Seks sa dva muškarca u hotelu na Hajdučkim vodama

Registrovani korisnici ne vide reklame

Vraćala sam se iz Hrvatske. Kad putujem u Hrvatsku, Sloveniju ili bilo gde prema zapadu ili sa zapada uvek putujem preko Teslića, Kotor Varoši i Čelinca. Taj mi put budi lepe uspomene, a uživam u lepom krajoliku pored reke Vrbanje, preko Borje i dolinom Usore. Stala sam u Kotor Varoši da se odmorim i da ručam. Nisam se tome nadala, ali uskoro ću imati posla sa dva muškarca, i to kakva!

U restoran sam ušla kad i dvojica gospodina, oni su seli za sto pored mog. Naručila sam hranu i dok sam čekala jedan od gospode je počeo razgovor. Imao je oko 40 godina, zvao se Miloš i bio je iz Ugljevika. Kolega mu je bio mlađi oko desetak godina, iz Teslića i zvao se Jovan. Bili su sušta suprotnost. Miloš je bio komunikativan, visok, korpulentan, a Jovan je bio mršav, nizak, samo je ćutao i merkao me ispod oka. Miloš je ispričao da su bili službeno u B. Luci, da idu u Teslić da završe posao i da Jovana ostavi kod kuće, a on će za Ugljevik. Začudio se da ja, Sarajka, putujem ovuda. Rekla sam da uživam u krajoliku i da volim često ovuda da putujem.

Nakon ručka smo zajedno popili kaficu. Miloš me je pitao jesam li išla na Hajdučku vodu i rekao mi da tamo ima motel i da je lepo izletište. Predložio je, kada je Jovan otišao do toaleta, da ukoliko želim i mogu, zajedno prenoćimo u motelu. On će odvesti Jovana u Teslić, završiti posao i vratiti se do Hajdučkih voda. Razmenili smo brojeve telefona.

Uzbudila me je pomisao da bih mogla imati avanturu sa jednim tako naočitim i simpatičnim momkom. Miloš mi se sviđao, a Jovan, koji me je samo odmeravao od glave do pete i koji me je skidao pogledom, nije mi se sviđao i bilo mi je drago što će uskoro otići.

gola devojka se valja po krevetu

Pozdravili smo se, oni su otišli, a ja sam krenula do Hajdučke vode. Priroda je bila zaista fantastična, nisam požalila što sam skrenula sa puta. Uzela sam sobu i smestila se. Onda sam malo prošetala i otišla da legnem. Zamišljala sam Miloša i kako ćemo da uživamo.

Nakon tri-četiri sata, kad je počelo da se smrkava Miloš me je zovnuo, rekao je da je došao. U sobu je ušao kao pravi kavaljer, doneo je jednu lepu crvenu ružu. Odmah je počeo da me ljubi u usta, oči, vrat. Uzvratila sam mu.

Onda je počeo da se skida. Ispod košulje su se pojavila krupna prsa obrasla dlkakama, a na vratu je bio lanac sa priveskom. Imao je stomak, ali ne veliki. Kad je skinuo gaće, okružen crnim sjajnim dlakama, pojavio se veliki, debeli kurac. Kao iskusna, ocenila sam da je u erakciji imao oko 20cm.

Počeo je da me skida i ljubi po celom telu. Skinuo mi je bluzu, ispod nisam imala ništa. Na vratu mi je bio lančić, a privezak mi je bio između sisa. Ljubio ih je i grickao, stiskao, gnječio…

tumblr_n9rp3skHVX1sjo6cco1_500

Onda se polako počeo spuštati prema stomaku. Skinuo mi je suknju, gaćice i počeo ljubiti i lizati vrelu, sočnu picu. Doveo me je brzo do ushićenja. Svršila sam.

Onda je kleknuo iznad mene i stavio mi svoj veliki debeli kurac na moje usne. Lizala sam ga, ljubila, jezikom spuštala kožicu i hvatala usnama glavić. Bio je nežan, stavio mi ga je u usta i polako gurao u grlo. Puna su mi ga usta bila.

Onda me je uzeo za noge i stavio mi ih na svoja ramena i polako ga stavio u picu, nežno je u nekom svom ritmu ulazio i izlazio. Počeo je sve brže i brže da ga gura. Osećala sam ga u utrobi, osećala sam kako mi igra i ispituje. Onda smo u isto vreme svršili. Zasuo me je obilno spermom. Bilo je predivno.

tumblr_ni2dscZYco1seah2vo1_500

Ležali smo i pušili, držali se za ruke. Bila sam kao pubertetlijka. Onda je Miloš uzeo mobilni i pozvao nekoga, za minut se na vratima pojavio Jovan. Gledao nas je, a mene je očima jebao. Nisam se ni snašla, a on se već skinuo. Ispod majice pojavila su se mršava prsa sa ponekom dlačicom, na vratu je bio lanac sa priveskom, ali kurac mu je bio veći i tanji od Miloševog.

Dok sam gledala zabezeknuto, već je bio iznad mene, kurcem me je šamarao po licu , stavio mi jaja na usta i rekao da ih ližem i sisam. Miloš je za to vreme opet bio između mojih nogu i ljubio mi je i lizao picu.

Bila sam iznenađena i ljuta, ali nisam mogla da reagujem.

Seks sa dva muškarca u hotelu na Hajdučkim vodama

Jovan je klečao iznad mene i rekao mi da mu ližem čmar. Sve sam radila šta je govorio, bez pogovora. Onda mi ga je stavio u usta i počeo da gura u grlo. Bio je grub i želeo je da bude još grublji.

Miloš je za to vrijeme svoj stavio u moju picu i u svom ritmu je uživao. Moram da priznam da sam i ja uživala. Do sada nisam imala seks sa dva muškarca u isto vreme i zaista je bilo predivno, osetiti u sebi dva od po 20cm.

Osetila sam da će Jovan svršiti, pokušala sam da se pomerim da ga izvadi, ali on mi je svršio u usta, obilno. Rekao mi je da sve progutam, što sam i uradila. U isto vreme je i Miloš svršio i napunio mi picu svojom vrelom spermom.

Seks sa dva muškarca u hotelu na Hajdučkim vodama

Potom je Miloš legao na leđa, a ja sam mu ljubila, lizala, gutala jaja i kurac. Zatim mi ga je Jovan stavio u guzu i grubo ga gurao što dublje može. Celu noć smo tako uživali.

Seks sa dva muškarca je, zapravo, bilo jedno predivno iskustvo

Ujutro kad su polazili, Miloš mi je rekao da je morao da pozove Jovana, jer ni on nije do sada imao seks sa nekom ženom iz Federacije i da im je to bila velika želja. Kad su odlazili, Jovan mi je dao broj telefona i rekao mi da ga pozovem kad budem prolazila. A ako mi se ovo svidelo da on može da organizuje jednog ili dva druga za druženje. Zaspala sam. Bilo mi je predivno.

Prvo sam bila malo ljuta na Miloša jer je doveo Jovana. Ali, ono što je Jovan pokazao je izbrisalo svu ljutnju.

*****

Probudila sam se sva slomljena. Bilo je prošlo četiri, ležala sam i razmišljala. Hoću li odmah kući ili da se odmorim posle ručka. Bilo mi je žao što je Miloš otišao. Jovan mi se nije sviđao, ali je bio zaista odličan u krevetu. Bila sam zadovoljna što mi se ispunila želja da imam seks sa dva muškarca i to dobra što se tiče alatki i znanja.

tumblr_m13c5fIAuk1qm57vko1_500

Ručala sam i otišla u šetnju. Sinoć sam mužu javila da ostajem još na putu i odlučila sam da ostanem još jednu noć. Došla sam u sobu, sela sam na krevet i gledala u onaj papir sa Jovanovim brojem. Bio je mlad, sitan, nesimpatičan. Ali imao je dobru alatku i znao je žestoko sa njom.

Zapalila sam cigaretu i otišla do restorana. Uzela sam čašu vina, sedela i gledala kroz prozor. Ne znam ni sama kako, ali sam pozvala Jovana. Razgovarali smo, čini mi se da se nije iznenadio kad sam ga nazvala, čula sam smeh. Pitala sam ga da li bi došao na Hajdučke vode. Počeo je kao da se dvoumi, ali na kraju je rekao da stiže za otprilike jedan sat. Uzela sam flašu crnog vina i otišla u sobu. Istuširala sam se, obukla kućnu haljinu. Ispod sam imala samo tange sa ružom napred.

Nikada nisam mogla verovati da ću ja starija, ali relativno dobra, jedva čekati da dođe jedan mladić čak 17 godina mlađi, sitan i nikakav. On koji nikad nije bio moj tip i koga nikad ne bih pogledala.
Pojavio se posle dva sata, kao da je znao da ga željno očekujem i zato je kasnio, kasnio da bi me još više raspalio.

Kad je ušao, seo je, uzeo čašu vina, otkopčao šlic i rekao da kleknem i da ga ližem, ljubim, gutam. Klekla sam kao najveća šiparica i radila sve ono što mi je rekao.

tumblr_m5xt710Mbx1ql15t8o1_500

Gurao mi je jaja u usta, gurao je kurac, šamarao me kurcem. Skinula sam mu pantalone i gaće, digao je noge i rekao da mu ljubim i ližem čmar.

Onda me je uhvatio za kosu i nabio mi ga u usta i počeo žestoko da me navlači na njega. Govorio mi je da sam kurva, drolja, i da ću zapamtiti šta je kurac. Svršio mi je u usta i sve sam progutala.

Onda me je jebao u guzu isto tako žestoko. Udarao me je po guzovima i štipao me. Uživala sam dok se njegov dugački tanki kurac praznio.

Seks sa dva muškarca u hotelu na Hajdučkim vodama

Na red je došla i pica, opet je počeo sa šamaranjem po njoj. Rekao je da moram da je obrijem i da će on da je obrije drugi put.

Stavio mi je noge na ramena i duboko zabijao dok su mu jaja udarala po mojim guzovima. Ispunio mi je čitav stomak spermom.

Poslije čaše vina i cigarete, kleknuo je na mene i stavio mi ga između sisa i počeo da ih stiska i da ga gura između, pa onda opet u usta, u guzu, u picu…

Bio je sve žešći, imala sam osećaj da me rastura na komadiće.

tumblr_nolsguffPZ1sw8qefo1_400

Na kraju mi je rekao:
– Sećaš li se juče, kad sam te gledao u Kotor Varoši? Kako si me pogledala, sva puna sebe? Mislila si – ko je ovaj mali, šta me tako gleda? Sada vidiš ko je i znam da ćeš svaki put kad prođeš ovuda zvati Jovu da te rastura.

Rekao mi je da je već ispričao svojim prijateljima za mene i da mu nisu verovali i da će sledeći put kad dođem povesti jednog sa sobom da mu dokaže.

Ujutro smo krenuli zajedno. Moram da priznam da jedva čekam da ponovo idem u ovom pravcu. Znam da sledeći put idem sredinom juna.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x