Šta ja sad da radim?

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ja ću cam ispričati šta mi se desilo a vi mi kažite da li mislite da sam pogrešio.

Bio sam u izlasku sa jednim drugarom Stevom i drugaricom sa faksa Anđom i njenom cimerkom Majom. Nas četvoro često izlazimo zajedno i družimo se. Poslednjih par godina nešto manje nego dok smo bili na faksu, ali evo bilo smo sad za vikend ponovo u izlasku.

U klubu je ovaj drugar smuvao neku ribicu i posle je poveo sa nama. Otišli smo kod njih dve na gajbu, Steva je tu malu odmah ubacio u sobu i za par minuta se već čulo kako klinkica stenje dok je kara.

Nas troje se smestili u drugoj sobi. Tu je isto bio veliki krevet gde smo se smestili nas troje. Bili smo svi solidno pijani. Maja je bila u nekoj plavoj mini haljinici koju je samo svukla preko glave i ostala gola. Odnosno ostala je u nekim plavim mini tangicama a preko sisa je imala zalepljene neke silikonske braless korpe. Obukla je neku kratku majičicu na bretele i skinula taj brus. Ja sam se skinuo u bokserice, a Anđa je svukla pantalone i majicu i ostala u bež brusu i boksericama, navukla je neku dužu spavaćicu i skinula brus, i zatim svukla i gaćice. Zavukla se u krevet i pokrila.
– Jaooo koliko sam džin tonika popilaaa… mrtva sam…
– Hoćemo još po pivo? – pitala je Maja, i krenula do kuhinje. One tangice su joj se zavukle u dupe i izgledala je baš jebozovno. Ja sam je gledao u dupe kako je odlazila i namestio kurac u gaćama.
– Šta mi gledaš cimerki guzicu! – dobacila mi je Anđa.
– Baš ima Majče dupe za medalju.
– A ja? Je l’ imam ja dobro dupe?
– A ne znam, moraš mi pokazati.
– Pa ne mogu sad budalo, gola sam.
– A šta ti misliš, ja nisam video naguženu pičku?
– Ma jedi govna, moju nisi video. – U tom se vratila Maja:
– Šta pričate vas dvoje ludaka?
– Pričamo o tvom dupetu – kaže Anđa.
– Sviđa vam se moje dupence – kaže ona i okrene se, i pljesne po dupetu.
– Top ti je dupence – kažem ja.

Šta ja sad da radim?

Iz susedne sobe se čulo kako Steva surovo kara klinkicu iz kluba koja je cičala tako glasno kao da se jebe sa nama u sobi.
– Anđo ova se jebe glasnije i od tebe.
– Šta je Majče, Anđa nam se glasno jebe?
– Ćuti bre tu, šta pričaš? – ljutila se Anđa.
– Ajde bre, kad ti dođe dečko uvek moram da pustim muziku da vas ne slušam, kao što ćemo i sad da uradimo. – I ustade, uključi neki mali zvučnik i pusti glasno muziku.

Otvorili smo pivo svo troje i krenuli da se zezamo, igramo itd. Maji je Majičica bila do pola stomaka i poskakivale su joj sise dok je igrala a pičkica se ocrtavala na malim tangicama. Mene je to dosta ložilo onako pijanog, pa mi se kurac bio baš digao, ali sam srećom bio u crnim boksericama pa se nije mnogo videlo.

Popio sam pivo do kraja i tražio još. Maja je otišla po pivo, a Anđa se vratila na krevet, sela uza zid i zadremala. Otvorili smo još po jedno pivo Maja i ja i nastavili da igramo uz muziku. Malo po malo smo krenuli da igramo jedno blizu drugog, ona mi se guzila i ja sam igrao iza nje. I nekako je moja ruka dospela na njen struk. I nekako je krenula da se guzom trlja o moj nabrekli kurac. I nekako su moje usne završile na njenom vratu. I nekako je moja ruka završila ispod njene Majice, grabio sam je za sise dok je trljala guzicu o moj kurac. I nekako je njena ruka završila u mojim gaćama, grabila me je za dignuti kurčinu i stenjala glasno dok sam joj ljubio vrat i lizao uvo. Anđa se tad prenula iz sna i videla šta radimo:
– Alo vas dve pijane budale, šta mislite da radite? Nećete mi se jebati ovde večeras, hoću da spavam kao čovek.

Mi smo tad uzeli da je zezamo, popeli se na krevet i krenuli da skačemo na krevetu, i ubrzo se spustili u krevet i počeli da se ljubimo u krevetu. Anđa je bila na desnoj polovini kreveta a nas dvoje na levoj. Ja sam Maju krenuo da ljubim po stomaku, spustio joj se, pomerio gaćice u stranu i krenuo da joj ližem pičku. Ona je raširila noge i glasno stenjala. A ja sam je baš lepo obrađivao.

Anđa nije nikako dalje odreagovala, bila je u krevetu pored nas i gledala šta radim Maji. Ja sam desnom rukom krenuo da mazim Anđinu nogu, prvo koleno i butinu, pa sam krenuo uz unutrašnje strane noge na gore. Znao sam da joj je pička gola. Anđa mi nije sklanjala ruku, niti se pomerala. Kako je moja ruka išla na gore, malo je razmakla noge. Ubrzo su moji prsti našli njenu pičku, bila je skroz mokra i krenuo sam da je trljam i da uklizavam u nju prstima. Za sve to vreme sam lizao Maji pičku, ali sam se više fokusirao na to šta radim Anđi nego kako ližem Maju.

Maja je posle nekih desetak minuta lizanja svršila uz glasno stenjanje i jako grčenje pičke pod mojim jezikom. Čim je svršila ja sam se samo prebacio, povukao Anđu i krenuo nju da ližem. Anđa je raširila noge i glasno stenjala dok sam joj zavlačio jezik u pičku i sišao joj klit.

Šta ja sad da radim?

Kad sam osetio da je i Anđa blizu da svrsi, ja sam prekinuo lizanje, skinuo bokserice i uvalio joj ceo kurac u pičku. Ona je bila malo iznenađena ali je širom raširila noge i glasno stenjala dok sam joj ga nabijao.

Legao sam preko nje, zgrabio je za dupe desnom rukom i jebao je jako i temeljno. Ljubio sam joj vrat i ubrzo je svršila. Ja sam se posle toga izdigao iznad nje i nastavio da je jebem. Tada su nam se prvi put sreli pogledi.
– Ja ne mogu da verujem koji si ti kreten
– Šta ’oćeš, vidiš kako se trudim.
– Puši kurac kretenu, znaš da imam dečka i da nisam u fazonu da ga varam.
– Hoćeš da stanem?
– Pa neću. Sad kad si već uzeo da me jebeš, hoću da me jebeš.
– Sviđa ti se kako te jebem?
– Puši kurac kretenu, sviđa mi se. – Ja sam je nabijao na kurac, gledali smo se u oči, Anđa je stenjala sve glasnije sa svakim navlačenjem.
– Ovako da te jebem.
– Tako da me jebeš Maki, ma tako.
– Raširi noge još da ti ga nabijem do korena. – Raširila je noge još, i ja sam je jebao još jače a ona je zatvorila oči i uživala.
– Majče, šta kažeš, kako jebem?
– Dobar si Maki, znaš šta radiš, ozbiljan si momak.
– Tebe ću da jebem posle kad završim sa Anđom.
– Iskreno, jedva čekam.
– Alo vas dvoje debila, ćutite malo! Hoću da svršim još jednom. – Oglasila se i Anđa.

To se i desilo malo kasnije. Uhvatio sam dobar ritam koji joj je prijao i svršila je. Ja sam usporio malo jebanje. Anđa je otvorila oči i ja sam krenuo da je poljubim, međutim ona je okrenula glavu na stranu.
– Nemoj da me ljubiš kretenu nego me jebi još.
– E, nisam te pitao gde hoćeš da ti svršim?
– Neću nigde da mi svršiš, izdrkaj ga u peškir ili tako nešto.
– A mogu i da te napunim.
– Ako me napuniš stvarno ću ti jebati mater, samo Petar sme da svrši u mene.
– Onda da ti svršim u usta?
– Fuj ne! Je l’ ti možeš da ćutiš i da jebeš, kad si već uzeo da me jebeš? Kretenu jedan.

Ja sam ućutao i nastavio da je jebem. Hteo sam malo da promenim pozu pa sam podigao jednu njenu nogu na moje rame. Uskoro sam počeo da joj ljubim list i savio joj nogu i krenuo da joj ljubim stopalo, da joj ljubim nožne prste i krenuo sam da joj sisam palac i drugi prst. Nju je to toliko odjednom naložilo da je krenula da se uvija i da cvili. Ja sam uhvatio da joj drkam klit palcem dok sam je navlačio na kurac i sve vreme sam joj lizao prste na nozi. Anđa se trzala, vrištala, mešala.

Šta ja sad da radim?

Mene je to isto strašno naložilo i odjednom sam osetio da sam dosta blizu. Krenulo je da mi struji kroz muda i počeo sam da usporavam.
– Makiii nemoj da staješ, samo nastavi ovako.
– Jako sam blizu.
– Pa šta? Jebi me još, napuni me slobodnooo… – I ja sam krenuo da je jebem jako, da joj palcem razvlačim klit i da joj ližem i sisam nožne prste, da zavlačim jezik između palca i drugog prsta. Ona je krenula da ciči i da jako meša a ja sam krenuo da joj se još jače zabijam i da svršavam. Ona je tada vrisnula i krenula da se trese.

Svršavali smo zajedno i bilo je baš, baš, baš, jako…

Kad sam završio pustio sam joj nogu i izvadio kurac. Anđa je mljackala i već na pola zaspala.
– Evo svaka čast kako si me jebao. Ja sad hoću da spavam. Vas dvoje ako ćete se jebati idite u kuhinju. Nemojte ni slučajno da me budite. – Nakon toga se samo okrenula leđima i legla da spava.

Ja sam još možda minut dahtao koliko sam bio zadihan. Maja mi je dala ruku, pokazala mi prstom na ustima da ćutimo i povela me u kuhinju. Zatvorili smo vrata od sobe i poneli zvučnik. Iz sobe gde je bio Steva je odjekivalo hrkanje kao da je pećina sa medvedima.

U kuhinji smo se Maja i ja kratko ljubili. Ona je probala da mi nadrkava kurac ali bio je sve vreme poludignut jer sam ga upravo bio totalno ispraznio. Pustila je na zvučniku plejlistu sa Evrovizije. Spustila je roletne. Otvorila je frižider i izvadila flašu Jegera. Nasula je i meni i sebi po pola čaše za vodu. Pa je pogledala onu svoju času, nategla je celu i sipala još. Prišla mi je blizu i ponovo me poljubila.
– Maki, je l’ ti se sviđam ja?
– Sviđaš mi se strašno – šaputao sam joj.
– I ti se meni sviđaš. Baš mi se sviđaš. Je l’ bi hteo malo da se zezamo ti i ja? – Klimnuo sam glavom. Ugasila je veliko svetlo i upalila neko malo prihuseno svetlo. Onda je skinula Majčicu i svukla gaćice.

Počela je da igra u ritmu muzike, da se uvija onako gola i da me zavodi. Ja sam se naslonio na sto i pio Jeger. Gledao sam je. Bila je niska, imala je predobro dupe i lepe velike sise, a bila je mršava i imala trbušnjake. U odnosu na Anđu je bukvalno bila kao avion.

Igrala je i mešala i pribijala mi se i trljala je golu guzicu o moj kurac. Meni je počeo da se ponovo diže i da se trza. Kako mi se naguzila privukao sam je sebi, grabio od pozadi za sise i krenuo da joj ljubim vrat i da joj zavlačim ruku među noge i trljam joj pičku.

devojka sedi gola i raskrečena u kuhinji

– Maki, hoćeš da ti pušim kurac?
– Hoću.
– Operi ga samo, molim te, od Anđe.
– Važi – kažem i odem do WC-a i operem ga.

Kad sam se vratio, Maja je uzela neko ćebe, stavila ga na pod i dočekala me je klečeći na kolenima sa otvorenim ustima i isplaženim jezikom. Ja sam stao ispred nje pa smo oboje prasnuli u smeh.
– Voliš da pušiš?
– Mhm – klimnula je glavom i krenula da mi ga blajvi. Baš mi ga je lepo pušila i kurac mi se ponovo bio skroz nadigao. Povukao sam je gore, popeo na sto i krenuo sam da joj glavićem trljam pičku. Ona je podigla noge skroz i oslonila se stopalima na sto.
– Opa Majče kako si savitljiva!
– Savi me Maki, i stavi mi ga. – Ja sam je i dalje trljao kurcem.
– Šta da ti stavim?
– Tvoj debeli kurac stavi u moju lepu pičkicu.

Ušao sam u nju i krenuo da je lagano karam. Bila je strašno uska i plašio sam se da ću je povrediti. Krenuli smo da se ljubimo i jebemo lagano.
– Jebi me slobodno jače, nisam od stakla.
– Nisi nego si od šećera kad si tako slatka.

Krenuo sam jako da je karam na stolu. Ona se naslonila leđima na zid i gledali smo se u oči. Nije bila mnogo glasna. Tiho je stenjala i dahtala otvorenih usta. Nije prekidala kontakt očima ni kad je svršavala, samo je malo glasnije cvilela. Ja sam malo usporio a ona me je zamolila da napravimo pauzu.
– Nemoj da ga vadis, ali sačekaj malo molim te, sad mi je sve prejak osećaj.
– Važi – rekao sam i zaustavio se. Malo smo se opet ljubili, kad mi je šapnula:
– Maki nemoj da se okrećeš, ali neko nas gleda.
– Ko?
– Krije se u senci. Mislim da je ona mala jebulja koju je Steva priveo.
– Šta misliš, da uzmem i nju da jebem? – kažem kroz smeh.
– Može ako će meni da liže, hahah. – Tako smo ćućorili i šaputali kratko.
– Ne ozbiljno? – pitam ja.
– Maki ja hoću sve što ti hoćeš.

Šta ja sad da radim?

Klimnuo sam joj glavom. Izvadio sam kurac iz nje, brzo se okrenuo i brzo prišao klinki koja je bila iza vrata. Ona se prepala i nije se uopšte pomerala. Bila je skroz gola, nije pokušavala da se pokrije, samo je stajala tako i gledala me. Ja sam uzeo njenu ruku i stavio na svoj kurac.
– Drkaj ga. – I ona ga je drkala. Nevešto, pažljivo, više ga je mazila nego drkala.

Ja sam je uhvatio za sisu, malo je mesio pa kliznuo rukom niz njen stomak do pičkice. Uklizao sam joj prstima među noge i razmakao joj usnice. Bila je prilično mokra. Trljao sam joj pičkicu a ona mi ga je drkala. Tiho je stenjala. Podigao sam prste kojima sam je trljao i stavio ih ispred njenih usta. Ona je poslušno otvorila usta i počela da ih liže. Video sam da je mala spremna i poveo sam je u kuhinju gde je Maja i dalje sedela na stolu i lagano trljala pičku.

Podigao sam je na sto pored Maje i bez mnogo okolišanja uzeo malo pljuvačke u ruku, namazao kurac i uleteo u nju. Držao sam je čvrsto i karao baš jako. Mala je cičala. Rekao sam Maji da se slobodno uključi. Ona je na te moje reči krenula da ljubi maloj vrat, da joj liže uvo i da joj hvata sise.

Mala ništa nije govorila, ali sam video da uživa…

Ja sam joj se nagnuo blizu i krenuo da je ljubim. Uzvratila je odmah poljubac i jezici su nam se uvijali. Karao sam je jako, a Maja je zavukla ruku među njene noge i trljala joj pičku. Sa mojim jezikom u ustima mala nije mogla da dâ glasa od sebe ali je cvilela i prilično je podivljala.

Osetio sam kako joj se pička grči i nabio sam joj ga do kraja. Mala se trzala i grebala me po leđima. Kad joj je malo prošao orgazam, pustio sam je.
– Mala, sad ću da te karam kao kučkicu a ti ćeš da ližeš pičku mojoj drugarici Maji. – Mala je samo bez reči klimnula glavom, a ja sam uzeo dve stolice kuhinjske i stavio ono ćebe na sred kuhinje.

Pokazao sam joj da klekne na ćebe. Ja sam stavio stolicu tako da njene noge prođu ispod i seo sam na ivicu stolice tako da mi kurac i muda vise preko ivice. Uhvatio sam je i navukao na kurac. Ona se lagano mrdala napred-nazad.
– Ajde kurvice nabijaj se. Ako nećeš, napravi mesta da se Maja nabije. – Mala je tada krenula da se nabija dosta jako. Nije htela da je izbacim iz jednačine. Maja je sela na drugu stolicu, isto na ivicu, izbacila pičku preko ivice i uhvatila malu za glavu.
– Sad ćeš da mi ližeš pičkicu mala – rekla joj je i nabila joj pičku na facu. Maja je počela da stenje lagano, a mala je cičala i nabijala se na moj kurac.
– Je l’ te liže?
– Liže dobro mala, nećemo je menjati.
– Bravo mala, samo tako nastavi.

Mala je svršila još jednom, a Maja dva puta dok ju je mala lizala. Ja kurac nisam osećao iako je bio nabrekao preko svake mere i činilo mi se da ne bih ni mogao da svršim. Mala je počela da posustaje i gubi snagu. Morali smo da menjamo pozu.

Šta ja sad da radim?

– ’Ej ljudi, da napravimo pauzicu. – Seli smo svo troje za sto. Mala je bila zadihana i znojava. – Majo napravi nam svima Jeger-Kokakolu.

Maja je uzela da pravi piće, a klinka je otišla na kratko i vratila se sa vejpom, sela i krenula da pućka. Maja je spustila piće pred nas i sela za što. Svi smo ćutali, svako pod nekim svojim utiskom. Prva je progovorila klinka:
– Ljudi, je l’ se vi uvek ovako jebete?
– Kako to misliš?
– Pa nemam pojma, žestoko, dobro… mislim meni je ovo sad baš bilo dobro.
– A kakav je bio Steva?
– Bio je i on skroz OK, ali je bio mnogo pijan pa je čim smo završili tako krenuo da hrče da ja nisam mogla da zaspim. – Maja i ja smo se smejali;
– Hahaha, Steva testeriše.
– Ja bih morala da idem sad – krenula je mala da objašnjava – sutra moram ujutru u školu…
– Neću ni da te pitam koliko imaš godina.
– Hahaha, imam 18, napunila u aprilu, opušteno. – Ja sam joj tad predložio:
– Je l’ bi ostala sa nama još malo ako ti dam keš za taksi? – Ona se na to nešto bila umusila. Pa je Maja uletela:
– E opušteno, daću joj ja pare za taksi. Daću ti ja pare sa taksi, možeš da ideš i odmah ako hoćeš, bez obaveza, OK?
– OK – nasmešila se mala.
– Evo ti 2000 – dala joj je Maja – hoćeš da ti zovemo taksi ili hoćeš da ostaneš još sa nama?
– Hoću još da ostanem. – Tu sam se ja uključio sa glupim pitanjem:
– Meni nije jasno šta se sad desilo?
– Naša mlada poznanica je kurvica ali nije kurva, i što je najvažnije dobro razume razliku – objasnila mi je Maja – i sad pošto se složila da ostane možeš da vratiš svoj veliki debeli kurac u njenu malu pičkicu. – Tu se mala nasmejala:
– E baš si to lepo rekla.

Meni je jedino bio smor što smo osuđeni da se jebemo u kuhinji, pa sam smislio dobru foru da oslobodimo sobu. Rekao sam devojkama da odu u kupatilo i da puste tuš kao da se neko tušira unutra. Ja sam se skroz obukao, pozvao sam taksi i krenuo sam da budim sam Stevu.
– Stevo brate, stiže nam taksi. – A Steva kontuzovan, ne zna gde se nalazi, ja ga požurujem da se obuče. Govorim mu da sam zvao dva taksija, negov stiže za pet minuta a moj za deset. Obuče se on tako na brzaka i ja ga ispratim na taksi, i samo se vratim nazad. Rešio sam ga se bukvalno za pet minuta.

Pokucao na vrata od WC-a i rekao devojkama da je jedna soba oslobođena. Njih dve su izašle umotane u peškire pošto su se stvarno istuširale. Prešli smo u sobu u veliki krevet.

Šta ja sad da radim?

Njih dve su se očigledno nešto dogovarale. Uzele su bile prvo da mi zajedno puše i da me gledaju obe u oči dok mi kurac nije bio tvrd kao kamen. Onda mi se Maja nabila na kurac i jahala me dok nije svršila pa se sklonila i napravila mesta za malu koja me je opkoračila i lagano se spustila na moj kurac.
– Kako se ti zoveš mala?
– Caka.
– Ajde Cako sad ga lomi, da vidim kako znaš da jašeš kurac.

I caka me je stvarno jahala, i jahala, i jahala…

Maja je bila tu sve vreme, ljubila se malo sa mnom, malo sa njom, mesila joj sise, dupe. Caka je tu svršila još dva puta i nastavljala da jaše. I na kraju je baš podivljala, bukvalno mi je skakala na kurcu, mešala, vrištala. Maja ju je tada baš jako lupala po dupetu, tako da je soba odjekivala od udaraca, pa je stala iza nje i skroz se pribila uz nju i krenula da pokretima simulira kao da je i ona jebe. Mala Caka je svršila vrišteći i tresući se na mom kurcu. Kako je svršila tako je samo pala preko mene. Nije mogla da dođe do daha…

Posle kraće pauze krenuli smo da se ljubimo, prvo Caka i ja pa se pridružila i Maja. Tri jezika su se igrala, a poljubac je bio tako mokar da mi je pola lica bilo vlažno.
– Majče, hoćeš ti sad da jašeš?
– E hoću da se ližem sa Cakom a ti da me karaš od pozadi.
– Može, ajde.

Maja je bila u pozi 69 sa Cakom, ali tako da je bila istovremeno nameštena u doggy na samoj ivici kreveta. Caka joj je lizala pičku a ja sam joj ga zabijao. Majče je mumlala jer je sve vreme sisala Cakinu pičkicu. Osetio sam jednom kako Maja svršava, pa sam odlučio da ubrzam ritam i požurim i ja jer sam već bio prilično umoran.

Držao sam je sa obe ruke čvrsto za bokove i karao iz sve snage. Maja je vriskala svaki put kad joj zabijem do kraja. Baš sam je žestoko jebao.
– To, to, to Makiiii… nemoj da staješ, tako sam bliz… – rečenica joj se predinula u urliku „aaaaaaaaaaa“ dok je svršavala a ja uopšte nisam usporavao tempo nego sam je proterao kurcem kroz njen orgazam i sad je bukvalno vrištala u kontinuitetu.

Bio sam i ja blizu i samo sam ga izvadio iz Maje i gurnuo u usta Caki kojoj je glava bila na ivici kreveta. Par poteza i krenuo sam i ja da urlam i svršavam. Caka se borila da proguta sve ali nije uspela, i dok je pokušavala da dođe do daha sperma joj se prolila iz usta niz obraze.

jebanje od pozadi i lizanje pičke, FFM trojka

Na kraju smo legli u svo troje u krevet i pokrili se. Caka je bila u sredini. Odmah smo zaspali. Već je počelo da sviće kad se ona probudila prva.
– Jao jebote, koliko je sati? Moram odmah kući!
– Imaš sperme po faci, idi da se umiješ prvo – kaže joj Maja. – Mala je skočila i otišla da se umije, a i ja sam krenuo sa se oblačim.
– Majče, idem i ja polako, pa ćemo se čuti kasnije danas.
– Važi Maki, ovo sve mi je bilo stvarno top, ne mogu da verujem šta se sve desilo večeras.

Ispostavilo se da smo Caka i ja u istom delu grada, tako da smo krenuli zajedno taksijem. Prvo sam odbacio nju pa nastavio još par minuta vožnje do mene. Ona je celu vožnju dremala i mazila se sa mnom. Pre nego što je izašla stidljivo mi je rekla:
– Zovi me ako budeš hteo da se vidimo kao danas sa Majom a možemo i sami ako budeš hteo. – Poljubila me je ovlaš i iskočila iz taksija.

Kad sam se probudio negde oko podne imao sam šta da vidim: Anđa je na našoj zajedničkoj Waap grupi napisala Stevi da kad je on otišao da sam ja nastavio da jebem klinku, na šta je on napisao: „Brate, ti si ozbiljan kreten, stvarno puši kurac”. Odmah sam ga okrenuo ali mi se nije javljao. Onda sam okrenuo Anđu ali se ni ona nije javila.

Onda sam video poruke na Viberu od Maje, da je Anđa skroz popizdela i da su se posvađale jutros i da je Anđa rekla da ne želi da više budu cimerke, i da hoće da što pre ode. Maja mi je pisala sa pitanjem da li bi mogla privremeno da bude kod mene dok se ne snađe. Ja kad sam bio u Beogradu spavao sam u stanu koji ima bukvalno 19 kvadrata, ali zbog cele situacije nisam mogao da je odbijem, pa sam se složio.

Ovo je sad baš ozbiljno sranje koje ne znam kako da sredim. Maja treba da večeras dođe kod mene sa stvarima. Anđa i Steva mi se uopšte ne javljaju.

Šta vi mislite? Ostavite vaše predloge i savete u komentarima ispod. Hvala!

tip svršava po facama dvema devojkama

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Max


Ja živim život koji nisam birao sam…

Ako želiš direktan kontakt sa Maxom javi se na mejl [email protected]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x