Gangbang u Varšavi, u sauni

Registrovani korisnici ne vide reklame

Jedna istinita priča o gangbang-u za vrijeme sudjelovanju na seminaru u Varšavi. Bili smo nas četvorica iz firme. Drugi dan seminara odlučili smo da malo produžimo pauzu za ručak, što smo iskoristili za popiti koju čašu više. Nakon toga oko 15:00 sati otišli smo u hotel kako bi se odmorili te se dogovorili da se nađemo u 18:00 sati kako bi prošetali po gradu. Na kraju sam završio u sauni…

Malo neispavan, te uz utjecaj popijenog alkohola, zaspao sam odmah. Ni sam nisam znao koliko sam spavao kad sam se zbunjeno probudio i uočio da je vani duboki mrak. Pogledao sam na mobitel i vidio da je već 20:40 što je moglo značiti da je društvo već otišlo. Uočio sam i dolaznu poruku kojom me jedan od kolega obavještavao da me više ne mogu čekati i da su otišli pa ako im se želim pridružiti da ih nazovem. Pokušao sam. ali nitko od njih nije odgovarao na pozive. Odmoran nakon dobrog i dugog spavanja razmišljao sam kako da provedem noć jer sam bio svjestan da neću dugo moći zaspati. Na pamet mi je pala ideja posjetiti gay saunu jer sam s vremena na vrijeme imao potrebu upražnjavati takav seks. Na internetu sam pronašao da bi najbolje bilo posjetiti saunu „Heaven“. Spremio sam se, sačekao taksi koji sam naručio i dao mu adresu saune koju sam našao na internetu. Vozač me značajno pogledao, ali nije ništa kometirao. Jednom od kolega sam poslao SMS da idem kod prijatelja koji je radio u našoj ambasadi.

Sauna je bila smještena u mirnom kvartu s neuglednim i slabo primjetnim uvučenim ulazom. Nakon nekoliko minuta hodanja oko zgrade uočio sam ulaz i krenuo prema njemu. Nakon što sam pozvonio začuo sam zujanje brave te otvorio vrata. Uočio sam stepenice koje su vodile u podrum i krenuo njima. Na kraju stepenica nalazio se neka vrsta portira, a otuda se pružao pogled na veliku prostoriju sa šankom. Platio sam ulaz, dobio ručnik i digitalni ključ za ormarić.

Gangbang u Varšavi, u sauni

Mladi dečko na ulazu pitao me da li mi je poznata sauna ili da me provede po prostorima. Zamolio sam da da to učini. Nakon što sam upoznao prostor svukao sam se i stavio stvari u ormarić, zaključao isti i otišao se istuširati. Nakon toga odlučio sam sjesti za šank i nešto popiti. Naručio sam dupli viski, lagano pijucakao i promatrao oko sebe. Uz šank su bila još dvojica muškaraca dok je su za jednim stolom sjedila trojica. Ne znam zašto, ali imao sam osjećaj da se poznaju. Nakon nekoliko minuta jedan od dvojice za šankom značajno me pogledao i dignuo čašu u znak pozdrava na što sam mu na isti način odgovorio. Mimikom mi je pokazao da bi mi se želio pridružiti, na što sam kimnuo glavom.

Odmah je sa čašom u ruci krenuo i sjeo na stolac do mene. Predstavio se kao Robert i rekao da je iz Škotske i ovdje je poslovno. Nastavili smo razgovarati o raznim temama i usput pomalo pijuckali. Nakon otprilike pola sata alkohol me je počeo hvatati i uz to rasti želja za seksom. Odlučio sam krenuti prvi. Kao slučajno stavio sam Robertu ruku na natkoljenicu, na što se nije bunio. Nakon koju minutu pomaknuo sam ruku naviše i kao slučajno do međunožja. Shvatio sam po ukrućenom kurcu da se uzbudio, što je i kod mene izazvalo uzbuđenje i ukrućenje mojeg kurca.

Odjednom me upitao da li bi imao šta protiv da nam se pridruži njegov prijatelj s kojim je donedavno sjedio. Već pomalo pijan i uz svakakve misli koje su mi se motale po glavi, potvrdno sam kimnuo. Prijatelj je došao do nas i predstavio se kao John, isto Škot, i sjeo na stolicu s moje druge strane. Odmah je prislonio nogu uz svoju i kao slučajno razmaknuo ručnik kako bih vidio njegov kurac. Bez imalo oklijevanja spustio sam šaku na njegov mlohavi kurac i lagano ga stisnuo. Na njemu se vidjelo da mu se to sviđa pa nisam oklijevao nastaviti stiskati ga.

Gangbang u Varšavi, u sauni

Ubrzo mu se potpuno ukrutio i zasjao u svom punom sjaju i velićinio od oko 16 cm. Približio je usta mojem desnom uhu i tiho upitao da li sam aktivac ili pasivac. Bio sam pasivac pa sam mu tako i odgovorio. Rekao je da su i on i Robert aktivci, i izrazio bojazan da bi to moglo biti problem. Uz smijeh sam mu odogovorio da ne brine i da sam sposoban za dvojicu zadovoljiti. Zadovoljno su me pogledali i predložili da se izdvojimo u susjednu prostoriju. Kimnuo sam glavom i ustao sa stolice. Isto su uradili i oni. Osjećao sam da mi je ravnoteža mali problem, ali i želja za ekzibicionizmom. Stao sam između njih dvojice i svakog uhvatio za poluukrućene kurčeve, na što se nisu bunili. Tako smo krenuli prema drugoj prostoriji praćeni znatiželjnim i koliko mi se učinilo požudnim pogledima one trojice za stolom.

U drugu prostoriju ušli smo kroz široki prolaz. Radilo se o još većoj prostoriji nešto kao dnevnni boravak saune. U njoj je bilo nekoliko garnitura za sjedenje različitih veličina. Izabrali smo garnituru za cca 5 osoba. Skinuo sam ručnik i postavio ga na trosjed garniture i sjeo na njega. Robert i John su stali na korak ispred mene i spustili ručnike. Sada sam mogao dobro promotriti obojicu odnosno njihove kurčeve koji su bili poludignuti.

Nisam oklijevao niti trenutka, već sam u svaku ruku uzeo po jednog i lagano počeo drkati. To je izazvalo da su se oba kurca počela ukrućivati i nakon koju minutu dosegli punu veličinu. Robertov je bio nešto malo veći, odnosno cca 18 cm. Ubrzo je John prišao još bliže i njegov kurac je bio točno ispred mojih ustiju. Znao sam što želi te sam otvorio usta, a on je bez oklijevanja gurnuo svoj kurac.  Lagano sam počeo pomicati glavu naprijed-nazad, nastojeći što dublje uvući njegov kurac unutra. U isto vrijeme nastavio sam drkati Robertu. Uživao sam u tome, a sudeći po disanju i oni. Nakon otprilike 5 minuta John je izvukao svoj kurac iz mojih ustiju. Robert je to izgleda jedva dočekao i ne oklijevajući niti sekunde u usta gurnuo svoj kurac.

Nastavila se ista igra u sauni, ali s drugim ulogama…

Što je duže trajala ja sam bio sve uzbuđeniji i sve brže pušio i drkao. Slina mi se cijedila iz kutova usana. Povremeno sam zbog dubokog prodora kurca u grlo imao nagon na povraćanje, ali nisam odustajao.

gay gura dva kurca u svoja usta, gej trojka

Zadovoljstvo mi je strujalo cijelim tijelom, a dodatno me je uzbuđivalo uzdisanje od zadovoljstva Roberta i Johna. Odjednom me John izvukao kurac iz moje desne šake i prišao s njim blizu mojih ustiju. Odmah mi je bilo jasno šta želi. Pokušao je gurnuti svoj kurac pored Robertovog u moja usta. Iako me je pomisao na to uzbuđivala, nisam uspio oba prihvatiti u usta. Dva ovakva kurca bila su preveliki zalogaj za mene. Ali brzo sam se dosjetio kako dalje. U svaku ruku sam primio po jedan kurac i držao Johnovog s lijeve. A Robertovog s desne strane ustiju. Usnama sam obuhvaćao malo jednog pa malo drugog. Iz kurčeva im se počeo cijediti „precum“ koji se polako, ljepljivo, cijedio niz bradu i po prsima.

Odjednom sam spazio kako se ona trojica koja su sjedila za stolom ispred šanka približavaju nama u sauni. Jedan od njih je upitao na engleskom da li se mogu pridružiti. Naravno da nisam imao ništa protiv, ali sam obzirom na „zaposlenost“ uspio samo potvrdno klimnuti glavom. Sva trojica su brzo spustila ručnike, uzeli kurčeve u ruke i polako počeli drkati. Vidjevši ih onako s poluukrućenim kurčevima, nisam se puno dvoumio. Prestao sam obrađivati Roberta i Johna, ustao i krenuo prema ovoj trojici.

Došao sam do njih i kleknuo na koljena. Sada su preda mnom bila 3 kurca koja je trebalo dovesti u punu veličinu. Zato sam se odmah prihvatio posla. Jedan kurac sam uhvatio ustima, a druga dva počeo drkati. Kurčevi su lagano bujali u mojim ustima. Trojka se izvrsno iskoordinirala. Svake dvije do tri minute su mjenjali lokacije svojih kurčeva na relaciji moja usta – ruke. Za to vrijeme Robert i John su stalaji sa strane i drkali te očito uživali u prizoru. Moj trud je dao rezultata kod sve trojice u vidu maksimalno ukrućenih kurčeva, a kod mene u još večem uzbuđenju i također ukrućenom kurcu.

Gangbang u Varšavi, u sauni

Odjednom me je netko snažno gurnuo s leđa tako da sam pao na ruke i završio četveronoške. Mislio sam se podići, ali me pritisak nečijih ruku na leđa spriječio. Istovremeno sam osjetio nečije prste kako prodiru u moj anus. To nisam očekivao niti sam ljubitelj analnog seksa, ali uzbuđenje u kojem sam bio me natjeralo da popustim.

Dok je jedan kleknuo ispred mene s očitom namjerom da mi ponudi kurac na pušenje osjetio sam kako netko prodire u mene odostraga. Kurac sam prihvatio u usta bez sustezanja. Prodiranje odostraga stvaralo mi je laganu bol, ali istovremeno i uzbuđenje. Nakon što je bol potpuno popustila i pretvorila se u pun užitak, opustio sam se i počeo halapljivo pušiti kurac. Nažalost, zbog položaja više nisam mogao drkati kurčeve.

Nakon početne nespretnosti i nekoordinacije pokreta dečko ispred i iza mene su se uskladili i ritmički su istovremeno prodirali dublje u moja oba otvora i izvlačili unutar njih. Ostali su stajali naokolo i lagano drkali promatrajući našu igru.

Gangbang u Varšavi, u sauni

Nakon nekoliko minuta oba moja jebača su izvukla kurčeve iz mene, a jedna od njih mi je pokretima dao do znanja da legnem na leđa. Lagano sam se okrenuo i legao na leđa. Ovaj položaj mi je bio relaksirajući nakon klečanja i položaja četveronoške. Raširio sam ruke i noge i kompletano bio na podu u sauni, ali nisam dugo tako čekao. Vidio sam Roberta da stavlja kondom, prišao mi je između nogu, podigao ih i stavio na svoja ramena. Pritisnuo prema naprijed kako bi mi guzu doveo na pravac njegovog kurca i lagano ga ugurao u moj otvor.

Istovremeno su dvojica kleknula u visini moje glave svaki s jedne strane i kurčeve stavili na moje usnice. Otvorio sa usta, okrenuo glavu na lijevo i kurac se našao u mojim ustima. Dečko s desne strane je lagano drkao svoj kurac. Iza njih su preostala dvojica aktera također kleknula i podigla moje ruke tako da su mi kurčeve mogli staviti u šake. Lagano sam stisnuo i obuhvatio njihove kurčeve i počeo im drkati. Spoznaja da ih svu petoricu zadovoljavam istovremeno, iako ne baš najkoordiranije, me je još više raspalila. Kurac mi je bio tvrd kao kamen, ali ga po dogovoru niti jedan nije dirao.

Odjednom sam čuo da ova dvojica koja su se koristila mojim ustima dišu sve ubrzanije i sve dublje. Glave su zabacili unazad, a svoje kurčeve, udaljene 10-ak centimetara od mojeg lica, su uzeli u ruke i počeli snažno drkati. Znao sam šta dolazi. Otvorio sam usta i čekao. Nakon nekoliko sekundi začuo sam nerazgovjetne zvukove koje su počeli ispuštati. I tada iznenada topli mlaz s lijeve strane je udario po mom licu. Iza njega je slijedio drugi koji je djelom upao u moja usta. Odmah zatim i desna strana se pripremila za izbacivanje mlaza. Malo se pomaknuo prema meni i donio vrh kurca do mojih usta nakon čega je nekoliko snažnim mlazova udarilo u moja usta. Pomogla je i lijeva strana i u trenutku su moja usta bila puna tople, guste tekućine.

gay gangbang, gej redaljka, gej grupnjak

Iako su prestali izbacivati spermu kurčeve nisu odmaknuli već su lagano prelazili po mojem licu. Zbog toga sam bio prisiljen da dio sperme progutam, a dio sam izgurao jezikom te mi se cijedila po licu. Nakon minutu ili dvije su se odvojili od mene a njihova mjesta su zauzela druga dvojica. Slijedilo je ponavljanje s tim da je više sperme završilo po licu i čelu.

Za cijelo to vrijeme Robert je ritmično gurao svoj kurac napred-nazad u mojoj guzici. Nakon što su se i druga dvojica odmaknula od mene Robert je izvadio kurac, skinuo kondom i klečeći prišao do mene. Opkoračio me preko vrata i sjeo na prsa tako da mu je kurac bio gotovo do mojih usana. Počeo je snažno drkati i nakon par pokreta krenuo svršavati.

Bogati mlazevi sperme su udarali po mojem licu nakon čega se sperma cijedila prema ušima, po bradi i kapala po vratu. Nakon što je iscjedio svoj kurac ustao je, a ja sam zadovoljan ležao s naslagama spreme po glavi i prsima.

svršavanje po faci, gay, bukkake

Zoro

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x