Dok sam ja na službenom putu, ona i drugarice trljaju pičkice

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bio sam na službenom putu. Ona je otišla kod drugarice da uče i da prespava. Pisala mi je da je napaljena i kako joj se mnogo jebe. Slikala mi je kako su joj mokre gaćice i klela me što nisam tu da joj ga stavim. Predložio sam joj da odem do WC-a i da se zadovoljim. Pali me kad je vidim kako trlja mokru pičku.

– Nije mi to dovoljno, moram da stavim nešto u sebe.
– Hm, pa guraj prste.
– Ima Ana dva dilda, šta misliš da je pitam da pozajmim?
– Pff, može ali samo ako ću ja da izaberem koji i da mi se snimaš.
– Sad ću da je zovem, otišla je do prodavnice.
– Šteta što nije tu da ti pomogne…
– Ma nemoj, to bi ti da vidiš? Kaže da mogu da uzmem ovaj manji, onaj crni je prevelik i samo ona sme da rukuje sa njim. I rekla mi je da budem u njenoj sobi jer joj je cimerka tu. Zeza me da sam neizdrž.
– Važi, zovi me kad budeš spremna. Ja sam u apartmanu.

Dok sam ja na službenom putu ona i drugarice trljaju pičkice

Zove me, javljam se, a ona ga već oblizuje i sprema za pičku. Ne mogu da izdržim i moram da ga izdrkam. Udara se po pičkici. Pokazuje mi prstima koliko je mokra. Telefon je stavila na sto, tako da su joj obe ruke slobodne. Stavlja ga i laganim pokretima ubacuje. Drugom rukom trlja klitoris i kreće da se uvija. Ubacuje sve brže i jače i kreće da dahće.

Ja ga drkam i uživam u prizoru. Snimam joj kurac da može da ga vidi. Naguzila se i kaže:
– Zašto nisi sad tu da mi staviš u guzu dok ubacujem dildo u sebe? – Rekao sam joj da ubaci prste u guzu i da poliže, što je i uradila.

Bio sam gotov da svršim, rekao sam joj da ga oblizuje dok svršavam. Oblizivala ga je i gledala kako svršavam po sebi. Bio je vatromet, poprskao sam čak sebe po bradi. Dodatno se napalila od prizora i rekla:

– Gledaj sad. – Gurala ga je u sebe i trljala se nenormalno jako i brzo. Krenula je da prska i to je trajalo jedno 15-ak sekundi. Bilo je božanstveno, žalio sam što nije sve završilo po meni. Uzela je telefon u ruku i rekla mi: – Uf kako mi je ovo trebalo. Žao mi je što nisi bio ti umesto dilda…
– Kako je tek meni žao što nisi sve ono isprskala po meni pa polizala.
– Daa! Ubiće me Ana, sva posteljina joj je mokra.
– Haha ma oprostiće ti, sad ćeš bar biti mirna.

gura prste u mokru pičkicu

Neko je pokucao na vrata a ona mi je na kameru pokazala da ćutim.

– Ko je?
– Anina cimerka Dragana je, ostao mi je fen kod nje u sobi, je l’ mogu da uđem?
– Sačekaj samo sekund. – Vrata se otvaraju. Iste sekunde čujem i Anu.
– Ja sam neizdržu. Šta si se usrala? Sprdam te.
– Budalo, znam da je povučena, a ja gola sa dildom. Pomislila bi svašta.
– Haha, videla ga je već, ostavila sam ga jednom namerno pored fena haha. Voli i ona sigurno, samo se pravi. Vidim da je sve sveže mokro, pička ti još uvek pulsira…
– Daa, malo sam više poprskala, morala sam da se smirim.
– Vidi ga i moj mališa je isto mokar, daj da ga operem.
– Evo ti ga, dobro me je poslužio.
– Kako bi te tek crnja posluzio, ali samo ja rukujem sa njim, to znaš. Uf, još uvek ti dobro miriše pičkica…
– Haha o bože, ne liži ga budalo.
– Haha malo samo da se podsetim ukusa…

Ne znam da li je zaboravila da sam na pozivu i da sve čujem. Ana nema dečka, malo je punija devojka, veoma jebozovna i dosta je slobodna. Obožava kurac, seks i uvek ima nekog jebača, ali voli i porniće, pa se često zadovoljava sa mališom i crnjom. Znam svakakve gluposti o par njenih drugarica, svašta mi priča, a znam da i one međusobno sve prepričavaju.

Dok sam ja na službenom putu ona i drugarice trljaju pičkice

Čula su se ponovo vrata i javlja mi se:
– Ej izvini, naišla je Ana.
– Čujem, sve vreme sam tu.
– Da, luda je ko struja.
– Od kad ona zna ukus tvoje pičkice?
– Haha ma jednom se nešto sprdale pijane, ajde pišem ti poruku, sad će opet da se vrati.
– Ajdee. – Otišao sam da se istuširam.

Kad sam se vratio, imam šta i da vidim…

– U prvoj godini se napile nas četiri drugarice i sve smo pošle, išle kod Nađe da spavamo. Nađa je živela sama u centru grada. Kad smo došle poskidale se naravno. Bilo je prevruće, a klima je bila samo u dnevnoj tako da smo sve polegale ispod klime da se rashladimo. Kaže Ana u jednom trenutku: „U al smo se oznojile sve, da vidimo kojoj ovo smrdi pička”. Krećemo da se smejemo misleći da se sprda, kad u jednom trenutku kreće da nas dira dole. Prvo Nađu, kaže: „Tvoja je OK”, onda ovu drugu, kaže: „Tvoja je katastrofa slana” i na kraju mene, kaže: „Tvoja je baš dobra, morate vas dve da probate”.

Onda me je dirala i ubacivala njima prste u usta. Moram ti priznati da mi je prijalo iako me žene uopšte ne privlače. Nađa je prihvatila igru pa je rekla: „Ajde tvoju da osetimo kakva je” i krenula Anu da trlja dok nije ovlažila. Na kraju smo sve probale ukus jedne od drugih dok Ana nije prekinula igru i rekla: „Dosta, Nađa nema dildo, ako se prepalimo guraćemo krastavce u pičku”. Opet smo krenule da se valjamo od smeha i otišle po dve na tuširanje da brže završimo.

– Koje ste vi fuksice!
– To je bila sprdnja, ne ljutiš se valjda?
– Ne, volim te što si luda, samo sam se opet napalio zamišljajući te kako trljaš nečiju pičku.
– Ja najviše volim tvoj kurac, a ovo je sve zajebancija. Mada moram priznati da mi je prijalo u jednom trenutku.
– Jedva čekam da mi pričaš šta ste sve radile.
– Može! Odoh sad da učim.
– Važi, čujemo se.

Dok sam ja na službenom putu ona i drugarice trljaju pičkice

Sutradan smo se čuli, ja sam još uvek bio na putu. Imao sam ceo dan sastanke pa sam je zvao tek predveče. Položila je ispit, bila sva vesela naravno i već pripita. Rekla mi je da ide u izlazak večeras i da će verovatno opet spavati kod Ane da ne troši pare na taksi. Ja sam bio dosta umoran i legao sam da odspavam.

Probudio sam se 3 sata kasnije i imao par propuštenih poziva i poruka. Pisala mi je kako je opet nenormalno napaljena i kako jedva čeka da se vratim i da je izjebem. Poslala mi je i slike kako se obukla. Bila je toliko jebozovna da mi se dizao na svaku pomisao o njoj. Nisam hteo da je zovem pošto znam da je na muzici. Samo sam joj poslao poruku da sam se probudio i da je jedva čekam.

– I ja tebe. Nikad nisam čekala ovoliko da me pojebeš. Uskoro cemo kući, pijane smo sve ko guzice. Je l’ hoćeš da mi ližeš guzu pa da mi ga staviš? Sad mi se baš jebe u guzu…
– Naravno, lizaću je i svršiti u nju.
– Pogledaj u koferu u onoj maloj pregradi, ostavila sam ti nešto.
– Aaaaa, fukso moja! Tangice, i još mirišu na tvoju pičkicu.
– Gurala sam ih u nju da ostane miris da možeš da me osetiš i kad nisam tu.
– Uf, polizao sam sve i sad ću da ga izdrkam i svršim po njima.
– Slikaj mi ga molim te! Ugasiće mi se telefon, pišem ti kad stignem kod drugarice.

Nadrkao sam ga, zakačio gaćice preko njega, stavio ga na sto i poslao joj sliku. Odgovorila mi posle nekog vremena:
– Stigle smo, hvala ti za sliku, sad sam i ja mokra. Idem da se istuširam i da spavam.

Vratio sam se sa puta i videli smo se isto veče. Došla je kod mene sređena tip-top. Samodržeće čarape, štikle, karirana suknjica, bela košulja i crveni karmin. Čim sam je ugledao napalio sam se i krenuo da je ljubim po vratu. Krenuli smo da se uvijamo i diramo svuda po telu. Zavukao sam joj ruku ispod suknje, nije obukla gaćice. Ovo me je skroz raspametilo. Kleknuo sam, stavila mi je jednu nogu na rame i počeo sam da joj ližem klitoris i ubacujem prste.

Curilo je iz nje, a bila je tako ukusna!

U jednom trenutku me je gurnula na pod, opkoračila i sela na njega. Bila je vrela, mnogo sam je jako osetio. Skakala je po njemu, trljala se kao pomahnitala. U jednom trenutku smo se zarotirali na podu tako da su se njene noge našle na mojim ramenima. Jako sam joj ubacivao dok je rukom trljala klitoris, jedva sam se suzdržao da ga izvadim i svršio sam svuda po njoj.

Dok sam ja na službenom putu, ona i drugarice trljaju pičkice

Istuširali smo se i legli. Pričao sam joj kako je bilo na putu, ona meni o ispitu itd. Opet su nas obuzele strasti u trenutku, a ona se spustila dole i krenula da ga liže i guta. Rekla mi je:

– Moram da ti priznam nešto.
– Mhm, reci šta. – Već sam grčio prste koliko mi je prijalo što mi liže jaja i drka.
– Ono veče posle ispita kad smo došle pijane kod Ane se desilo nešto…
– Pa reci više! – Sad sam se već malo zabrinuo.
– Polako. – Navukla ga je, lizala glavić i gledala me u oči. – Došle smo kod nje, ja sam otišla da se tuširam i legla. Posle mene je otišla Ana, vratila se, mazala neku kremu. Tu nešto pričale, sprdale se i odjednom kaže: „Nema mi crnje”. Ja u trenutku ne znam o čemu priča. Kaže: „Rekla sam ti da samo ja rukujem sa njim”, otkriva me i kaže: „Daj ga ‘vamo”. Ja reko: „Ženo o čemu pričaš?” i setim se da misli na onaj veliki dildo. „Nisam ga ja uzela, vidiš?” Gleda začuđeno i kaže: „Pa gde je onda? Sigurno ga je ova fuksa uzela.” Izleće onako gola iz sobe, vrata lupaju. Čujem da uleće kod cimerke i tu nastaje tišina koja traje par sekundi. Ustajem da vidim da li je sve OK. Ana stoji na štoku od vrata, ćuti i gleda, a ova leži na krevetu i gura ga u pičku, celog!
– Haha al je ona vezana za taj dildo?
– Znaš ti koliki je on? Ona ga je ubacivala celog. Kad nas je videla samo je nastavila, nije uopšte reagovala.
– Sigurno ima i nastavak?
– Mm da, ali moraš da mi ližeš guzu za nastavak.
– Sa zadovoljstvom.

Okrenula se i sela mi na facu, a ja sam zaronio u njenu prelepu guzu. Obožavao sam da je ližem i obrađujem.

– Ana je u jednom trenutku pitala: „Kako si to uspela? Kako si uspela celog?” Prišla je i sela pored nje na krevet. Ova je samo ćutala i zadovoljavala se. Onda je Ana krenula da besni i vikala: „Kako si tako široka fukso jedna? Nisi se ni jednom jebala ovde od kad smo cimerke, kako?” „To ti misliš, volim kurac više od tebe”, izustila je ova prvi put. Opalila joj je šamar a ova kao da se još više napalila, krenula je još brže da ubacuje.

Dok sam ja na službenom putu ona i drugarice trljaju pičkice

„Daj mi ga, sad ćeš meni da ga ubaciš do kraja pošto ja nikad nisam uspela!” Tad sam prvi put čula od nje da nije uspela da ga gurne do kraja i shvatila zašto je toliko besna.

Već sam malo bio šokiran ali nisam mogao ništa da kažem jer sam imao puna usta posla. Za uzvrat mi je drkala, trljala mi jaja i pljuvala ga povremeno.

– Otela joj ga je iz ruke bukvalno, uhvatila ju je za kosu i vikala: „Ajde. Šta ti gledaš na vratima, dođi ovamo!” Bila sam u šoku ali videla sam da je van sebe. Prišla sam, ali ni sama ne znam zašto. Dragana je krenula da joj liže pičku, a ona mi je gurnula crnju u ruku da ga pridržim. Ne mogu da kažem da sam se napalila ali osećala sam se čudno i bila sam vlažna još od kad si mi poslao sliku tvog kurca sa mojim gaćicama.

Pored mene dve drugarice imaju seks a ja držim dildo koji mi jedva staje u ruku, i to mokar od pičke. Iz nekog razloga sam ga prislonila ustima i oblizala glavić. Ana je to primetila i nasmejala se. Rukom me je pomazila po pičkici. Trgla sam se u trenutku ali se nisam sklonila, prijalo mi je. Počela sam sve više da ga ližem i ubacujem u usta koliko je mogao da stane. Dragana mi je tražila crnju nazad, a Ana mi je rekla: „Dođi, zapuši mi usta”. Skinula sam gaćice, opkoračila je i stavila joj pičku u usta.

Osećao sam se malo čudno. Uvek su me palile lezbejke i zamišljao sam moju devojku u tim akcijama, mislio da to ima samo u porniću, ali kad se stvarno desi u prvom trenutku sam blokirao. Ipak, kurac mi je bio tvrd kao kamen, napalio sam se a kako je ona nastavljala priču, ja sam se sve više opuštao.

– Dragana joj je polako, malo po malo, ubacivala crnju a ona je meni lizala pičku. Držala sam je za kosu i trljala se koliko mi je prijalo. U jednom trenutku sam osetila njen jezik duboko u sebi i čuo se jak krik. Okrenula sam glavu i videla da je ušao do kraja. Sad joj je sve brže ubacivala, a ja sam intuitivno sišla i lizala joj bradavice. Počela je da prska u jednom trenutku i da dahće na sav glas. Gurnula sam joj prste u usta da se manje čuje i trljala joj klitoris. Bila je gotova, samo je u trenutku zaćutala i prestala da se trese. Dragana je prinela crnju Aninim ustima i zajedno su ga oblizivale. Jezici su im se preplitali a ja sam spustila ruku dole i krenula da se trljam. Videla sam devojke da se ljube 100 puta, i sama sam se ljubila, ali ne znam šta mi se to veče desilo.

lezbejska predigra i lizanje pičke

Gurnuo sam je sa sebe, začudila se i pitala me:
– Šta ti je? – Nisam ništa rekao, samo je presavio i gurnuo joj ga u guzu. Tako sam je oblizao da nisam morao nikakve lubrikante da stavljam. Gurnuo sam joj do kraja i krenuo jako da je jebem a ona je nastavila: – Bila sam napaljena i htela sam i ja da ga probam. Pogledale su se, nasmejale i rekle: „Nema šanse da ti uđe”. Reko: „Molim vas, bar malo”. Ustale su, Ana mi je gurnula prste a Dragana lizala bradavice. Legla sam na krevet. Ana je krenula da mi ga ubacuje.

Jebao sam je sve jače i gurao joj prste u pičku. Nije mogla da dođe do daha pa je pričala u intervalima:
– U početku mi je prijalo ali kako je sve više ulazio, više me je bolelo i nisam mogla da izdržim. Obe su to videle pa je Dragana rekla: „Imam nešto bolje za nju, izvadi joj ga”. Legla je nasuprot mene, opkoračile smo se nogama i krenule da se trljamo pičkama. Nisam verovala da je tako dobro. Ne znam sa čim bih ti opisala taj osećaj. – Videlo se da joj to nije prvi put i da je već imala ovakva iskustva. – „Loše smo je procenile.” Trljale smo se sve jače, ispod nas je bila poplava. Uzela je moju nogu i počela da mi liže stopalo. Prošli su me žmarci svuda po telu. Tresla sam se kao prut i nekontrolisano svršavala.

Dok sam slušao ovaj kraj i stvarao sliku kako se trljaju klitorisima, svršio sam joj u guzu. Bilo je toliko sperme da je curilo iz nje i slivalo joj se niz butinu. Zahvalila mi se što sam joj razvalio guzu i što neće moći da sedne normalno dva dana…

Kad je sve proslo malo sam se zabrinuo i loše sam spavao tu noć. Nisam mogao da je ne pitam: šta sad? Da li sad voli žene, da li sam joj potreban više?

– Budalo, volim tvoj kurac više od svega. Jeste mi prijalo i bilo mi je lepo, priznajem, ali i tada sam osetila da mi fali kurac. Nas tri smo posle pričale i sve smo se složile da kurac ne može ništa da zameni.
– Uf dobro je.
– To ne znači da se ovako nešto neće više nikad ponoviti, hahaha. I o tome smo pričale…
– Hmm, dobro ali znaš da hoću da znam sve, pa čak i da učestvujem.
– Znaš da nikad ne bih dala da te druga pipne. Možda te vežem i dam ti da gledaš, hahaha…
– Bezobraznice hahaha…

nabijanje na kurac u guzu otpozadi

Nastavak: Jebao sam i nju i njenu cimerku: San mi se ostvario!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

ej cao

1
0
Would love your thoughts, please comment.x