Napravio mi je od žene subicu koja ga prima u čmar

Registrovani korisnici ne vide reklame

Evo i ja da pokušam da dočaram supruzino primanje kurca u čmar, mada nisam puno vičan pisanju erotskih priča, a ni mašta mi nije neka, jednu istinitu priču onako kako sam je ja doživio.

U braku sam već 13 godina sa ženom sa kojom se zabavljam još od srednje skole. U svakom slučaju, bili smo prvi jedno drugom i jako smo se voleli. Po tom pitanju brak nije ništa promijenio. Jako smo se dobro slagali, imamo dvoje dece i sve je funkcionisalo kako treba. Nijesam nikada bio ljubomoran niti sam imao razloga. Ona je doduše imala poneki razlog, ali nije bila ljubomorna. Živjeli smo opušteno, stalno neka šala, zezanje i tako. Često je išla na putovanja i seminare i to mi je bilo sasvim normalno, sve dok jednom nije dobila poziv za seminar u unutrašnjosti, ne mogu da otkrijem mesto jer bi se neko možda mogao i prepoznati, mada mi to nije puno bitno.

Da skratim, kao i obično, čuli smo se po nekoliko puta dnevno, zvala je kad god bi imali pauzu i sl. Bila je jako dobro raspoložena jer je društvo bilo extra, ali jedino mi je rekla da je nervira jedan tip koji je od svih tih žena nasao baš njoj da se nabacuje i da je jako navalentan. Ja sam je kroz šalu upitao je li makar neki zgodan lik, na šta se ona zgrozila i rekla da je jedan od odvratnijih likova koje je srela. Jako je nizak i debeo, nevjerovatno kratkih nogu, vodenih očiju i nosi velike naočare. Ruke su mu kao lopate, ima neke ružne brkove i iskrivljene zube požutjele od duvana, a uz sve to uvijek smrdi na znoj. Smijao sam se njenom opisu a ona je dodala da inače lik misli da je neki veliki dasa i da može da ima svaku koju poželi i da joj je to rekao i da ga je ona zbog toga digla na sprdnju. Inače, propustio sam da kažem da je moja žena srednje visine, ima lijepe grudi veličine 3, i jako izražen struk. Ima jake noge i najljepšu veliku guzu koju sam vidio. Celulit joj se pojavio posle drugog porođaja ali ne mnogo, tako da je to u krevetu čini još ženstvenijom. Ono što je najljepše na njoj je glava i kosa, jer je puna šarma, prirodne ljepote i prefinjenosti. Ko god da je sretne morao je, htio ne htio, tretirati kao neku princezu. Tako je bilo i sa mnom.

poveća guza u tangicama

Te večeri su imali oproštajnu žurku i otišla je da se sprema. Više se nijesmo čuli te večeri, a sledećeg dana posle podne je već stigla kući. Nekako mi je bila sva čudna, nijesam to mogao definisati ali… ostalo je da visi u vazduhu. Nijesmo imali odnos, a već sjutradan dobila je ciklus, tako da je to nekako sve prošlo, mada je često bila zamišljena i odsutna.

Malo pomalo, sve se vratilo u normalu jedino sam malko imao utisak da je drugačija u krevetu. Tražila je da je stiskam i da budem grublji, a jedno veče je i mene napalila ta priča i stavio sam joj majicu na lice i opalio joj šamarčinu. Ona se obeznanila, voda je išla iz nje potocima. Stavio sam joj prst i počeo da joj mazim klitoris, a ona je navlažila svoj i počela da mazi čmar.

Okrenula se ubrzo i primakla mi je guzu i naslonila na moj ukrućeni kurac. Gurnuo sam joj ga bojažljivo u čmar jer se uvijek jako ljutila kada bih to pokušao, jer je tvrdila da je jako boli. Nisam mogao da verujem, on je samo kliznuo unutra u čmar, a otpor je bio minimalan. Skoro odmah smo zajedno svršili. To mi je bio prvi put da je jebem u čmar za naših 13 godina braka.

Napravio mi je od žene subicu koja ga prima u čmar

Posle par nedelja opet novi seminar na istom mjestu! Nista čudno, dešavalo se. Otišla je i javila se da je stigla ali više se nije javljala do sledećeg jutra. Rekla je da su radili do kasno uveče, pa da nije stigla. Sve mi je to bilo jako čudno pa sam nasao broj od te ustanove i pozvao na fiksni i tražio je kao učesnika seminara. Osoba sa druge strane je rekla da trenutno nemaju nikakav seminar i da moja supruga nije tu. Sve je postalo kristalno jasno

Ona se javila tek sledećeg dana kada je trebalo da krene kući. Pravio sam se lud. Uveče sam pokušao da vodim ljubav sa njom ali ona nije htjela. Pristala je tek na uporno insistiranje. Nije bilo predigre, samo sam joj ga gurnuo i odmah mi je sve bilo jasno. Začuo sam onaj zvuk kao kad izlazi vazduh iz pičke. Unutra je bilo jako komotno u prvom momentu. Okrenuo sam se na leđa i ona je shvatila da nešto nije u redu. Ja sam joj rekao da sam zvao i da ona nije bila na seminaru, makar ne tamo. Pitao sam je da mi sve ispriča i odakle joj modrice na guzi, struku i sisama. Na sisi joj je potpuno ostao ujed. Počela je da plače i priča.

To veče, kad je bila žurka svi su popili malko više. Bila je super zabava. Svi su bili zajedno a onaj lik je i dalje bio navalentan. Pošto je popila, i ona je u jednom momentu bila malko grublja u svom odbijanju jer joj je kvario veče. On nije odreagovao, već je otišao da spava. Oni su ostali još par sati posle toga i njoj se lagano počelo spavati. Onako polupijana je htjela na spavanje ali njene cimerke su imale merak da još ostanu pa je otišla sama. Ušla je u sobu i skinula se da obuče spavaćicu. U jednom momentu joj se učinjelo da je neka sjenka promakla ispod prozora ali nije tome pridavala važnosti. Legla je pokrila se i gotovo odmah zaspala. Probudila ju je ruka na ustima. Jako se uplašila i htjela je da skoči, međutim neko je već bio na njoj i cepao je njenu spavaćicu.

rimming

Ogromna ruka je izbucala i njene gaćice. Osjetila je smrad i znala je ko je u pitanju.
– Jesam li ti rekao da mogu imati svaku? – pitao je dok joj je lagano milovao sisu. Bila je paralisana i uopšte se više nije otimala. – Jesam li ti rekao? – pitao je opet, a ona je samo ćutala i lagano su joj krenule suze. Stavio je svoj ogromni prst u njenu pičku i opet je pitao. Samo je klimnula glavom.

Gurnuo joj je još jedan prst u čmar i onda učinio nagli pokret koji je nju zabolio.
– Jesam li?
– Jesi – odgovorila je kad joj je popustio stisak sa usta.
– Znaš li šta ću sad da radim? – Ona je samo sklopila oči. – Znaš li koga ću sad da jebem? – pitao je i istovremeno gurnuo jako prste u njenu pičku.
– Mene – rekla je i gotovo istog momenta je na sisama osjetila njegov kurac, malko se podigao i udario je po ustima sa njim.
– Ko ti je rekao da možeš da pričaš?

Osjetila je vrelinu svuda po tijelu i osjetila kako se uzbudila. Bradavice su joj skroz iskočile a pička se trenutno toliko ovlažila da je mislila da će se upiškiti. Pokušala je da nekoga dozove ali kad je otvorila usta, on joj ga je gurnuo unutra povukavši je otpozadi za kosu.

jebanje u usta

Gušila se jer je imao najveći kurac koji je ona u životu vidjela. Lagano je počeo da ga gura naprijed-nazad a zatim joj je raširio noge i jako joj ga zabio. Mislila je da će je skroz iscijepati, ali je svršila gotovo odmah. Nije to mogla sakriti jer se cijelo vrijeme tresla.
– Sviđa ti se kurvo, a? – stenjao je dok joj ga je nabijao dalje u čmar. Brzo je svršila još jednom, pa još jednom u momentu kad je on izručio sadržaj iz svojih muda u nju.

Izvadio ga je i ona je shvatila da nije uspio da joj ga zavuče ni do pola, prinio joj ga je ustima i tražio da ga očisti dok joj se drugarice nijesu pojavile. Čim ga je olizala, on je otišao do vrata i otvorio ih, a ona je skočila da nešto obuče. On je pogledao niz hodnik i brzo joj priskočio, uhvatio je za kosu iizvukao je kroz hodnik do svoje sobe onako sa spuštenim gaćama nju, potpuno golu.

Čim su ušli u sobu bacio je na krevet i uključio svetlo

Dok joj je prilazio, prosto se uplašila jer mu je dosezao skoro do kolena njegovih kratkih nogu. Bio je jako debeo i i čitav prizor je bio sve samo ne ugodan, ali ona je samo zažmurila dok se on bacio na nju i opet ga nabio. Boljelo je jer je svaki put mislila da će joj izaći na usta ta ogromna kurčina. Sad je, međutim, bila svjesna da je ušao do kraja i da je njegova ogromna jaja pljeskaju po guzici i… opet je svršila.

Napravio mi je od žene subicu koja ga prima u čmar

Gadila se sama sebi jer je sad već oznojen užasno smrdio, ali nije željela da prestane. Ipak je izustila da je pusti sad da ide, odmah nakon što je još jednom svršio u nju. Zalijepio joj je takvu šamarčinu svojom ogromnom šapom da se zamalo onesvijestila. Bila je skroz omamaljena kad je on okrenuo i nesvjesna kad joj je prije nabio onoliku kurčinu koju je tek izvadio iz pičke, iz koje je curila sperma, u čmar.

Ovoga puta je vrisnula od bola ali njegov alat je već izbusio svoj put. Okrenuo joj je glavu u stranu i počeo da je žvali i da joj se izvinjava što je udario a onda polako počeo da ga uvlači u njen čmar i izvlači iz njenog, do te večeri, nevinog čmara.

Bila je u nekoj vrsti delirijuma. Sve je bilo tako nestvarno. Žvalila ga je, i on nju. Nabijao joj ga je sve jače i brže u čmar i onda je došao zemljotres. Svršila je kao nikad do tada i nije se ustručavala, već je vrištala koliko joj je glas dao. Sve kolege su se već vratile u sobe tako da je svima bilo jasno šta je muči, naročito njenim cimerkama koje su zatekle izbucanu spavaćicu i gaćice i isprskanu posteljinu. On je još dugo nabijao, a kad je konačno svršio, samo je pala na krevet dok su iz nje isticali ostaci sperme.

bdsm jebanje

Okrenula se prema njemu, a on je bio okrenut leđima i nešto čačkao na stolu. Prvo što je primijetila je da mu je kurac u opuštenom stanju padao tako da se vidio od pozadi kako udara od jedne butine do druge, a sledeće što je vidjela potpuno ju je sledilo. To oko čega je on petljao na stolu je bila kamera. Skot je sve snimio, zamijenio kasetu i vratio se da isproba moju ženu i u ostalim pozama. Kad je završio, bilo je skoro svanulo, a što se tiče poza iz kama sutre, mislim da su ponestale.

Legao je pored nje i rekao joj da se sad gubi jer hoće da spava. Poslušala je i otišla u svoju sobu gde su se njene drugarice cimerke pretvarale da spavaju. Sve ovo vam ne bih mogao ovako detaljno ispričati iz njene priče. Pogađate, kad su se rastajali, skotina joj je dala narezan DVD sa cijelom akcijom. Često ga gledam. Ako vam se ovo svidjelo, recite pa ću vam opisati i šta se dešavalo sledeći put.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Odlična priča koja zaslužuje nastavak

1
0
Would love your thoughts, please comment.x