Za kaznu sam mu slala snimke kako se lupam po dupetu, a onda je usledio i seks pomirenja

Registrovani korisnici ne vide reklame

Desetak minuta je ostalo do dva posle ponoći kada sam pogledala na sat. Tačno na vreme – mislila sam, dok sam otključavala vrata našeg stana. Veče i deo noći su prošli super, nas tri drugarice često smo se u lokalnom klubu nalazile bez „jačih polovina”. Brava je kliknula. Dok sam ulazila prisećala sam se svega što se događalo pre više od pola godine, trenutka kada obično „izvini” nije bilo dovoljno.

Ni sada ne znam šta mi je bilo u glavi. On se nikada nije bunio protiv mojih povremenih odlaska do kluba sa društvom. Govorio je da je to u redu, da treba da se vidimo same, ispričamo i šta god. I on je povremeno radio isto sa svojim ortacima. Jedini dogovor koji smo imali bio je da stignem nezad do dva. „Da bih znao da je sve u redu”, govorio je i ja sam se složila. Ali, ostajala sam duže gotovo svaki put. Kada sam se prvi put vratila posle četiri, zamolio me je da to više ne radim, da poštujem dogovor. Izvinila sam se i sve je bilo u redu. Mesec dana kasnije ponovilo se. Zadržale smo se, zapričale usput. Još jednom me je zamolio da to više ne radim. Izvinila sam se i sve je bilo u redu. Ali, ponovilo se. Opet sam zakasnila i to mnogo. Stigla sam u šest ujutru. Pored vrata su me čekali spakovani koferi sa mojim stvarima.

– Nemamo više o čemu da razgovaramo. Jednostavan dogovor ne možeš da ispoštuješ. Ne znam da li to namerno radiš ili ne i nije mi bitno. Očito da nas dvoje ne možemo više zajedno – rekao je. Bio je besan, ali je pričao polako, dok se spremao za posao. Ostavio me je bez teksta. – Kada se vratim ne želim da budeš tu. Mi smo završili – bile su njegove reči koje su mi upalile alarm u glavi. Crveni alarm.
– Izvini – pokušala sam. Verovala sam da mogu da se izvučem, kao i pre – Zadržale smo se…
– Ne – grubo me je prekinuo – Dosta izvinjenja, dovoljno puta sam ih čuo. Sada si sama i možeš da radiš šta god želiš. Više mi nije bitno. Samo idi.

Zatvorio je vrata za sobom i otišao na posao. Ostala sam sama. Ponižena i odbačena. Zbog svoje gluposti. „Izvini” nije bilo dovoljno. Osećala sam se kao da mi je neko odsekao pola bića. Bol je bila sve jača, dok sam uzimala kofer i krenula ka svom stanu.

Uspela sam čak i malo da odspavam. Ali, kada sam se probudila i pogledala u ogledalo, videla sam glupaču koja je ljubav svog života izgubila zbog gluposti. Počela sam da ga zovem. Nije odgovarao. Slala sam poruke izvinjenja, molbi, preklinjanja da mi oprosti. Nije odgovarao. Tako je prošla cela noć, ceo sledeći dan, još jedna noć, zatim još jedan dan i još jedna noć. Nisam mogla da ga nađem, nije to ni želeo. U njegovom stanu u kome smo živeli svetlo je bilo ugašeno, brava promenjena.

nabila sebi dildo u pičku

Uzeo je slobodne dane na poslu. Nigde ga nije bilo. Osim na Internetu. To mi je još ostalo kao mogućnost. Ali, ne na društvenim mrežama. Nije ih voleo. Unutrašnja bol me je izjedala, mrzela sam sebe. Zaista. Postalo je očigledno da moram da uradim nešto ekstremno da bi ozbiljno shvatio ovo „izvini”.

* * * * *

Čuo sam u polusnu kako se vrata zatvaraju, pogledao u sat i nasmejao se u sebi. Tačno na vreme. Sećanje me je vratilo u jutro kada se sve promenilo. Bio sam strašno ljut na nju. Nisam dozvoljavao da me pronađe nikako. Znao sam, ako je vidim, može da se desi da popustim. Voleo sam je, ali bilo je previše. Poruke su stizale, bilo je stotine propuštenih poziva. A, onda je stigo mail od nje. Radoznalost mi nije dala mira jer u njemu nije bilo ničega osim jedne reči „izvini” i video linka. Jedan klik i počelo je skidanje fajla. Nije dugo trajalo. Onda sam otvorio video.

Volela je kameru i kamera je volela nju…

Često je snimala događaje, putovanja, koncerte za sebe. Ali ovo je bilo za mene. Video sam njen krevet, prazan i nekoliko trenutaka, ništa više. Zatim je ona sela na krevet i pogledala u kameru. Bila je potpuno gola. Nekoliko trenutaka je samo sedela, a onda je počela da priča.

– Ljubavi, ovo je izgleda jedini način da ti kažem koliko mi je žao zbog svega. Bila sam glupa, nisam shvatila gotovo ništa. Sada znam i razumem zašto ne želiš da me vidiš, čuješ i razgovaraš sa mnom. I znam da „izvini” nije dovoljno. – Napravila je kratku pauzu zagledana negde ispred sebe, zatim je podigla pogled. – Zato sam odlučila da, kada već ti nisi tu, kaznim sebe. Želim da i ti to vidiš. Samo se nadam da ćeš u svom srcu naći mesta da mi oprostiš.

Doboko je udahnula, ustala i klekla na krevet, leđima okrenuta kameri. Njena gola guza bila je u krupnom planu. A onda je podigla ruku i udarila po njoj. Nisam mogao da verujem šta vidim. Doduše i pre toga smo tu i tamo eksperimentisali sa laganim vezivanjem, ali ovo je bilo drugačije. Udarci su bili jaki. Kada je jednom počela, nije prestajala. Pet minuta je pljeskala jednu pa drugu stranu guze. Kada je završila, bila je poprilično crvena. Onda je ustala i ponovo sela pred kameru.

– Eto, nadam se da sada razumeš. Stvarno mi je žao. I nastaviću ovo da radim svako jutro i veče, koliko god bude trebalo. Oprosti mi – izgovorila je uz tužan osmeh zagledana u kameru.

Poželeo sam odmah da je pozovem, da je vratim, da nastavimo gde smo stali. Požuda i srce su mi to govorili, Ali ne i glava. Odlučio sam da sačekam. U trenutku sam shvatio koliko snage, odlučnosti i poverenja joj je trebalo da mi pošalje ovakav video. Nije znala ni kako ću reagovati, ni šta će se desiti posle, niti da li ću ga zloupotrebiti. Ali, verovala je u mene i u nas. Zato sam čekao. Želeo sam da znam koliko daleko je spremna da ide.

devojka se hvata za dupe

* * * * *

Nije bilo odgovora posle prvog videa. Stiglo je veče. Postavila sam kameru na isto mesto, pored kreveta, podesila je tako da snima ivicu kreveta i malo iznad. Dok sam skidala suknju osetila sam nalet adrenalina. Srce mi je ubrzano lupalo. Bilo je ludo to što sam radila. Ali, napravila sam grešku. I zaslužila kaznu. A tišina sa njegove strane bila je gora od bilo čega.

– Skidaj se gola glupačo i nastavi da radiš ono što si obećala. Pokrenula si priču, sada više nema stajanja – komandovala sam sebi. – Gaćice i majica bili su na podu. Kliknula sam snimanje i gola ponovo sela pred kameru. – Ljubavi nastavljam ono što sam obećala. Veče je, nedostaješ ni mnogo – izgovorila sam u kameru i poslala poljubac. Onda sam se okrenula, klekla na krevet, izdigla gornji deo tela oslonjena na jednu ruku i podigla drugu ruku. Ovako je ugao bio bolji, mogla sam snažnije da udaram. I jesam, koliko god sam mogla po golim guzovima. Nije mnogo prošlo pre nego što su počeli da me peku i bole, ali nisam prestajala. Kao i prvi put, pet minuta. Onda sam stala i sela na ivicu kreveta.
– Izvini još jednom – rekla sam u kameru, poslala poljubac i isključila snimanje. Na brzinu sam prebacila video na komp, nisam ga ni pogledala, i poslala.

Guza mi je bila fino crvena od udaraca, ali odgovora opet nije bilo. Jedva sam zaspala te noći

Narednog jutra, sve je bilo po starom. Nije ga bilo. Počinjala sam da radim u devet. A već u sedam sam ponovo bila pred kamerom gola, još snena i još odlučnija. Dok sam se češljala, odlučila sam da zloupotrebim četku. Probala sam je nekoliko puta na ruci. Bolelo je.

Neka boli – pomislila sam, namestila se u isti položaj kao prethodne večeri i upalila kameru. Nisam ništa rekla, samo sam počela da udaram. Ovo je bilo novo iskustvo. Nisam mogla tako lako da kontrolišem udarce i bili su bolni, mnogo bolniji nego juče. Ali, nisam prekidala. Pet minuta kasnije guzovi su mi goreli. U mom životu ovo su bile najgore batine koje sam dobila, a sama sam ih primenila.
– Oprosti mi. Molim te – rekla sam kada sam završila i isključila kameru. Pogledala sam u ogledalo. Guza mi je zaista bila dobro crvena. Dok sam navlačila gaćice bilo je neprijatno. Poslala sam video i otišla na posao.

I dalje se ništa nije dešavalo. Nije se javljao. Znala sam da preuzima video i nadala se da gleda. U stvari, jedna veoma bitna promena se desila. Celo prepodne osećala sam posledice batina, kad god bih sela, ustala, hodala, stalno me je blago peckanje i grebanje podsećalo na to što radim. Kada sam se vratila sa posla prvi put sam odgledala sva tri videa. I svideli su mi se. Tek tada sam shvatila koliko sam napaljena.

ožiljci po guzi od kažnjavanja, dobila batine za kaznu

Bilo je to potpuno čudno. Adrenalin je rastao kako se veče približavalo. Bilo je vreme za novu poruku. Kamera je bila postavljena, stvari na podu, ja ponovo gola. Uključila sam kameru i sela ispred nje.

– Nadam se da gledaš sve ovo – rekla sam sa smeškom. Gledala sam direktno u objektiv, kao da gledam u njega.
– Želim da znaš da te mnogo, mnogo volim – dodala sam i naguzila se. Četka mi je ponovo bila u ruci, guza još osetljiva od batina toga jutra. Ali, onaj novi osećaj napaljenosti nije prestao, samo se pojačao. Ovoga puta nisam išla naizmenično po guzovima, već u serijama. Po tri ili pet udaraca po jednom, par sekundi pauze tako i po drugom. Iskustvo je bilo još bolnije. Kada sam završila i poslala video sela sam i dalje gola pred monitor i ponovo pregledala sva četiri videa.

Ruka mi je skliznula među noge, dugo sam se mazila u rezličitim pozama, kako mi je odgovaralo, dok nisam stigla do snažnog, snažnog orgazma. Kada sam se vratila u stvarnost, bila sam zbunjena. Zbunjena svojom reakcijom, zbunjena snagom orgazma, zbunjena fantazijama koje su mi se motale po glavi dok sam se mazila. U njima on je bio taj koji me je tukao, pred kojim sam po naređenju puzala , koji me je mazio, koji je bio i brutalan i nežan istovremeno. A, nisam znala da li ću ga ikada ponovo videti, a kamo li da li ćemo biti zajedno. Ipak, pregurala sam i tu noć.

* * * * *

Stigao je novi radni dan. A, ja sam i dalje bio na odmoru. Iako joj se nisam javljao znao sam da uredno ide na posao. A, uredno me je uz kafu sačekao još jedan video. Jedan klik i bio je u mom računaru. Sve sam više uživao u njenim predstavama.

– Ovo je izgleda jedini način da ti pokažem koliko mi je žao i koliko mi je stalo do nas. Verujem da ima nade. Zato idem dalje, jer ovo je moj način da kažem „izvini” – rekla je i ponovo u kameru poslala poljubac. Bila je prelepa, snena, bez šminke, još pomalo rasčupana. Ovoga puta u ruci je držala dugačku drvenu varjaču.

Kada je klekla i naguzila se imao sam osećaj da će mi kurac eksplodirati…

Prvi put je potpuno raširila noge. Guza i sve između njenih nogu videlo se u krupnom planu, od klitorisa do anusa. Onda je varjača pala na guzu, pet puta zaredom sa leve strane. Malo je poskakivala, kao da nije očekivala takvu bol. Zatim je usledila serija sa desne strane. Za pet minuta palo je po 110 udaraca sa svake strane. Bilo je to sasvim sigurno bolno iskustvo. Guza joj je bila crvena i bio sam siguran da će ceo dan osećati posledice samokažnjavanja. I bila je sve surovija prema sebi.

– Vidimo se večeras ponovo – rekla je na kraju tužno u kameru.

Desetak puta sam pregledao video. Zaista sam bio iznenađen i dirnut onim što je radila za mene, za nas. I čekao sam. Novi video stigao je već oko osam. Bio je petak uveče, ljudi su se spremali za izlazak. Ali ne i ona. Bila je ponovo pred kamerom sa varjačom u ruci.

– Eto mene opet. Nadam se da shvataš da ću od sada držati obećanja koja dam. Ako mi daš priliku – rekla je u kameru i prebacila se u već poznati položaj. Varjača je padala po golim guzovima. Snažnije nego tog jutra. Ovoga puta izbrojao sam ukupno 150 udaraca. Onda se pridigla i sela ped kameru. U očima sam joj prvi put video očaj, bol i suze.
– Trebaš mi ljubavi. Mnogo, mnogo – rekla je uz neopisivo tužan osmeh. – Barem mi javi da li si dobro, da znam – dodala je i poslala poljubac.

lupa se po dupetu sama za kaznu

Inače je imala jedan od najlepših osmeha koji sam ikada video. Njime je rušila sve barjere. Ali, ovaj je bio potpuno nov. Ustao sam, pogledao se u ogledalo i, kao da se dogovaram sam sa sobom, klimnuo glavom u znak odobravanja. Bilo je dosta, možda i previše.

* * * * *

Nisam znala šta ću sa sobom više. Nisam želela nigde da idem, a unutrašnji nemir nije prestajao. Falilo mi je pola bića. Bila sam spremna na sve da ga vratim. I otišla sam daleko. Dok je pod tušem topla vod klizila niz moje telo, guza me je fino pekla, podsećala me na batine koje sam primila. Iskustvo je bilo sve bolnije. Pitala sam se šta bi mogla sledeće da upotrebim. Dok sam upijala kapi sa tela, čula sam telefon.

Poruka. Prijateljice su mi ih slale na desetine. Ali, kada sam pogledala, ostala sam bez daha. U poruci je bila samo jedna reč „Dođi” i bila je od njega.

Vremena za razmišljanje nije bilo, morala sam da krenem odmah, dok se ne predomisli. Na brzinu sam navukla gaćice, brus, helanke, kratke čarape, majicu, pokupila patike i jaknu i već sam bila u liftu. Nismo bili daleko jedno od drugog. Desetak minuta mi je trebalo do njegovog stana. A hiljade misli su mi bubnjale po glavi. Nisam znala šta da očekujem, čemu da se nadam, ali znala sam da ću da uradim šta god bude trebalo za nas. Srce mi je udaralo kao ludo. Duboko sam udahnula kada sam se našla pred vratima i pozvonila. Otvorio je i koraknuo unazad. Samo je raširio ruke i rekao:

– Dođi, ludo moja.

To je bio kraj, više nisam mogla. Bujica suza krenula je sama kada sam uletela u njegov zagrljaj. Nisam želela da ga pustim nikada.

– Ne ispuštaj me – ponavljala sam kroz suze.

Lagano, kao da sam perce, podigao me je i odneo do sobe i seo u fotelju sa mnom u krilu. Mazio me je lagano po kosi. Nisam mogla da se smirim. Sve emocije su pokuljale kroz suze.

– Dobro je. Sada je sve u redu. Tu smo. I ostaćemo tu – šaputao je reči koje sam toliko želela da čujem.
– Volim te – bilo je sve što sam mogla da izgovorim.
– Znam. A, želim da znaš da i ja volim tebe. Zaista – odgovorio je. Osetila sam njegove usne na čelu, očima, obrazima, usnama. Same su se otvorile za poljubac, vreo, vatrenu, dug. Čvrsto sam ga grlila i dalje. Onda sam se malo odaljila i pogledala ga.
– Opraštaš mi? – Klimnuo je glavom uz osmeh.
– Opraštam – odgovorio je nežno. Ali nisam bila sigurna. Reči koje samo žena u takvim situacijama može da izgovori su krenule. I da sam htela nisam mogla da ih zaustavim.
– Sigurno? Mislim, baš sam ispala glupa. Mnogo. Izvini za sve. Ne postoji način da ti objasnim koliko mi je stalo do nas. Želim da ispravim stvari. Želim da nastavimo tamo gde smo stali – izgovorila sam brzo.
– Pokazala si mi koliko ti značim – odgovorio je kroz osmeh – Oni snimci koje si mi poslala govore više od milion reči. Ni u najluđim snovima nisam mogao da očekujem takav dokaz odanosti i ljubavi.

Pocrvenela sam. Znala sam da ćemo pre ili kasnije da dođemo do te teme. Onda bolje što pre.

– Bio je to jedini način koji sam mogla da smislim da dođem do tebe, da ti pokažem koliko mi je žao – odgovorila sam iskreno.
– Znam. Ali si pokazala i mnogo više. Pokazala si poverenje, ekstremnu želju da ispraviš stvari i hrabrost koju nisam očekivao.

robinja mu sisa prste

Na trenutak sam se zamislila. Brinuo me je odgovor na jedno pitanje i pomalo plašio.

– Da li ćeš i ti tako da me kazniš? – Blago iznenađenje se videlo na njegovom licu, kao da o tome nije razmišljao.
– Da li misliš da bi trebalo? – odgovorio je na pitanje pitanjem. Nisam znala šta da kažem. Sve je izgledalo pogrešno.
– Ne… Da… Ne znam – rekla sam i osmehnula se zbunjeno.
– Da li misliš da si zaslužila da te kaznim? – preformulisao je pitanje.
– Napravila sam veliku glupost. Nisam razmišljala uopšte. Znam samo da ne želim da te izgubim zbog toga.
– Hmmm… Kada bi sada poželeo da te pošteno izlupam, da li bi prihvatila?

Osetila sam jezu na vratu. „Pošteno izlupam?” Zvučalo se zastrašujuće. Ipak sam bez oklevanja klimnula glavom.

– Sve, šta god zatražiš. – Gledao me je nekoliko trenutaka i mazio mi obraz nežno.
– Baš sve? – Bez razmišljanja sam klimnula glavom.
– Baš, baš sve. Samo kaži.
– Dobro. Ovako ćemo. Čeka te specijalna kazna. Ali, ne sada. Sada, najviše od svega želim da vodim ljubav sa tobom. „Specijalnu kaznu?” – Odzvanjale su mi ove dve reči u glavi.
– Koju kaznu? – pitala sam molećivo. Morala sam da znam.

Samo se nasmejao…

* * * * *

– Reći ću ti kasnije – odgovorio sam. Znao sam da će izgoreti od radoznolosti i želje da zna šta je čeka. U stvari, nisam imao ideju šta ću da radim. Nisam želeo da je izbijem tako, za kaznu. Osećao sam da je to uličarski, za slabiće. Kad više ne znaš šta ćeš, onda udri. Glupost. Nisam želeo da se plaši mene. Nisam želeo da je povredim stvarno. Ali, ideja da je izlupam ponekad, da joj nanesem bol, izgledala je sjajno uz jedan najbitniji uslov. Da takvu igru oboje želimo. Ne da je fizički kaznim, nanasem bol, zbog neke svađe ili greške, makar ona dala puno odobrenje za to.

nabija sebi kurac u pičku i jaše ga

Dok su me njene oči molećivo gledale i preklinjale da odgovorim kupovao sam vreme. Na najbolji način. Polako sam povukao njenu majicu na gore i otkrio go stomak. Kao da je samo to čekala, podigla je ruke. Par trenutaka kasnije majica je bila na podu. Miris njene kose i kože ispunio mi je nozdrve. Brus je bio sledeći. Lako sam ga raskopčao i spustio na pod. Gole, čvrste grudi sevnule su na sobnom svetlu. Krupne crvene bradavice već su se nakostrešile ka meni. Nežno sam spustio poljubac na njih, sisao ih i grickao.

Ona me je samo jako grlila. Onda sam je podigao. Mirno je stjala ispred mene, dok sam joj ljubio stomak i spuštao helanke i gaćice. U jednom potezu bile su ne podu zajedno sa kratkim čarapama. Ostala je potpuno gola. Od vrata na dole nije bilo dlaka, bila je glatko obrijana. Zaječala je i raširila noge kada sam zavukao dlan između njih, mazio joj klitoris. Bila je vlažna i vrela, spremna.

Onda sam je položio na kauč, potrbuške. Ležala je poslušna i mirna, dok sam sa uživanjm posmatrao njeno, kao izvajano telo, prelepi luk leđa, gotovo savršene noge i čvrstu, okruglu, trtastu guzu. Još uvek je bila crvena od udraca sa poslednjeg snimka. Prekrio sam njeno telo poljupcima. Znao sam da uživa. A, kada sam posle nogu i leđa, stigao do njene guze, znao sam šta će biti njena „kazna”.

Ona se polako okrenula na leđa i sela na krevet. Gledala me je uz prelepi osmeh i svukla mi trenerku i bokserice, dok sam ja svlačio majicu. Sada smo oboje bili goli.

– Guza ti je još crvena – rekao sam. Njena ruka je klizila preko mog do bola napregnutog kurca, polako, nežno.
– Proći će. Nije strašno. Mala je to cena – odgovorila je.
– Prelepa je ovako – rekao sam. Spustila je usne na glavić i polako ga lizala.
– Želim te – rekla je maznim glasom i uvukla kurac do pola u usta, palacala jezikom po njemu. Zaječao sam od zadovoljstva. Onda je odmakla glavu i nastavila da ga mazi rukom, obrazom oslonjena na njega.
– Ali, želim i da znam šta je moja specijalna kazna – dodala je. Provukao sam joj ruku kroz kosu lagano i pomerio joj glavu tako da joj se kurac ponovo našao ispred usana. Nije se dvoumila, niti sklanjala pogled sa mojih očiju. Lagano ga je sisala, lizala, mazila, dovodila me do ludila.

devojka u podvezicama mu sisa kurac na podu

– Ovako… Naredna tri dana ponovićeš kaznu koju si sebi odredila na video snimcima – govorio sam i posmatrao kako se igra sa mojim do bola napregnutim kurcem.
– Ali, snimaćemo sa tri kamere. Za nas. I svakoga dana kada završiš, uradićemo pred kamerama nešto što nikada do tada nismo, potpuno novo. Prvog i trećeg dana ti iznenadi mene, drugog dana ću ja da iznenadim tebe. I nadalje, kada god izađeš i vratiš se iz grada, ponovićeš predstavu sa video snimka za mene. Kao podsećanje – nastavio sam dok sam je gledao pravo u oči i lagano je jebao u usta. Onda se odmakla.
– Ne pada mi napamet više da izlazim bez tebe – rekla je. Odgurnuo sam je nežno na krevet, raširio joj noge i seo na pod.
– Naravno da hoćeš. Nije stvar u tome da uvek izlazimo zajedno, već da poštuješ dogovor. Ništa više i ništa manje. Da li se slažeš sa specijalnom kaznom? – pitao sam ozbiljnim tonom i spustio poljubac na unutrašnju stranu njenih butina i lagano kliznuo jezikom do njenog klitorisa.
– O, da – rekla je. Nisam bio siguran da li je to bio odgovor na pitanje ili na poljupce.

* * * * *

Njegov jezik me napalio trenutno. Želela sam ga do bola, a istovremeno sam mislila o kazni koju sam upravo prihvatila. Jeste bila specijalna. Stvorena za mene. Što sam više razmišljala, to mi se više sviđala. Njegov jezik na mom klitorisu me sve brže vodio ka orgazmu. Poželela sam da me pojebe grubo, bezobzirno, da me razvali. Samo sam skliznula sa kreveta i onako na podu zaskočila ga. Duboki uzdah i njegov i moj došao je kao potvrda uživanja kada je ušao u mene. Mislim da nikada nisam brže doživela orgazam.

Seks pomirenja je bio sjajan. Ni on nije izdržao dugo, okrenuo me je prema krevetu i ušao od pozadi u mene. Manje od minut je trebao da se njegova sperma razlije po meni. Izvadio ga je trenutak pred svršavanje, a snažni mlaz i topla tečnost curile su niz moje guzove.

Te noći spavala sam snom pravednika na njegovom ramenu. Na mom mestu.

seks pomirenja od pozadi za kaznu

Narednog jutra ustala sam rano. Voleo je dugo da spava. Jedno brzo tuširanje i ponovo sam bila na ulici, pokupila najpotrebnije stvari za vikend u prodavnici i otišla kući. Imala sam dve kamere, volela sam da snimam. Kada sam ušla u stan jedna je još uvek bila na mestu gde sam je juče ostavila kada sam snimala poslednji video. Osmehnula sam se i spakovala je, pokupila i drugu kameru, spakovala najpotrebnije stvari i krenula nazad.

U njegovom stanu, miris tople kafe mi je ispunio nozdrve. Dve su čekale na stolu tek skuvane. On je sedeo pored njih.

– Dobro jutro – dobacila sam uz poljubac. Uzvratio je osmehom.
– Donela si i kamere – komentarisao je dok sam vadila stvari iz kesa.
– Jesam. Za specijalnu kaznu. Uz jednu koju ti imaš, biće taman kako smo se dogovorili.
– Odlično. Postavićemo ih kada popijemo kafu.

Nastavak: Četka, varjača, šiba… moja guza je ozbiljno stradala tog dana

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x