Ujnu Snežu sam iskarao u sve tri rupe

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zovem se Dušan. Sada mi je 22 godine. Međutim omiljena godina mog života je kad sam imao 18 i kada sam iskarao ujnu Snežu.

To je bio jul mjesec i bilo je baš vruće, mozda čak oko 38 stepeni. Bio sam na selu kod ujaka i ujne. Oni su živjeli i velikoj kući u selu nadomak grada. Tih dana radili smo veliko spremanje kuće i ostalih objekata oko nje. Ujak se zove Predrag, a ujna Sneža. On je imao oko 38 godina a ona 30.

Ujna mi je odavno zapadala za oko od kad sam malo stasao. Sneža je imala perfektne obline za njene godine iako je rađala jednom. Imali su sina Marka od 7 godina. Ujnine sise su kao iz bajke, ne prevelike ali su građene kao u djevojke od 20 godina. Imao sam par puta priliku da vidim ujnu Snežu bez brusa, samo u majici, i bradavice su se jasno ocrtavale. Toliko jako sam nekada želio da je pojebem ali nisam to smio da uradim. Nekada sam je preko dana slikavao dok smo nešta radili i kasnije uveče gledao slike i drkao na ujnu Snežu. Bila je moja opsesija. Ali nisam imao hrabrosti ništa da uradim.

Ujnu Snežu sam iskarao u sve tri rupe

Tog dana trebalo je da se ide do grada da se uzmu neki materijali. Ujak mi je rekao da idem sa Snežom da joj pomognem oko utovara jer on mora da ostane i uradi neke poslove. Sneža je i taj dan bila jebozovna, kao i uvijek. Obukla je kratak šorts i sivu majicu, malo se našminkala za grad i krenuli samo. Tada je izgledala kao da ima 25 godina. Bio sam na suvozačevom mjestu a pogled mi je stalno lutao ka njoj i njenim butinama. Prizor je bio prelijep. Osjećao sam se kao da gubim vazduh. Kada dam gledao kako rukom drži mjenjač, zamišljao da da je tu moj kurac i da ga lagalo drka.

Malo smo pričali u kolima o raznim temama. Dotakli smo se i teme djevojaka. Rekao sam da ranije nisam imao djevojku. Otvoreno me je pitala, jer je ona uvijrk bila otvorena za sve teme, da li sam još nevin jer sam odavno napunio 18 godina. Tu sam se već bio carvenio i rekao sam da jesam. Razgovor mi je dao više slobode da se okrenem ka njoj i gledam u sise i butine koje je šorts usjekao jer je sjedila.

Primjetio sam da je vidjela kako pokušavam da sakrijem tvrdi dignuti kurac. To je i nju vjerovatno napalilo. Rekla mi je da želi da što prije probam žensko i da slobodno mijesim njene sise dok ne nađe mjesto da se sklonimo sa puta. Tada sam se skamenio i ubjeđivao sebe da ovo nije san, i da ću jebati ujnu Snežu. Rekla mi je ljutito ako ne želim, da će da produži u grad i da je ne zanima jer se ona lijepo ponudila. Vidio sam da joj nije bilo sve jedno i da je bila malo crvena u licu takođe.

Ujnu Snežu sam iskarao u sve tri rupe

Pružio sam ruku i opipao njenu lijevu sisu. Taj osjećaj je bio nevjerovatan. Kao da mijesim svježi hljeb koji je tek izašao iz pekare. Nakon nekog vremena našla je jedan put koji ide ka šumi i skrenula na njega. Vozili smo se par minuta i našla je jedno skrovito mjesto i parkirala auto. Tada me je pogledala i rekla:
– Sada ćeš da postaneš muškarac.

Odvezala je pojas i skinula majicu, ostala je samo u crnom grudnjaku. Rekla mi je da se odmah skidam inače će se naljutiti i krenuti nazad. Brzo sam skinuo majicu, izuo patike, a zatim i trenerku. Ostao sam samo u boksericama. Rekla je da pređemo na zadnje sjedište, to smo i uradili. U autu je bilo komotno jer je bio karavan, još smo spustili sjedišta, tako da smo imali i cijeli gepek prostora.

Gledao sam zbunjeno u nju a ona je preduzela prvi potez. Uhvatila me je za gaće a u njima je pulsirala kurčina koja je jedva čekala da okusi prvu pičkicu. Skinula mi je bokserice i u vazduh se vinuo kurac od 17 cm. Rekla mi je da je taman za moje godine i da je prelijep i tvrd. Imao sam veliki glavić i dlake iznad kurca. A jaja sam brijao jer mi je tako odgovaralo ljeti da mi je što hladnije.

Ujnu Snežu je oduševio moj kurac, bio joj je taman…

Uzela ga je u ruku i počela drkati. Već sam pustio predsjemenu tečnost pa je bio sav masan i sjajan. Ja sam već bio u transu od Snežinih prstiju koji su me milovali po glaviću. Drkala ga je par minuta i gladno ga gledala. Onda se pridigla, poljubila me u usta tako divlje da mi je gurnula jezik do grla. Ljubili smo se 10-ak sekundi i onda me je bacila na leđa. Rekla je:
– Nadam se da nisam zaboravila kako se ovo radi.

Ujnu Snežu sam iskarao u sve tri rupe

Nisam znao na šta misli. Ali ubrzo sam osjetio neponovljiv osjećaj. Toplota oko kurca sa svih strana. Pogledao sam i vidio kako Sneža slasno guta moj nabrekli kurac. Pušila ga je tako dobro da sam mislio da ću je udaviti spermom kad svršim. Gurala ga je do grla, a ja sam stavio ruku na njenu glavu pa sam jače gurao na kurac ujnine usne. Kada sam došao do kraja nagurao sam svoju ujnu Snežu jako na kurčinu i počeo da svršavam obilno.

Nije se mučila; popila je sve lagano. Malo sam dolazio sebi 5-6 minuta i onda sam pitao ujnu Snežu da li bi voljela da joj poližem pičku. Rekla je da je jedva čekala da je to pitam. Uzeo sam je za dupe i namjestio u ležeći položaj. Odjednom sam skinuo šorts i gaćice, a ispred mene se ukazala masna Snežina pička. Iznad je imala malo dlaka, što me je palilo a dolje je bila obrijana, kao i njen čmar. Približio sam usta i osjetio zanosne mirise pice. Bilo je tako nestvarno. Ona je odjednom samo stavila ruku na moju glavu i nabila je u pičku. Počeo sam da je ližem i guram srednji prst u nju. Vrištala je iz sveg glasa i govorila:
– To Duki, liži ujninu pičkicu, jakoo… tako je, jebi me prstom… ah… ahh… aahhh… – Autom je odjekivao njen glas.

Odjednom sam osjetio da se grči i pustila je takav krik da sam se prepao. Iz pičke je počela da izvire Snežina svršotina po mojoj faci. Nastavio sam da je jebem prstom a ona se i dalje uvijala. Uzela me je za glavu i rekla:
– Sada ćeš da me izjebeš u pičku kurčinom najjače što možeš, želim da mi svršiš u pičkicu!

svršavanje u pičku, creampie

Podigao sam se, ona je već bila u ležećem položaju i spema za tucanje. Pljunuo sam na kurčinu i omazao ga sa strana. Pomazao sam i ulaz u pičkicu da lakše uđe. Legao sam na ujnu Snezu i polako stavljao glavić na vruće i masne usmine od pičke. Nastavio sam da guram i probijam unutra. Sneža je počela da dahće i tiho jebozovno govori:
– Tako je, jebi ujnu Snežu jače, još… još… to srce moje, nastavi tako… tooo…

Ušao sam u ritam, malo se podigao i počeo da se zabijam u nju kao da mi je posljednje. Počela je na periode da vrišti i grebe me po leđima. Spustio sam glavu i gurnuo joj jezik u usta. Onda sam je uzeo za noge i podigao ih u vis. Tada sam joj iščupao grudnjak sa sisa i počeo jako da ih mijesim. Tada mi je uradila šamar koji me je još više napalio. Ona je, smijući se, rekla:
– Kako u prodavnicu da idem bez grudnjaka ispod majice? – Rekao sam joj da ću ja izaći a da se ona samo prepusti osjećaju.

Bio sam pri kraju i pitao je da li želi da joj svršim po sisama. Ona je samo nogama primakla mene uz nju i rekla:
– U pičkicu srećoo… Želim spermu u mačkici.

Tada sam se jako zabio u nju i svršavao dok je vrištala, kao ranije. Mjesio sam te sisetine kao da su tijesto. Ni u pornićima nisam viđao tako lijepe sise i bradavice. Ostali smo tako dva minuta a onda sam se odmakao.

Ujnu Snežu sam iskarao u sve tri rupe

Iz pičke se izlilo toliko sperme, dok sam razmišljao kako nikada ovoliko obilno nisam svršio. Legao sam pored nje i ljubili smo se par minuta.

Ja sam ostao sa ležim a ona me je zajahala i počela da se nabija na poludignuti nespreman kurac. To mi nije smetalo jer se digao za dvije sekunde. Stavio sam ruke na njene guzove i jako ih nabijao na kurčinu. Onda sam joj srednji prst gurnuo u guzu a ona se izvila kao vuka kad zavija. Širio sam joj dupe prstom dok sam joj razvaljivao pičkicu.

Tada joj je zazvonio telefon a ona u polutransu mi je rekla da je ujak. Pokazala mi je da stanem dok priča. Javila se na telefon praveći se da je sve u redu. Razgovor je potrajao jer joj je objašnjavao šta još da kupi. Onda sam nastavio da mrdam prst i da je karam. Jedva se suzdržavala da ne vrisne.

Završila je razgovor i onda je vikala na mene kako sam mogao sve da zajebem. Nisam mario na to i samo sam nastavio da je razvaljujem. Nakon nekog vremena kidanja u toj pozi uhvatio sam je i stavio je u doggy pozu. Pokušala je da mi kaže da ni slučajno ne pokušam da je jebem u dupe ali moj kurac u njenoj guzi ju je prekinuo u pola rečenice. Tada je zavrištala jače nego ikada ranije. Rekao sam joj da je ovo sada pravo širenje uske ujnine guze. Tako je jecala i dahtala, kao pas…

jebanje plavuše u dupe na zadnjem sedištu u kolima

Nekoliko minuta kasnije svršio sam joj u guzu i kompletirao Snežine rupe. Proveli smo malo vremena goli, onda smo se obukli i sjeli u kola.

U gradu smo sve obavili a ja sam je pitao da li je za još jednu turu naših igrica. Pristala je i tada sam opet pojebao moju ujnu Snežu u sve tri rupe.

Ovo je bio prvi put sa ujnom. Ako želite još neki opis jednog od nasih odnosa, pišite u komentaru.

Dušan

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.7 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Nastavi pricu sa ujnu

1
0
Would love your thoughts, please comment.x