Perverzna domaćica: Marko i Luka

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Perverzna domaćica: Swing

Viđali smo se s Jovanom i Jelenom kad god smo bili u prilici. Milan i Jovan su često službeno putovali zajedno, pa smo se Jelena i ja ponekad same „igrale”. Potpuno sam bila opuštena s njom. Otkrila sam da je trljanje klitorisa o klitoris skoro isto popaljivo kao lizanje. Svršavale smo ludački na duplom dildu. Par puta smo preko skajpa zabavljale njih dvojicu. Postala sam bukvalno zavisna od seksa i vrtela se u krugu strasti između Milana, njih dvoje i Marka.

Milan je otišao na službeni put s Jovanom, opet u Nemačku, ovaj put u Hamburg. Jelena i ja samo naručile igračke i rekle im da „overe” Pauli, pa da nas vode sledeći put. Ispratila sam ga opet jutarnjim pušenjem uz kafu. Stenjao je glasno dok mi je svršavao u grlo, srećom Luka je otišao baš rano, polagao je neki ispit.

Raspremila sam kuću i spremila ručak. Napunila sam kadu, sipala mirišljavu so i legla u vruću vodu da se opustim. Ponela sam i dildo, još uvek napaljena od Milanovog tvrdog kurca u mojim ustima jutros. Trljala sam se rukavicom, bradavice su se stvrdle kad sam prešla preko njih. Milovala sam se između nogu i počela da guram dildo. Lagano sam mešala, gurajući ga sve dublje. Podigla sam noge na ivice kade, naslonila glavu i zažmurila. Napaljeno sam mešala s dildom u sebi bližeći se vrhuncu. Otvorila sam oči i kriknula. Na vratima kupatila je stajao Luka. – Izvini… – procedio je kroz zube, – …bila su otvorena vrata.

Nikad nisam zatvarala vrata kad sam sama, a nisam ga čula kad je došao. Nabrekli kurac mu se ocrtavao ispod farmerki, ko zna koliko je stajao tu. Zatvorio je vrata, a ja sam pomislila kao da zna da volim da me gledaju, zabila dildo duboko i počela da svršavam stiskajući zube, da ne stenjem glasno.

Ispraznila sam kadu i navukla bade-mantil. Luka me je čekao u dnevnoj sobi sa skuvanom kafom i po čašicom rakije.
– Položio sam – rekao je, a sam sam ga zagrlila i počela da ga ljubim, sedajući pored njega na kauč. – Ne izazivaj… – rekao je smejući se i povukao mi ivicu bade mantila iza koje je virila nabrekla bradavica, – …dovoljno sam video. – Pocrvenela sam i otišla da se obučem. On upošte nije delovao zbunjeno ili postiđeno. Naprotiv! Dok smo pili kafu pitao me je šta se desilo sa mnom, mnogo sam se promenila u poslednje vreme. – Gotovo opipljivo izbija seksualna energija iz tebe – rekao je. Smejala sam se glasno zabacujući glavu. – Moraću da zabranim ortacima da dolaze, ko zna šta može da im padne na pamet. – Pomazila sam ga po glavi i rekla:
– Šta ti je Luka, pa ja ih gledam kao svoju decu, kao i tebe – dok su mi kroz glavu proletale slike Markove nabrekle kite.

nabrekla kita

Posle ručka je legao da nadoknadi rano ustajanje, a ja sam se spremala da idem kod Jelene na kafu. Kucnula sam i provirila u njegovu sobu da mu se javim. Ležao je go poluotkriven, ispod pokrivača mu je izvirivao nabrekli kurac, a on se smeškao i mrmljao u snu. Nisam mogla da verujem da sam ovlažila! Ostavila sam mu poruku i otišla.

Uveče su mu došli Marko, Dejan i još jedan drugar koga nisam poznavala. Ja sam kasno došla od Jelene, sva vesela i raspoložena. Odmerili su me svi kad sam ušla u Lukinu sobu da im se javim. Bila sam u uskim farmerkama i crnoj majici s dubokim dekolteom na preklop, bez brusa naravno.

Taj nepoznati je buljio u moj dekolte koji je jedva pokrivao napete bradavice. Dlan mu je bio mokar kad je pružio ruku da se upoznamo.
– Lepo sam rekao danas… – rekao je Luka izlazeći iz sobe za mnom – moraću da te krijem.

seksi milfica

Nasmejala sam se, osećajući još uvek toplinu Jeleninih usana na telu. Uzeo je pivo iz frižidera, a ja sam sekla picu koju sam im kupila usput.
– Hoćeš da dođeš da uzmeš ili ipak smem da unesem u tvoju sobu – pitala sam ga ređajući parčiće na tanjire.
– Poslaću Marka – rekao je provokativno i tad sam bila sigurna da ako ne zna, bar naslućuje nešto.

Pripremao me je za trojku

Sutradan smo se samo u prolazu sretali po kući. Uveče je lepo doteran izašao negde s devojkom i rekao da će prespavati kod nje. S Markom sam se još ranije tog dana dogovorila da dođe uveče.

Obukla sam čarape s čipkom i halterima koji mi je kupio Milan. Ubrzo mi je između nogu postalo popaljivo vrelo.

Marko je došao u crnim pantalonama i košulji, prezgodan i ja sam krenula da ga poljubim. Uhvatio me je rukom za bradu i okrenuo mi glavu. ž
– Radiš samo ono što tražim, kad tražim – rekao je.

šamaranje kurcem

Okrenuo me je i gurnuo prema dnevnoj sobi. Doneo je stolicu iz trpezarije i naredio mi da sednem. Stao je iza mene, povukao mi ruke nazad i stavio kožne lisice.

Zabacio mi je glavu unazad i gurnuo mi kurac u usta. Skliznuo je rukama na moje sise, stiskao bradavice jako vukući ih u vis. Zatresla sam se od popaljivog bola, gutajući mu kitu koja se ukrutila u mojim ustima.

Čulo se zvono na vratima i ja sam se trgla:
– Ko…? – stavio mi je ruku na usta i rekao:
– Ti ne pričaš večeras! – Stavio mi je crni povez na oči i čvrsto ga stegao. Čula sam da otvara vrata i tiho priča s nekim u predsoblju.

Koraci su mi se približavali, a ja sam se cimala na stolici okrećući glavu za zvukom.
– Hoću da budeš fina prema gostu – rekao je.

jebanje u usta

Tiho škljocanje mi je na kratko oslobodilo ruke, a onda sam osetila kako mi ih šire i guraju mi nadignute kurčeve u šake.
– Drkaj – naredio je Marko. Navlačila sam ih uzbuđena osećajem dva tvrda kurca u rukama.

Vukao me je za kosu ka jednom pa drugom, lizala sam ih i sisala. Gost je ispustio dubok uzdah kad sam mu spustila jezik na jaja drkajući mu nabrekli kurac. Lizala sam ih i sisala, a on je popaljivo stenjao.

Pička mi je pulsirala, vrelina izmđu nogu se pojačala. Gost mi je milovao nabrekle bradavice kad sam se okrenula ka Markovom kurcu usisavajući ga u usta. Skliznuo je rukom niz stomak i milovao mi goli brežuljak nežno vrhovima prstiju.

Podigli su me i lagano gurnuli par koraka. Iz pičke mi se razvlačila balica dok sam se pela kolenima na ivicu kauča.

ovlažila

– Pruži ruke – čula sam Marka ispred sebe. Naslonila sam ih na naslon skupljene, a on je opet zaključao lisice. Gost mi je milovao guzu i širio je, osećala sam njegov vreli dah i usne na klitorisu.

Ljubio je i lizao razvlačeći moju balicu do čmara. Potočići iz pičke su mi golicavo curili niz unutrašnje strane butina. Marko mi je trljao zabalavljenim glavićem obraze i lupkao me kurcem po ispruženom jeziku, povremeno ga samo malo gurajući u usta.

Osetila sam glavić kako mi klizi od klitorisa na gore, trljao je, igrao se gurajući samo glavić u moju vrelu uspaljenu pičku. Gurala sam kukove unazad i on je počeo sasvim lagano da prodire. Glasan uzdah zadovoljstva me je popalio još više, moja perverzna pička mi se širila primajući ga do kraja.

Zastao je i mešao u njoj, trljajući mi se jajima o nabrekli klitoris. Zadrhatala sam bližeći se vrhuncu. Lagano ga je izvukao, ne dajući mi da svršim. Ljubio mi je i grickao guzu. Napaljeno sam podizala i spuštala kukove, pička mi se željno grčila usijana od vreline.

lizanje otpozadi

A onda ga je opet lagano ugurao do kraja, uhvatio me za ramena, podigao i priljubio mi se uz leđa. Kretao se lagano u meni, trljajući mi prstima klitoris dok me je drugom rukom čvrsto držao oko struka.

Marko mi je podigao vezane ruke i sisao tvrde bradavice. Zatresla sam se u snažnom orgazmu, pička mi se grčila i curila oko njegove duboko zabijene kite. Glasno je uzdisao dok sam mu zalivala jaja vrelim sokom.

Podigao me je i odneo u naručju u spavaću sobu. Spustio me je na krevet, podigao mi vezane ruke iznad glave držeći ih jednom rukom, a prstima druge milovao mokru pičku.

squirting

Čula sam Marka kad je došao za nama. Popeo se na krevet, raširio mi noge i ugurao svoj debeli nabrekli kurac do kraja u mene. Osetila sam na usnama njegov vrući glavić, uzdisao je glasno dok sam mu lizala mokar kurac i jaja. Mirisao je na moju pičku.

Marko je zabadao kurac polako dovodeći me do ivice vrhunca. Izvukao ga je i počeo da ga gura u guzu. Napaljeno sam dahtala dok je ulazio, lagano mi šireći čmar. Gost mi je trljao prstma nabrekli klitoris dok me je Marko jebao u guzu.

Počela sam da se cimam, Marko je izvukao kurac, a Gost mi je trljao brzo klitoris i pičku dok sam ja poskakivala i prskala u snažnom orgazmu. Okrenuli su me na bok, Marko mi je držao ruke i dalje iznad glave, drugom rukom mi šireći guzove. Ulazio je lagano u mokar rašireni čmar. Gost mi je podigao nogu i ugurao kurac u pičku koja je još uvek curila.

Perverzna domaćica: Marko i Luka

Priljubili su se uz mene i hvatajući ritam lagano me jebali. Stenjala sam glasno pritisnuta između njihovih vrelih tela, dok su me njihovi kurčevi izluđivali. Pička i čmar su se ludački širili i grčili, tresla sam se svršavajući u serijama.

Polako su ubrzavali prateći jedan drugog, stenjali su sve glasnije. Marko se zario do kraja i cimajući mi punio guzu spermom. Gost je zastao pa ubrzao kad je Marko svršio. Sad se i on cimao prazneći se duboko u meni.

Ali, ko je bio to u mojoj guzi?!

Kurčevi su im još uvek bili u meni kad je počeo da me ljubi u usta mrmljajući da nikad nije tako uživao. Taj glas! Počela sam da plačem i pre nego što mi je skinuo povez s očiju dok je on govorio:
– Divna si, obožavam te. – Čvrsto sam žmurila i dalje, brisao mi je rukom suze ljubeći mi celo lice: – Nemoj da plačeš mama, molim te…

Perverzna domaćica: Marko i Luka

Marko mi je odvezao ruke, a ja sam histerično vrisnula:
– Napolje iz sobe obojica! Odmah!

Kad su se vrata zatvorila za njima, skupila sam se kao fetus i zajecala glasno. Njihova sperma je curila i mešala se, slivajući se iz mojih raširenih otvora.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Divna prica 🥰.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x