U sendviču između dva crnca, dva fenomenalna jebača

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Početnica na svingerskim orgijama

Osećala sam kako me buši i razbija sve u meni, dok mi je kroz glavu prolazilo ono što su devojke pričale danas, da crnci najviše vole plavuše. Dok se on iživljavao na meni, ja sam bila potpuno bespomoćna i jedino sam vriscima i uzdasima mogla da mu pokažem kako se osećam.

Ubrzo se podigao na noge, popevši mi se na leđa i istovremeno smanjio silinu svojih udaraca, nastavivši da me tuca ravnomernim tempom, koji mi je godio. Uživala sam u tih par minuta dok me je obrađivao opušteno i, da tako kažem, manje divljački.

– Oh, da, tako, tako, samo tako nastavi… oh, oh, oh… – buncala sam nepovezano pokušavajući da se smirim i prikupim snagu nakon malopređašnje kanonade.
– Sviđa ti se ovako?
– Daaa, baš ovako… ah, ah, ah…

Dok smo mi uživali, pored nas se dešavalo nešto novo. Klod i Brigita su upravo zauzimali novu pozu. Ali kakvu? Ukratko rečeno, 69-ka u stojećem položaju. Zapanjeno sam posmatrala kako ona visi s njega nogama se držeći za njegov vrat i puši mu, dok joj on liže picu, držeći je rukama oko struka.

Vau – pomislila sam – neverovatno! Zaista impresivna, akrobatska poza. A ja mislila da to ima samo na filmu, hehe.

Zatim je Simon ustao s mene i seo na obližnju fotelju, valjda da se malo odmori. Okrenula sam se na stranu i sela na tepih.

Osmatrala sam ljude po sobi. Svi su se tucali, masovno. Nedaleko od nas, velika gomila od sigurno desetak njih… nije se znalo ko koga. Vide se samo gola tela koja se zabadaju jedna u druga.

U toj gužvi prepoznajem Julijinu guzicu okrenutu ka meni, dok se neki tip popeo na nju. Levo od njih, Marijin Miloš i Brigitin Gabor guze dve crnkinje na kauču, a pored njih Kimberli se nabija na Joleta koji sedi na fotelji. Super – pomislih – Jole će imati čime da se pohvali kolegama u firmi.

Pored fotelje je veliki drveni sto, na kome se tuca nekoliko parova. Skroz na drugom kraju sobe primećujem Zuzanu koju je neki tip prislonio uza zid dok ga je ona obuhvatila nogama oko struka i rukama oko vrata. Vidim da urla od zadovoljstva ali je ne čujem od buke koju prave ostali.

Ubrzo, dvoje akrobata završavaju svoju tačku i ona silazi s njega. Klod se zatim pridružio Simonu i naslonio na fotelju u kojoj je ovaj već sedeo. Konačno, prilika koju sam dugo čekala.

Ustala sam, okrenula leđa ka njemu i zavodljivo viknula:
– Hej, Klod, pogledaj – naguzivši se i njišući svojim velikim guzovima. Znala sam da neće moći da im odoli.

Skočio je i već sledeće sekunde nabio mi svoju alatku zguza. Aaaah, konačno – pomislila sam osetivši snagu njegove životinje u sebi. Za njim je sledio i Simon, koji mi je prišao s prednje strane, ponudivši mi svoj ponos, kojim me je malopre onako zlostavljao.

Rekla sam mu: „Jebi me”, i zinula, na šta je ga je on gurnuo u moja usta i počeo da ga naizmenično gura i povlači. Oduvek sam volela „jebanje u usta”, ni sama ne znam zašto. Volim da vidim zadovoljstvo na licu muškarca dok mi to radi. A Simon je izgledao izuzetno zadovoljno. Zabijao mi je svoj kurac sve do grla, dok je Klodovo čudovište nemilosrdno prodiralo u mene otpozadi.

Htela sam da vrištim ali nisam mogla. Zatim smo svi klekli na pod, i dalje u istoj pozi. Klod me je jebao brutalno. Imala sam osećaj da mi nabija bejzbol palicu. Bio mu je dosta masivniji i deblji od Simonovog, vretenastog, tanjeg i možda malo dužeg. Klod bi ga povremeno, u pauzi, uhvatio prstima i vrteo u krug šireći mi tako picu, a zatim bi nastavljao da ga nabija, sve vreme dahćući mi u vrat poput napaljene zveri.

Našla sam se u sendviču između dva fantastična crna jebača

Za razliku od njega, ja nisam mogla ni glasa da pustim jer mi je njegov prijatelj nabijao svoju motku duboko u grlo, iako sam više od svega želela da vrištim od sreće i zadovoljstva. Ljubomorno sam slušala vrištanje ostalih koji se nisu libili da pokažu koliko uživaju u orgijama, a ja sam uživala u sendviču.

U sendviču između dva crnca, dva fenomenalna jebača

Njihovi napaljeni urlici su me dodatno uzbuđivali. Imala sam osećaj da je Klod otišao najdalje od svih koji su do sada ulazili i da u meni dodiruje neke tačke gde niko pre njega nije bio. Nisam pisnula ni kad sam počela da svršavam, samo sam se par puta oštro trznula, dok me je držao za struk svojim snažnim rukama. To je sve što sam mogla da uradim.

Najzad, nakon par minuta, Simon ga je konačno izvadio i malo se udaljio od nas, što sam iskoristila da malo dođem do vazduha, a Klod da promeni pozu. Nisam ni slutila šta namerava, pa sam se okrenula i halapljivo progutala njegovu kitu koju je upravo izvadio. Bila je sva sluzava i lepljiva od ko zna čega. Potpuno omamljena, sisala sam je želeći da konačno svrši.

Grozničavo se tresao dok mu se telo savijalo od zadovoljstva a jednom rukom mi prolazio kroz kosu i milovao je. Halapljivo, poput izgladnele lavice, gutala sam taj veličanstveni komad crnog mesa od vrha do dna, gutala ga celog kao da želim da ga zaista progutam i naslađivala se njegovim mudima, povlačeći mu istovremeno kožicu gore-dole.

Nekako je uspeo da odoli mom tretmanu i podigne me gore. Pokazao mi je da ga obuhvatim rukama oko vrata, a kada sam to uradila, uhvatio me svojim balvanima od ruku izpod obe noge i podigao gore. Sa svojih 65 kg visila sam o njega kao devojčica. Zatim je usledio dobro poznat osećaj.

– Aaaaah – uzdahnula sam dok je ponovo ulazio u mene.

Ušao je lakše nego prvi put. Osećala sam kako me je proširio. Sada smo se idealno uklapali jedno u drugo. Počeo je da me podiže i spušta na sebe, u početku polako a zatim sve brže i brže. Nabijao me je na svoju kitu poput mašine, dok sam ja nekontrolisano vrištala u klimakteričnom transu, potpuno izgubivši osećaj gde se nalazim, a moje sise odskakivale gore-dole udrajući Kloda po licu. Jedino što sam osećala bilo je neopisivo zadovoljstvo koje sam po prvi put iskušavala.

– Ah, ah, oh, oh, ajaooj, aaah, aaah… oh, mmmm, mmmm… – vrištali smo oboje poput dve životinje za vreme parenja.

Bilo je to najbolje tucanje u mom zivotu. Klod je uspeo da me dovede do krajnjih granica, za koje nisam ni znala da postoje. Osećala sam se divlje i neobuzdano, spremna na sve. Uspeo je da probudi životinju u meni, dok mi je u konstantnom ritmu uterivao svoju alatku i izazivao pravu bujicu sokova koji su jurili iz mene. Mislila sam da i on ima nameru da svrši, ali sam se prevarila.

Spustio me je dole i ponovo mi ponudio svoj kurac. Klekla sam i opet počela da se sladim njime. Uskoro nam se pridružio i Simon.

Potpuno opijena seksualnim nagonom, gutala sam naizmenično njihove ogromne kurčine, klečeći između njih dvojice, jer su stajali jedan naspram drugog. Opet sam se našla u sendviču dve crne kurčine.

U sendviču između dva crnca, dva fenomenalna jebača

Gorela sam od nestrpljenja da ih konačno dovedem do kraja. Želela sam da osetim ukus njihovih sokova u svojim ustima i svim snagama sam pokušavala da ih dovedem do eksplozije. Najzad, došao je i taj trenutak.

Stali su jedan pored drugog tako da su mi istovremeno ugurali svoje ogromne, mesnate glaviće u usta. Svakog trenutka sam očekivala cunami. I… pljas, stigao je…

– Aaah, aaah, mmmm, uuuuh… uh, evo ti…
– Mmmmm – mumlala sam dok mi je usnu duplju ispunjavala, najpre Klodova, a zatim i Simonova, gusta, bela tečnost. Mmmm – mislila sam – tako je dobro… podseća na puding od čokolade.

Činilo mi se da traje satima. Najzad su ih izvadili. Mislila sam da su mi usta potpuno ispunjena njihovim tečnostima. Zatvorila sam ih, spustila glavu dole i krajnjim naporom progutala tu lepljivu smesu, osećajući kako mi se sliva niz grlo.

– Oh, ha ha ha… – počela sam da se nekontrolisano smejem.

Na to su i njih dvojica počeli da se smeju. Shvatili su da sam zadovoljna i da je bilo dobro. Zatim su mi opet prišli i počeli da me šamaraju po licu svojim kitama koje su već počele da se opuštaju, ali i dalje delujući krupnije od svih ostalih koje sam do sada videla. Zabavljalo me je to što su mi radili, zasmejavao me je zvuk pljeskanja po mojim obrazima, ustima, čelu… Svi smo se smejali kao ludi.

Eto, najzad sam osetila taj ukus. Ukus divljine. Pobedila sam svoje strahove i doživela ono čega sam se toliko bojala. Ekstra – pomislih dok sam ustajala s poda. Soba je već bila poluprazna, jer su mnogi već završili svoju partiju i izašli napolje a i ostali su bili pri kraju. Osećao se jak miris izlučenih hormona.

Pronašla sam svoje stvari, obukla se i izašla napolje na svež vazduh. Tamo sam, između ostalih, srela i Brigitu i Mariju, koje su se smejale kao dve raspomamljene srednjoškolke, pa sam im se pridružila.

U sendviču između dva crnca, dva fenomenalna jebača

– Hihihi… e, Ljiljka, e… sad pošto si izgubila nevinost, možeš da dođeš kod nas u Budimpeštu, da ti pokažem prave stvari… – brbljala je Brigita.
– Videle smo te u sendviču sa onom dvojicom crnih pantera, hihihi… ne moraš ništa da pričaš, sve nam je jasno, hehehe – nadovezala se Marija.

Utom mi s leđa prilazi i Julija i šljepi me po guzi: – Ko je to nama noćas prvi put omastio brke?

– ‘Ajde, ‘ajde, videla sam i ja vas, nije vam prvi put – odgovorih kroz smeh.
– Naravno, naravno… e, Julo, moramo da je odvedemo jednom kod nas, rekla sam joj – i dalje je brbljala Brigita.
– Položila je ispit, sad je spremna – složila se Julija.
– Zajebavajte se vi, ja sam umorna i idem da spavam – rekla sam i ostavila ih.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x