Ostalo je na meni da ga sprovedem a da žena ne posumnja. Uplatio sam apartman u hotelu na Zlatiboru, ceo vikend. Sa njim sam se dogovorio da on dođe u subotu. U petak po podne stigli smo i smestili se u hotel. Bili smo raspoloženi i zaista nam je prijalo. Uveče namerno nisam ništa pokušavao. Primetio sam da je malo začuđena, ali ni ona po običaju nije ništa preduzimala. Sledeći dan šetali smo opušteni, a po podne malo i odspavali da bi uveče izašli u jedan obližnji restoran na muziku. On mi je pustio poruku da je stigao i smestio se u naš hotel. Uveče smo se istuširali i spremili za izlazak. Ona se posebno skockala i izgledala fenomenalno. Oko devet sati otišli smo u restoran i zauzeli jedan diskretan sto u ćošku. Ubrzo, čim je krenula muzika, sve se napunilo da nije bilo slobodnih mesta.

Kao pravi muž cuckold, pružao sam joj sve što je poželela, bez granica

Našem stolu prišao je jedan naočit i zgodan muškarac pitajući za slobodno mesto. Oboje smo ga pozvali da sedne sa nama. Upoznali smo se i pričali o neobaveznim stvarima. Ni slutila nije u kakvu sam je zamku i iznenađenje uvukao. U toku večeri igrala je više sa njim, da je što više opustimo. Gledajući sa strane video sam da je oduševljen njenim izgledom. Takođe, dosta drugih muškaraca iz restorana pohotno ju je odmeravalo. Stvarno je izgledala dobro i jebozovno. Nije da se hvalim, ali imao sam lepu i jako zgodnu ženu. Ničega se nisam plašio jer znao sam koliko se volimo.

Negde oko ponoći krenuli smo prema hotelu u kome je i on, kao slučajno, bio smešten. Pozvao nas je da popijemo još jedno piće kod njega u sobi. Ja sam to odbio i na njeno veliko iznenađenje rekao da može kod nas. Otišao je do svoje sobe da donese vino. Čim je otišao, odmah me je pitala šta mi bi da ga pozovem. Odgovorio sam pitanjem da li joj se ne sviđa. Rekla je da joj se dopada, ali da ne zna na šta konkretno mislim. Osetio sam u njenom glasu znake neke sumnje. Tog trenutka sam joj sve ispričao i rekao joj da imamo nameru večeras da je zajedno dobro izjebemo. Iznenađeno je skočila. Stao sam ispred, jako je zagrlio i stegao na grudi. Polako joj rekao da to učini za nas. Zbog mene, a i sebe, da napokon proba tuđi kurac. Dodao sam i da vrlo dobro zna koliko me to pali. Čvrsto sam je držao u zagrljaju, ljubio je i milovao. Polako je počela da se opušta i da mi uzvraća poljupce.

Za to vreme Jebač se tiho uvukao i prišao od pozadi. Kada je osetila tuđe ruke i međunožje na svojoj guzi, trgla se i pokušala da mi se izvuče iz zagrljaja. U njoj se i dalje sve lomilo iako sam je doveo do svršenog čina. A onda, odjednom strašna promena. Kao i uvek kod mojih upornih navaljivanja oko novina u seksu. Glasno je ispustila vazduh i u mojim rukama se opustila. Verovatno su joj pale barijere. Počela je strasveno da me ljubi i grli. Stenjala je tiho i šaputala da će da mi ispuni želju jer zna koliko mi to znači.

Istina, predrasude, mašta, i muž cuckold

Brzo smo se skidali i dalje se ljubeći i mazeći. Kada smo ostali goli, njene ruke su pošle da provere i tu alatku. Neiskusna u takvim situacijama, plašljivo je počela da ga opipava, dok ga hrabro nije uhvatila sa dve ruke. Šapnula je:
Joj, koliki je… Zar baš sve mora kao u mašti?
– Da, srećo, baš sve…

Oboje smo mislili na veličinu njegovog kurca. Iako ga nismo još videli, ja sam znao dimenzije, dugačak 25 cm i obima 18 cm. Baš kao u mašti. Veći i deblji puno od moga. Logično mi je bilo da bude baš takav, kad već menja i proba drugi, da bude bolji od mene. Polako smo je spustili na veliki krevet ne prestajući da je milujemo i mazimo. Otvorila je oči i pogledala to što je držala u ruci. Imala je šta i da vidi. Bio je neverovatno kurat. Bio je to prelepi komad kurca sa velikom, mačorastom glavom, prošaran finim žilama i sa velikim, tvrdim jajima. Sve u svemu, prelepa kurčina, baš kao iz mašte.

Nisam više mogao izdržati, već sam joj se uvalio među raširene noge i uterao svog đoku u neverovatno mokru i vrelu picu. Kurac joj je ceo uleteo odjednom. Ranije bi negodovala, a sada je samo srećno zastenjala i zavrtela guzom. Pica ga je spremno prihvatila. A njemu je i dalje nastavila milovanje i drkanje kurčine. Nije skidala pogled sa njega, prosto ga je gutala pogledom, kao mačka miša. A onda, veliko iznenađenje za mene. Retko sam je uspevao nagovoriti da mi popuši, a sada svojim malim usnicama pokušava tu mačorastu glavu strpati u usta. Bio je prevelik da bi to uspela, ali ga je zato ljubila i jezikom palacala po njemu. Za mene je to bilo previše uzbudljivo i nisam izdržao, izuzetno jako sam svršio u nju. Nestalo mi je snage i samo sam se prevalio pored.

Tog trenutka počinje ostvarenje mojih maštanja…

U tako raširene noge smešta se Jebač koga ona i dalje drži za kurčinu i dovodi do ulaza u razrađenu, sočnu i mojom spermom napunjenu picu. Nije više bila plašljiva i neiskusna, već napaljena i rasna jebačica. Protrljala mu je veliku glavu po usminama i ona je polako počela da ih širi i ulazi u nju.

Sa strane sam sve lepo mogao da vidim. Ogromni glavić joj je sve više širio usmine. Bio je vrlo pažljiv i nežan. Polako je nestajao u njoj. Gledao sam kako, malo po malo, uteruje ostatak ogromne kurčine i kako milimetar po milimetar nestaje u njoj. Ništa mi nije smetalo. Naprotiv, bio sam oduševljen.

Istina, predrasude, mašta, i muž cuckold

Jednog trenutka ušao je ceo. Pica ga je obuhvatila sve do velikih i nabreklih jaja. Vrlo dobro sam znao kakva je njena pica, da prijanja i obuhvata svaku veličinu kurca. Pretpostavio sam kako je njemu i koliko uživa u njoj. On se malo umirio, valjda da se privikne, a onda polako počeo da ga vadi napolje i ponovo gura u nju.

Komentarisao je kako joj je pica savršena i kako mu je predivno u njoj. A ona se strastveno uvijala i mešala i kao najbolja jebačica primala ga u sebe. Videlo se koliko je bila napaljena i verovatno nije mogla ni da zamisli takvo uživanje sa tuđim kurcem u sebi.

On joj je svojim lepotanom rasturao picu. Pokreti su im bili sve brži i brži. Sve ga je više vadio i brže vraćao u njene dubine. Na korenu kurca mu se uhvatila bela pena od moje sperme. Ona je samo tiho stenjala i jecala od strasti. Videlo se beskrajno uživa.

Uletela je u seriju orgazama, baš onako kako ona to zna kad je dobro napaljena. Svršavala je i ponovo svršavala, sve dok i on nije riknuo i počeo da se prazni i zaliva joj u velikim mlazevima pičkicu. Rukom mu je milovala velika jaja koja su se trzala dok ju je punio.

Istina, predrasude, mašta, i muž cuckold

Umirili su se i on se prevrnuo na drugu stranu, dok je ona kao pobednica ležala između nas.

Iz pice joj je curio potočić naše sperme. Prelep prizor.

Polako je ustao, spremio se, prišao i još jednom je strasveno poljubio i pozdravio se. Nas dvoje smo se jako zagrlili i zadovoljno komentarisali to što se dogodilo.

Nije bilo ni najmanjeg kajanja, samo oduševljenja. Palo je i obostrano obećanje da to moramo ponoviti.

Kasnije nismo tražili nikog drugog, jer imali smo svog Jebača koji se pokazao više nego dobar u svemu. Seks nam je ponovo bio odličan, a kad bismo hteli da ga podignemo na još viši nivo, pozivali smo njega! Ali to su neke druge priče…

Istina, predrasude, mašta, i muž cuckold

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x