Brka me je punio svojom debelom alatkom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Mali me je nabijao na svoj debeli kurac

Konačno sam stan sredio kompletno, onako kako to ja želim. Sada nisam imao nikakvih više obaveza. Vreme sam provodio u lenčarenju i provodu. Naravno, i povremenim sex seansama, kada god se za to ukazivala prilika.

Tako je bilo i jednog lepog toplog vikenda. Probudio sam se kasno, negde oko 10 sati, doručkovao, popio kafu i razmišljao kako da provedem dan. S obzirom da je bio vikend i lepo vreme, reših da odem na Kamenjar. Staro sastajalište gay populacije. Krenuo sam bez nekih namera. Jednostavno sam pomislio – ako ulovim nešto super, a ako ne, onda ću bar dan provesti napolju i na suncu pored reke.

Istuširao sam se i očistio za svaki slučaj. Znate, mi koji volimo da primamo, isto tako volimo i da se pripremimo za tako nešto. Nikada se ne zna da li i kada ćeš naleteti na nekog dobrog jebača, pa ne bi voleo da ti dobar sex sa njim upropasti govnjiv kurac.

Stigao sam na Kamenjar i zauzeo „busiju“ u nekom gustom žbunju tik uz reku. Skinuo sam se u šorts, ušao u Dunav do kolena i sunčao u nadi da će neko naleteti. Prijala mi je toplina sunčevih zraka na mom telu, u kontrastu sa hladnom vodom Dunava po mojim nogama.

Kako je vreme prolazilo, sve više sam nesvesno postajao nervozan. Valjda je to bilo zbog toga što još uvek nisam ulovio nešto pristojno, mada to nisam želeo sebi da priznam. Uglavnom su mi prilazili jadnici kojima je bilo samo do sexa po bilo kojoj ceni. Takve osobe sa veoma niskim kriterijumima sam izbegavao, jer one donose nevolje. Isto tako, prišlo mi je par osoba koje u stvari nisu znale šta žele. Jedan mi je čak ponudio da zajedno izdrkamo, gledajući jedan drugoga. Odmah sam ga otkačio. Već sam jednom davno rekao: „Da drkam, mogu i sam. Ne treba mi niko. Ili sex ili doviđenja…“

Sunce je počelo već da zalazi i ja počeh polako da se pakujem. Dok sam se oblačio, rešio sam da svratim u obližnju čardu na pivo i girice. Parkirao sam motor ispred čarde i ušao u baštu. Prijatna hladovina mi preplavi telo. Bašta je bila poluprazna. Jedan par je sedeo u uglu, dva pecaroša su uz pivo za susednim stolom bučno raspravljala svoje pecaroške priče i neki brka je sedeo dijagonalno od njih i ispijao svoje pivo. Reših da se smestim za susednim stolom pored brke. Ubrzo dođe konobar i ja mu naručih hladno pivo i porciju reš pečenih girica.

– Izvinite… – začuh tiho sa susednog stola. Okrenuo sam se i pogledao u brku. – Jeste li vi Dule?
– Da…!
– Dule, što je nekada radio za Lulu?
– Da?
– Znate mi smo kolege… Ja sam radio u hotelu „Park“…
– Izvinite, ali stvarno ne mogu da se setim… – rekoh iskreno.
– Pa sada sam pustio brkove. Probajte da me zamislite bez brkova i jedno 20-ak kilograma manje…
– A da… – rekoh ja kao da sam se ođednom setio, mada i dalje nisam imao pojma ni ko je on, niti kako se zove.
– Da… Što ne dođete ovde za stolom da malo popričamo?

Iz ne znam kojih razloga ja ustadoh i premestih se za njegov sto. Veoma brzo smo razvezali priču o svemu i svačemu. Toliko smo se raspričali da su nove ture piva i girica stizale kao na pokretnoj traci. Prijalo mi je njegovo društvo. Opustili smo se obojica, mada ja do kraja nikako nisam mogao da se setim njega i stavim ga u neki film iz moje prošlosti. Na kraju smo se rastali uz dogovor da ćemo se i sutra sresti ovde.

Nedelja. Odradio sam sve svoje jutarnje rituale i uputio se ka Kamenjaru. Trebalo je da se nađem sa Brkom. Iako je Brka bio omaleni čovek sitne građe, godina i lika koji mi nikako nisu ležali, ja sam za svaki slučaj spremio guzu. Ne zbog Brke, jer uopšte nisam ni znao da li je strejt ili ne. Na Kamenjaru ima svakakvog sveta, nudistička plaža, kereća plaža, gay plaža, pecaroška plaža, ja nisam znao kojoj feli pripada Brka, nego ko zna. Rekao sam već da za sex volim da budem uvek spreman. Nikada ne znaš na šta čovek može da naleti.

tip sa dlakavim čmarom se klistira

Sa Brkom sam se sreo na čardi gde smo popili po kafu i pešice se uputili ka Dunavu.

– Hoćemo li na nudističku plažu? – iznenada me upita Brka.
– Svejedno…
– Ne, ako nećeš…
– Ma nije problem.

Ćuteći smo se uputili ka nudističkoj plaži…

Probili smo se kroz žbunje i izbili na Dunav. Na plaži je bilo desetak kupača. Brka i ja se smestismo na kraj plaže. Brka odmah ode u vodu, a pošto je meni bilo hladno ja se pružih po peškiru. Legao sam na stomak i pustio da mi sunce ugreje stare bubrege i kosti. Osetio sam kada se Brka vratio i počeo da briše svoje telo. Nisam obraćao pažnju na njegovu golotinju, jer je to osnovno pravilo pristojnosti na nudističkoj plaži, a i nisam bio siguran da li je u mom fazonu ili nije.

– Šteta što se nisi okupao… Voda je divna – reče i leže na peškir pored mene.
– Neću… hladno je… – rekoh ja i nastavih da kuntam na suncu.

Nakon nekog vremena, da se ne bih ukočio, rešio sam da promenim položaj. Okrenuo sam se na bok licem prema Brki. Brka je ležao na nekih pola metra od mene, isto tako licem okrenutim prema meni. Oči su mu bile zatvorene, tako da nisam moga da provalim da li spava, ili ih samo tako drži zatvorene. Krišom sam bacio pogled na dole i tek tada malo bolje osmotrio njegovo međunožje. Zgužvana, između njegovih nogu su visila njegova jaja. Kao dve velike kese. Iznad njih je ležao mesnati mlohavi kurac. Ono što me je začudilo je to, što su mu i kurac i muda bili predimenzionirani za njegovo malo koščato telo. Takva muda i kurac bi više pristajali nekom krupnom i snažnom momku, što na žalost u stvarnosti je bila prava retkost. Sklopio sam oči i nastavio da ležim. Ali njegova muda i kurac mi nisu dali mira. Sve vreme sam zamišljao kakav mu je kurac kada mu se digne i povremeno bacao pogled na njegovo međunožje. Moja se kita poče izdajnički dizati i nakon nekog vremena dostigla poludignuto stanje.

Tada se je Brka promeškoljio i ne otvarajući oči okrenu se na drugu stranu. Sada mi pred očima sevnu njegova bela guzica. Imao je belo, dlakavo i koščato dupe, koje je bilo sve samo ne izazovno. Međutim, da li od sunca ili moje stalne napaljenosti, meni poče kurac još više da se diže. Brzo sam se okrenuo na drugu stranu i Brki okrenuo leđa. Sklopio sam oči i malo se smirio.

jedan tip maže drugog na plaži

Ođednom sam se brecnuo. Bio sam zadremao. Uopšte nisam znao koliko dugo, da li par minuta ili možda nekoliko sati. Prebacio sam pogled preko ramena iza sebe i video brku kako leži pored, sada licem okrenutim ka meni. Okrenuo sam se i ja. Ponovo sam krišom bacio pogled na njegovo međunožje i sada video njego već poludignuti kurac. Moram da priznam da je izgledao moćno. Uhvatih Brku rukom za rame i prodrmah ga:
– Jesi li budan…?
– Polu…
– Dosta mi je plaže, hajdemo na pivo i girice…
– Što se mene tiče može.

Ustali smo i počeli da se oblačimo. Ja sam sve vreme krišom bacao poglede na brkin poludignuti kurac. Njegova veličina i oblik su me sve više palili i već sam polako počeo da ga zamišljam u sebi. U jednom trenutku dok je Brka oblačio majicu, ja sam se sagnuo da obučem patike i brkin mi kurac dođe tačno u visini očiju, na nekih 20-ak centimetara od mog lica. Obojica smo na tren zastali, svesni cele te erotske situacije, pogledali se u oči i nastavili da se oblačimo.

Međutim, ono što je meni bilo važno u tom trenutku je taj Brkin pogled. Obojica smo shvatili, onako intuitivno, ko smo i šta želimo. Obojici se videlo da smo smatrali dosadašnje vreme uludo potrošeno, a opet je kod obojice postojao onaj crv sumnje da se možda varamo.

Na putu do čarde, rešio sam da probam i vidim da li je Brka ono što mislim da jeste

Girice su još uvek cvrčale u tanjiru između nas na stolu, a mi smo nazdravljali hladnim pivom. Sada smo se obojica nekako osećali još bliskiji nego juče i naša priča nije imala kraja. Negde pred ponoć, konobar dođe za naš sto da naplati i kaže nam da je fajront.

– Momče… pa tek smo se zagrejali – reče Brka polupijano.
– Žao mi je, ali zatvaramo – topio se je konobar.
– Ma nema veze – rekoh sada ja osiono – idemo mi kod mene. Hladnog piva imam na pretek, jedino što nema girica, ali naći ćemo nešto suhomesnato i sira…
– Može – reče Brka – Idemo…

Ubrzo smo bili u mom stanu. Otvorio sam nam po pivo i pitao Brku šta da naseckam za grickanje.

– Ja jako volim kobasicu… Uz pivo ništa ne ide tako dobro, kao dobra kobaja…
– Može… mada bih ja rađe kulen… – odgovorih dvosmisleno. – Sada smo već sedeli u dnevnom boravku. Pivo nas je već dobrano uhvatilo pod svoje i pored grickalica. U vazduhu se je osetila neka erotska napeta atmosfera, pogotovo što smo nas dvojica sedeli goli samo u šortsevima.

Brka me je punio svojom debelom alatkom

Odjednom Brka iznenada započe neku temu, zbunivši me totalno:
– Dobra ti je bila ona fora sa kobajom i kulenom…
– Ne razumem…
– Hajde, hajde… dosta smo se igrali ceo dan. Vreme je da stavimo karte na sto…
– Slažem se što se karata tiče, ali stvarno ne znam na šta misliš kad kažeš ono za kobaje i kulen. – Sada sam se ja pravio malo nevešt.
– Čuj Dule… I ti i ja znamo… U stvari ne… Ne znamo, ali predosećamo neke stvari. Mislim da su oni naši međusobni pogledi na plaži govorili više od svega. Je l’ tako?
– Pa…
– E vidiš… Kobaja i kulen su mi samo potvrdili moja naslućivanja i jasno mi je da i ti i ja volimo muški sex. Jesam li u pravu?
– Da…
– Sada samo ostaje pitanje ko šta voli. Vidi, ja sam i pre načuo neke priče o tebi. Tipa da voliš sa muškarcima, ali sve je to bilo rekla-kazala pa nisam bio siguran. Danas sam iz trenutka u trenutak bio sve ubeđeniji da je to istina. Jedino nisam siguran šta voliš.
– Sve…
– Baš sve? Vidiš ja više volim da budem aktivan, a ti mi se jako sviđaš. Pa ako ti nije problem i ti to želiš, mogli bi…

Nije više ništa trebao da govori. Sve zavese su pale, a od jutros se palim suncem, sexom i celom tom situacijom sa njim. Jednostavno sam ustao i svukao svoj šorts. Zatim sam tako go seo nazad na trosed. Brka, koji je do tada sedeo nasuprot mene, ustade i istovremeno svuče šorts koji pade na pod. Između nogu mu se zaklatila moćna poludignuta alatka. Prišao mi je polako i prineo svoj kurac mom licu. Prvo sam ga poljubio u stomak, na mestu između pupka i kurca. Stomak mu zaigra pod mojim poljupcima i osetih kako mu se kurac polako diže i gura me odozdo u bradu.

Uhvatio sam ga za kurac i poljubio u glavić. Sada mu je kurac već poprimao svoju punu veličinu i ja ga halapljivo strpah u usta. Imao je stvarno moćnu alatku. Kurac mu je bio prav kao raketa. Pođednake debljine od glavića do korena. Bio mu je obrezan, a glavić prelep, sočan i krupan. Divota jedna.

Nisam mu pušio kurac ni par minuta, kada me Brka ćuteći okrenu. Namestio sam se četvoronoške, oslonjen gornjim delom tela na krevet, a kolenima na pod. Dahtao sam i treperio od iščekivanja da mi Brka strpa svoju moćnu alatku. Glava mi je klonula između ruku ka krevetu. Brka pljunu sebi u šaku i obilno mi podmaza čmar svojom pljuvačkom. Izvio sam gornji deo tela od zadovoljstva kada sam osetio njegovu toplju šaku vlažnu od pljuvačke na mom procepu. Zavukao je srednji prst do pola u moju guzu i ja osetih kako me obliva plima zadovoljstva. Raširio sam noge još više i namestio mu se da mi ga što lakše strpa.

Brka me je punio svojom debelom alatkom

Čim sam osetio vrh njegovog glavića na ulazu u moj čmar, koža na leđima mi se naježila. Uhatio sam se rukama za guzove i razvukao ih do kraja u stranu. Sada mu je moj čmar zjapio poluotvoren i spremno čekao njegov prodor. Brka gurnu malo kukovima unapred i njegov kurac sa lakoćom upade do pola.

– Ahhh… tooo… prija mi – rekoh zadovoljno.
– Čekaj srećo… uživaćeš još više kada ti ga budem nabio do jaja…

Raširio sam guzove još više, što je Brki bio znak da mi ga nabije. Gurnuo ga je snažno i ja osetih njegov stomak na svoje guzove. Stegao sam snažno svinterom njegov kurac, kao da sam time hteo da mu dam do znanja da ga ne vadi. Prijala mi je njegova tvrda kurčina u utrobi i ispunjavala me u celosti. Brka poleže svojim grudima po meni i ja osetih golicanje njegovih dlaka na grudima po mojim leđima. U dupetu sam još uvek osećao njegovu prijatnu tvrdoću.

Promešao sam malo guzovima u krug kako bih još više opustio čmar i potpuno uživao u jebanju koje je sledilo. Taj moj pokret izbezumi Brku:
– To… kurvo… Kako dobro mešaš… Uhhh… rasturću te… – reče on sav uzdrhtao od uzbuđenja.
– Rasturi me… ohhh…. želim ga…

Tada se je Brka uspravio i izvadio svoj kurac iz mog dupeta skoro do kraja. Uhvatio me je rukama za kukove i snažno se zabio u moju utrobu. Zakolutao sam očima od zadovoljstva. Brka je počeo da veze kao neka singerica i besomučno da me jebe. Na svaki njegov ubod kurca ja sam kao neka bludna kurvica kretao svojom guzom ka njemu u time pojačavao njegove udarce. Cela soba je odzvanjala od naših udaraca kurcem o guzicu. Brka me je jebao onako baš kako sam voleo. Snažno i dugo. Njegov debeo i tvrd kurac mi je rasturao crevo i dovodio me do ludila. Klizio je u meni kao podmazan, a njegova moćna muda su uvek kada bi nabio kurac do kraja udarala u moja jaja i još više me palila.

Brka me konačno uhvati za ramena i nategnu još jače na svoj kurac. Ubrzao je ritam, što mi je govorilo da se bliži kraju. Ni ja nisam bio daleko. Sada je već Brka udarao brzinom voza. Odjednom se je stresao i počeo da svršava:
– Ohhh… punim te….
– Ahh… nemoj da staješ… blizu sam… napuni me… – vrištao sam ja.
– Evo ti ga pederu… Ohh… prosipam se…
– To… srećo… – osetio sam ogromnu količinu njegove vrele sperme kako mi ispunjava crevo. Moj kurac poče da prska seme po krevetu. Svršavali smo istovremeno i obilno. Brka je punio moju utrobu, a ja sam prskao na sve strane po krevetu i podu.

Brka me je punio svojom debelom alatkom

Na kraju popadasmo zadihani i znojavi na pod jedan pored drugoga.

Tog dana sam se malo zabrinuo. Naime tokom sexa sa Brkom, svršio sam samo jednom i više nisam mogao. Jednostavno mi se nije dizao. Malo sam se skenjao i to pripisao tome što mi se Brka možda nije baš i nešto dopao. Međutim, vreme će pokazati da je to jednostavno tako. Ili su u pitanju godine, ili sam se jednostavno istrošio od silnog sexa. Nikada posle toga nisam više mogao da svršim dva ili više puta za redom. Jednostavno mi je trebala pauza od par sati između dva jebanja.

Sa Brkom sam se posle toga još par puta pojebao i više se nismo videli. Jednostavno, putevi nam se nisu sreli.

Nastavak: Angelina mi je dala svoju nevinost

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Jebač-Presretač


Ja sam neko ko ume da uživa u životu, a ovo su priče o mojim uživanjima.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x