Njegova žena Gordana, nagužena i razjebana

Registrovani korisnici ne vide reklame

Letnje jutro, sveže i prijatno. Otišao sam u obližnje selo po nalogu da tamo instaliram kablovsku televiziju. U dvorištu me je sačekao stariji muškarac. Imao je blizu sedamdeset godina sigurno i bio veoma prijatan i ljubazan od samog početka. Odmah mi je pokazao instalacije i govorio o kući, o tome kako ju je sam napravio, ne propustivši da se požali na godine koje su sa sobom odnele snagu ali ostavile volju. Do sada je sve popravljao sam a sada mu je bila potrebna pomoć. Utešio sam ga da sa kablovskom tako mora, da više niko to ne može završiti bez stručnih instalatera. Mrzovoljno je prihvatio i poveo me u kuću. Tamo me je upoznao sa suprugom. Zvala se Gordana, starija gospođa ali vidno mlađa od njega, možda i celih 20 godina, dobrodržeća, punija crnka kratke kose i lepih krupnih očiju. Nasmejala se dok mi je pružala ruku. Bio je to laki stisak, topao i nežan ali karatak.

Njegova žena Gordana se odmah uputila u kuhinju, i kada sam završio čekala me je vruća kafa, hladan sok i prelepo slatko od dunja i oraha. Nisam mogao odbiti ovaj bračni par, seo sam ne nameravajući da se zadržavam, pogotovo kada je Vlada, Gordanin muž i domaćin, nastavio svoju priču o starosti i bolestima koje su ga sustigle. Gordana i ja smo se češće zagledali i ja tada opazih usku majicu na bretele koje su, pored izražajnog stomačića, duboko otvarala dekolte i iscrtavale krupne bradavice nabubrele pri vrhovima. Pogled mi je šetao i videh da je bosa, nalakirani prsti, listovi i kolena gatki i otvoreni ispod suknje koju je, malo po malo zadizala dok je prekrštala noge. I prve graške znoja se pojaviše na Gordaniom vratu, a sve to je opažao i njen muž.
– Eto, imam i mlađu ženu ali šta mi vredi. Prošlo je moje – iznenada je rekao a Gordana kao da se presekla. – Ja ne mogu a ona žena traži muško, treba joj. – Gordana se brecnu i malo poskoči sa stolice opomenuvši ga da prekine. – Pa tačno je – nastavljao je on – evo i tebe zagleđuje. Pa šta ćeš, mlad si. Koliko godina imaš?
– 28 – odgovorih tiho.
– Pa da, mlad, zdrav, jak. Takvog bi htela moja gospođa, a? – Vada se nasmeja i pokuša da je dodirne ali ona besno ustade sa stolice.
– Sram te bilo, šta lupetaš tu pred ovim detetom! – Uzviknula je i pogledala u mene. Bila je crvena u licu a ja je zagledah od glave do pete.

Nisam nikada birao, a ova koka uopšte nije loša – pomislio sam

– Ma šta lupeta, u njegovim godinama ja sam… – Gordana htede da ode ali ja ustadoh kada i ona. Opet su nam se pogledi sreli.
– Ostanite, molim Vas.
– Kako da ostanem, zar ne čuješ šta ovaj lupeta? – Gledao sam je pogledom koji je govorio da je želim. I želeo sam je u tom trenutku. Tišina potraja neko vreme a onda se Vlada ponovo oglasio.
– Znam ja dobro šta ženi treba. Pokušavali smo i ništa. Zato sad svako veče čujem ono zujalo al’ to nije muško – iz Vlade je sada malo govorila i rakija jer je eksirao već treću. Gordana postiđeno obori glavu. Ne zam kako sam se usudio da to učini pred njenim mužem, ai sam joj dodirnuo ruku. Osetio sam da drhti. Tišina je trajala predugo i napokon vlada uzdahnu.
– Dođi, sedi pored mene – nisam joj persirao i zagrljajem oo struka smestio sam je na dvosed na kome sam sedeo. Vlada nas je nemo posmatrao sa svoje fotelje i sipao još jednu rakiju. Sklonio sam joj nemirni pramen kose sa obraza i prstom joj podigao glavu. Gledala me je zbunjeno i čudno ali sam znao da je njen muž bio u pravu. Ovoj ženi treba muško, treba joj pravi tvrdi kurac a moj se već ukrućivao dok sam je gledao u gornji deo sisa koje su se presijavale od znoja. Uzdahnula je i stegla me za ruku.

Njegova žena Gordana, nagužena i razjebana

– Ne… To nije… Ne – pričala je tiho ali se nije pomerala.
– Vlada se neće ljutiti ako ja ovde završim još neki posao – nadmeno sam rekao i smejao se. Pohotno je gledajući. – Evo, ti gledaj TV dok ja ne smirim ovu uspaljenicu – dobacio sam mu daljinski i odmah zgrabio Gordanu za sisu. Jednim pokretom izvukao sam je iz majice.

Oboje su bili u čudu, kao da nisu očekivali da se to može desiti iako su potajno oboje baš to želeli. Ne, Vlada nije gledao u televizor nego u svoju ženu koja je slopila oči i prepustila se mom jeziku. Lizao sam joj polako bradavice koje su se sve više ukrućivale. Mesio sam joj sise i polako stenjao od zadovoljstva. U početku je sedela kao ukipljena ali postepeno mi poče mirovati kosu, pa vrat, pa sve niže, skidajući mi na kraju majicu. Kada sam ostao bez gornjeg dela odeće, pogledi nam se ponovo sretoše i tek tada usedi poljubac. Mljackali smo jedno drugo i palacali se glasno jezicima.

Na vladu više nismo obraćali pažnju. Mazili smo se polako i ljubili strastveno. Kurac mi je već bio krut i osetio sam da ga Gordana traži, zavlačeći ruke ka dole. Tada sam ustao i brzim pokretima svukao pantalone zajedno sa gaćama. Ogromna, nabrekla kurčina u punoj veličini, sa venama ispupčenim preko kožice, sevnula joj je pred očima.

Otvorila je usta i rukom krenula prema njemu…

Mazila ga je od jaja ka gore, šetala rukama po mojim butinama i najzad mu prilazila licem, još uvek ga ne uzimajući usnama. Dahtala je i uzdisala, zagledala mi kurac sa svih strana, kao da se premišlja odakle da ga dohvati. Drkala mi je i povlačila kožicu. Pulsirao je u toj veštoj ruci a onda isto nastavio u Gordaninim ustima.
– Oooobh – otelo mi se napokon.
– Mmmhm, m. Uuu, Uuu, m – čulo se iz Gordaninih usana. Celog ga je stavljala u sebe i izvlačila. Bila je glasna. Znao sam da bi uspaljenica i kurveštija popušila bio koji tvrdi kurac, ali me nije bilo briga. Uživao sam u radu iskusne žene koja je upravo jezikom vrtela preko mog glavića i pogled usmeravala ka gore. Gledao sam te prelepe oči i naduta usta napunjena mojim kurcem.
– Taaako, tao je. To, to, puši ga – govorio sam hvatajući je za kosu. Nabijao sam joj ga duboko. Grcala je ali mi nije kontrirala. Pušila je i znoila se. Kada je konačno prestala, nakon dobrih petnaestak minuta dudlanja, pogledala je u muža.

Njegova žena Gordana, nagužena i razjebana

Oboje su ćutali a Gordana je nastavila da mi drka i mazi jaja. Bio sam leđima okrenut Vladi i nisam mogao da vidim njegovu reakciju. Pridigao sam je kako bih joj svukao suknju. Ispod je imala obične gaće koje sam odmah spustio obmotavajući ih oko je tih lepih listova.

– Lezi – rekao sam polažući je na krevet tako da sam sada mogao da pogledam u Vladu. Imao sam neobično ludu želju da vidim lice muškarca kome se spremam da potucam ženicu i to na njegove oči. Prizor nije bio lep. Tužno lice koje samo što ne zaplače, ali na njemu nisam mogao pročitati da li je to zbog sopstvene nemoći iIi zbog toga što mu drugi muškarac jebe gospođu. Možda i zbog toga što je ona ipak na to pristala, ili što vidi koliko uživa sa drugim. A uživala je. Pogotovo kada sam joj se glavom zavukao među noge i počeo da joj ližem čupavicu. Da, bila je čupava, zarasla u duge dlake koje su mi smetale i istovremeno me palile još više. Nikada do tad nisam žvalavio dlakavu pičku i osećaj je bio poseban. Pogotovo kada je vrisnula i izbacila mlaz tečnosti na moj jezik. Stomak joj se tresao, onako debeo i mesnat. Pritiskala mi je glavu ka pički, stenjala i tražila još.
– Još, još, još me liži, molim te, hoću još jednom. Aahhhh, aaaa, too, to, to, dečko moj lepi. Liži je, liži. – Bio sam poslušan ali moram da priznam da sam uživao u tim sokovima i urlikanju žene ona svršava u talasima. Ne bih ja ni prestao da mi nije sklonila glavu sa sebe i malo se pridigla. – Jooj, dosta je. Auuuh, šta si mi uradio – rekla je trljajući se među nogama i razmazujući sokove svuda okolo. – Hajde da me jebeš, hoćeš?

Zašto li me je uopšte pitala. Naravno da hoću – mislio sam dok sam narkavao kurac i tako ga pripremao za pravu akciju. Klimnuo sam glavom i čuo još jednom tresak čašice o sto. Vlada nas je sve vreme gledao i ređao rakije. Nasmejao sam u se.
– Dobru si kurvetinu oženio – podrugljivo sam mu rekao kao da želim da ga zezam. Istovremeno sam Gordanu postavio na sve četiri. Nije bilo mnogo muke, razumela je na osnovu pokreta moje ruke šta želim i lepo se postavila u dogi.

Njegova žena Gordana, nagužena i razjebana

– Taaako je – tiho sam promrmljao liznuvši je malo po čmaru umazanom od znoja, sokova i ulepljenim dlačicama okolo. NIje mi smetalo. Naprotiv, palila me je još više. Prišao sam joj, smestio ga polako na pičku i skliznuo iz prve u dubinu.

Vlada je sve vreme gledao kako mu jebem ženu, kao da je i sam uživao u tom izopačenom odnosu. Pumpao sam Gordanu od pozadi, udarajući je po dupetu. Vukao sam je za kosu, čupao, šamarao po butinama, uzjahivao i punio je kao pravu kobilu onako naguženu i razjebanu. Nisam stajao sigurno dvadeset minuta kada sam osetio da sam pri kraju. Ipak, nisam želeo da se samo tako završi. Uživao sam u seksu sa tom matorom kokarom ali i u celoj situaciji. Seo sam na dvosed raširenih nogu i naredio:
– Puši mi! – Učinila je to halapljivo uzimaući moj naduti kurac.
– Polako – rekao sam vukući je za kosu ka gore, da me pogleda. – Ne želim još da svršim. Samo ga polako puši. – Tako je i bilo. Gordana je pušila a ja sam gledao malo u Vladu a malo u njena leđa i dupe. – Uhhh, kako ti je dobra žeica – rekao sam mu ali je on ćutao. – Je l’ pušila i tebi ova kurvica ovako?
– Jeste – konačno je odgovorio.
– Ko zna koliko ih je popušila, m? – Provocirao sam.
– Ona zna – reče brada.
– Koliko? – pitao sam je dižući je sa kurca.
– Mmhm, nijedan ovako dobar – reče kao da i sama želi da ponizi muža. Pridigla se i pogledala ga.
– Mmm, pravi odgovor – rekoh smešeći se – zato sada možeš još da se jebeš, hoćeš?
– Aha, daj mi ga – ustala je.
– Sedi na njega.

Njegova žena Gordana, nagužena i razjebana

Opet je poslušala. Jahala me je gledajući u muža. Stenjala je i skakala mi po kurcu skroz do jaja. Ponovo isti zvuci; šljapkanje o dno mokre pičke, naši uzdasi i povremeno udaranje po njenim butinama i dupetu. Trzao sam se dok me je jahala, rukama me dodatno pritiskajući na sebe kao da ne želi da je pustim.

Trebao joj je jaki stisak muškarca…

Sve trajalo mnogo kraće nego dok sam je guzio. Znala je kurcem da pogodi sebe gde treba. Odjednom je zastala kao da se nabije a na mene, izvinula se i rukom počela da se trlja. Nisam je video ali sam znao da žuri i da je lepa. Sve žene su lepe dok svršavaju. Vrisnula je i ustala.
– Aaah, hvala ti – rekla je okrećući se prema meni. Pomazila me je po licu i poljubila. – Hvala ti, baš mi je ovo bilo potrebno.

Konačno se opusti potpuno. Okrenula se prema mužu i njemu zahvalila tako što ga je pomazila po glavi. Učinila je to istom onom rukom kojom je do malopre držala moj kurac. Osećao sam se tako moćno i poželeo sam da svršim. Povukao sam je snažno ka sebi. Zateturala se kao da se iznenadila. Niša. Ništa nisam govorio. Zgrabio sam je i položio na krevet u isti položaj kao kada sam je lizao. Ovoga puta bilo je grubo. Sjurio sam svog prijatelja u umazanu pičku i jebao najjače što sam mogao. Video sam osmeh na njenom licu, onaj osmeh koji ima žena kada zna da je neophodna muškarcu, kada zna da iako je on taj koji praktično dominira, nema nikakvu moć, zavisi samo od nje. Ja sam tada zavisio od Gordane. I što sam se jače zabadao u nju, ona se sve više smejala.
– Hajde lepi moj, hajde – bodrila me je. – Svrši, pile Gocino, hajde, zaslužio si to. Napuni me, tako, tako.
– Uuh, ooooh – počelo je. Sršavao sam: – Aa aabh, aaaaaaaa – tada sam ga izvadio i uhvatio je iza potiljka. – Aaah, too, took, Evo ga, evo ga aaaahhh.

jebanje, squirting i svršavanje u pičku

Sperma je kuljala iz zacrvenelog glavića. Gordana je kupila svaku kap, oblizivala se i razmazivala je po ustima i obrazima. Više se nije smejala. Količina sperme koju sam izbacio ju je uplašila. Tresao sam kurac udarajući je po licu. Zažmurila je i samo vrhom jezika ga lizala sve dok joj ga nisam ubacio celog u usta.
– Tako je, too. Celog ga poliži, tako – opuštao sam se i polako je oslobađao stiska. Poljubila me je, kada smo oboje ustali.

Kada smo završili i pogledali oko sebe Vlade nije bilo tu. Ni Gordana ni ja nismo opazili kada nas je napustio.
– Mučenik, nije mogao da gleda do kraja kraja šta mi sve radiš – nasmejala se, mazeći mi lice. – Hoćeš nešto da ti spremim? Da napraviš pauzu.
– Želeo bih ali imam još posla danas. Mogao bih opet da dođem neki dan.
– Ne, čućemo se pa da se vidimo na nekom drugom mestu, na duže – namignula je.

tip svršava milfari u usta i ona liže spermu

Iz kuće Vade i Gordane otišao sam ubrzo. Vladu više ikada nisam video ali mu ženu jebem redovno, po hotelima, u kolima ili negde na otvorenom. On zna, trpi, ali ne gleda. Rekla mi je da to više ne bi podneo.

Majstor za instalacije

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x