loading...
VAŠE XXX ISPOVESTI

Znam da možda ova priča neće biti toliko zanimljiva… ali volim da delim svoja seksualna iskustva sa drugim ljudima…

Kada sam se doselila u stan gde sada trenutno živim, taj dan sam upoznala komšiju koji živi preko puta mojih vrata. Zove se Milan i ima 29 godina. Nikoga nisam znala u toj zgradi osim njega, a nisam ni imala želju da upoznajem neke ljude.

Jedno jutro sam se vraćala iz prodavnice i zatekla Milana kako vadi poštu iz sandučeta. Javila sam mu se, naravno, i pošli smo zajedno ka 4. spratu. U liftu ništa nismo progovarali, ali kad sam krenula da otključavam stan… on me je pozvao da dođem na kafu kod njega kad budem mogla. Od prvog puta kad sam ga videla, on je meni bio baš simpatičan… i svidelo mi se nešto kod njega… Došla sam kod njega u stan, skuvao je kafu kakvu u životu nisam pila. Sedeo je preko puta mene i gledao me stalno… i stalno se smejao… Posle nekoliko dana, pravila sam žurkicu u mom stanu i pozvala par drugara i drugarica… i naravno Milana. To veče sam se baš, baš napila… i rekla Milanu kako mi se sviđa puno, i kako bih volela sve da imam sa njim. Posle par sati, sećam se da sam završila sa njim u svojoj sobi. Kresnuli smo se. Kada sam ga videla golog, kao da sam videla boga; tako je lepo izgledao da ja to ne mogu da opišem… Ima kurac sigurno oko 24 cm, ako ne i više…

I tako, i dan-danas ponekad zalutam kod njega u stan… I mogu vam reći da je mnogo dobar jebač.

Kao da te je moja želja prizvala, odjednom si stajao iza mene. Nisi me dodirnuo, ali je svaki damar moga bića osetio tvoje prisustvo. Naboj elektriciteta u kupatilu se naglo pojačao i celo telo mi zadhrta kada sam osetila tvoj dodir vrhovima prstiju na mojim nabreklim bradavicama, i tvoj nabrekli penis kako od pozadi prodire između mojih nogu…, a koji je pratio putanju vode niz moja leđa. Uhhhh, mili moj, gde li si mi sad?

Uspravila sam se malo i osetila tvoje nago telo tik uz moje… i tvoj topli dah na vratu, mmmmm… tren pre nego si spustio usne njega. Ote mi se uzdah i naslonih se na tebe… zabacujući glavu na jednu stranu, ostavljajući ti prostor da nastaviš sa poljupcima i milovanjem moji nabreklih grudi… Podigla sam ruku iza sebe i dodirnula ti mokru kosu, privlačeći te još blize… a tvoja ruka je spremno dotakla moj struk i lagano krenula nadole, do male moje… uhhhhh.

Tvoji prsti su palili vatru u mome telu. Izvih se malo, dok su ti krute bradavice pod prstima leve ruke, jasno govorile kako im prija tvoj dodir… Okrenuh se lagano i pogledi nam se sretoše… u tvojim tamnim očima pročitah istu želju… istu žudnju i iskričav sjaj koji je igrao i u mojim očima, i širok osmeh razli se licem… Usne nam se spojiše u dug i nežan poljubac, dok su ruke milovale golu kožu, isprepletene sa talasima tople vode. Poljubac je postajao jači, dublji… dah ubrzaniji… osećala sam tvoju želju kroz svaki dodir tvojih ruku, kroz svaki pokret tela… pulsirala je u meni, tražeći zadovoljenje… tražeći da te osetim duboko u sebi… da ti se predam potpuno…

Uhvatila sam te za kosu i tako snažno gurnula tvoju glavu među moje raširene noge… Aaaaaahhhh, srećo moja… Podigla sam nogu na ivicu kade, otvarajući ti se… osećajući tvoj jezik na njoj i u njoj… mmmm… a topla voda lije po meni… Anđele moj, gde si…?

Poslije sexa u autu za vrijeme radnog vremena, prošlo je par dana, i našli smo se ja i Nina i otišli na kavu. Gledali smo se napaljenim pogledima koji su govorili „skini me i poševimo se”. Pričali smo nekoliko sati, ona se digla i rekla:
– Ideš? – Pogledao sam je začuđujućim pogledom, dignuo se i krenuo do auta s kojim je došla. Bez ikakve naznake na išta bacila mi je ključeve i rekla: – Vozi. – Ja sam sjeo, upalio auto i pito sam je kamo. – Vozi tamo gdje ćemo biti sami.

Nakon nekoliko kilometara u ulici koja vodi do mjesta gdje ćemo biti sami, izvadila mi je kurac iz gaća, počela ga je nježno drkati pogledavajući me sa smješkom na licu. Spustila se je dolje i počela ga je nježno lizati po glaviću sa jezikom. Zalelujao sam od užitka sa autom na cesti i smanjio brzinu da što duže traje. Pušila ga je sve jače i jače, noge su mi stiskale gas i kočnicu ujedno, otišli smo do mjesta, tj. jednog od zagrebačkih fukodroma. Poljubio sam je dok je ona i dalje masirala i mazila moj kurac.

Skinuo sam joj majicu, nježno došao do bradavice njene predivne cice i počeo je nježno ljizati i ljubiti spuštajući ruku u njene hlače, do pice, koja je bila tako vlažna da su se sokovi cjedili niz njena bedra. Spuštao sam se polako, ljubeći njeno tijelo do njene uzavrele pice, dodirivajući svaki milimetar njenoga tijela. Spustio sam se među noge i počeo ljubiti njenu prekrasnu uspaljenu mačkicu, a ona se komešala sa drhtavim tjelom. Digla me je gore, uzela kurac i postavila ga na svoju toplu rupicu i rekla mi:
– Jebi me.

Počeli smo se ševiti dok je ona ležala na sicu, stiskala me je svojim nogama. Izvadio sam ga van, sjeo se na vozačev sic, a ona se spustila dolje i počela ga je pušit. Digla se gore i zajašila me. Nabijala se na moju kitu kao da je na divljem konju kojeg treba ukrotiti. Počeo sam se trzati. Rekla je:
– Svršit ću! – U isto vrijeme sam počeo puniti njenu picu dok je ona drhtavim tijelom počela svršavati sa pogledom dobro pojebane žene.

Nakon sexa ja sam otišao u zatvor na dvogodišnju kaznu zatvora, a ta predivna žena je nestala iz mog života. Ujedno to je bio sex za rastanak koji ću dugo pamtiti i svaku večer prije spavanja mislim na nju, makar je prošlo dvije i pol godine.

Bio je to jedan kišovit petak, prvi dan nase seoske slave u našem selu. Ja sam išao tako i naiđem na moju staru, ali nezaboravljenu ljubav. Zvala se Vanja. Ja sam bio željan da je ‘vatam pa me je pitala ‘oćemo li da kupimo krmaču Jelen piva, a ja sam rekao da hoću. Dao sam joj pare i ona je uzela dobru krmetinu, zatim smo otišli u mrak na kišu i tamo se napili. Tu je bila i njena mala sestra; ona je rekla:
– Poljubi ti nju – a onda tu reče:
– Poljubi ti njega.

Tu smo se mi izljubili i na kraju poče krljanje. Sabih je uza zid. Krenuo sam da je ljubim po vratu i sise da joj milujem, čak sam onako pijan ljubio njene grudi. Ona je dahtala i tiho govorila:
– To Miloše, to. – Posle smo se tu rastali. Rekla je da mora da vodi sestru na spavanje.

Subota, nije padala kiša, ali sam jedva čekao tu noć da je opet uhvatim i da je kresnem. Ovaj put bila je opet sa sestrom. Uspeo sam nekako da je odvojim od nje i opet u mrak. Tamo je ona zapalila cigaru. Pušila je LM cigare, a onaj dim mene napali i ja zatražio jednu da zapalim. Tu smo mi pušili i ja kako sam dim ispuhivao sve na nju da je još vise napalim, tu sam uhvatio priliku da je iz’vatam, a ona reče:
– Nemoj Miloše… – Čak se par puta otimala, ali sam je savladao. Posle kad je stavljala cigare u torbu zezao je rajsfešlus, nije mogla da zakopča. Ja sam je ‘vatao i ljubo i grudi joj masirao, a ona je dahtala. Na kraju je čak ostavila torbu i počeli smo se strasno ljubiti po vratu i svuda gde sam usnama i jezikom mogao dopreti. Nosio sam neku trenerku i potajno sam ga izvadio. Ona je to osetila i sve je spuštala suknjicu.

Lupio sam je po ruci i polako joj u stranu pomerio čipkane gaćice. I tu je počelo seksanje. Prvo sam je tucao glavićem da se napali, a onda ga je celog gurnuo, to smo sve stojeći radili. Nabijao sam je, a ona nije vrištala nego dahće sve:
– Ah, ah… – ‘Vata me za kosu, čupa, ljubi; napalila se skroz, jeb’la majku svoju kako je to dobro radila. Vikala je sve: – Vadi ga, vadi ga.

Ja sam mislio da neće više, kad ono hoće da joj svršim po sikama. Kad sam ga izvadio brzim ritmom sam ga izdrkao i svršio po njoj. Bože, kakav je to osećaj bio, da je iz mene sperma neprekidno curila jer sam se napalio na njene sike koje su bile prirodne, k’o kruške. Tu smo se rastali i ona je sutradan kući otišla iz mog sela, nisam je video tri godine, a valjda ću je nekad videti.

To se desilo sa jednim mojim prijateljem, ako se tako može nazvati, pošto se odavno jebemo. On mi je bio i prvi muškarac, ali o tome drugi put. Otišli smo u jednu napuštenu kuću, gdje smo se često tucali. Počeli smo sa maženjem, ali meni je to dosadno, pa sam mu izvadio kurac od 17 cm i počeo pušiti, pošto mi je to nešto najfinije, i mnogi sa kojima sam bio kažu da sam odličan u pušenju.

Nakon 10 minuta pušenja rekao mi je da mu se piša. Nikad to prije nismo radili, ali ja sam reko da piša po meni. On je bio izneđen time što sam tražio, ali pošto zna ko ja sam drolja (valjda na svoju majku pošto je i ona drolja), počeo je pišati. Ja, sretan zbog tog zlatnog tuša, zinuo sam i trudio se da što više te slankaste i vruće tečnosti bude u mojim ustima. On nije prestajao pišati, pošto smo popili gajbu pive prije toga.

Kada je završio sa mojim kupanjem, uhvatio me je za glavu i nabio mi svoj kurac u usta. Ja sam se navikao na veličinu njegovog kurca, tako da mi nije bio problem. Pošto je bio napaljen zbog pišanja po meni, nije prestajao da me jebe u usta govoreći mi razne prljave stvari.

Kada je to završio, udarao me je kurcem po faci, pošto to najviše voli dok mu ja govorim da ga volim. Onda me je okrenuo i naguzio, zabijajući svoj kurac u moj čmar. Ja sam stenjao govoreći da nikad ne prestaje i da ga ne vadi iz mene. On je mene nazivao smrdljivom droljom, pošto ja volim da me vrijeđaju. On ne voli da je meni čist šupak, tako da, kad je izvadio kurac iz mene, morao sam mu ga očistiti. Meni se to nije sviđalo, ali pošto je on bio moj gazda, morao sam to uraditi.

Kada sam mu očistio kurac, počeo me je opet kupati, ali sad bez najave, ali nisam se dao iznenaditi pa sam opet puštao da ta tečnost ulazi u moja usta. Poslje kupanja je luđački počeo da svršava u moja usta. Nije sve uspjelo stati, ali i ono što je bilo ispalo, ja sam pokupio. Ako želite još, recite, ja ću napisati nastavak.

AUDIO PRIČE
AUDIO PRIČA: Tamara ipak voli grubu igru...

AUDIO PRIČA: Tamara ipak voli grubu igru…

Kada ćeš već jednom preći na lizanje? Ili je bolje da to preskočiš? Čini ti se da Tamara ipak voli grubu igru ...
Read More
EROTSKE PRIČE
Sasuo je ozbiljnu količinu sperme po meni i u mene

Sasuo je ozbiljnu količinu sperme po meni i u mene

Toliku količinu sperme u životu nisam video… Bio sam skroz mokar. Svršio mi je i po kosi, i po licu, i po grudima, kao da sam izašao ispod ...
Read More
Moja prva BDSM iskustva

Moja prva BDSM iskustva

Rekla bih da su prva sub iskustva puno erotičnija jer obično ona druga osoba (dom) ima više BDSM iskustva ...
Read More
lizanje kurca sa nutelom

Kurac sa nutelom prosto obožavam!

- Ljubavi sad namaži moj kurac sa nutelom i uživaj. - Hoću, ljubavi. Stavljala sam nutele, na glavić i na cjeli njegov kurac, od vrha do dna ...
Read More
pušenje kurca,gengbeng,redaljka,seks u javnosti,seks u prirodi,jebanje na javnom mestu

Iako sam u braku, volim redaljke

Izluđivao me je taj osećaj dok sam bila u sendviču između njih dvojice, zbog toga i volim redaljke. Izluđivala su me dva kurca koja su ...
Read More
Palilo me je što mi ta nepoznata devojka liže pičku

Palilo me je što mi ta nepoznata devojka liže pičku

Uuuu, pušila sam Draganu žestoko, palilo me je što mi ta nepoznata devojka liže pičku. Nikola je nabijao njenu glavu u moju pičkicu ...
Read More
Mala kasirka sa opasnim očima

Mala kasirka sa opasnim očima

Naskočila je mala kasirka na karinu i krenula da me vozi. Zavrtala mi je brtadavicve, grebala grudi i ponosno izvijala svoje telo ...
Read More
POZNATE LIČNOSTI
VIDEO: Sanja Stojanović i njen privatni pornić
Sanja Stojanović je jedna veoma atraktivna mlada dama, i logično je da je bila veoma zapažena, ali ne ni izbliza toliko koliko kada je ...
Read More
VIDEO Lanmi Miami: Reakcija na porniće Neše Manijaka
Lanmi Miami želi nešto novo da ponudi svojim fanovima – to je nova popularna forma u okviru video bloga, pod nazivom „reakcija“ ...
Read More
Severina saznala kako je procureo njen intimni video
Znam ko je, saznala sam prošle godine - rekla je Severina o eksplicitnom snimku nje i Milana Lučića. - Kad prođete javno sramoćenje ...
Read More
VIDEO: Ogromna kurčina u više nego razrađenoj guzi
Kao prava profesionalka, što i jeste, ona ovde prima veliku crnu kitu. Ogromna kurčina našla je svoj put u više nego razrađenoj guzi ...
Read More
dopisivanje sa maloletnicom
Baka Prase je samo jedna pičkica, koja se više puta opraštala od svojih mnogobrojnih fanova u videima, najvaljujući da odlazi, ...
Read More
PORNO STRIPOVI

Čega biste voleli da bude više na našem sajtu?


  • Rezultate ankete možete videti nakon glasanja.

Loading ... Loading ...

Vrele AUDIO PRIČE samo za tomiradi VIP članove:
DOMAĆI SEKS SNIMCI
INCEST PRIČE
AUDIO PRIČA: Tamara je poželela i tatin kurac, koji je bio prosto savršen...
Tada je prvi put ugledala tatin kurac i obuzelo ju je čudno osećanje. Spustila je ruku u svoje gaćice i mazila pičkicu ...
Read More
Moja sestra i ja, i naša slatka tajna
Shvatio sam da i moja sestra jeko želi da je jebem. Kada sam malo došao sebi, pokupio sam neku majicu, obrisao nju i sebe i onda se ...
Read More
Posle žurke me je brat jebao i skinuo mi mrak
E ovako me je moj brat jebao. Kako sam shvatio da me pale momci, počeo sam krišom da se igram sa rupicom, čak sam kupio i manji dildo ...
Read More
Sestrinsko druženje nakon kojeg mi je trebao hladan tuš
Sjajila se od sokova... Sestrinsko druženje je postalo jako vruće... Razmaknula sam joj usne s dva prsta, još više kako bi bilje vidjela ...
Read More
Jebao me je brat od strica i nepravio ženu od mene
Tako je brat od strica od mene napravio ženu. Ja sam drhtala od uzbuđenja… Odjedanput sam osetila oštar bol, imala sam osećaj kao da će mi ...
Read More
Moja sexy tetka Dragica zna najbolje...
Počeo sam i široko da mešam kukovima zbog čega je moja sexy tetka glasno podvriskivala. Nisam više izdržao i svršio sam u njenu guzu ...
Read More
Moja vrela prijateljica Irena ima sočnu pičkicu
Smejale smo se. Moja vrela prijateljica insistirala je na pipanju moje pičkice. – Nećeš da mi se pridružiš? – rekla je zatim Irena ...
Read More
Rasturio deda i unukovu ženu
Deda, kao da ništa se ne dešava, samo se osmehnuo i nastavio da je jebe istim ritmom… Ja, već znajući da će to potrajati, priđoh Denisu ...
Read More

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

EROTSKI MAGAZIN
Roleplay

Roleplay

Roleplay najčešće prati maskiranje, ali to nije obaveza. Svakako je dobra prilika za zabavu, istraživanje i raspaljivanje strasti ...
Read More
NAJLUĐI PORNIĆI IKADA
NAŠI XXX BLOGERI
Čuveni Sekretar sa dva kurca u dupetu
Jebali smo ga sve jače, snažnije i brže. Imao sam osećaj da, što ga jače jebemo, da sekretar još više uživa. Nismo mogli da ga zadovoljimo ...
Read More
Kinky party i transvestit koji me je jebao
Vrištala sam od zadovoljstva kad mi je transvestit stegao sise štipajući i grizući bradavice. Nekontrolisano sam se cimala ludački ...
Read More
Ne možeš me imati dok ne pristanem...
Vidjela sam da me gutaš, želiš, a ne možeš me imati dok ne pristanem... Znala sam da bi sada pristao na sve, znala sam da me želiš jebati ...
Read More
audio priča: Tamarin grupnjak na zimovanju
Obe su osetile kako bi im baš dobro došlo jedno seksi zagrevanje na zimovanju... Polako se veče pretvaralo u nešto obećavajuće ...
Read More
Seks u kabini
Gledali smo se u ogledalo u kabini... Kleknula sam i uzela ga u ruku. Tvrd, debel kurac je ušao u moja usta. Duboko. Lizala sam mu glavić ...
Read More
Vaša omiljena seks-avanturistkinja Anina, opet je tu da vas napali
Neću sve odmah da vam otkrijem, ali budite sigurni da jedva čekam da vam ispričam svoje napaljive doživljaje. Ljubi vas vaša omiljena seksualna avanturistkinja, Anina ...
Read More
Sestra mi je brijala picu u kadi
Počela je da mi brije picu u kadi, a ja sam pomno pratila njene dodire. Sjela sam kako mi je rečeno. Sara je promućkala bočicu pa ...
Read More
Kaznio me je za flert sa drugima
Kaznio me je i meni se to sviđalo... – A sada? Da li me sada voliš? – pitao je. – Volim te. – odgovorila sam plačnim glasom ...
Read More
AUDIO PRIČA: Tamara je poželela i tatin kurac, koji je bio prosto savršen...
Tada je prvi put ugledala tatin kurac i obuzelo ju je čudno osećanje. Spustila je ruku u svoje gaćice i mazila pičkicu ...
Read More
Tucao me je jebač prve klase
Tucao me je najbolje na svetu. Osećao sam kako me njegov glavić golica po čmaru i ja sam se otvorio da ga primim. Smestio mi ga je ...
Read More