Tuđi kurac u meni, dok ja stenjem kao pičkica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imam 20 godina. Dve godine sam u vezi sa djevojkom koja živi sa mnom u stanu. Od osnovne škole gledam, kako strejt, tako i gay porniće. Često sam se znao zadovoljavati sa nekim predmetom u guzi, maštao sam o tome kakav je osjećaj dodirnuti tuđi kurac, držati ga, drkati… Odavno sam na sajtovima za upoznavanje, tražim, gledam… – i nikad ništa. Dogovori uvijek propadnu, jer nikad nisam skupio hrabrosti da odem i nađem se s jednim od mnođtva momaka koji su mi se redovno javljali.

Što se tiče mog izgleda… Nizak sam (oko 170 cm), imam oko 60 kg i lijepo sam građen, sportski… Guzu depiliram redovno i uvijek je spremna, a nikad ništa da dogovorim.

Jedan dan mi se javlja momak na “Romeu” i upoznajemo se. Dopisivali smo se nekoliko dana i dogovorili da se nađemo. Nisam želio nikakvo maženje, paženje, ljubakanje… ljubav… Ništa. To sve imam sa djevojkom i lijepo mi je sa njom, zaista. Pristao je na jedno viđanje, pod tim mojim uslovima, i rekao da i njemu to odgovara.

gej dura dildo u dupe i drka

Bilo je 8 naveče, otišao sam na piće sa kolegom s posla, a plan je bio da se nakon toga nađem sa Dejanom (sa Romea). Pošto je on došao čak iz drugog grada, automobilom, dogovorili smo mjesto gdje će me čekati, parkiran, na meni je samo da uđem u auto i da se napokon uživo upoznamo. Popio sam piće, ispušio još jednu cigaretu i krenuo. Bio sam jako nervozan, bukvalno su mi koljena klecala od nervoze i adrenalina, ne znam zašto…

Dolazim na dogovoreno mjesto i ugledam na uglu mračnog parkinga auto sa upaljena 4 žmigavca kao signal… Krećem ka tamo, a razmišljam da li da produžim ili uđem… Cijelu vječnost je trajao moj hod od tih 30-ak metara. Kad sam već prišao autu, ipak odlučim da uđem, pa šta bude.

Otvaram suvozačeva vrata i ulazim. Mrak je, ne vidim najbolje… Dejan mi pruža ruku i govori svoje ime… Kažem – drago mi je da se napokon upoznajemo.

– Zašto si toliko isprepadan i nervozan – upitao me… Nisam znao šta da mu odgovorim.
– Ma – rekoh… – Popio sam nekoliko pića pa nisam sav svoj…

I tako, krenemo lagano po gradu, uz razgovor… Odlučim da je najbolje da odemo izvan grada, negdje u mrak, pa šta bude… Tako je i bilo, odvezli smo se nekih 10-ak kilometara iz grada, skrenuli sa glavnog puta prema nekom zaseoku i iz prve našli savršeno mjesto. Sjedili smo malo, ispitivao me je o svemu što se seksa tiče. Bio je jako iskusan, a dosta je i stariji od mene, ima 49 godina.

Pričali smo dugo i pomalo bezobrazno. U jednom momentu stavio mi je ruku na kurac i pitao da li sam napaljen. Priznao sam da jesam. Upitao je:
– Hoćeš da malo drkamo prvo, da se opustiš? – Naravno, pristao sam. Otkopčao sam kaiš i hlače i izvadio kurac, bio sam jako napaljen. On mi je rekao: – Hajde drkaj malo, opusti se…

Tuđi kurac u meni, dok ja stenjem kao pičkica

Iako mi je kurac poprilično kratak, a deblji… Mislim da ga nikad u dužem izdanju nisam vidio… Jako se digao i nabrekao, već je bio mokar. U tom momentu Dejan se raskopčao i svukao hlače. Ja sam halapljivo, ali strpljivo gledao u njegov kurac koji se ocrtavao ispod bokserica. Nije mu još bio dignut, dalo se primijetiti. Pitao sam mogu li ja da mu ga izvadim, rekao je:
– Naravno, samo izvoli. – To je bio trenutak iz mojih snova, trenutak koji čekam cijeli svoj život, da uzmem u ruku tuđi kurac, da iskusim taj osjećaj dok ga držim. Lagano sam ga dirao preko bokserica, masirao ga… Svukao sam mu polako bokserice i približio glavu njegovom kurcu. Osjetio sam prijatan miris, svjež, miris kurca koji me je dodatno napalio.

Malo sam mu drkao, a onda sam se nagnuo skroz i po prvi put u životu poljubio sam tuđi kurac, ljubio sam ga nježno i polako. Lagano mu se dizao, kada sam ga uzeo u usta. Iskreno, to mi je najljepši osjećaj koji sam ikada doživio.

Primio sam tuđi kurac u usta dok se još dizao… Pulsirao mi je u ustima i naticao. Nategao sam ga do kraja i počeo da ga pušim. Gurao sam duboko u grlo, ali jako polako da ga što ljepše osjetim u ustima. Osjetio sam kada mu je nabrekao do kraja. Do tog momenta sam mislio da ja imam debeo kurac, ali Dejanov kurac je bio ogroman. Nije bio dugačak, nekih 17-18 cm otprilke, ali je bio masivan, debeo i prelijep, ravan kurac bez vidljivih vena. Spustio sam se do jaja, koja su bila svježe obrijana i počeo ih lizati i sisati, dok je u meni bujala nekakva neopisiva strast i želja… uzbuđenje kakvo nikad osjetio nisam. Dugo sam mu lizao jaja i pušio njegov debeli kurac, lizao ga cijelom dužinom i primao u usta sa željom da nikad ne prestanem…

Prekinuo me je i pitao da li bih htio da skinem sve sa sebe… Iako je dogovor bio „samo druženje, razgovor i drkanje / pušenje”, ipak sam pristao na to, ne znajući šta se sprema…

Tuđi kurac u meni, dok ja stenjem kao pičkica

Skinuo sam se prvi put pred muškarcem…

Gledao me je kao da će me pojesti i rekao:
– Sada nastavi gdje si stao.

Vratio sam se u istu pozu i nastavio da mu gutam kurac i mazim njegova jaja. U tom trenutku on počinje rukom da me dodiruje po leđima i spušta se prema guzi. Dopustio sam mu, bio je nježan i obazriv… Dotakao mi je guzu i počeo da mi masira šupak. To je bio osjećaj koji se jednostavno ne može opisati nekome ko nije doživio to… Pljunuo je na svoje prste i počeo da mi dira šupak jače… Vrh njegovog prsta je polako počeo da ulazi u mene i to mi je jako prijalo. Odjednom, cijeli njevov prst je bio u meni, iako nisam tako osjetio, iskreno… On mi je rekao da je gurnuo cijeli prst u mene… Rekao mi je da oborim sjedište i da se naguzim, tako sam i uradio…

Prišao mi je jezikom do šupka i počeo da ga liže… Osjećao sam kao da ću da svršim, dodirnuo sam svoj kurac koji je bio toliko mokar da je bukvalno kapalo iz njega. Rukom sam pokupio tečnost sa svog kurca, slasno je polizao i iz mene je jednostavno samo izletilo:
– Hoćeš li probati da me jebeš, molim te? – Pitao je jesam li siguran, odgovorio sam potvrdno… Dejan se namjestio iza mene, iz pretinca je izvadio neku kremu za ruke i namazao mi šupak i svoj kurac.

Osjetio sam dodir vrelog kurca na svom šupku. Polako je počeo da gura, kad sam osjetio strašnu bol… Kao da mi puca koža oko šupka. Rekao sam mu da me boli, ali da nastavi, želio sam tuđi kurac, njegov kurac u sebi.

Nakon nekoliko minuta priprema i nelagodnosti, njegov kurac je do pola bio u meni. Počeo je lagano da me jebe, ne ulazeći do kraja. Sada sam već prestao osjećati bol, počeo sam uživati. Jebao me je sve brže, ali ne jako… Uživao sam u tom osjećaju ispunjenosti u sebi…

Tada on poćinje da mi gura do kraja i da me u pravom smislu te riječi, jebe… Udarao me je po guzi, što me je palilo nevjerovatno… Iako je bilo nezgodno u autu i usko, uživali smo. Tada mi Dejan reče:
– Hajde da izađemo iz auta, biće ti ljepše… – Pa… Kad sam već dovde dogurao, hajde i to ćemo – pomislio sam u sebi i složio se s njim…

Izašli smo sa strane, otvorili vrata i naslonio sam se na sjedište rukama, a guzu sam pohotno izbacio u vazduh, želeći još tog prelijepog kurca u sebi. Stao je iza mene i namazao još kreme na šupak i naglo se zabio u mene, do kraja. Počeo je da me jebe kao lud, dosta je bučno bilo to njegovo zabadanje u mene… Mislio sam da neću ovo nikad da kažem, ali počeo sam da stenjem kao pičkica, kao curica sam stenjao dok me je jebao. Nadam se da nas nisu čuli u obližnjem zaseoku, koji je bio na nekih 500 m od nas, odvojen nekim šumarkom. Udarao me je po guzi sve jače i jače, i sve me brže i bolje jebao.

Odjednom je stao i upitao me:
– Gdje želiš da svršim? – Bez razmišljanja sam odgovorio da želim u usta. Pitao je da uđemo nazad da obrše kurac pa da mu popušim. Ja nisam rekao ništa, okrenuo sam se, kleknuo i nabio u usta nabreklu kurčinu koja je prije pet sekundi izašla iz mog šupka. Drkao sam mu brzo dok sam jezikom lizao vrh glavića. Samo je kratko rekao: – Svršiću… Ahhh… – i u tom momentu me bukvalno zapljusnuo talas sperme, svuda samo ne u usta, kao što sam zamišljao i viđao u pornićima, te sam brže-bolje gurnuo kurac duboko u usta.

Popio sam svaku kap njegove ukusne sperme, čak i sve ono što je otišlo na lice, nos, čelo, oko… Svuda je bilo sperme, sve sam pokupio prstom i polizao i progutao. Dejan me gledao odozgo i samo se smijao. Obrisao sam šupak maramicama, on se takođe obrisao i ušli smo nazad u auto.

Obukli smo se, upalio je radio da malo razbije tišinu koja je odjednom zavladala. Ponudio mi je cigaretu, zapalili smo i pitao me je kako se osjećam, kako mi ie bilo. Odgovorio sam:
– Uhh… – Jedino sam to mogao reći. Pitao me je zašto nisam svršio, ali vjerujte mi da se bukvalno nisam ni sjetio da ja nisam svršio, haha… Bilo mi je tako dobro i toliko sam uživao dok me je jebao, da mi nije bilo potrebno da svršim.

Ispušili smo i zaputili se nazad ka gradu. Usput smo se još malo upoznavali i pričali, nevezano za seks. Bio je jako prijatan i kulturan. Dovezao me je na isti mračni parking na kome smo se i sreli, i rekao je ako ikad poželim ponovo, da mu se javim i da će me rado ugostiti kod sebe kući sljedeći put.

Tuđi kurac u meni, dok ja stenjem kao pičkica

Rekao sam da ćemo se čuti ponovo na Romeu, pozdravili smo se i krenuo sam da otvorim vrata, ali u tom trenutku, ni sad ne znam zašto, okrećem se i bez pitanja, bez ijedne riječi, otkopčavam mu kaiš i svlačim hlače i bokserice i počinjem da mu pušim kurac u sred grada, doduše malo je zabačen parking, ali opet…

Brzo mu se digao i ponovo nabrekao istom onom snagom. Pušio sam mu kurac kao da ne postoji sutra, gutao, grcao, zakašljavao sam se od gutanja. Pitao sam ga:
– Možeš li svršiti ponovo sad…? – Samo je rekao da nastavim i stenjao je… Izvadio sam kurac iz usta i počeo brzo da ga drkam i govorim: – Hajdee svrši, molim te svršiiii… – Drkao sam mu 3-4 minuta, poslije čega je ponovo eksplodirao, nije bilo toliko sperme kao prvi put, ali bilo je dovoljno. Svršio mi je na jezik, cijedio sam kurac sebi u usta i na jezik do zadnje kapi. Uzeo sam sve u usta i bez riječi izašao iz auta i krenuo kući.

Vjerujte mi da sam držao spermu u ustima do kuće. Progutao sam je i obrisao se dobro i ušao u kuću. Djevojka je bila vani, na svu sreću, jer sam bio izbezumljen i isprepadan sav i vjerovatno sam imao i sperme po sebi. Istuširao sam se i sjeo za laptop da mu se javim na Romeu. Šupak mi je još puslirao… Javio sam mu porukom da mi je bilo super i da bih volio ponovo. i odjavio sam se.

U tom je došla i djevojka, nešto smo pojeli i legli da pogledamo seriju, ali nisam mogao da prestanem da razmišljam o kurcu i Dejanu, i mirisu sperme… Uhvatio sam djevojku za ruku i stavio je sebi na kurac. Počela se smijati, ali nije se bunila. Imali smo najbolji seks ikada, to mi je i potvrdila, te se nije mogla prestati čuditi koliko sam svršio. Nikada iz mene nije tako tekla sperma kao tad.

Tuđi kurac u meni, dok ja stenjem kao pičkica

Evo sada polako prestaje frka sa korona virusom, te se nadam da uskoro putujem kod Dejana na jedan nezaboravan sex. Priča je u potpunosti istinita, svaki detalj je opisan bukvalno kako je bilo. Dugačka je, znam, ali morao sam izbaciti iz sebe. Komentarišite i uživajte, nadam se da će vam se svidjeti…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Cemu toliki strah 🤦🏻‍♂️ ja sam takav sa 14 bio lol

Da i ja se pitam čemu taj strah? Akosi se odlučio i želiš muškarca onda treba da budeš napaljen i srećan.Sa 13 godina sam ga prvi put pušila /jasam CD kujica /i uživala u nepoznatom.Sa 15 sam već imala seks na redaljku ne dobrovoljno ali kada sam pošla kući bilasam srećna i zadovolja.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x