Razvojni put mladog jebača, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo je priča o jednom tinejdžeru Mirku koji je stasavao u jednom drugom dobu i jedno drugo vreme, osamdesetih godina prošlog veka. Živeli smo na primorju u jednom živopisnom gradiću. Otac Stevan, nikad emocionalno nesazreli ovan, i majka Petra jedna dobrodušna i porodici odana račica su bili pripadnici tadašnjeg višeg srednjeg sloja. Pokušavali su meni i mlađoj sestri da omoguće što lepše i sretnije detinjstvo.

Stvarno nam nije, iz ovog ugla gledano, ništa nedostajalo. Stevan je bio upravnik velikog odmarališta jedne ogromne i poznate firme iz unutrašnjosti. To je značilo u letnjem periodu odsustvovanje van kuće po celi dan, a bogami i noć. Stevan je voleo pičku više nego leba jesti. Dok smo bili mali nismo ni znali čemu te letnje svađe između naših roditelja. Kad sam odrastao sve mi je bilo jasno, zbog čega je majka toliko puta preplakala.

Našoj mnogobrojnoj rodbini iz unutrašnjosti smo u tih nekoliko letnjih meseci bili najdraži rođaci. Prosto su se utrkivali ko će nam više podilaziti samo da dođu kod nas u goste. Moj ćale ih je sve pozivao i pravio se važan pred njima. Jebalo mu se i onako nije skoro nikad bio kući, tako da smo mi morali titrati rodbini.

Međutim da nije bilo takvog razvoja događaja sad ne bi bilo ove priče i daljnih razvoja događaja. Ja sam se bavio sportom od najranije mladosti. Trenirao sam plivanje, a posle i vaterpolo. Veoma sam se brzo i lepo razvijao, i sa svojih trinaest godina sam izgledao par godina stariji.

Tako nam je Stevan napunio kuću rodbinom. Nije dobro procenio ko će kad doći, tako da su tri porodice došle odjednom. Maloj sekici je još i bilo dobro jer su deca bila otprilike njenog uzrasta. Ja nisam nigde pripadao. Nisam mogao sa starijima, a da im pazim na decu nije mi padalo na pamet. Po celi dan sam plivao i trenirao, samo da nisam kod kuće. Ko jebe rodbinu, samo mi smetaju, a još su mi i sobu uzeli. Morao sam spavati u roditeljskoj sobi na dušeku.

Tu započinje sve. Iz te sobe je krenulo nešto što će obeležiti ceo moj život.

Jednu noć me je probudila neka škripa bračnog kreveta i nerazumljivi šapati. Pokušao sam da čujem šta se dešava. Stevana mi je bilo stvarno već pomalo dosta, i mislio sam ako pokuša da maltretira majku da ga opičim u glavu pa šta bude. Međutim, sve su bili razgovetniji i sve se bolje čulo.

– Hajde daj mi, čuješ li tvrd je kao kamen – govorio je ćale.
– Ti si lud deca tu spavaju, kuća puna tvoje jebene rodbine – odgovarala je majka. – Di su ti tvoje kurvetine? Nemoj budalo, ti nisi normalan.

Taman sam otvorio oči, a i onaj od gore me valjda tako namestio. Baš u tom trenutku je naš komšija došao autom kući, i osvetlio celu sobu.

tip liže pičku ribi i ona doživljava orgazam

Stevan je ronio glavom negde između Petrinih nogu, a ona je počela uzdisati. Setio sam se nekih časopisa iz Italije, što sam ih ukrao ćaletu. Tamo su svašta radili, lizali su pičke i kurčeve. Mi kao klinci smo se gadili, kako to mogu kad se iz toga piša. Pokušao sam da se bolje namestim jer će komša uterati auto u garažu i onda opet mrak. Keva je zabacila glavu i tiho jecala, a ćale je šljapkao po pički. Meni se nešto počelo dizati među nogama, doduše to je još uvek bio kurčić, ali vulkan se počeo buditi. Svetlo je nestalo, ali sada i ono malo svetlosti sa bandere je bilo dosta.

– Jebi me budalo, stoko, deca će se probuditi – čuo sam Petru.
– Psst, samo ga primi

Toliko sam već znao za svojih trinaest godina. Roditelji mi se krljaju na moje oči. Ako budem to pričao kompi niko mi neće verovati. Ma ko i njih sad jebe, bitno mi je bilo da vidim dalji razvoj događaja. Stevan je pokrio kevu i samo je njegova bela guzica šetala napred-nazad. Čulo se neko šljapkanje, to sam kasnije saznao da je to zvuk udaranja kurca u vlažnu i mokru pičku. Ono što me je tada iznenadilo je bilo osećaj da moram dodirnuti svoj kurčić. Uzeo sam ga i počeo ga razvlačiti, i kad je keva tiho vrisnula mene je isto oblio neki talas blaženstva. Bio sam ulepljen od neke sluzave tečnosti. Oni su se još nešto došaptavali, nisam ih više razumeo, a ja sam zaspao nekako smiren i ulepljen.

Sutradan sam ceo dan razmišljao o noćašnjem događaju. Počeo sam sve gledati nekim drugim očima. Narednih dana sam samo tražio mogućnost da vidim strine i tetku kad odu u toalet, da ih gledam kroz ključaonicu. Da vidim njihove pizde. Nije me bilo nimalo sramota, mada sam pazio da niko ne primeti. Kurac mi se sve češće dizao, a ja sam sve češće drkao. Polako mi je kurac rastao, a i semena tečnost je prelazila iz lepljive bezbojne u beličastu.

Razvojni put mladog jebača, I deo

Devojčice sam počeo gledati drugim očima. Video sam rast njihovih sisića i razvoj iz devojčica u devojke. Preskočio bih sad par dobijenih šamara od devojčica, a bogami i nastavnika zbog ’vatanja devojčica za guzice i sisiće. Zvali su roditelje u školu i rekli im da popričaju sa mnom jer se devojčice žale da ih seksualno maltretiram. Majka je skoro šiznula i rekla Stevanu da on popriča sa sinom, jer njoj ne treba još jedan razvratnik u kući.

– Dobro, zašto mi nisi rekao da ti je nadošlo – poče ćale ozbiljno, a sam hteo da umrem od smeha.
– Pa ne znam, hteo bi da diram devojke – počeo sam ja da serem prećutavši da sam njih video pre godinu dana, a posle ih namerno slušao kad god sam mogao.
– Vidi ajde se malo strpi, rešićemo nešto, ali da ne kažeš majci. I nemoj više da diraš devojčice, je l’ jasno? – Jasno, neću više – odgovorio sam ozbiljno. Onda sam popio šamarčinu, jbg, zviznuo me na kvarnjaka. Sve mi je obraz brideo.
– Ne mogu da verujem, on misli da se ovo može rešiti šamarom. – besno će Petra. – Ti si stvarno kompletna budala. – Ćale mi namigne i okrene se i ode.

Došao je tako kraj osmog razreda. Počeo sam biti fin prema devojčicama, čak bih im i upućivao komplimente. Čekao sam šta će se desiti. I to leto se desilo. Sin našeg kuma Dragan koji je bio stariji od mene nekih desetak godina, počeo me je voditi sa sobom. Bio sam im atrakcija u društvu. Oni su bili „galebovi“. Tako su zvali one koji su bukvalno preko leta živeli od muvanja strankinja. Nisu mnogo birali bilo je bitno da su što bogatije. Ako su uz to lepe – tim bolje. Ja bih im ponekad čuvao stražu, ili obavljao sitne poslove za njih. Bio bih dobro plaćen. Ali ja sam hteo mnogo više. Hteo sam da jebem. Drkao sam svakodnevno i prolivao more sperme. I tako me je jednog dana, kad sam postao punoletan, bog i pogledao.

Razvojni put mladog jebača, I deo

– Mirkić, imam poslić za nas – reče mi Dragan jednog dana i nastavi – Ima jedna Austrijanka puna kao brod, idemo na krstarenje sa njom i ćerkom. Vreme je da skineš mrak, a što kažeš. Ostaćemo dva dana u uvali, malo ćemo roniti i još ponešto. Ja ću srediti sa kumom da te pusti.

– Idemo nego šta – zamalo ga ne zagrlih.

Sredili smo njegovu drvenu brodicu, očistili i oribali. To je bio vredan brodić u to vreme sa dve male palube i nekoliko ležaja. Došle su u prozirnim letnjim haljinicama, ispod koje su imale kupaće. Starija je bila skoro baba, ali zato je mlađa bila avion. Kurac mi se počeo dizati u šortsu. Dragan im je poljubio po ruku, nešto rekao na nemačkom. Ja sam pokušao isto, ali je to ispalo toliko nespretno i smešno da su se svi počeli smijati. I ja na kraju.

Otisnuli smo se na more, a one se skinule u toples. Babi su se sise malo ovisile, ali je ćerka bila avion. Već sam bio zamišljao kako joj ljubim sise. Pristali smo u uvalu i one su skinule i donji deo kupaćeg. Sevnule su pičke, rutave i samo obrijane u bikini zoni. Tako je tada bilo.

Ja sam skočio u more jer me bilo sramota kako mi se digao…

Dragan je mladu uhvatio i počeo ljubiti. Žestoko su se žvalili. Ček, ček ovde nešto ne valja. Onda mi je sinulo. Moja je baba, joj Dragane – mislim se u sebi, jebem ti sve, al’ me zajeba. Baba je skočila u vodu i krenula prema njemu. Kurac mi nije splašnjavao, iako se situacija promenila.

– Kumić sad se pokaži – doviknu mi Dragan i zaroni pod palubu sa mlađom.

matorka nudistkinja gola na brodu

Šta da radim, sunce ti jebem – mislim se i počnem plivati prema obali. Bilo je nekih tridesetak metara. Kad sam stigao okrenuo sam se i vidio kako stara jedva pliva. Jebem ti, još će se udaviti. Skočim, doplivam do nje i izvučem je na obalu. Pogleda me u oči, pa onda u moj kupaći gde je onaj nesretnik stajao kao bandera. Jebem ti pa starija je od moje majke, bar deset godina. Pogledao sam prema brodici, nigde nikoga. Ono dvoje su pod palubom, a ti babojebac snalazi se. Odjednom mi svuče kupaći i oslobodi mi kurac.

– Gud, gud – reče i uze ga u ruke.

Bio sam gotov. Nek bude šta bude. Uzela ga je ustima, sisurine su dodirivale kamen, a guzica je štrrčala prema moru. Nabila se glavom par puta na kurac i ja sam je počastio spermom. Istresao sam sve što sam imao u mudima. Zagrcnula se i pola progutala, a pola ispljunula. Jao, kako je meni bilo lepo tada. Prvo pušenje. Milina me oblila, samo sam legao na stenu. Ali tu nije kraj. Matora je nešto očekivala.

Razvojni put mladog jebača, I deo

Šta da radim s njom, kukala mi majka? Vidi ona, stara švapska kurava, da ja siromah ne znam je li sam pošao, je li sam došao. Legne pored mene uze mi ruku, stavi na svoju pičketinu i zaroka mi jezičinu u usta. Trljao sam pičku, misleći da što jače trljam to bolje. Malo me je smirila i uhvatila ponovo za kurac. Nisam mogao verovati. Skočio je ponovo kao lud. Bojeći se valjda da opet ne svršim brzo, legla je na leđa i ugurala ga u pičku. Joj kako je bilo lepo i toplo…

– Ja, ja kom kom – drala se kao kobila.
– Udri kumić – čuo sam Dragana kako viče u pozadini.

Nabijao sam se u matoru što sam jače mogao. Ona će meni – mislio sam u sebi ko zna šta tada. Čuj švabe. Ma jebaću je kao kobilu, osvetiću se i za Sutjesku i Neretvu i za Otpisane, i biću Valter, ma rasturiću je od kurca – mislio sam tada. Hvatao sam je za sisurine i gnječio ih sve jače i jače. Vadio sam ga celog i ponovo se jako nabijao u nju. To mi se svidelo, a i ona je roktala sve jače i jače.

jebanje na plaži od pozadi, doggy style

Mix NS

Nastavak: Razvojni put mladog jebača, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 3 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Mix NS


Nije zanimljivo što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x