Redaljka od strane novog susjedstva

Prije deset dana sam se preselio u novi grad, oko 600 kilometara od bivšeg mjesta stanovanja. Žena je poslala dio svojih stvari, a sama je s djecom ostala kako bi oni završili školsku godinu. Novi kvart čini niz kuća katnica u dva reda međusobno razdvojena drvenom ogradom, tako da iz prizemlja nije moguće vidjeti susjedna prizemlja. U ta dva tjedna površno sam upoznao neke susjede, a s nekima od njih i izmjenio brojeve telefona. Ispričati ću vam kako mi se dogodila moja prva redaljka.

Ova dva tjedna su bila dosta naporna za mene s osiguravanjem komunalnih priključaka za kuću, prijavom na novu adresu i rješavanjem ostalih problema oko smještaja i zaposlenja. Danas sam konačno imao dan bez ikakvih obveza pa sam odlučio da prijepodne provedem uživajući u samozadovoljavanju, budući sam bez seksa bio već gotovo 2 tjedna. Inače, ja sam 45-ogodišnjak, u braku već 20 godina. U zadnjih 5 godina, osim seksa sa ženom, povremeno sam upražnjavao gay seks. U vezi toga imao sam želju da zadovoljavam muškarca ili čak više njih obučen u žensku odjeću.

Budući da sam bio sam u kući, a dio ženine odjeće mi je bio na raspolaganju, obukao sam ženine tangice, grudnjak.

crossdresser

Iznenada sam čuo zvuk mobitela koji signalizira dolazak SMS poruke. Međutim, nastavio sam drkati budući da mi se približavao vrhunac, a mobitel sam pogledao tek kad sam ispalio nekoliko jačih mlazeva sperme. Došavši k sebi, otvorio sam poruku na mobitelu i otkrio da je došla od prvog susjeda (naše kuće su gledale jedna na drugu stražnjim stranama) Mladena. Nemalo sam se iznenadio kad sam vidio da se radi o MMS poruci, odnosno o fotografiji na kojoj sam bio ja u ženskoj odjeći i drkao kurac. Uz fotografiju je bila napisan poruka: „Da ova i druge fotografije ne bi slučajni dospjele na internet, navečer u 6 sati dođi tako ili slično obučen kod mene.“

Iako je najvjerojatnija Mladenova namjera bila da ne ucijeni, meni je to odgovaralo, ali to nisam htio pokazati, već sam odgovorio molbom da nikako ne objavljuje fotke, a da ja dolazim kako je traženo.

Ostatak dana nisam mogao dočekati da dođe 6 sati. Već u 4,30 počeo sam se spremati. Istuširao sam se i našminkao koristeći dostupan dio ženine kozmetike. Posebno jako sam naglasio usne ružem jarko crvene boje, te crnilom obrve i trepavice. Pažljivo birao odjeću i obuću. Obukao sam jarko crvene tange, samostojeće crne mrežaste čarape, grudnjak koji sam ispunio potkošuljama, te odabrao haljinu od rastezljivog materijala. Haljina je bila crvene boje, uska i kratka, te se potpuno pripila uz moje tijelo. Što se tiče dužine kad je bila navučena pokrivala je svega par centimetara nogu ispod guzice, a svakim korakom se podizala, tako da se vrlo brzo povukla do pola guzice. Na noge sam navukao crne čizme od antilopa na visoke pete i šarama iznad koljena. Osim toga na glavu sam stavio plavu periku koja je padala po ramenima. Prije nego sam krenuo pogledao sam se u ogledalo i bio više nego zadovoljan onim što sam vidio.

To otkriće me je uzbudilo i uzrokovalo erekciju

Nakon što sam se smirio, u 5:45 sam krenuo iz kuće. Da bi došao do Mladena, u čiju kuću se ulazilo iz ulice paralelne s mojom, morao sam napraviti polukrug po kvartu u dužini od oko 500 metara, što i nije bilo jednostavno iz dva razloga. Prvo; nisam bio baš vješt u hodu na visokim petama, a drugo opasnost da se sretnem s nekim od susjeda koji bi me mogao kasnije prepoznati. Međutim, uzbuđenje zbog predstojećeg susreta i seksa s Mladenom je bilo takvo da nisam puno brinuo o tome.

crossdresser, double trouble

Nabdao sam po pločniku i svakih nekoliko koraka povlačio haljinu prema dolje kako mi se ne bi vidjela guzica. Dan je još uveliko bio, a temperatura dosta visoka, te sam imao sreću da nitko nije prolazi pješice već samo nekoliko automobila, čiji putnici nisu ničim pokazivali da obraćaju pažnju na mene.

Točno u 6:00 sam pozvonio na ulazna vrata Mladenovog dvorišta. Preko interfona je kratko rekao:
– Uđi susjed – nakon čega se začulo zujanje koje je pokazivalo da se vrata mogu otvoriti. Gurnuo sam vrata, zakoračio u dvorište i krenuo prema ulaznim vratima kuće koja su se već polako otvarala. Ušao sam u kuću i s desne strane ulaznih vratiju ugledao Mladena. Bio je to visok i skladno građen, sa svojih oko 50 godina i, koliko mi je bilo poznato, rastavljen preko 2 godine. Bio je u polumraku i potpuno gol, što me iznenadilo, ali i dalo do znanja da najvjerojatnije neće biti puno uvoda.

Doček je prošao bez riječi i pozdrava te mi je bilo malo neugodno i nisam znao šta da radim. Stao sam očekujući pozdrav ili neko pitanje, kad umjesto toga sam čuo:
– O, lijepo uređena kurvica. Na koljena da pokažeš da li su ti vještine tako dobre kao izgled. – Od tih riječi su me prošli trnci i uzbuđenje, a cijelim putem poluukrućeni kurac mi se potpuno ukrutio. Odmah sam ga poslušao i spustio se na koljena, a on mi se približio tako da mu je kurac bio par centimetara od mojih ustiju. Lagano sam ga desnom rukom primio kurac, povukao par puta gore-dolje, a kad sam osjetio da mu se počeo ukrućivati uzeo sam ga ustima i umjesto rukom počeo ga na isti način obrađivati ustima.

Svakim mojim pokretom kurac mu je postajao sve veći i krući te postepeno sve više ispunjavati moja usta. Čuo sam kako Mladen sve bučnije diše, što je bio očiti pokazatelj da mu je bilo ugodno moje pušenje. Kurac mu je bio prosječne dužine i debljine, tako da nisam imao problema uvući ga cijelog u usta i onda polako povlačiti glavu nazad. Istovremeno sam mu rukom gladio jaja i masirao guzicu.

trandža puši kurac

Nakon otprilike 5 minuta mojeg rada začulo se zvono. Iznenađen time, prestao sam s obrađivanjem i upitno pogledao Mladena koji mi je kratko odgovorio:
– Evo dolazi ti još materijala za obradu. – Ubrzo su se na vratima pojavila 3 muškarca. Dvojica visoki i vitki i u nekim 30-im godinama, dok je treći mogao imati oko 50 godina i bio niži, ali jake nabildane građe. Osjećao sam se pomalo neugodno jer nisam imao pojma niti očekivao da će još netko biti prisutan. Međutim, nisam se imao vremena preustiti neugodi, jer mi je Mladen ponovno gurnuo kurac u usta i sam ga počeo gurati u usta i izvlačiti. U isto vrijeme je rekao: – Dečki ovaj to tako dobro radi da će te sigurno uživati, te se brzo oslobodite odjeće. A mi, kurvice, idemo u dnevni boravak.

Namjeravao sam se podići kako bih krenuo i usput malo relaksirao koljena, međutim nije mi dozvolio.
– Ti ideš klečeći – rekao je, istovremeno mi stavljajući vodilicu oko vrata i povukao me za sobom. Dnevni boravak je bio prostran i svjetao s velikim tepihom na sredini sobe, garniturom za sjedenje, regalom s televizorom, te nekakvim čudnim stolom koji mi je ličio na „švedski sanduk“. Trojica pridošlica su ušla prije mene i Mladena, putem se skidajući tako da su kod garniture bili potpuno goli. Otvorio mi se pogled na 3 lijepa primjerka kuraca koja su već bila u poluukrućenom stanju.

Stali su jedan do drugog kao vojnici ispred trosjeda. Redaljka je mogla početi

Mladen me je „dovukao“ točno ispred njih, a sam je stao u liniju do njih. Takav prizor me je uzbudio, te nisam dvoumio niti trenutka šta da radim. Prišao sam srednjem od njih, uzeo mu kurac u usta, dok sam rukama uhvatio za kurčeve preostalu dvojicu, te im počeo drkati. Osjetio sam kako se sva tri ukrućuju, jedan u mojim ustima i 2 u rukama. Vrlo brzo sva 3 su bila dovedena u punu veličinu. Dva su bila prosječne veličine, oko 15 cm, dok je nabildani imao batinu od cca 20 cm.

Redaljka od strane novog susjedstva

Svakih nekoliko minuta njih trojica su se rotirala kako bi podjednako uživali u mojin oralnim i manualnim vještinama. Zaokupljen poslom, nisam mogao vidjeti gdje je Mladen i šta radi. Kako je vrijeme prolazilo i redajka bila intenzivnija, sva trojica su sve jače uzdisala, a onaj s kurcem u mojim ustima je sve brže i dublje zabijao koplje u moje grlo. Kad mi je nabildanova batina bila u ustima, imao sam osjećaj da mi ga gura do želuca. Jedva sam se susprezao da ne povratim. Međutim, s ovom neugodom mješalo mi se uzbuđenje kakvo ne pamtim da sam ikada doživio. Imao sam osjećaj da će mi se kurac raspuknuti koliko mi je bi tvrd, te da bi na najmanji dodir svršio. Međutim, nisam imao niti jednu ruku slobodnu za to.

Osim povremenog nagona za povraćanjem, borio sam se i sa svojom slinom. Gotovo stalno s kuracm duboko u ustima, s jako kratkom pauzom, kad su dečki izmjenjivali svoje kurčeve, kojom prilikom sam jedva stigao na sekund zatvoriti usta. Nisam bio u stanju gutati slinu tako da se ona izmješana s predejakulacijskim sokovima jednostavno cijedila na rubovima usana i dalje po bradi slijevajući se na „moje grudi“.

Iznenada se začulo zvono na vratima, nakon kojeg sam čuo otvaranje vratiju i Mladenov glas:
– Vas dvojica kasnite, ali još uvijek ste na vrijeme. Pridružite se. – Kroz glavu mi je prostrujalo kako ću imati na kraju posla sa šest kurčeva, što me je malo zabrinulo, ali je zabrinutost brzo iščezla, prepuštajući mjesto još većem uzbuđenju nego prije. Dvije novopridošlice nisam uspio cijele niti osmotriti, a već su se pred menom našla još 2 kurca.

Neumorno sam nastavio pušiti i drkati svih 6 kuraca koji su se izmjenjivali u mojim ustima i rukama. Redaljka je bila sve ozbiljnija, atmosfera je bila sve ugrijanija, moja koljena i čeljust sve bolnija, a brada sve bolje prekrivenija slinom, koja je postajala sve gušća zbog dodataka drugih izlučevina. Kad sam već mislio da ću se srušiti zbog boli u koljenima, Mladen je rekao kako je vrijeme da promijenimo poziciju.

sloppy blowjob, cd

Četvorica od njih povela su me prema sredini sobe kojom prilikom sam osjetio veliko olakšanje za koljena i čeljust. U isto vrijeme uspio sam rukama donekle maknuti slinu s brade. Haljina mi se povukla prema gore sve do pupka tako da mi je guzica ostala nepokrivena. Tada sam konačno mogao pogledati i prema televizoru i vidjeti da se „vrti“ gangbang pornić u kojem jednu MILF-icu izloženu na obradu valjda 10 muškaraca od kojih nekoliko crnaca sa impozantnim kurčevima.

Na sredini sobe već je bio švedski sanduk. Polegli su me leđima na njega, tako da su mi ruke, noge i glava visjele sa strane, odnosno sprijeda.
– A sada da vidimo kako radiš analno – rekao je Mladen. Pogledao sam prema njemu i u rukama mu vidio dildo koji se meni činio preogroman. Međutim, nisam o tome mogao dulje razmišljati jer mi se ekipa počela približavati. Kako mi je glava visjela s prednje strane sanduka, jedan od muškaraca (još uvijek nisam čuo njihova imena) približio mi se i jednostavno gurnuo kurac u moja usta te ga počeo silovito nabijati. Sa strane su mi prišla dvojica i svaki stavio moju ruku na svoj kurac nakon čega sam automatizmom počeo drkanje.

Iza mene su dvojica primili moje noge još uvjek s čizmama na njima i dignuli ih visoko u zrak da bi odmah zatim osjetio kako mi ruke vade tange iz proreza guzice i nekim lubrikantom mažu otvor. Postao sam siguran da nakon toga slijedi napad onim dildom koji sam vidio kod Marijana. Ubrzo sam osjetio pritisak na analni otvor i guranje predmeta unutra. Kako je probijan otpor analnih mišića, tako sam osjećao jaku bol, ali nisam mogao kriknuti zbog kurca u mojim ustima. Od bola su mi navrle suze na očima i slijevale se na moje čelo, budući mi je glava visjela prema dolje. Nakon što je bol popustila, počelo je guranje i izvlačenje dilda, što je izazvalo ponovnu bol te sam se počeo grčiti nastojati ga izbaciti iz sebe, ali nisam uspio. Nakon nekoliko guranja i izvlačenja bol je počela popuštati. Ukočenost je popustila i ja sam počeo halapljivo pušiti kurčeve koji su se izmjenjivali u mojim ustima, te sam se nastojao što dublje nabijati na dildo u mojoj guzici.

Redaljka od strane novog susjedstva

Iznenada sam, a ne znajući o kome se radi, osjetio da se kurac u mojim ustima sve više deblja dok je njegov „vlasnik“ sve jače uzdisao. Nakon još 2 do 3 poteza osjetio sam njegovo pulsiranje te jedan pa za njim drugi mlaz guste i tople tekučine u moje nepce. Nakratko sam imao osjećaj da ću povratiti, ali je u tom momentu kurac izašao iz mojih usta što mi je omogučilo da ih zatvorim, i što je dovelo do smirivanja nagona za povraćanjem.

Ta dva mlaza u moja usta nisu bila sve što se tiče isporučivanja sperme. Ostalih par slabijih mlazeva po jačini i količini udarilo je u moje lice i čelo. Sperma u mojim ustima je bila ljepliva i želio sam je izbaciti. Međutim, zbog položaja glave koja je visjela nije mi uspjelo, već sam samo uspio jezikom izgurati jedan dio koji se sljevao na čelo, dok sam ostatak jednostavo morao progutati. To mi je bilo prvo gutanje sperme i prošlo je bez ikakvih problema.

Redaljka mi je postala iznimno ugodna

Za to vrijeme je taj muškarac kurcem razmazivao svoju spermu po mojem licu. Iako sam očekivao mali predah što se tiče ustiju, do njega nije došlo. Naime odmah je ispred stao netko drugi i grubo ugurao kurac u moja usta, te ga počeo nabijati. U isto vrijeme napravljena je zamjena kurčeva u mojim rukama, a netko je još uvijek punio moju guzicu dildom na čije dimenzije sam se potpuno navikao, te mi je to počelo biti više nego ugodno. Nakon nekog vremena osjetio sam da će kurac u mojim ustima eksplodirati. Počeo se nadimati, a vlasnik je počeo duboko i brzo disati da bi se to ubrzo pretvorilo u gotovo životinjski urlik. Nabrojao sam nekih 5-6 mlazeva u mojim ustima jer, za razliku od prethodnog, ovaj kurac nije bio izvučen iz mojh ustiju. Dio sperme sam progutao, dok sam dio uspio izgurati jezikom van između kurca i usana. Nakon još nekoliko guranja kurca u moja usta, valsnik je konačno odlučio prepustiti mjesto drugome i redaljka se nastavila.

Kad mi je kurac ugurao u usta znao sam da je to nabildani jer mi je kurac odmah zabio duboko u grlo i počeo s nabijanjem. Svaki puta kad bi ga gurnuo, imao sam osjećaj da ću početi povraćati, a na oči bi mi grunule suze. Ubrzo je i on izbacio svoje sokove duboko u moje grlo te izvukao kurac. Palacao sam jezikom po ustima ni sam ne znajući da li gutam spermu ili je guram preko usnica van.

duboko grlo

Iznenadio sam se kad nakon ovog nije usljedila brza zamjena, odnosno guranje drugog kurca u usta. Umjesto toga, dvojica koja su me držala za noge povukla su me unazad tako da mi je glava konačno bila na sanduku i u vodoravnom položaju. Pokušao sam otvoriti oči, ali sam, zbog sperme na kapcima, uspio samo djelomično. Kroz djelomično otvoreno jedno oko uspio sam uočiti 3 kurca oko svoje glave. Dva su bila sa strane u ravnini mojih ustiju, dok je treći, preko mojeg čela, dopirao negdje do vrha nosa. Sva tri su njihovi „vlanici“ užurbano drkali. Osjetivši olakšanje u vilicama, jer mi usta više nisu bila ispunjena kurcem, rukama sam počeo naizmjence milovati njihova jaja. Nakon nekoliko minuta započelo je njihovo ubrzanije disanje i ubrzo su mlazevi sperme počeli padati na moje lice, oči, nos i po haljini na prsima.

Osjeto sam kako mi se sperma slijeva s lica i brade

Onako uzbuđen halapljivo sam primao u usta njihove još uvijek dignute kurčeve i oblizivao ostatke sperme s njih. Dildo u mojoj guzici je netko još uvijek gurao i izvlačio. Iznenada sam, bez da je itko dotaknuo moj kurac, osjetio snažan orgazam i počeo izbacivati mlazeve sperme. Gotovo sam urlikao od zadovoljstva, mnogo me napalila ova redaljka, a činilo mi se da sam izbacio oko 10-ak mlazova, nakon čega sam klonuo rukama i nogama na sanduk pošto sam osjetio da mi je dildo izvučen iz guzice.

bukkake, mouthfuck

Nakon par minuta odmora, ustao sam sa sanduka i zamolio da odem do kupaone na tuširanje. Međutim, na moje iznenađenje, Mladen je to odbio te rekao da takav odem i kod kuće se operem. Ni sam ne znam zbog čega, osjetio sam uzbuđenje na pomisao da idem ovakav po ulici i sretnem nekog. Prolazeći pored ogledala u predvorju zastao sam i poluotvorenim očima pogledao u isto. Vidio sam osobu čije je lice i perika bilo puno sperme koja je djelomično visjela u nitima niz bradu. Šminka mi je bila totalno razmazana, a s prednje strane po haljini je bilo niz mrlja, naravno od sperme.

Od tog prizora uzbuđenje mi se još više povećalo. Izašao sam na ulicu, rukom obrisao dio sperme s lica, čime sam najvjerojatnije još više razmazao šminku, a kapci na očima su mi se još jače sljepljivali. Popravio sam, koliko sam mogao, haljinu, povukavši je preko guzice prema dolje i bolnim korakom, jer je to bila jaka redaljka, krenuo prema kući. U susret mi je dolazi neki nepoznati stariji par, pa sam rukama pokrio ukrućeni kurac koji se nazirao ispod haljine kao se ne bi odao da sam u stvari muško. Usporio sam kako se ne bi sreli ispod svjetla, ali su ipak primjetili moje stanje jer me je žena priupitala:
– Gospođo, jel’ Vam je potrebna pomoć? – Kako se ne bi izdao samo sam odmahnuo glavom i produžio dalje.

Putem mi je kurac počeo splašnjavati, ali mi se ponovo ukrutio kad sam se u kupaoni pogledao u ogledalo. Uzbuđivalo me je moje ovakvo stanje, i redaljka koja mi se desila. Skinuo sam sve sa sebe, ušao sam pod tuš, brzo izdrkao, te pustio da voda ispire svu onu spermu i razmazanu šminku. Nakon otprilike polusatnog tuširanja, obrisao sam se i gol krenuo u dnevni boravak. Primjetio sam blinkanje mobitela na stolu, što je značilo da je došla poruka ili da imam propušteni poziv. Bilo ih je nekoliko od žene, te jedna s nepoznatog broja. Ovu zadnju sam išao odmah otvoriti. Radilo se o kraćoj video snimci. Kad sam otvorio, vidio sam svoje lice zamazano spermom i šminkom te 3 kurca koja su špricala mlazeve sperme. Moja redaljka! Kurac mi se ponovo ukruti jer sam znao šta to znači. Prije nego sam Mladenu poslao SMS poruku sadržaja: „Spreman sam za još izazova u budućnosti. Bit će mi drago ako mi pripremite nešto slično kao danas“, još jednom sam izdrkao.

Redaljka od strane novog susjedstva

Zoro

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]
BDSM newsletter

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle tekstove i najave, upiši mejl:

Swing newsletter

Ako želiš da dobijaš Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl:

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

3. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

4. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

5. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

6. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments