AnalErotske pričeMILF - zrela ženaPrvo lice muškog rodaSrednja erotska pričaStrejt

Anita, želim tvoju picu na svome licu!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Posjet susjedi u Njemačku je bio nekako i planiran; što sa moje strane, tako sigurno i sa njezine strane. Bila je sama narednih mjeseci jer je muža ostavila u Hrvatskoj da se bavi radovima na kući. Anita i ja smo se ranije već dogovarali da ću se doći odmoriti na koji dan kod njih, mislim da je i ona to željela čak više nego ja!

Nisam se najavio taj dan da stižem, već sam se javio taman na stanici kad sam bio a i da mi pošalje točnu adresu. Odmah sam dobio porukom odgovor sa adresom i molbom da usput pri dolasku kupim crno vino, ne ide raditi pa se želi opustiti, a kad već dolazim pripremit će nam ugođaj. Obavio sam što mi je Anita rekla, usput kupio kutiju Durexa za nek se nađe, ipak je sama, ali idem se odmoriti.

Put je bio dug i želio sam se otuširati i leći u krevet, oči su mi se sklapale same već. Stigao sam na adresu i pozvonio… Vrata se otvaraju automatski i ja ulazim – tišina u stanu, prolazim hodnik i dolazim do vrata od dnevnog boravka, i tada napokon gledam zgodnu plavu ženu gospodski smještenu na kutnu garnituru, prekriženih nogu sa štiklama i prekrasne crne najlonke. Malo sam se trgnuo i pozdravio, te krenuo prema njoj da se zagrlimo o izljubimo. Anita je ustala, odložila čašu iz koje je pila nešto te me je zagrlila jako, kao da sam joj baš ja falio. Rukama me je mazila preko leđa i rekla mi kako joj je jako drago što sam došao, baš u pravo vrijeme.
– I meni je drago Anita, mislim baš u pravo vrijeme… – Rukama me još opipava po cijelom tijelu, čak je sa prsa polagano spuštala dlanove prema intimnom dijelu… A sada ju prekidam i ja nju počinjem grliti kratko, te rukama joj pređem preko guze, na što je samo zastala i promumlala sa ugodom:
– Mmmmmhmmm…!

Odmakli smo se i pregledavam ju sa idejom – mmm, šta bih ti radio Anita – ali neka za sada ovako bude.
– Kako je, mislim si… kako si? – Pitam ju. Kaže kad je sama misli na dom i na svoga susjeda. – Što na susjeda pored muža koji se umara ko konj? – Kaže Anita:
– Zato što i je konj! Ne radi što treba kad je kod kuće… Pa zato sam tebe pozvala na „odmor“ i da mi praviš društvo barem i kratko! Sjedimo, odmori se od puta, daj da otvorimo to vino što si kupio.

Anita, želim tvoju picu na svome licu!

Anita uzima vrećicu sa vinom i vadi flašu, a za flašom ispada i kutija kondoma
– Oohohoo, vidim da si aktivan – misleći na sretnu kutijicu.
– Maa… ovaaako… Kupio sam to za sigurnost, znaš kako to ide u tom pogledu…
– Pa da – kaže Anita – bolje da budemo oprezni!
– Nisam mislio na nas – izvlačio sam se iz neke vrste neugodnjaka.
– Negooo… – kaže ona – pa sad barem imaš priliku raditi što želiš!
– Anita, ja bih se otišao otuširati ako mogu. – Morao sam se malo rastresti od puta i ovog burnog razgovora, otvarala mi se kao knjiga! A i kurac mi se počeo dizati, od pogleda na nju u toj minici sa dekolteom, a sise na izvol’te. Idem ja pod tuš osvježiti se, izdrkati, pa ću na spavanje malo.

Pustila me je da obavim svoje što moram i nastavila sa vinom! Otuširan želim izaći iz kupaonice ali nemam što obući jer mi je odjeća bila prljava, te podižem sa poda neki bade-mantil, sigurno od muža i oblačim ga. Počinje čuđenje jer je ispod bio dildo, i to crni, debeli i dugački… Svašta mi je prošlo kroz glavu, ali izlazim iz kupaone a dildo ostavljam na policu. Sad mi je jasnija slika Anite, čina, pa i mene sada ovdje, ali odlazim Aniti da mi pripremi krevet neki.

Kako je popila, čini mi se koju više, kaže mi Anita:
– Tamo ti je soba, sve sam ti pripremila, idi leži, sad ću i ja ići. – Došao sam u sobu misleći da je to prava soba u koju sam trebao doći, legao na krevet i zadrijemao. Anita se već polako sređivala za krevet takva opijena vinom, te obukla prozirnu svilenu crnu spavaćicu, bez gaćica! Bradavice su joj se ocrtavale u odrazu ogledala, a pica bila uredno obrijana na brazilku, sve se vidjelo.

Vrata se otvaraju i ulazi ona, plava boginja sexa, nezadovoljena i željna jebačine!

Ni sama nije znala da sam ja legao u njenu sobu, ali čini se da sam joj olakšao stvar… Znala je Anita da se ja palim na najlonke i samostojeće čarape, te ih je i obukla, i polako se približavala meni na krevetu. Ja, kako nisam imao gaće već samo bade mantil, a i vjerojatno sanjao kako guzim teta Anitu, kurac mi je bio sa svojih 20 cm u naponu snage. Anita je to vidjela te se ovlažila i krenula u napad!

Anita, želim tvoju picu na svome licu!

Kako se Anita približavala, tako sam se trgnuo i razbudio. Išla je kao maca prema meni, ugledao sam svoj kurac kao raketu ispred Anitinog lica. Samo mi je rekla:
– Šššš… Ovo je danas moje! – Tad sam shvatio što Anita želi. Uhvatio sam ju za glavu i nabio joj kurac u usta… Zaustavila me je, kaže: – Polaaakoo, pollaaakoo… – Uzela je najlonku i stavila je preko mog kurca, obujmila ga usnama i počela sisati glavić koji je bio u čarapi. Povremeno je navlačila najlonku na kitu pa me upitala kako mi se sviđa i je l’ me pali to što radi!. Rekao sam joj da mi je neopisivo ugodno i da ju gledam kako mi puši kurac, kako ga oblizuje i sisa lagano, baš se vidi da joj fali ovaj kurac!

Jednu ruku je spustila dolje ispod spavaćice i trljala pičku koja je već bila mokra i sluzava, počela je mumlati „mm, ahm, agahrh…“ i zabijati si u usta duboko, sve brže i brže, a ja sam bio izgubljen u užitku… Počeo sam svršavati u najlonku koju je ona oblizivala od spreme! Odahnuo sam od predivnog pušenja, ali ga je počela još prodrkavati kako bi se opet digao… Rekao sam joj:
– Anita, želim tvoju picu na svome licu!

Kako sam poželio, to sam i dobio: sjela mi je na facu i trljala se cijelom pičkom. Jezikom sam pokušavao uhvatiti klitoris u naletima ali sam brzo odustao od hvatanja, lizao sam ju gdje sam stigao i gdje je bilo najfinije. Nastavila je tako ali se okrenula prema kurcu i skinula čarapu od spreme, obrisala ga njome i stavila ga usta… Nabijala ga je u grlo, gušila se, mislio sam da će povratiti ali to je tako duboko grlo… U nekim trenucima je usnama dodirivala početak jaja koja je držala jednom rukom i mazila ih i mjesila. Toliko se bila nježna sa tim alatom kao da se bojala da ga ne pokida jer neće imati šta staviti u sebe!

milfica jaše kurac

Završila je poza 69 kad me je zamolila da ga nabode u picu jer ne može više izdržati, toliko joj je falilo ovo, za popizdit. Rekao sam joj da čučne iznad i polako se spusti na njega da osjetim cijelu dužinu kako se pička spušta po njemu i klizi, ta je ugoda bila savršena. Pojačavala je svako nabadanje sve jače i brže, i jednom trenutku ubrzo je sjela do jaja i samo kružila laganim kružnim pokretima. Svršila je… Oo da, svršila je jako duugo je trajao taj orgazam i osjeto sam to tresenje njezinog tijela na meni. Samo je tihim glasom rekla:
– Hoću još – želi svršavati do zadnje kapi…

Sručila se kraj mene i zažvalila me baš onako jebački, pravo slasno. Ljubili smo se tako i vodili ljubav; mazio sam ju po tijelu, stiskao joj guzu, ponegdje i gnječio. Podigao sam joj spavaćicu preko glave, skinuo ju, izdigao se nad nju i stavio glavić na ulaz njezine slatkice… Kao da se htjela nabiti na njega dok je ležala na leđima, ali joj nisam dopuštao nego malko po malko ulazio u nju i izlazio, pa sve brže, pa opet sporo, pa čujem jedno „aaaahh, daaaaj mi gaaa… hoću gaa cijeloog…“ U tom trenu osjetim ugriz na usnama – kuja jedna me ugrizla.
– Kujo jedna, što radiš!? – Odvojim se od njezinih usta i uhvatim ju rukom za vrat, zabijem joj kurčinu jednom, drugi puta cijelog, a Anita zaječi jako. Bolilo ju je, ali sa ugodom.

Počeo sam ju jebati kako je i trebala, nasilnički brzo i žestoko… Molila me je Anita:
– Neeemooj tako o… jakoo… – Pa sad: – Brzo, bržee… Jebii mee, jebiiiiii meeeee… aaaaah!

Brzo sam ju naguzio ispred sebe i počeo ju jebati zguza. Nakon nekoliko puta Anita me je zaustavlja rukom, kaže mi:
– Pljuni mi na šupak i jebi me jako, tako da ne mogu sjediti. – Pljunuo sam joj na rupice i sebi na glavić pa polako gurao u tu usku rupicu…

Jebanje uguzu zrele žene u sexy vešu

Kako sam ju razrađivao tako je i Anita bila malo tiša. Nisam htjeo pokidati svoju boginju sexa, pa sam nastavio njoj ugodnom brzinom i pokušavao ju dovesti do ludila… Bila je blizu svršavanja, molila me je da ne stajem još…

Sačekao sam ju i počela je sa svršavanjem. Svršila je a ja sam ga izvadio iz šupka, obrisao ga malo sa najlonkom i legao na krevet leđima. Kako je on još bio tvrd i spreman za erupciju, Anita se nasadi picom još jednom prema meni i gleda me u oči. Počinje plakati:
– Evo ti, evo ti sada, ma uzmi si tu pičku jebi ju svaki dan. Uzmi meee!

Brzo i divljački se rasturala Anita na kurcu, skakala je kao divlja… Tada sam ju uhvatio za bokove i zadržao ju nabodenu do jaja… Počeo sam se prazniti u njenu utrobu, punio ju spermom dok se Anita pokušavala osloboditi stiska. Bila je zamazana po licu od šminke i po pički od spreme…

Anita, želim tvoju picu na svome licu!

Namazao sam ju dobrano. Iz pičke joj se cijedila moja sperma koju je razmazivala po sebi! A plakala je valjda zbog krivnje 😏🤫

Susjed

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x