Sex sa kolegicom, prije nego smo otišli na tulum

Registrovani korisnici ne vide reklame

Radim u jednoj državnoj firmi gdje je pretežno muška radna snaga, ono malo ženskog osoblja koje nam radi u administraciji, potpuno su različite osobe; od recimo osoba koje bi mogle biti manekenke, do onih hm, drugih. Direktor firme je vrlo kulturna i vesela osoba i znao je vrlo često (recimo svaka dva-tri mjeseca) organizirati poslovne večere za rukovodeći kadar firme, upravu, te svoje uže poslovne partnere. Ja sam bio relativno novi u firmi i polako sam gradio svoj imidž, bio sam u odličnim odnosima sa svim curama-ženama. Volio sam se dotjerat, plesati, a one su to obožavale. Tako je i sada organizirao feštu povodom Božićnih blagdana, a i rekao je da će poslije toga za par dana organizirati i odlazak u jedno od lječilišta (vrlo često su to bile Tuheljske toplice). Svi su bili zainteresirani pa je i uspjeh fešte bio zagarantiran. Nadao sam se imati nešto više sa kolegicom, jednom od njih.

Bila mi je radna subota i jedva sam čekao kada dođem kući da se bacim u kadu, te da obavim osnovne pripreme za večernju feštu. Negdje oko 18 sati zazvoni mi mobitel, nepoznati broj. Tko je sada? – pomislih.

– Bok, Mirna je pri telefonu. – Gospođa mojih, srednjih godina, koja je radila u administraciji. Iako je imala dobre godine, izgledala je vrlo lijepo i, kako se to kaže u narodu, očuvano.

Sex sa kolegicom, prije nego smo otišli na tulum

– Bok, reci.
– Ideš li večeras na feštu? – Glas joj je bio dosta nježan. Ah, pa tako je uvijek i govorila.
– Pa naravno, styling je već smišljen.
– Odijelo i kravata, ili sportski??
– Odijelo i kravata, ovaj puta za promjenu, hahaha!
– Odlično, to mi se sviđa, obući ću se i ja elegantnije, možda me zamoliš za ples.
– Možemo se odmah dogovoriti ako želiš.
– Onda je sve dogovoreno, ti si moj večeras.
– Dogovoreno – rekoh uz smiješak na usnama. – Iskreno, nisam baš očekivao ovakav razgovor i pogotovo ovakvu ponudu.
– Pa kada smo se tako dogovorili, možemo se još nešto dogovoriti. Suprug mi je otišao na službeni put jutros, pa je otišao autom, da ne zovem neku od cura… da li bi htio doći po mene?
– Kako da ne bih, samo reci kada i gdje stanuješ.
– U bloku B, znaš gdje je to?
– Da kako da ne, kada budem pred njim zovnem te.
– Nema potrebe, dođi oko 19:00 sati na drugi kat, stan 8, može?
– Ok, vidimo se oko 19:00 sati.

Ostao sam zatečen ovim razgovorom sa kolegicom i ponudom prvo za ples (jer sam s njom najmanje plesao) a drugo za poziv da dođem po nju. No, što je tu je, treba se prilagoditi situaciji. Na brzaka sam se obukao i da ne bih zakasnio uputio se put stambenih zgrada. Vrijeme je naprosto letjelo, nešto prije 19:00 sati sam se pojavio na njenim vratima, zazvonio sam i čuo glas iz stana:

– Uđi, otvoreno je. – Ušao sam lijepo namješten hodnik. – Dolazim, kava ti je na stolu u dnevnoj! – Dnevni boravak je bio velika prostorija sa lijepom tamnozelenom plišanom garniturom. – Stižem…
– Ne moraš se žuriti, ima još vremena, znaš i sama da nikada ne počinje na vrijeme – sjeo sam u fotelju i krenuo po kavu, kada osjetih da netko ulazi u dnevni boravak. Okrenuh glavu, kad ono Mirna stoji u raskopčanoj crvenoj kućnoj haljini, čipkasti crni grudnjak, gaćice i samostojeće čarape… Ostao sam… pa, jednostavno nisam znao što reći na taj styling, nisam to očekivao, ali pretpostavljam da je ona sve to dobro isplanirala.

Sex sa kolegicom, prije nego smo otišli na tulum

– Znam da u principu većina njih kasni, a pretpostavljala sam da ćeš ti doći na vrijeme, pa ako nemaš ništa protiv, tu razliku vremena bismo mogli pametno iskoristiti, jer ionako već duže vrijeme maštam kako se sexamo…

Maštao sam dugo o tom mom sexu sa kolegicom

Gledao sam u nju kao u neko božanstvo, njeno oblačenje inače nije nikada bilo provokativno, nikada nije oblačila ništa što bi posebno isticalo pojedine dijelove tijela, recimo da se više konzervativno oblačila. Pa čak i njeno sadašnje pričanje me je u potpunosti zateklo. Na trenutak sam zašutio, ali obzirom da šutnja u ovom slučaju nije zlato, odgovorio sam ono što sam istinski i želio:

– Naravno da nemam ništa protiv – ustao sam i prišao joj, samo se smiješila. – Baš zbog te tvoje suzdržanosti nisam imao hrabrosti doći i pitati te za ples… – Polako sam joj dirao kosu i nastavio pričati: – Osjetio bih posebno uzbuđenje i nemir tijela…
– Znam, osjetila sam to kada smo jedini puta plesali, osjetila sam nabreklost tvojih hlača i tvoju zbunjenost, tada sam te prvi puta poželjela, htjela sam te imati istu večer, ali pokušat ću to večeras nadoknaditi. Prije i poslije zabave želim te imati…
– Hm, a ništa brzopotezni seks za vrijeme zabave u onom parku, onako s nogu hahaha – htio sam se malo našaliti jer sam osjetio da moram razbiti ovu tremu koju imam.
– Ideja nije loša, moj muž smatra da je seks dovoljan jednom tjedno, tri-četiri minute, ha, pa toliko izdrži dok se ne prebaci na leđa.
– Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati, pa ako bude sve po planu možemo pokušati…

milfica puši kurac tpu i gleda ga u oči

Ljubili smo se, pričali i polagano me je raskopčavala. Sako, kravata… Dugme po dugme je otkapčala sa košulje, ljubila mi je grudi, uživala je u svojoj radnji, dirao sam ju za kosu… Divna je bila ova iznenadna predigra sa kolegicom.

– Sada ćeš morati ponovo praviti frizuru, biti ćeš sva raščupana.
– Samo ti diraj, ima se laka i ostalih preparata za učvršćivanje, nadam se da tvom malom ne trebaju takvi preparati…
– Pa pogledaj ga i sama i prosudi.
– Zašto da ne, moramo mu dati malo zraka, hahahah – polagano je otkopčavala remen na hlačama, svukla je hlače skroz do gležnjeva. Vidno ukrućen mališa bio je zarobljen u crnim gaćicama. – Čini mi se da ovome ne treba ništa drugo sada osim toplih mojih usana, a kasnije i super vlažne pice – uhvatila je rubove gaćica i povukla ih dole. Mališa je izletio u svoj svojoj veličini van, njoj ispred lica. – Hm, po mjeri, dobro izgleda – gledala ga je i polagano ga micala. Držao sam ju za kosu, uživao maksimalno, znala je što hoće, smiješila se… – Sjedi u na trosjed. – Skinuo sam hlače, čarape i cipele i učinio ono što je rekla. Trosjed je bio dovoljno širok da sam se mogao razbaciti po njemu. – Da sada nastavim sa ovim kornetom… – tako je to znalački radila, uvlačila ga je puštala ga da diše, dolazili su mi krizni trenuci.
– Daj i meni da se počastim tvojim tijelom…

Sex sa kolegicom, prije nego smo otišli na tulum

Još uvijek je bila onako izazovno obučena, na brzaka je sve poskidala sa sebe. Iako u tom trenutku sam i ja želio uživati u toj predigri skidanja, očito joj sada takva igra nije odgovarala. Pobacavši stvarčice oko sebe sjela mi je na lice i ponudila svoju malu i nastavila sa pušenjem. Nije ništa pričala, samo je uživala. Sa kolegicom sam bio na sedmom nebu…

– Liži me obožavam to, tako najbrže svršim. Daj molim te, još samo malo, malo – bila je sve tiša, osjećao sam grčenje i lagano micanje guze, osjetih toplu tekućinu kako mi se razlijeva po licu. – Sjedi, molim te, da ga osjetim u sebi! – Okrenula se prema meni, sjela na njega i počela mahnito skakati na njemu.

Ljubila me je po licu još uvijek vlažnom od njenog svršavanja…

– Uhvati me za bokove, nabijaj mi ga do kraja! Uh kako mi je lijepo. – Osjećao sam da ću uskoro i ja svršiti:
– Svršit ću – htio sam ju skloniti sa sebe jer o načinu zaštite, kontracepciji, nismo pričali.
– Ne, nemoj prekidati, svršavaj, zajedno ćemo to napraviti – ljuljala se, ili kako sve to mogu nazvati najkraće, uživala.

Kada sam krenuo svršavati ona je to osjetila i njeni pomaci su bili još energičniji i jači. Tihi vrisak i znak da je i ona još jednom uspjela, što će kasnije i sama priznati, da već dugo nije imala priliku svršiti… Ostala je tako sjediti na meni, ljubiti me.

– Idemo se na brzaka okupati i vrijeme je da krenimo, nema u kupatilu nikakvog sexa. Kasnije ćemo to nadoknaditi.

Sex sa kolegicom, prije nego smo otišli na tulum

Prvo je ona otišla pa iza nje sam otišao i ja. Ipak njoj treba malo više vremena za dotjerivanje. Ona je otišla u sobu, a ja sam se ostao oblačiti u dnevnoj. Onako obučen, natočio sam si jedno piće i čekao. Nije prošlo dugo vremena, izašla je iz sobe već gotova; spremljena, našminkana, u vrlo jednostavnoj laganoj haljini.

– Spremna, možemo krenuti – došla je do mene, lupnila me lagano po pozadini i poljubila u obraz, prstom obrisala višak ruža koji se pojavio na obrazu, uhvatila me ispod ruke i krenuo smo van sa kolegicom. Smijala se i kroz priču smo došli do auta.
– Znači, krećemo? – rekoh.
– Da, s ciljem što ranijeg povratka i nastavka uživanja…

Darko

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x