Svršio sam u guzu bezobraznoj komšinici

Registrovani korisnici ne vide reklame

Snežni kijamet koji je ovih dana zatrpao Beograd mnogima je doneo nevolje a meni veliku radost. Živim u bloku 62, znate to su one stepeneste zgrade sa garažama ispod njih. Tog zavejanog jutra sam krenuo na posao i zatekao pravi mali smet ispred svoje garaže. Jedva sam je otvorio i krenuo da lopatam kako bih isterao auto. Krajičkom oka primetih da nešto žensko, par garaža niže, skakuće kroz onaj sneg i pokušava da otvori teška metalna vrata. U jednoj ruci joj je bio kišobran, a drugom je pokušavala da otključa zaleđeni katanac. Prvi put sam je video tu. Ionako slabo poznajem komšiluk, stalno sam na poslu ili na službenim putevima. A i kad imam koji slobodan dan, bežim iz grada u priodu. Pošao sam naoružan samo lopatom ka njoj. Imala je prelepu guzu…

– Dobro jutro. Treba li vam neka pomoć, komšinice? – upitah. Tada se okrenula. Slatka plavušica, oko četrdeset godina, besprekorno našminkana, sređene kose, malo sitnijih usta ali punijih usana. Bila je mnogo sitnija od mene i veoma zgodna. Ostalo nisam mogao da primetim jer je bila u nekom crnom kaputiću koji ju je skrivao taman do crnih čizmica sa veoma visokom štiklom. Ja sam, sa svojih metar i devedeset i preko sto kilograma, izgledao naspram nje kao džin. – Nikako ne mogu da otvorim ovaj katanac. Možete li vi da probate? – reče i pruži mi ključeve. Nisam ni ja imao šanse da ga otključam. Napolju je bilo -20, a katanac je bio malo stariji i davno mu je istekao rok trajanja. – Zakasniću! – zacvrkuta drhtavim, promrzlim glasom.
– U kom pravcu idete? – reših da budam džentlmen.
– Do Autokomande.
– Pa možete sa mnom. Ja idem u Kumodraž. Povešću vas, ako želite – predložih i vratih joj ključeve.
– Jao, veoma ste ljubazni, komšija. Baš vam hvala. Idem sa vama. – Isterao sam auto iz garaže i krenusmo. Udobno se smestila i stavila pojas. Moj BMW je bio još uvek hladan, ali smo se zajedno uspešno borili sa klizavicom. Bio je svega godinu dana star, imao je pogon na sva četiri točka.
– Hoćete li da vam ugrejem sedište? – Nasmešila se i klimnula glavom. Uključio sam grejač na najjače. Nije više mogla da izdrži, a da me ne pita. Pitanje je visilo u vazduhu otkad smo krenuli:
– A gde vi radite kad vozite ovako dobar auto?
– U jednoj stranoj kompaniji koja ima predstavništvo kod nas. A vi?
– Radim kao menadžer u firmi za konsalting. Mi se nismo ni upoznali. Ivana – reče i pruži mi ruku.
– Izvinite, baš sam nevaspitan. Milan. – Uhvatih je za malenu šaku. Bila je hladna sa dugim crvenim noktima. Držao sam je duže od uobičajenog pozdrava. Bilo joj je malo neprijatno i osetih da hoće da izvuče svoju šaku iz moje. – Dozvolite da vam je ugrejem. Mnogo vam je hladna. – Sreća da sam imao automatski menjač, da ne moram da je pustim.

Na Gazeli je bio haos, jedva smo se pomerali. Tu smo sa malo raspričali. Živi u mom ulazu par spratova ispod mene već pet godina, a do sada se nikada nismo sreli. Rekoh joj da bih sigurno zapamtio tako lepu ženu, a ona meni da bi i ona tako krupnog i korpuletnog muškarca.

Pokušavao sam da procenim koliko joj je godina. Bila je sigurno starija od mene, ali nisam pored šminke uspevao da odgonetnem koliko. Bila je razvedena i živela je sa majkom i ćerkom.

– Jao, sad mi je baš vruće – reče i raskopča kaput. Bila je poslovno obučena, crveni sako sa belom košuljicom, otkopčanom tek toliko da zagolica maštu i crnu suknju do malo iznad kolena. Mirisala je na neki skupi parfem.
– Izvinite, zaboravio sam da isključim grejanje sedišta. Sigurno sam vam zapalio g… – i tu zamucah. – Slatko se nasmejala i nastavila umesto mene:
– Mislite na guzu?
– Mislim samo na nju… Ustvari, ne mislim samo… Htedoh da kažem… – Spetljao sam se, a ona se i dalje kikotala i uživala u mome objašnjavanju. U tome stigosmo i do njene firme. – Doviđenja, komšija. Bilo mi je mnogo lepo sa vama. Kako da vam zahvalim za ovu vožnju?
– Tako što ćete se i vratiti sa mnom kući. Nagrada će mi biti vaše društvo. Da vas pokupim u pet na istom ovom mestu?

– Dogovoreno! – reče i zatvori vrata.

Pratio sam je pogledom dok se pela uz stepenice i poželeo da je imam, ali nekako grublje i bezobrazno. To je probudila u meni. Ceo dan sam mislio na nju. Nikad da prođe radno vreme.

Došao sam desetak minuta ranije i parkirao se. Nisam gasio motor. Ludački sam ugrejao auto i sam skinuo jaknu i sako. Ostao sam u košulji sa kravatom oko vrata. Ubrzo sam je ugledao kako silazi, onako sitnim žurnim korakom, koliko joj visoke štikle i neočišćen sneg to dozvoljavaju. Sede pored, ali se odmah malo pridignu, opipa rukom sedište i reče:
– Hoćes li opet da mi zapališ guzu, komšija?
– Vrlo rado! – rekoh i posegnuh za prekidač. – Ona me uhvati za ruku, nasmeši se i prošaputa:
– Nisam mislila tako. Ima i drugih načina za to. – Bio sam malo zatečen ovom njenom slobodom, ali mi je jako prijala. – Vodim te negde na piće, zaslužio si – prešla je na ti. – Pričala mi je kako je imala naporan dan na poslu i kako nema vremena za sebe, a želi to da promeni. Ali, nema s kim. – Pa, možemo zajedno da menjamo. I ja to odavno želim da uradim – predložih onako kroz bezobrazni smešak. – A kako si to zamislio? – upita.
– Samo ti sedi i uživaj. Počinjemo odmah sa tim. Pogledala me je tako da mi se činilo da bi mi odmah sela na kurac, tu na sred Gazele. Stavila mi je ruku na vrat ispod potiljka.
– Da te malo izmasiram, može? – nije skidala pogled sa mene.
– Naravno. Gde god poželiš. Sav sam tvoj. – Dok me je masirala, kurac mi je pulsirao i mislio sam da će eksplodirati. Zamišljao sam da mi tom malom šakom prelazi preko njega.

Već smo bili kod Sava Centra i meni pade na pamet gde da je vodim, Hotel IN! Isključio sam se sa autuputa i počeo da se uvlačim u blok zgrada. Na ulaznoj rampi mi reče:

– Nisam znala da ovde izlaziš na piće. Malo je neuobičajeno.
– Imaju fantastičan room service. Videćeš – rekao sam joj a da nisam ni trepnuo.

Morao sam da budem bezobrazniji od nje. Upravo je to želela.

Parkirali smo se i tada sam primetio da sada ima mnogo kraću, satensku suknjicu i crne najlon čarape sa po jednom uzdužnom crtom sa zadnje strane. To jutros nije bilo tu. Sigurno bih zapamtio. Dadoh na recepciji svoju ličnu kartu i dvadeset eura recepcionerki.

– Pretpostavljam sobu sa bračnim ležajem – bila je preiskusna i nije postavljala suvišna pitanja.

Uzeh ključ. Ivana je već pozvala lift. Jedva smo izdržali dva sprata. Bez reči smo se gledali u oči, ali smo već u mislima bili u ludačkom seksu.

Otključao sam sobu i taman da stavim karticu u prekidač na zidu, ona mi je skoni, primaknu se i na uvo mi tiho šapnu:
– Nemoj da pališ svetlo, lepše je ovako.

Svršio sam u guzu bezobraznoj komšinici

Kroz prozor je dopiralo svetlo sa ulične rasvete. Okrenuo sam se ka njoj i poljubio je. Privukao sam je do sebe da oseti moj nabrekli kurac.

Bacila je kaput na krevet. Ja sam svukao jaknu i sako. Osetio sam da ima čvrste, poveće sise.

Počela je da me ljubi po licu i vratu. Otkopčala mi je košulju i skinula kravatu. Nastavila je da šara usnama po mojim grudima i stomaku.

Uhvatila me je za kitu preko pantalona i počela da je mesi. Otkopčao sam kaiš, dugme i šlic i pantalone su mi skliznule na pod. Tada je podigla glavu i pogledala me pravo u oči. Uhvatila mi je gaće i svukla ih.

Kurac mi nikada nije bio veći. Napalio sam se kao nikada. Poljubila ga je, olizala sa strane a zatim lagano počela da ga stavlja u svoja malena usta, bez pomoći ruku. Sve vreme su joj bile iza mojih kolena. Pušila mi ga je kao nijedna do tad. Igrala se jezikom sa mojim glavićem.

Sisala ga je, a onda je u jednom trenutku zatvorila oči i strpala ga celog u usta. Osetio sam vrhom kurca da joj je ušao u grlo i da je jebem u krajnike. Kako je to dobro!

Svršio sam u guzu bezobraznoj komšinici

Uhvatio sam je za glavu i nabio ga još dublje. Samo je zajecala. Vibracije njenih glasnih žica prenele su se na moj glavić. Krv mi je jurnula u glavu i u kurac.

Kad ga je izvadila, nisam mogao da verujem kolike su vene na njemu poiskakale.

Bio mi je ogroman…

Podigao sam je i zavukao ruku ispod suknjice. Znao sam da nema gaćice, a čarape su joj bile one samodržeće, tako da joj je pičkica bila na izvol’te. Sveže izdepilirana, totalno bez ijedne dlačice, nabrekla kao zrela nektarina.

Bila je mokra i vrela…

Nisam hteo odmah da je karam u krevetu. Okrenuo sam je i prislonio uz veliko prozorsko staklo. Trljala se guzovima o moju kitu i zastenjala:
– Jebi me! Stavi ga! Ne mogu više! Izgoreću! Mooolim teee…

Zadigao sam joj suknjicu i stavio glavić na ulaz u pičkicu. Osetila ga je. Počela je sama da mi se navlači na kurac. Mešala je guzovima u krug, dok je polako klizila niz ukrućenu goropad.

Raširila je ruke, stavila ih iznad glave i njima se oslonila na staklo.

Kad mi je kurac totalno nestao u njoj, okrenula se i preko ramena zajecala:
– Oookidaaaj me, breee!

Uhvatio sam je za kukove i počeo da ga nabijam do kraja. Vrištala je.

Otkopčao sam joj košuljicu i izvukao iz brushaltera dve petice. Osetio sam da ima implante pa ih nisam mnogo mesio. Ali sam joj zato gnječio bradavice i dovodio je do ludila. Nisam ništa od garderobe skidao sa nje. Samo sam je raskopčao i podigao joj suknjicu. Mnogo me je to palilo.

Njena plava, besprekorno isfenirana kosa padala joj je preko crvenog sakoa i lelujala u ritmu svakog mog nabijanja u pičkicu. Razvaljivao sam je.

Svršio sam u guzu bezobraznoj komšinici

Jak sam kao bik, vazda sam nešto trenirao, i sad se nisam štedeo. Ložilo me je to što je dosta sitnija od mene i što mogu da baratam sa njom kako poželim. Jebao sam je krvnički. Ječala je, vrištala i stenjala, a onda odjednom zanemela.

Počela je da drhti. Svršavala je. Ja nisam prestajao svoj divljački nastup. Navlačio sam je snažno i do kraja. Dugo se njeno krhko telo treslo i uvijalo ispred mene, a onda je ponovo došla do daha i zavrištala:
– Ubićeš me!

Pomerila je guzove u stranu i kurac mi je ispao iz nje. Brzo je klekla ispred mene i počela da ga puši. Opet se navlačila do kraja. Sve to mi je ludački prijalo, ali nisam bio ni blizu da svršim. Celog ga je izbalavila. Pljuvačka se rastezala između kurca i njenih malih usta, a ona ju je usisavala i opet je mućkala u ustima zajedno sa mojim kurcem. Vrtela je unutra jezikom i usisavala.

Morao sam još malo da je jebem. Pridigao sam je sa poda, koraknuo unazad i seo na ivicu kreveta. Raširio sam noge i rekao joj:
– Dođi, sedi malo na njega. Polomi ga.

Sela mi je u krilo i počela lagano da kliza prema kurcu. Suknjica joj se sama podigla i otkrila čipku na čarapicama. Nisam joj dao da skida ništa sa sebe. Ponovo sam kliznuo u nju.

Ljubio sam je po sisama. Zatim sam je rukama uhvatio za dupe i snažno navukao na sebe. Opet je počela da cvili. Sisao sam joj bradavice i grickao ih. Odlepila je.

Svršio sam u guzu bezobraznoj komšinici

Desna ruka mi je skliznula niz guzove do ulaza u njenu guzu. Polako sam ga nabijao. Nije se bunila. Počeo je sve lakše da ulazi. A kad ga je celog primila, stavio sam još jedan prst. Bila je totalno spremna za moju kurčinu!

Svukao sam je sa kite. Još uvek mi je sedela u krilu. Okrenuo sam je, skupio joj noge i malo raširio guzove. Gledala me je preko ramena kroz sada već raščupanu kosu. Samo sam joj kratko rekao:
– E, sad ću da ti ugrejem guzu na najlepši mogući način.

Uhvatila je svojom malenom šakom moj nabrekli kurac i nanišanila rupicu. Opet je klizila na svojim najlon čarapicama po mojim nogama ka kurcu. Osetio sam da je vrh glavića ušao. Uhvatio sam je za kukove i šapnuo joj na uvo:
– Izvini.

Svršio sam u guzu bezobraznoj komšinici

– Za šta? – upitala je.
– Za ovo! – odgovorih joj.

I u tom trenutku sam je snažno i do kraja navukao na kurac. Ceo je ušao. Nije stigla ni da jaukne. Sačekao sam par trenutaka i onda počeo da je jebem.

Guza joj je bila uska i topla. Uživao sam, a i ona je. Lagano se dizala i spuštala. Rukama se oslonila na moja kolena, tako da je u mome krilu izgledala kao kraljica na prestolu.

Sam taj prizor u polumraku hotelske sobe, gde jebem komšinicu koju sam jutros upoznao, koja je dobra pičkica i voli da se kara, toliko me je napalio da sam opet počeo ludački da ja navlačim na sebe. Dizao sam je i spuštao na kurac onako kako je meni odgovaralo. Bila je skroz nemoćna.

Osetio sam da ću ubrzo da svršim, a i ona je. Zavrištala je:

– Napuni meee! Napuni me skroz!

Onda je opet zadrhtala i zaćutala. Ja sam je još par puta krvnički navukao na kitu i svršio. Praznio sam dugo svoju toplu spermu u njenu guzu. Sve mi se zavrtelo od zadovoljstva.

Svršio sam u guzu bezobraznoj komšinici

Kad smo se konačno povratili od jebeno dobrog, obostranog orgazma, Ivana samo usta sa kite, spusti suknjicu, vrati sise u brus, zakopča košuljicu i reče:

– Idemo kući, komšija, sutra je radni dan.

Već je bilo oko devet uveče. Usput mi je priznala da od jutros mašta da me kresne i da je izašla sa posla da kupi mini suknjicu, samodržeće čarape i da je izdepilirala pičkicu.

Iako na oko nismo par, mnogo je sitnija od mene, nas oboje baš to jako pali. Ona voli krupnije muškarce, a ja sitnije žene.

Od tada bar dva puta nedeljno vozim i dovozim svoju komšinicu Ivanu sa posla i svaki put malo zakasnimo svojim kućama.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x