Moj vilenjak je oplodio moju mušku pičkicu

Ćaos, ja sam pisao priču „On je moj anđeo, moja sreća” i ostale nastavke veze te trojke. Ovaj tekst je moja želja, moj san i perverzija. Nadam se da će vam se dopasti, slobodno ostavite i komentar.

Naime, uvek sam sebe smatrao čudnim jer sam gej, kao da me je Bog kaznio, pogotovo dok sam odrastao i shvatao šta sam, a slušao sam da je to nešto najodvratnije na svetu. Vremenom, oguglao sam na to, naravno čuvao sam to kao tajnu, čak sam i vrlo dobro lagao za devojke, društvo. Međutim, čak ni momke nisam nešto posmatrao, svi su mi delovali nafurano, egoisticno, ukalupljeno i jednostavno dosadno, sve dok…

Jedno tako obicno veče, listam na Grinderu profile, gde sam stalno blokirao one „kopirane”, da naiđem na nešto novo. Privukao me je prvo svojom slikom i plavim očima, na koje sam bukvalno odlepio. Nešto je u tim očima bilo drugačije, skoro pa magično. Pročitao sam njegov profil, javio sam mu se. Prvog momenta sam počeo da flertujem, jer sam prvi put do sada osetio takav nov osećaj. Dopisivali smo se, upoznavali, dogovarali se, a desilo se…

veliki kurac dignut

On dolazi kod mene, viši je za malo jače od pola glave. Pozdravljamo se, nudim ga pićem, koje ne odbija. Sedimo, pričamo, a ja ga, dok je meni pričao kako je proveo dan, sve vreme ga gledam u oči, (ljudi, ozbiljan sam, taj pogled… bukvalno magičan). Sedimo jedan do drugog, kod mene je pretoplo pa skida duks, jer sam ja već bio u kratkim rukavima.

Kako je vreme odmicalo, i što smo više pili, to smo se opustili. Približio sam mu se, dajući mu signale da ga želim. Pogledali smo se u trenutku i bukvalno u pogledu između naših očiju kao varnice, kao električni naboj, kao da su nas obojicu u isto vreme reanimirali. Ljubili smo se, nežno, grubo, grizao mi je usnu, pa ja njega po vratu.

Počeli smo da se skidamo. On je bio moja suprotnost; ja uvek maljav, a on gladak, a još glavni, i tako očaravajuć. Skinuo sam mu farmerke, koje su već pokazivale da je napaljen, mada, da ne lažem, i ja sam bio, i to kao nikad u životu. Ostaje u boksericama i hvatam ga za kitu – tvrda, debela, vlažna kurčina od 19 cm u mojim rukama. Skidam mu i bokserice, a glavić crven, veliki, kao šlag na torti ako ste pili neki milkshake.

lizanje kite gay

Znao je da nemam iskustva, a ja sam mu prvo poljubio rupicu na glaviću, pa sam ga liznuo, da osetim ukus, što je bilo neverovatno. Otvorio sam usta, i polako počeo da ga sisam, pušim. Učio sam se. Polako mi ga je ubacivao dublje u grlo, što bi meni izazivalo nagon za povraćanjem, ali sam se suzdržavao, disao sam na nos, spreman za njega. Gurnuo mi ga je skroz do kraja, napušavao me je, bukvalno me je jebao u usta, a ja se blago gušio, gubio sam dah, suze su mi išle na oči, a on nije imao milosti prema meni.

Znao je šta želim, a želeo sam da me napravi svojom igračkom

Posle nekog vremena, svršio je uz glasno stenjanje i roktanje. Morao sam sve da progutam, i bilo mi je čudno; sperma gusta, bela, plodna, od tako lepog momka – delovalo mi je kao san. Izvadio ga je tek kad se smanjio, ali mi je naredio da ga očistim. Dok sam ga lizao, počeo sam da mu se igram i sa jajima. To ga je opet napalilo, pa me je podigao, on je uzeo moj kurac u ruku i prodrkao. Smejao se meni što se stidim, što mi je čudno da me neko prvi put hvata za kurac.

Uvlači mi kurac i brzo ga puši, vešto, jer je moj manji i tanji od njegovog. Od svega što se desilo do pre par minuta, eksplodirao sam mu u ustima, što je on pokupio u usta. Podigao mi je noge. Izbacio je moju spermu na moju rupicu, gurao je prste, video je da sam ga dočekao za greh. Zavezao mi je ruke iznad glave, i onda mi se igrao sa bradavicama. Lizao mi je rupicu i gurao jezik i spermu dublje.

gej rimming

I u isto vreme nadrkavao sebi svoju kurčinu, a drugom rukom me je jebao prstima. Ustao je, poljubio me je, osetio je da gorim, da se bojim, pogotovo zato što je baš debeo i mesnat kurac. Dok me je ljubio, osetio sam da vrši pritisak na mojoj nevinoj rupici, bolelo me je.

Ubacio je glavić, i ljubio me je, cvileo sam od bolova. Krenuo je dublje, zagrlio sam ga onako vezan. Ljubili smo se, a on je ušao do kraja u mene. Kad je ušao, rekao je:

– Od sad kad god mi se bude jebalo, ti ćeš biti moja pičkica, znaš? – Samo sam mu rekao:
– Aha.

Počeo je da me jebe. Uh, bolelo me je, al’ sam se privikao posle 15-ak minuta.

Kasnije je bol zgay dominacijaamenilo zadovoljstvo, ludeo sam. Učio me je svemu, menjali smo poze, eksperimentisali. Osećao sam se fantasticno sa njim. Prošlo je već sat vremena kako me je bambusao.

I onda me je pitao da li želim da mi oplodi moju mušku pičkicu, na šta sam ga samo poljubio. U tom trenutku me je punio sa sedam jakih, gustih mlazeva. Od tog osećaja sam i ja svršio, bez da sam i dodirnuo kurac.

Izvadio mi ga je iz guze i opet sam ga morao „očistiti”. Odvezao me je i legao pored mene. Ja sam ga samo zagrlio, i rukom i nogom oko njega, i osećao kako se on igra sa mojom guzom i kako curi sperma iz mene. Zaspali smo, ujutru sam se probudio ranije i gledao svog prelepog vilenjaka kako spava. Poljubio sam ga, da zna da ga čuvam.

gay analno svršavanje

Shadow18

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o