Snimali su me kako sam se jebala i vrištala

Tog sam leta napunila dvadeset i mama me je povela na odmor u Majami. Kad smo se smestile, nas tri sestre i mama, ona gotovo da nije provodila vreme s nama. Dosta vremena sam provodila sa sestrama, koje su imale svoje društvo, baš kao i ja. Zbog maminog izlaženja iz kuće, imala sam svu slobodu, tako da sam s prijateljicama mogla kud god smo zaželele. Većinu vremena smo provodile na bazenu, gde je uvek dovoljno muškaraca, koji su nas često pozivali na zabave i žurke. Ispričaću vam kako su me neki momci snimali tokom jedne redaljke…

Nekolicina, visoki i snažni, pozvali su nas tako na zabavu kod jednog od njih. Svideli su nam se, pa smo radosno pristale, sve vreme pričajući o njihovim mišićima. Pored bazena nismo mnogo pričali s njima, morali su da požure da pripreme zabavu, dali su nam adresu i pozivnicu…

Obukla sam laganu haljinicu koju sam dobila na poklon od mamine sestre za rođendan – crnu, svilenu, izrazito seksi. Smatrala sam da ću se zadržati na zabavi čitavu noć, pa ću posle toga kod tetke, kako je ranije isplanirano s mamom.

Crne tange i crni push-up brus ispod nje, kako bih istakla i vizuelno povećala sise. Visoke štikle, i bila sam spremna. I moje prijateljice su se obukle slično, pa smo nas pet činile jedan veliki seksi tim.

Atmosfera je počela da se podgreva već u taksiju. Sela sam napred, proveravala šminku u ogledalu, povremeno bacajući pogled i prema taksisti. Sve smo se kikotale, nismo obraćale pažnju vidi li on i nešto ispod naših haljina.

Treba li reći – vozio je pet sjajnih, jebozovnih riba. Podigao mu se!

I kroz pantalone sam mogla da uočim da mu je kurac velik i debeo. Među nogama se već palila vatra. Razmišljaću o njemu još neko vreme kad smo stigli na zabavu.

Kad smo izlazile iz automobila, nagradila sam taksistu pogledom na moju guzu. Smotala sam račun i gurnula ga u torbicu.

Dočekao nas je momak koga smo upoznale na bazenu, domaćin zabave. Visok, snažan i lep. Ovlaš smo se izljubili, pa nas je smestio pored svojih prijatelja koje smo upoznale pre nekoliko sati. Lepo obučeni, široke letnje pantalone na svima, veoma pričljivi – začas smo uleteli u neobavezne priče. Njihovi užareni pogledi prema našim dekolteima nisu ni bili skrivani. Bile smo meso koje su očekivali za desert.

Zaplesale smo, muzika je bila glasna, a momci su nam svaki čas donosili koktele. Iako su pili s nama, bilo mi je jasno da žele da nas što pre napiju. Ne mogu reći da nisu uspevali u svojoj nameri, jer smo se teško kontrolisale. Atmosfera je bila lepa, muzika sjajna, a ni njima ništa nije nedostajalo.

Kako je vreme odmicalo, bile smo sve pijanije i naše seksualne želje su rasle. Prijateljice su, kikoćući se, konstatovale kako je vreme da nešto pojebu i da treba da „izdelimo“ lovinu. Meni je pripao domaćin zabave, kao što sam i želela. On skoro da nije skidao pogled s mene sve vreme, činilo mi se da tone među moje sise. Da su muškarci birali, sigurno bi mene odabrao.

Glumeći nevinašce, rekla sam mu da nam je postalo malo dosadno i da bismo provod nastavile negde drugde. Prijateljice su me gledale zapanjeno dok sam ga molila da nam pozove taksi. Potvrdile smo svoju ulogu lovaca, a oni su, samo da bi nas izmolili da ostanemo, prešli u pasivniju poziciju. Predložili su da nas odvedu na sprat, samo nas, i pokažu nam specijalni prostor. Obećavali su da će nas kasnije odvesti na još bolju zabavu. Nisam stigla da odgovorim – prijateljice su već pristale…

Uzeo me je za ruku i odveo u jednu od soba na spratu. Bilo ih je nekoliko, nisam stigla da ih izbrojim. Svi ostali su uleteli kroz najveća vrata, verovatno u najveću sobu.

Oboje smo želeli isto, nije bilo potrebno o tome raspravljati. Ipak, prvo je želeo da mi nešto pokaže. Izvukao je providnu kesicu iz neke ladice, istresao dve linije na stakleni stočič. Kokain.

– Ništa strašno – rekao je, gledajući u mene i ušmrkao jednu liniju kroz papirnu novčanicu. – Želim te, želim da te jebem, ali divlje, tako da ćeš me zapamtiti.

Uhvatio me je za sise, spustio jednu ruku na guzu i nastavio da me nutka. Nikad nisam probala.

– Vidim da želiš da budeš jebana – šaputao mi je u uho, grubo me privlačeći. – Kokain će podići u nebo tvoju želju.

Gaćice su mi odavno bile mokre, ali pomislila sam da bih mogla dobiti još više i bez dvoumljenja krenula da povučem onu liniju.

– Stani – zaustavio me je – nećeš odatle, sa stola. Povući ćeš s mog kurca!

Iz širokih pantalona je izvukao impresivan komad. Nazvao ga je „pitonom”, pažljivo povukao belu liniju preko njega i spustio me na kolena. Nisam skidala oči s tog kurca koji sam želela što pre u sebi. Zaslužuje taj nadimak – pomislila sam dok sam prislanjala nos i ušmrknula celu liniju. Jako debeo, kad sam ga obuhvatila šakom, prsti mi se nisu dodirivali, trentno je među mojim nogama proizveo vlažnu erupciju.

– Prvo ćemo prošetati, da vidimo šta ti rade prijateljice – rekao je, povlačeći me sa kolena i meseći mi sise. – Treba malo vremena da počne da deluje – dodao je.

Sve su se već jebale, klasično, sa visoko podignutim nogama. Masa tela je stenjala i uzdisala, šljapkale su mokre pičke, muške guze su se dizale i spuštale.

– Ovo nije za tebe, prirediću ti mnogo bolji, vrhunski užitak.

Vratili smo se u našu sobu, bacio me je na krevet. Zagnjurio je glavu među moje noge i navalio jezikom na pičku, već toliko vlažnu da sam počela da stenjem i pre njegovog prvog dodira. Nije se dugo zadržao tako, podigao je glavu i zatražio da uzmem u usta zver od njegovog kurca, još uvek polupodignutog. Činilo mi se da ne mogu da ga stavim u usta, lizala sam ga samo sa strane.

Snimali su me kako sam se jebala i vrištala

Kokain je polako počeo da deluje. Verovatno po mom staklastom pogledu, dok sam ga predano oblizivala sve dužim pokretima jezika i usana, shvatio je da više ne mogu da čekam.

– Vreme je da te izjebem tako da nećeš moći da hodaš, ali ne brini, uživaćeš kao nikad do sad. – Odavno sam lebdela na oblacima. Kad je počeo da u mene uteruje svoju kurčinu, polako i nežno, osetila sam pravo blaženstvo. – Malo boli, ali nema veze – nepovezano sam promucala.

Ja sam svršavala u talasima, a oni su me snimali…

Ušao je samo delimično, kad je krenuo unazad, kao da je sa sobom povlačio i deo mene. Ponovo unutra, malo dublje, pa opet otkidanje dela moje utrobe. Nekoliko puta.

– Sad ću ti ga zabiti – glasno je rekao neposredno pored mog uveta i zagrzizao mi ušnu resicu svom snagom. Vrisnula sam, a onda se u mene sjurio brzi voz, torpedo. Raspoloviće me! Raširila sam noge do granice bola, ne bi li mi bilo udobnije.

Kad se zastao čitav u meni, prvo što sam pomislila je kako sam ponosna na sebe. A, onda, neopisiva buka sa svih strana! I tog trenutka, pred očima mi je bljesnula svetlosna eksplozija. Kao da sam se preselila u drugu dimenziju: Postala sam pička. Čitavim telom, bila sam samo pička. PIČKA! JA SAM PIČKA, SAVRŠENA PIČKA – bubnjalo mi je po mozgu.

Izvlačio je onu komadinu, da bi je ponovo zario, izvlačeći s njom i delove mene, koji su se vraćali na mesto s novim ubodom. Čitavo telo mi se treslo, sise zaklonile vidik, a bradavice postale svetionici. PIČKA, PIČKA!

– Uđi još dublje, još grublje. – Povlačio mi je bradavice, narasle do plafona, uvrtao ih, a bol se pretvarala u neopisivo blaženstvo. – ZAGRIZI, ZAGRIZI IH – vrištala sam.

Nisam ni osećala njegove zube, ogromna pička koja sam postala, uživala je svakom ćelijom. Sise su mi se tresle s jednog kraja sobe na drugu, nogama sam pridržavala plafon, a kurac je svaki delić mog bivšeg tela probijao i prožimao slatkim bolovima, koji su se pretvarali u slast. U neopisvo uživanje, u beskraj…

Unutra, još dublje, pa nazad, sad još dublje, JOŠ, JOŠ DUBLJE!!! Jebi, jebi, jebi, je-bi, je-bi, je-bi… Iz pičke je sigurno teklo u potocima, mogla sam da primim u sebe čitav svet.

Snimali su me kako sam se jebala i vrištala

– JA SAM PIČKA, JA SAM PIČKA, JA – SAM – PI – ČKA! PI – ČKA! PI – ČKAAAAA!

Nije imao vremena da me svuče, još uvek sam bila u haljini – pomislila sam kad mi je bela eksplozija potpuno zamaglila oči. Osetila sam izuzetnu bol, potekle su mi suze, vrisnula sam:
– PI – ČKAAAA! – i sva počela da se nekontrolisano tresem.

Na moj, nadovezao se njegov urlik. Potoci sperme su se ulivali u mene, preplavljali me čitavu, izlivali se nazad, pomešani s mojim tečnostima…

Nekakva sumaglica se spustila oko mene, nisam videla ništa osim nje. Jedna ruka, njegova, probila se kroz tu sumaglicu, pružila mi neku bočicu.

– Povuci još jednom, želim još jače da se nabijam u tebe.

Šmrknula sam, razrogačenih očiju i ponovo ga osetila u sebi. Onu kurčinu, njegovog pitona, koji je zaslužio taj nadimak. Ogromna buka je ponovo preplavila sobu. U ušima mi se rasprskavao neprekidni vartomet.

Ja, Pička, jebana sam kao nikad. Ja, Pička, primala sam u sebe to čudovište i raspadala se od uživanja…

I, tad, potpuni raspad – sažela sam se u sopstveni klitoris, smanjila na njegovu veličinu. Mozak je otkazao, više se ničega ne sećam…

Svi su ušli u našu sobu, dok me je razapinjao, obeznanjenu. Polusvesne prijateljice su mi pričale nastavak tek sutradan, kad smo sve došle sebi.

Jebao me je divljački i nemilosrdno, grizao bradavice i prste, štipao, udarao, i sâm u transu. Pokušavao je da mi ga smesti i u guzu, ali opirala se, nije mogao da stane.

Prijateljice su ga molile da to ne čini, pocepaće me, a ja sam vrištala da ga hoću tu, baš tu, u guzi.

Momci su se poređali oko nas, one su klečale i pušile im, gledajući ludilo na našem krevetu. Veliki kurac je povremeno izlazio iz mene, samo da bi me oni ispolivali spermom, a ja sam vrištala:
– JA SAM PIČKA! SVE MI DAJTE, SAMO MENI!

Odvaljene od alkohola, prijateljice su odlučile da se pokupe i odu. Dok su čekale taksi, momci su ih nestrpljivo ljubili, jedva čekajući da se vrate nazad, u našu sobu…

Snimali su me kako sam se jebala i vrištala

Probudila sam se na plaži. Ljudi su u daljini plivali i surfovali, u mojoj blizini nije bilo nikoga. U glavi mi je bio haos, ceo svet se vrteo oko nje. Čitavo telo me je bolelo, svaki mišić, svaka kost. Moja torbica je bila pored mene. Otvorila sam je i konstatovala da je sve unutra, ništa ne nedostaje. Telefonom sam pozvala taksi, nekako se smestila na zadnje sedište.

Dok sam prebirala po torbici tražeći novčanicu da platim vožnju, primetila sam neku kesicu. Izvukla sam je i otvorila. Bila je prepuna iskorišćenih kondoma. Nisam imala pojma odakle to u njoj i šta to treba da znači. U torbici sam pronašla i jedno pismo, ali nisam imala snage da ga otvorim u taksiju.

Uletela sam u kuću, pravo u kupatilo, nikog ne srećući usput. Srećom. Kad sam se pogledala u ogledalo, zavrtelo mi se u glavi. Moja haljina je bila gotovo sasvim bela. Sperma, skorena sperma, znala sam. Otkud toliko sperme na meni i otkud onoliki kondomi u torbici? – pitala sam se uplašeno. Nadala sam se da me zaista niko nije video takvu.

Svukla sam haljinu. Brus je bio identično beo od sperme, a gaćice više nisam imala. Odmah sam to potopila, s namerom da što pre sve operem. Kada se već punila toplom vodom. Telo je takođe zahtevalo temeljno pranje.

Zaronjena u opuštajuće blaženstvo vode, otvorila sam ono pismo. Bilo je od njega. Unutra se nalazio i jedan CD. Pisao je kako se veličanstveno proveo sa mnom, baš kao i njegovi drugari s mojim prijateljicama. Na CD-u se nalazi šta su snimali čitave večeri. Videću da ni jednom od drugara nije dozvolio da me jebe, samo sam im svima pušila i svršavali su po meni. Kondomi iz kese nisu samo naši, nego su skinuti sa svih kurčeva koji su jebali moje prijateljice.
– Kopije snimka nema, to je jedini primerak – dodao je na kraju.

Snimali su me kako sam se jebala i vrištala

Spustila sam pismo pored kade, CD preko njega.

Pogledaću šta su snimali kasnije – pomislila sam, zaranjajući glavu u vodu…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Marketing – tražimo kreativne i motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova itd, kao i za druge oblike unapređenja poslovanja našeg sajta.

3. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

4. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju putem mejla office@tomiradi.com – napišite nam nešto o sebi i šta vas zanima i motiviše.

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments