Muž ohrabruje suprugu da se jebe sa drugim muškarcem

Registrovani korisnici ne vide reklame

Jen je ušla u svoju spavaću sobu, a lice joj je još uvijek blistalo od razgovora kojeg je vodila za ručkom. Maca joj je bila užarena. Obično nije masturbirala usred dana, ali trebalo joj je olakšanje, a djeca će biti u školi još nekoliko sati. Ležala je na krevetu i povukla suknju gore. Dotaknula se. Gaćice su joj bile tako mokre. Gurnula je ruku u gaćice i protrljala se, zatvorenih očiju, sjećajući se onoga što joj je Tina rekla na ručku.

– Vauuu, što je ovo? – iznenađen glas začuo se s vrata.
– Aj Michael, otkud ti?! – skiknula je Jen, prevlačeći pokrivače nad sobom. – Michaellll, šta radiš kući tako rano? – Michael se nasmijao, očigledno uživajući u ženinoj sramoti.
– Moj je sastanak završio rano, pa sam se odlučio vratiti kući. Drago mi je što jesam.

Michael je zbacio pokrivače sa supruge. Haljina joj je i dalje bila oko struka, a on se divio prizoru, njenim dugim skladnim nogama. Ni nakon 13 godina braka, nije mogao shvatiti koliko su joj fantastične noge.

– Stop! – protestirala je pokušavajući povući pokrivače natrag, ali Michael se ponovno nasmijao i odgurnuo joj ruke. Jen je rukama prekrila njezino crvenilo.
– Ne mogu vjerovati da si me uhvatio kako se igram sa sobom.
– Pa, što te toliko uzbudilo? – Pitao je Michael dok je stavio ruku na koljeno svoje žene. – Da nisi gledala dr. McDreama u „Grey anatomiji”? – zadirkivao je. Ali se u isto vrijeme pitao zašto se supruga toliko uzbudila usred bijela dana.
– O moj Bože, nećeš vjerovati što je Tina učinila sinoć – uzbuđeno je rekla Jen.

Tina i Jen bile su najbolje prijateljice još od srednje škole. Tina se razvela prije otprilike šest mjeseci, nakon što je uhvatila supruga Billa koji ju je varao. Još nije bila spremna za ozbiljnu vezu, ali žudeći za muškim druženjem, počela je izlaziti s mlađim muškarcima prije otprilike 2 mjeseca. Još je lijepa i poželjna sa svoje 34 godine, Tina je ugodno otkrila da joj ne nedostaje muške pažnje i da je svakih nekoliko dana spavala s novim mladim pastuhom.

– Sinoć je u baru upoznala momka – rekla je Jen. – Imao je samo 23 godine, student! Dopustila mu je da je pokupi. Odveo ju je u svoj stan, a njegov cimer bio je još tamo. Obojica su počela koketirati s njom, na kraju su svo troje završili u krevetu!
– Završila je sexom s obojicom?! – Michael se brzo skinuo i popeo se među noge svoje žene. – Pa jel’ se Tini svidjelo da se ta dva dečka nađu u njoj? – Jen je zastenjala dok ga je suprug gurnuo u nju.
– Rekla je da se osjeća tako sjajno. Imala je jednog tipa u ustima, dok je drugi bio u njoj. Tada su se mijenjali mjestima, a osjećala se tako divno da osjeti sebe na njihovim.
– Jesu li svršili s njom? – Michael zarežao dok je pumpao svoj kurac u suprugu.
– Da – uzdahnula je Jen, a u neposrednoj blizini osjetila svoj nadolazeći orgazam.
– Rekla je da je to nevjerojatno. Jedan je svršio, a drugi je zauzeo njegovo mjesto.
– Ohhhh! – Michael je zastenjao dok je svršavao skupa sa svojom ženom. I Jen je svršila, nožni prsti su se uvijali i kopali po madracu.

tip jebe ženu u misionarskoj pozi

– Wow – Michael je uzdahnuo nekoliko minuta kasnije. – Ovo je bilo nevjerovatno. – Jen se kikotala i potapšala supruga.
– Kladim se da si razmišljao o Tini kad si svršio – zadirkivala je. – Sviđa ti se kad čuješ kako je ona kao drolja. Loži te. Ma daj, priznaj.
– Okej, priznajem, Tina jeste privlačna – iskreno je rekao Michael. – Ali… znaš što me stvarno uzbuđuje? – To… to si… zapravo ti, kako si uzbuđena slušajući kako se Tina ponaša poput drolje.
– Štaaaaa? – iznenađeno je upitala Jen.
– Ne šalim se. Valjda mi je to u glavi, mislim da ti želiš da tebe, a ne Tinu, jebu ti momci. – Jen je širom otvorila usta.
– I to te uzbuđuje? Razmišljaš o meni s drugim momcima??? – Michael se nasmijao.
– Ma daj Tina, ne budi toliko ozbiljna. Ima puno muških s tom fantazijom. – Jen je pogledala svog supruga.
– Znam ja kako se to zove, Michael, rogonja? Ne živim u ribnjaku, ali jednostavno nisam mislila da je moj suprug jedan od onih koji žele da njegova supruga jebe druge muškarce.
– Hej, hej, čekaj malo – rekao je Michael, pružajući ruke.
– Ti si ona koja se samozadovoljava usred bijela dana.
– Ne želim više o tome razgovarati! – Rekla je Jen ustajući iz kreveta i spuštajući haljinu.
– Hajde, djeca će uskoro biti kod kuće.

***

– Što vas dvoje mislite o Jasonu, sviđa li vam se? – uzbuđeno je upitala Tina. Michael i Jen pogledali su prema vratima restorana. Jason je izašao pušiti.
– Uh, da – rekla je Jen. Osjećala se nespretno razgovarati o Tininoj novoj dječačkoj igrački ispred Michaela. – Gdje si ga upoznala? – Tina slegnu ramenima. U baru – gdje bi drugo? – Michael se nasmijao.
– To je sigurno bio fakultetski bar. Koliko mu je, 19 godina?
– Dvadeset i četiri, kretenu! – Rekla je Tina, razigrano udarajući Michaela u ruku.
– A to nije bio fakultetski bar, već hotelski centar.
– Oprostite – rekla je Jen ustajući. – Moram u toalet.
– Pretpostavljam da vas dvoje ne odobravate moj novi ljubavni život? – rekla je Tina Michaelu dok je Jen odlazila.
– To nije istina. Znam da te je Bill tretirao kao govno i imala si groznu godinu. Sretan sam kad vidim da si ti opet sretna. – Tinino lice se razvuklo u veliki osmijeh.
– Hvala na razumijevanju.

Posegnula je ispod stola i stisnula Michaelovo bedro

– To je takvo je olakšanje kad čujem da to govorite. Brinula sam se da moji prijatelji loše misle o meni.
– Ne, uopće ne – rekao je Michael, u glasu ga je uhvatio glas.

Tinina ruka na bedru malo ga je stresla od uzbuđenja. Bila je toliko različita od Jen. Bila je lijepa crnka s velikim grudima. Jen je, nasuprot tome, bila sitna plavuša s CoverGirl dobrim izgledom, s malim grudima. Tina nije bila s dobrim nogama kao Jen, ali ni njene nisu bile loše.

Razmišljajući o tome, Michaelove su se oči spuštale do Tinih nogu. Michael se divio kako su joj od razvoda suknje postale sve kraće i kraće. Također mu se svidio način na koji je nosila jebačke cipelice s visokim štiklama.

devojka širi noge ispod stola sa halterima i podvezicama

Michael je primijetio da se Tinina suknja podigla uz noge. Oči su mu se širom otvorile kad je ugledao čipkasti kraj njenih čarapa. Shvatio je da nosi samostojeće čarape. To ga je iznenadilo; nije mislio da ih djevojke nose u stvarnom životu. Mislio je da su takve stvari (samostojeće čarape i kaiševi podvezice) nevjerojatno seksi, ali Jen ih nikada nije nosila, preferirajući samo štrample. Tina je pratila Michaelove oči i shvatila da joj sijeva čarapa.

– Ups, oprosti – rekla je sramotno. Spustila je suknju slegnuvši ramenima.
– Okej, priznajem, drolja sam. No, čarape su bolje od štrampli – manje peckanje i lakši pristup.
– Uh, uh, nema problema – uspio je reći Michael, suhog grla. – Kao što sam rekao, imaš pravo. – Tina se nasmiješila i opet stisnula Michaelovo bedro.
– Hvala! – Tina je pustila da se ruka nasloni na Michaelovo bedro, povukavši se samo kad je Jen prišla stolu.

Jason se vratio nekoliko minuta kasnije. Dok su naručivali piće, a zatim proučavali jelovnik, Jasonove su ruke bile svuda po Tini. Tina se zakikotala i odgurnula ga, ali on je neumoljivo milovao njezine noge ispod stola. Kad su pića stigla, pijuckao je pivo, a zatim ustao, vukući Tinu za sobom.

– Ma daj, dušo, hajde da zapalimo. – Smješeći se, Tina je rekla:
– Odmah se vraćamo, a zatim je Jason izveo van.

Michael i Jen nespretno su nastavili proučavati svoje jelovnike. Tada je Michael posegnuo ispod stola do Jeninih nogu.

– Nemoj – rekla je Jen dok je Michael gurnuo ruku ispod njezine suknje. Ali Michael se nije zaustavio, a Jen je uzdahnula kad joj je dotaknuo macu. Dodirnuo je kroz gaćice i štrample. Michael je povukao ruku kad je konobarica stigla preuzeti njihov red. Michael joj je rekao da će se njihovi prijatelji vratiti za nekoliko minuta, izašli su pušiti. Oko 10 minuta kasnije Tina i Jason konačno su se vratili. Oni su naručili, a onda je Jason ustao.
– Treba mi dim opet, rekao je. Jen se upitno namrštila na Jasonov ponovni odlazak.
– Mislila sam da ste vas dvoje već popušili cigaretu – rekla je, pomalo iznervirana i pogledala Tinu koja je na licu imala jeziv osmijeh. – Šta je, šta je smiješno? – Upita Jen.

Tina je malo oklijevala, raspravljajući sama sa sobom treba li im to reći ili šutjeti. Ali nije mogla izdržati.

– Oh moj Bože – rekla je ushićeno. – Upravo smo to učinili!

jebanje na javnom mestu sa kondomom

Jenine su se oči pomalo zabezeknuto raširile

– Ma ti se šališ?
– Ne! – Tina je gotovo viknula, uzbuđenog lica i prekrila ga velikim zadovoljnim osmijehom. – Uvukao me je u uličicu pored restorana, a mene pritisnuo uza zid! O, moj Bože, bili smo točno iza ugla, mogla sam čuti ljude kako hodaju pločnikom! Odjednom Ajjj, ne… – rekla je Tina zabrinutim glasom.
– Šta je bilo, šta nije u redu? – upita Jen.
– Osjećam kako mi curi. Odmah se vraćam. Moram u tolaet. Ne želim da mi se zadnji dio haljine smokri.

***

Kad su se vratili kući s večere, Michael je platio dadilju dok je Jen pregledavala djecu. Tada su se tihim brzim dogovorom sreli u svojoj spavaćoj sobi. Trljali su se poput tinejdžera i praktično pootkidali odjeću jedno drugom.

– Jebi me! – Jen je bila jasna i izričita. Michael je skinuo Jen hlače i gaćice, a zatim izvukao svoj dignuti kurac.
– Tako si mokra! – Michael je skoro zarežao dok je prodirao do svoje žene.
– Je li te to napalilo to što je Jason jebao Tinu u uličici poput kurve?
– Je li tebe naložilo? – Odgovorila je pitanjem Jen odgurnuvši se. – Svidjelo ti se to? – pitala je nestašno, poljubivši ga ponovo i nastavila se kretati gore-dolje po njegovoj gustoj kiti.
– Oh dobra si! – rekao je sa zahvalnošću, obavijajući ruke oko vrata i vraćajući joj poljupce. Ostali su takvi ono što se činilo minutama. Michaelov kurac vratio se u život, a on je sam sebe sada mazio.

Vidjevši kako njegova supruga toliko radi da zadovolji Tonyja učinila ga je ljubomornim, ali i to ga je uzbudilo. Bilo je nevjerojatno erotično gledati njegovu suprugu kako korača s Tonyjem, zapetljanim u njegov dugačak debeli kurac, njezine prekrasne čarape natezane noge dok ga je jebala. Još jednom, vidjeti je kako se intimno ljubi, ponekad strastveno, drugi put nježno, pa čak i ljubavno, bilo je najgore, više nego gledati ih kako se jebu, ali to ga je upijalo i na mazohistički način.

– Oh, blizu sam – upozorio je Tony.

Jen je odmah sišla s Tonyja. Mijenjali su položaje, s Jen na leđima, a Tony ju je stezao na prsima. Tony je usmjerio svoj kurac prema Jeninom lijepom licu, brzo ga je drkao. Sa očekivanjem ga je pogledala, rukama milujući njegova mišićava bedra. Tony je pogledao u Jenine plave oči i imao je neodoljivu želju da svojim bezobraznim izljevom pokrije njezino prilično nevino lice. Tada je osjetio njezin dodir pod njim i grebanje njezinih njegovanih noktiju pod jajima.

jedna jaše kurac a druga joj drka pičku

– Ohhh jebote! – zarežao je, a onda je počeo svršavati. Valovi nakon valova Tonyjeve debele sperme pucali su iz njegovog kurca i slijevajući na obraze, usta i bradu, preko očiju i u njezinu plavu kosu. Kad je završio, Jenino je lice premazao spermom. Držala je ruke u strani i počela se kikotati.
– Ahhh, to je baš puno – rekla je diveći se količini Tonyjeve sperme. – Njezine su riječi tvorile mjehuriće Tonyje sperme koji su prekrivali usta.
– Oprosti zbog toga – rekao je Tony grleći se.
– Evo – rekla je Tina korisno, predajući Jen ručnik. Jen joj obriše lice.
– Nemoj sve obrisati – rekla je Tina smješkajući se.
– Sjeti se što je Michael rekao. – Jen je uskliknula na spomen.
– Želim je vidjeti svježe jebanu – rekao joj je suprug Tini. Pa, nije imao brige za to. Nakon što se istuširala, ona nikako nije mogla očistiti svu Tonyjevu spermu iz kose.
– Bolje da krenem – rekla je klizeći iz kreveta. Odjednom se osjećala skromno, prekrila je gotovo golo tijelo plahtom. Podigla je bluzu i suknju i krenula prema hodniku, namjeravajući se odjenuti u Tininoj glavnoj spavaćoj sobi. Tony ju je nježno uhvatio za ruku.
– Mogu li te ponovno vidjeti? – Jen je oklijevala, ne znajući što da kaže. Sad kad se to dogodilo – nakon što je stvarno imala seks sa drugim muškarcem – nije znala kako će Michael reagirati.
– Nisam sigurna – odgovorila je iskreno.

Jen se presvukla i zatekla je Tinu kako je čeka u foajeu. Michael je već otišao, Tina je znala. Video soba je bila prazna kad je trenutak prije provjerila.

– Hajde, odvest ću te kući – rekla je Tina. Dok su se vozili u tami, Tina je upitala: – Što ćeš učiniti? Mislim, s Michaelom. – Jen je izgledala nesigurno.
– Ne znam. Valjda ću mu reći što se dogodilo. Valjda ćemo otkriti kako se osjeća prema svojoj fantaziji, sada kada se to zaista dogodilo. – Tina je izgledala zabrinuto i nježno je držala Jeninu ruku.
– Mogu li ti dati savjet? Ne zadržavaj ništa. Kaži mu sve, odgovori na sva njegova pitanja. Nemoj ništa suzdržavati, čak iako misliš da bi to moglo povrijediti njegove osjećaje.
– Zašto? – upita Jen Jen upitno. – Ne razumijem. – Tina je izgledala posramljeno.
– Nikad ti to nisam rekla, ali Bill je volio igrati igre i sa mnom.
– Volio te je gledati s drugim muškarcima? – Rekla je Jen šokirana. Tina je kimnula.
– Ali dušo, vas dvoje ste se razveli.

tip svršava obema u usta

– Jen, čak i ako misliš da bi to moglo nauditi njegovim osjećajima. To je dio njegove fantazije, to je ono što želi čuti. Vjeruj, to sam naučila. Nisam bila iskrena s Billom – volila sam ga i mislila sam da će biti povrijeđen ako ga uporedim s muškarcima s kojima sam spavala. Sakrivala sam od njega mnoge stvari. Tada nam je brak počeo ići loše. Nisam mu dala što je želio, pa me je napustio.

Stigli su pred Jeninu kuću. Michaelov automobil bio je na prilazu. Jen je htjela razmisliti o tome što joj je rekla Tina. Imala je milijun pitanja. Ali znala je da je Michael čeka.

– Pa, dobro hvala na vožnji … i na savjetu – rekla je i ušla u svoju kuću…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Gospodin2019


Galantnost i diskrecija su mi omiljene vrline i osobine!!!

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x