Uživala sam dok me je taksista ševio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sport je bio sve u mome životu, faks, posao trenerice sa strane, slobodno vrijeme, naporni treninzi, sve se naprosto vrtilo oko toga. Moj dan bi se sastojao od ustajanja ujutro, predavanja, potom par sesija u teretani sa ženama koje svim silama žele postići “summer body“ u par mjeseci… naravno… Zatim ponovno faks, pa treninzi, dok bih vikende provodila uglavnom na plaži. Sunčanje i preplivavanje od uvale do uvale su ono što me je najviše odmaralo nakon svog tog napora, i u tome sam uživala, posebice za vrijeme intenzivnih treninga pred žensko košarkaško natjecanje u kojemu bih dala maksimum od sebe. Sa momcima sam imala par kao veza, no nekako seks me nije toliko ispunjavalo, uvijek sam mislila kako je to ono… za dečke da uživaju a mi cure eto tako udovoljavamo iz nekog reda. Čak sam često i zavidila muškima na tome, no, kao što rekoh, moj fokus u životu je bio na drugim stvarima… na izgradnji svoga tijela do najbolje forme u kojem može biti.

Sa svojih 22 godine, bila sam zadovoljna sobom, uživala sam… sa punih metar osamdeset nadvijala sam se iznad velikog broja momaka koji bi u teretani redovno okretali glave nakon što bih prošla bacajući oči na moje duge noge i utegnutu guzu koju sam smatrala velikim adutom unatoč svojoj „aseksualnosti“. Grudima nikada nisam bila zadovoljna… mogle bih biti malo veće, no OK su, vrlo često sam se zafrkavala kako bih radije smanjila stopala a povećala sise, no dobro, hahaha.

Toga ljeta kada sam se prvi puta dotjerala za izlazak na koji su me svim silama nagovorile drugarice shvatila sam da izgledam bolje nego što sam ikada mislila. Ispred ogledala gledala sam svoje lice prodornim plavim očima namještajući dlanovima smeđu kosu preko ramena diveći se roza našminkanim usnama na pirgavom licu boje zrele masline… Gym outfit i muškobanjaste majice zamijenila je uska bijela haljina otvorenog dekoltea i visine tik ispod onog intimnog dijela čineći savršeni kontrast sa preplanulom kožom moga tijela.

Uživala sam dok me je taksista ševio

U klubu je bilo, a ono… OK. Vrlo brzo sam shvatila kako plesanje, alkohol i dosadni likovi koji su mi ulijetali konstantno i nisu nešto što mi odgovara. Ne znam da li je to do navike ili jednostavno nisam takav tip naspram tri pijane drugarice koje su uživale u svakoj sekundi pod šarenim reflektorima mračnog prostora ispunjenog mirisima ustajalih parfema i znoja uzrokovanih ruljom.

Stajala sam usred mraka jedva obasjana obližnjom rasvjetom. Nelagoda i nesigurnost su me ispunili što zbog krivnje zbog nenajavljenog odlaska, što zbog same izloženosti pod okriljem noći. Gledala sam na obje strane u ruci držeći sandale izuvene sa mojih bosih stopala čije tabane je sada ugodno grijao asfalt. 15 minuta, pa 20, kad eto ti staje auto, te bez razmišljanja ulazim unutra.
– Ćao lepotice, kamo ćemo? – Upitao je stariji muškarac čvrsto držeći volan. Njegovi pogledi po mome tijelu su se osjetili istoga trenutka a izgledao je onako tipično brđanski. Ćelav, deblji sa ljigavim osmjehom dok je slinio nada mnom.
– Dobro veče… – Rekla sam te sa željom da se što prije vratim doma u ugodnost svoga kreveta skočila na prednje sjedište taksija. Rekla sam mu adresu a on je vozio… i dalje bacajući pogled na moje utegnute butine svakog trenutka kojeg je mogao. Godilo mi je to malo… lagala bih kad bih rekla da ne, no opet nisam se osjećala ok sa time… za sada.
– Vozio sam mnogo cura… – Dodao je gutnuvši… – No ovaku lepoticu… bo’me nikad… – Dodao je dok je rasvjeta šarala šajbom.
– Hvala… – Uzvratila sam gledajući u stranu dok su drveća jedno za drugim nestajala iza prozora.

Nije dugo prošlo te smo stali… No adresa nije bila ona moga stana, već zamračen predio tik uz samu obalu koju sam preplivavala redovno.
– Nego jedno pitanje… – Rekao je, okrenuvši ključeve i zaustavivši kola. – Šta kažeš… malo pomoći meni… i besplatna ti je vožnja… – Dodao je bez imalo zastajkivanja.
– Ni slučajno… molim vas odvezite me tamo gdje sam rekla ili zovem… – Rekla sam gotovo do kraja na što je uz zvuk rajfešlusa izvukao kurac. Nabrekla, skroz dignuta kurčina stajala je uspravno ispod njegove škembe, ispunjena venama duž uda i sa nabreklom gljivom na vrhu izbrazdanom poput kore drveta.
– Šta kažeš? – Rekao je sa smiješkom na licu, dok sam u isto vrijeme osjećala blago uzbuđenje i iritaciju među nogama.
– M… molim… ovaj… – Uskomešala sam se dok me je promatrao onako napaljeno.
– Pa hajde dotakni ga makar… – Rekao je.

Ni sama ne znam kako, no vrlo brzo prsti moje lijeve ruke našli su se obavijeni oko njegova kurca. Osjetila sam toplinu pod njima dok sam polako prelazila od vrha pa do dna. Moji blistavi nokti šarali su duž njegova uda dok sam vrhovima lagano drkala.
– Nije loše… – Promrljao je dok sam u nevjerici promatrala svoj dlan koji je klizio po vrelom kurcu. Malo sam pojačala stisak, stiskajući ga čvršće dok je rukom prelazio preko moje butine. Godilo mi je osjetit te debele prste na osjetljivoj koži mojih nogu premda mi je samoj bilo teško priznati.
– Jesi gotov skoro? – Pitala sam trudeći se što više da ga dovršim.
– Ne bih rekao… – Uzvratio je, fokusirajući se na moje noge. – Možda ako ga staviš u usta… – Nadodao je…

kurac kroz šlic izvađen u kolima

Nagnula sam se, namjestivši kosu iza leđa te primila njegov glavić u usta. Topli, tvrdi ud ispunio je moje usne, na što je ovaj samo izdahnuo dubokim glasom:
– Eeee to je već bolje… – Prostenjao je, primivši moj zatiljak desnom rukom. Držao me za kosu dok sam klizila ustima sve dublje dok njegov mesnati glavić nije bio gotovo na ulazu u moje grlo. Mrmljao je dubokim glasom dok sam prstima nježno masirala nabrekla jaja povremeno ih zadirkivajući sređenim noktima. Za to čitavo vrijeme on je samo stenjao, igrajući se pramenovima moje kose dok je povremeno kliznuo dlanom po mekoj koži mojih leđa. Nešto me je obuzelo u tom trenutku dok sam usnama prelazila preko njegovog uda, neka neobična želja da ga osjetim u sebi, nešto poput vatre među nogama koja će svakog trena spaliti onu tanku nit koja mi je prekrivala pičkicu. – Što si stala? – Pitao je nakon što sam ga izvadila iz usta uspravivši se na sjedali.

Pokušao je još nešto reći pri čemu sam mu stavila dlan preko usta i prekobacila nogu s njegove strane sjedišta, sve dok se matora kurčina niie našla među mojim nogama. Uhvatila sam ga onom slobodnom rukom i prodrkala par puta uz vlažne zvukove. Glavu sam pognula pod krovom što sam više mogla namjestivši lice na rub njegova naslonjača, podigla sam guzu, izdigla haljinu te povukla gaćice u stranu. Lijevu nogu sam ispružila na svoje sjedište čvrsto se držeći nožnim prstima za gornji rub vrata dok sam desnom spuštala svoje bokove prema dolje.

Kliznuo je u mene poput noža u vreli maslac, prodirući u moju ženstvenost sve dok hladnim guzovima nisam dotakla njegova jaja.

Osjećaj je bio nešto neopisivo…

Trnci su prošli duž mojih leđa a mozak mi je preplavio koktel hormona stvarajući osjećaj ugode kakav dosada nisam osjetila. Uživala sam…
– Ahhhhhhh… – Glasno sam prostenjala dok je on samo mrmljao lica stisnutog uz moj dekolte. Jahala sam ga isprva polako a onda sve brže i brže. Tako mi je prijalo osjetiti ga unutra dok je rukama čvrsto držao moje utegnute guzove.

Uživala sam dok me je taksista ševio

Ne znam točno koliko sam bila gore, nisam razmišljala o vremenu, ni o ukočenosti u tom položaju, ni o drugaricama, ni o poslu, samo o užitku koji nikako nije stajalo. Svršila sam sigurno dva, ako ne i tri puta, a svaki put je bio intenzivniji od prethodnog, sve dok me u jednom trenutku nije zabacio sa sebe natrag na moje sjedište.
– Čekaj mala… jebote… huhhh… – Disao je glasno s dlanom iznad kurca kao da se bori da i sâm ne svrši.

Sjedila sam gledajući ga prekriženih nogu u zraku, butine su mi se tresle, pičkica pulsirala, stomak treperio a dlanovima i stopalima konstantno prolazili trnci i tek tada sam shvatila da još uvijek svršavam. Uživala sam… Brzo je otvorio vrata kola i izašao van, dojurio dignute kite s moje strane i otvorio vrata.
– Moj red malo da jebem! – Rekao je povukavši me za nogu sve dok nisu bile vani a guza isprčena.

Godio mi je svježi vazduh na pičkici ali ne kao i ono što je uslijedilo. Svukla sam haljinu preko ramena a on mi je spustio gaćice sve do gležnjeva. Uhvatila sam se za mjenjač kao da je drugi kurac dok je prodirao u mene. Zvukovi udaraca mesa u meso proširili su se čitavom uvalom dok sam doslovce vrištala lica naslonjenog na njegovo sjedište. Jebao me je s guza silovito sve dok nisam svršila još jednom izgubivši totalno kontrolu na nogama i padnuvši na koljena u zemlju prekrivenu iglicama čempresa.

jahanje kurca na prednjem sedištu

Mobitel mi je zvonio u torbici, to je jedino što sam primijetila, no nije me interesiralo, ja sam uživala sa mozgom pretvorenim u kašu u tome trenutku vozeći se rolerkosterom gore pa ponovno naglo dole.
– Dođi ’vamo! – Okrenuo me je prema sebi sve dok se nisam našla skroz vani, na koljenima. Stajao je nada mnom masirajući glavić silovito. – Ahhh svršit ću!! – Proderao se dok su mlazovi vrele sperme šarali po mome nagom tijelu, ramenima, licu, sisama. Oblio me cijeli kao iz šlaufa dok sam dignute glave promatrala čitav proces. Bijela tekućina klizila je duž preplanule kože moga tijela i ne mogu reći da nisam uživala i u tom završnom činu. – Huhh jebote… – Stenjao je tresući ostatke sperme na moje lice. – Bome si jebena! Skoro sam svršio prerano … – rekao je pomalo u šoku od svega, na što sam se samo nasmijala uz kratko:
– Dobro da nisi :).

Odvezao me je kući nakon toga, gdje sam se otuširala i zaspala kao nikada do sada. Idućeg jutra bila sam poletna, vratila se obavezama no… sport mi više nije bio jedina stvar na pameti :).

Uživala sam dok me je taksista ševio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x