Kako su se dve ljute suparnice pojebale

Registrovani korisnici ne vide reklame

Jelena i Svetlana su se mrzele iz dna duše. Nekada davno u osnovnoj školi njih dve su bile dobre drugarice. Jaz između njih počeo je da nastaje kada im se u osmom razredu svideo isti momak i to rekle jedna drugoj. Prvi put u životu dve dobre drugarice su se posvađale.

Vrhunac se ipak desio u trećem razredu gimnazije u koju su obe išle. Do tada bi još i progovorile par priljatljskih reči ali onda Jelena je Svetlani preotela dečka. Svetlana je tada poludela i sigurno bi se pobile da drugarice nisu bile tu da ih spreče.

Sada kada su bile već odrasle dvadesetogodišnjakinje iz dana u dan njihova lepota se uvećavala a samim tim postajale su sve veća konkurencija jedna drugoj. Izlazile su na najekskluzivnija mesta u gradu i tamo se često viđale. Ali retko kad bi razmenjivale par reči i poneki zlokoban pogled.

Već sam napomenuo da su bile vrlo lepe. Svetlana je imala dugu, sjajnu, crnu kosu i senzualne crne oči. Telo joj je bilo u savršenim oblnama od glave do pete i na njemu su se iznad svega isticale velike, okrugle sise. Jelena je bila verovatno još zgodnija ali po gradu se pričalo o mnogobrojnim hirurškim zahvatima kojima se podvrgavala.

dobra pička

Uprkos tome muškarce je hipnotisala svojom neverovatnom, plavom kosom, braonkastim očima, preplanulim tenom i kruškastim peticama. Telo joj je, poput Svetlaninog, bilo savršeno ali ona se više trudila da ga istakne izazovnim krpicama koje je uvek nosila. Dakle dok se Svetlana trudila da bude pristojna devojka, Jelena je bila klasičan tip sponzoruše.

Dve lepotice nikako se nisu podnosile. Stalno su se trudile da što više napakoste jedna drugoj. Puštale su najgore tračeve o ovoj drugoj i svi su znali za tu mrznju. Jednom se desilo da se njih dve zateknu u toaletu jedne diskoteke. Ovako je taj susret protekao:
– O, zdravo Svetlana. Baš dobar provod, je l’ da?
– Svakako jeste. Nego, čula sam da si opet zatezala lice? Znaš li da nije zdravo imati tolko operacija pre tridesete?
– Mila, ne veruj baš svemu što čuješ?
– A čemu bih ja to Jeco trebalo da verujem?
– Na primer meni. Znaš onog momka što si sinoć igrala sa njim. E, pa učinila sam ti uslugu. Stvarno je loš u krevetu.
– Zašto bih ti verovala? – rekla je već vidno iznervirana Svetlana.
– Zato što ne verujem da te je zvao danas. – Ovde je Svetlana već pukla:
– Ti kučko jedna! Platićeš mi za sve!
– Možda jednog dana a možda i ne. Vidimo se Svetlanice.

Tako su manje-više izgledali svi njihovi susreti. Uvek su se završavale tako što bi jedna ili obe vikale iz sveg glasa. Ali koliko god se Svetlana trudila i pretila nikada nije uspela da stvarno napakosti Jeleni. Sve do te noći.

Obe su bile u jednom poznatom klubu i ludo se provodile. Svetlana je u jednom trenutku videla Jelenu kako sedi za šankom sa jednim zgodnim mladićem. O tome je samo razmišljala, ali prilika joj se stvarno ukazala kada se Jelena zaputila u toalet. Odlučila je da učini to. Prišla je momku i započela priču:
– Zdravo kako si?
– Dobro – odgovori mladić.
– Ja sam Svetlana. Prvi put te vidim ovde.
– Drago mi je Svetlana. Ja sam Ivan. Prvi put me vidiš zato što sam nov u gradu. Ovde sam došao da studiram.
– Šta studiraš?
– Prava.
– Super. Nego, vidim da si pričao sa Jelenom. Pošto si nov verovatno ne znaš, je l’ da?
– Šta ne znam?
– Da ona nije skroz žensko, ako znaš na šta mislim.
– Ali ona je izgledala sasvim normalno.
– Eh, ne bi bio prvi koga je prevarila.
– To je stvarno odvratno.
– Bolje ti je da bežiš dok se ne vrati. Nego hoćeš kod mene na neko piće?
– Pa ne znam baš.
– Ma hajde – rekla je Svetlana uhvativši ga za međunožje.

hvata ga za kurac

To je donelo odluku: „Važi, idemo.”

Jelena je izašla iz toaleta taman da vidi kako ovi dvoje odlaze. Odmah joj se navukao mrak na oči. Izašla je za njima i rešila da ih prati. Ušli su u Svetlaninu zgradu i popeli se na četvrti sprat na kome je bio Svetlanin stan. Jelena se neprimetno popela za njima i ostala u hodniku.

Unutra se dešavalo ono što je i bilo očekivano: Svetlana je ljubila Ivana i istovremeno ga skidala. Kada je ostao samo u boksericama on je prešao u inicijativu. Skinuo je Svetlaninu majčicu i ljubio je u nabrekle grudi. Ruke su mu klizile ka Svetlaninoj obloj guzi na kojoj su se uvek zaustavljali muški pogledi.

Napokon oboje su ostali goli pa su se zaputili ka spavaćoj sobi. Legli su na krevet. Svetlana je kleknula kod Ivanovih nogu, sagla se i stavila njegov kurac u usta. Ona je bila pravi majstor pušenja i svi momci su joj to govorili. Kada se dovoljno podigao, Svetlana je sela na njega omogućujući mu da uđe u nju. Osetila je zadovoljstvo pre svega zato što je znala da vraća Jeleni milo za drago. Što se tiče Ivana, on je nije mnogo interesovao. Takve kao on je mogla da ima kad god poželi.

Bili su na vrhuncu. Oboje su stenjali na sav glas. Ivan joj je govorio da nastavi. Napokon Ivan je svršio. Legli su jedan pored drugog i ćutali par minuta.

obrnuta kaubojka

– Mogli bismo opet – rekao je Ivan.
– Ne mogu, umorna sam. Hoću da spavam.
– Oh, dobro – rekao je Ivan okrećući se na drugu stranu.
– Mislila sam sama.
– Hoćeš da idem?
– Poznajem te tek par sati. Zar si stvarno mislio da ćeš prespavati ovde?
– Okej, idem. Napisaću ti broj telefona, zovi me.
– Naravno – reče Svetlana.

Naravno, lagala je. Nije nameravala da ga zove. Nije bila oduševljena ovim što se upravo desilo. Nije osetila zadovoljstvo u seksualnom smislu.

Ivan je izašao iz stana. Naravno, vrata su ostala otključana što je Svetlanin veliki propust. Jelena je sačekala da Ivan ode, a zatim je ušla u stan. Dok se kretala ka spavaćoj sobi zaobilazila je komade Svetlanine odeće razbacane svuda po podu. Usput i sama je počela da se skida. Stigla je do spavaće sobe i tamo videla leđima okrenutu Svetlanu.

Počela je da se penje na krevet, što je Svetlana osetila:
– Zar ti nisam rekla da ideš? Stvarno si dosadan. – Okrenula se i zaprepastila kada je umesto Ivana videla golu Jelenu. Jelena se odmah bacila na Svetlanu. Bila je jača i čvrsto joj je prikucala ruke za krevet.
– Zdravo kurvice mala. Šta ćemo sad, a?
– Jelena, jesi li ti luda? Skidaj se sa mene.
– Luda? Ne, nikako. Ali ti si dosta bila samo kučka. Sada ćeš postati moja kučka.

Shvatila je da je ipak želi

Jelena se nagla nad Svetlanom i poljubila je strasno. Koliko god se Svetlana trudila, nije mogla da sakrije uzbuđenje kada je osetila Jelenin jezik u ustima. Kada je Jelena napokon podigla glavu oteo joj se mali uzdah.

Kako su se dve ljute suparnice pojebale

– Prijalo ti je, zar ne kučko? – pitala je Jelena. Svetlana nije odgovarala. Srce joj je kucalo sve jače. Ona je želela Jelenu, koliko god se trudila da to prikrije. I dok joj je srce govorilo jedno, razum je govorio drugo. Znala je da ne sme da dozvoli da se to desi.

Napokon, Svetlana je progovorila:
– Kako da mi se sviđa nešto tako odvratno? Molim te skloni se.
– O, lažeš me. Vidim ti po očima. Moli me još malo. – Jelena se opet nagla i poljubila je, a ona se uopšte nije potrudila da to spreči. Ovaj drugi poljubac je doneo prevagu kod Svetlane. Srce je pobedilo razum i ona je uzvratila Jelenin poljubac. Sada se Jelena podigla sa širokim osmehom na licu. – Znala sam. Ne možeš da se suzdržiš. Moja si, je li tako?
– Da, da, da!
– Obraćaj mi se sa „gospodarice” ukoliko me želiš.
– Da gospodarice! Želim te gospodarice!
– Odlično.

Jelena je napokon pustila Svetlanine ruke. Sada je potpuno legla na nju. Počele su da se strasno ljube. Nisu mogle da se zasite jedna druge. Valjali su se po krevetu, ali na kraju opet je Jelena bila na vrhu.

– Svetlana je bila nevljala devojka, je li?
– Jeste gospodarice!
– Ona više neće drugima da otima momke?
– Neće! O, neće gospodarice!
– U stvari, Svetlanu ću od sada jebati samo ja, je li tako?
– Tako je! Samo vi i niko više gospodarice!
– Odlično. Ti si dobra devojka. I imaš fenomenalno telo. Šteta što ga ne otkrivaš malo više.

Jelena se sagla do Svetlanine pičke i zabila svoj jezik u nju. Za Svetlanu ovo je bio neslućeni užitak. Nikada se tako nije osećala. Nikada pre nije ni razmišljala da se nađe u krevetu sa drugom devojkom. A sada tu je bila njen najgori neprijatelj i suparnica. A ona se osećala tako uzbuđeno da bi pristala na sve što joj Jelena naredi.

Kako su se dve ljute suparnice pojebale

Jelena kao da je osetila to pokoravanje pa je podigla glavu.
– Ako hoćeš da nastavim moraš nešto ti meni da učiniš.
– Bilo šta, gospodarice.
– Moraš prvo ti meni da poližeš pičku za početak.

Svetlana je pristala sa velikim oduševljenjem. Jelena je legla leđima na nju i primakla svoj otvor Svetlaninim ustima. Ona je počela da je liže. Uronila je svoj jezik u lepo obrijanu gomilicu plavih dlačica koje su joj bockale jezik, što ju je još više palilo. Za to vreme Jelena je ispuštala glasne uzdahe zadovoljstva. Svetlana je radila to kao pravi profesionalac. Znala je šta treba da radi pa je vrlo brzo naterala Jelenu da svrši.

Zadovoljavale su jedna drugoj pohotne ribice

– Sjajno! – govorila je Jelena boreći se da dođe do daha. Sada su se dve devojke malo odmorile. Posle par minuta Jelena je progovorila: – Sada da nastavim gde sam stala. – Jelena je opet gurnula jezik u Svetlaninu pičku. Svetlana je uzdisala od uzbuđenja. Ovo joj je prijalo više nego bilo šta u životu. I Jelena se osećala slično iako je ovo trebalo da bude neka vrsta kazne. Sada jednostavno nije mogla da se zasiti Svetlanine vruće ribice. Naterala ju je da svrši nekoliko puta, a onda je ustala iz kreveta.

devojke se ližu

– Hajde da ovo učinimo interesantnijim – rekla je a potom je otišla u dnevnu sobu. Vratila se noseći svoju torbu. – Ovo uvek nosim za svaki slučaj – i potom iz torbe je izvadila lisice.

Svetlana nije mogla da veruje svojim očima. Nikada je nisu privlačile takve stvari, ali kada je bolje razmislila, shvatila je da je do sada nisu prilačile ni devojke. A sada se nalazila u svojoj sobi, gola, sa najzgodnijom ribom koju je ikada videla. Izraz zaprepašćenja na njenom licu brzo je prerastao u osmeh što je bio znak Jeleni da krene. Ubrzo Svetlanine ruke bile su čvrsto zaključane.

– Sada si u potpunosti moja. Mogu da ti radim šta god poželim – rekla je Jelena glasom punim zadovoljstva. Legla je pored Svetlane i strastveno je poljubila. Svetlana je želela da ovaj trenutak još potraje. Tada se Jelena odmkla i počela da se spušta niže. Prvo se zaustavila na Svetlaninom vratu. Dopao joj se miris njenog vrućeg tela.

Svetlana je sve jače i jače uzdisala kako se Jelena niže spuštala. „Obradila” joj je obe sise. Postigla je da Svetlanine bradavice stoje čvršće nego ikada.
– Tvoje grudi su tako dobre – rekla je Jelena.
– Mnogi su mi to već rekli.
– Obraćaj mi se sa „gospodarice”. Je l’ si zaboravila da ja sada vladam tvojim telom i dušom… naročito telom – rekla je Jelena pokušavajući da zvuči strogo.
– Da gospodarice. Oprostite gospodarice – brzo joj je odgovorila Svetlana.

Sada Jelena je mogla da nastavi. Zadržala se na Svetlaninom čvrstom, ravnom stomaku. Nežno ga je ljubila i lizala slušajući sve uzbuđeniju Svetlanu. Jelena je stigla do Svetlanine već ovlažene pice. Rekla joj je da raširi noge i gurnula glavu između.

lizanje klitorisa

Kako je njen jezik dodirnuo telo tako su joj i ruke završile na Svetlaninim čvrstim butinama. I dok je jezik išao unutra-napolje, ruke su joj išle gore-dole. Svetlana je svršila uz ogroman uzdah. Sada joj je Jelena odvezala ruke i pritom je nežno poljubila.

– Idi sada napuni kadu – naredila je Jelena.
– Da, gospodarice.
– Imaš stvarno slatko dupe, ali to ćemo posle – dobacila je Jelena dok je gledala Svetlanu kako odlazi.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x