Poznati muškarci koji su zavisni od seksa

U biografiji koju je objavio 2012. godine Majkl Daglas je priznao da spada u one koji su zavisni od seksa. Zbog ove zavisnosti proveo je i određeno vreme na klinici za odvikavanje, a ovaj problem bio je jedan od razloga njegovog prvog razvoda. U jednom intervjuu je rekao da se njegov otac Kirk Daglas ponosio činjenicom što mu je sin seksualni zavisnik. Međutim, on nije i jedini. Mnoge holivudske zvezde imale su slične situacije, dok neki iako se nisu obratili za stručnu pomoć, imali su i te kako probleme zbog ove vrste zavisnosti.

Čarli Šin, poznat po nadimku „zločesti dečko Holivuda”, podjednako je poznat i po svom burnom seksualnom životu. Već sa 25 godina se zbog ovog problema prijavio u jednu kliniku, ali ovaj problem nikada nije rešio.

Njegov brak sa Deniz Ričards uništila je njegova seksualna zavisnost, a i svaka sledeća veza mu je propala zbog ovog problema. Glumac je pre dve godine otkrio da je HIV pozitivan.

Čarli Šin erekcija

Robi Vilijams se smirio otkako je u braku, ali pre toga je imao velikih problema sa drogom i alkoholom. Kažu da zavisnici jednu zavisnost zamene drugom, pa je tako i muzičar zavisnost od droge i alkohola zamenio zavisnošću od seksa.

„Odrekao sam se droge i alkohola i želeo sam da to zamenim nečim drugim, pa sam imao sve više seksa. Ali nisam pronalazio sreću u tome“, izjavio je pevač.

Dejvid Duhovni, publici najpoznatiji kao agent Molder iz „Dosijea Iks“, ali i iz serije „Kalifornikacija“ gde je glumio pisca Henka Mudija koji je bio zavisan od alkohola i žena, takođe je bio zavisnik od seksa. To mu je uništilo i dugogodišnji brak s Teom Leoni. Duhovni se 2008. godine prijavio na liniku za odvikavanje.

„Dobrovoljno sam se prijavio u kliniku za lečenje zavisnosti od seksa“, izjavio je glumac 2008. godine nakon što se razveo od supruge.

Poznati muškarci koji su zavisni od seksa

Za Džeka Nikolsona glumica Kim Besindžer je rekla sledeće: „On je lud. Nikada nisam upoznala osobu koja je toliko opsednuta seksom.“ Da obožava seks ne krije ni sam glumac koji je jednom prilikom na pitanje koliko dece ima odgovorio:

„Mogu da ih imam i devet hiljada, jer nekada sam živeo poprilično slobodno i nikad mi nije bilo dosta žena. Bilo je dana kada bih završio u krevetu sa četiri ili više žena.“

Rasel Brend ima bogat seksualni život baš poput Džeka Nikolsona, a glumac navodno ima i svoj tim koji mu traži žene za seks. Ne skriva da je zavisan od seksa i tvrdi da je u jednom mesecu spavao sa čak 80 žena, a na kraju je završio na klinici za odvikavanje od seksa.

Džek Nikolson u filmu Veštice iz Istvika

Tajger Vuds od sportske ikone u kratkom periodu se pretvorio u posrnulog sportistu i zavisnika od seksa. Ta zavisnost uništila mu je brak sa Elin Nordegren, a kasnije je priznao da je zavisnost od seksa bila jača od njega i nije mogao da je zauzda i zato je nakon razvoda braka i brojnih afera koje su isplivale na površinu zatražio stručnu pomoć.

Kanje Vest, suprug Kim Kardašijan, priznaje da je odmalena zavisan od pornografije. Kanje je istakao da smatra da je dobar ljubavnik, da je zavisan od seksa i da ima puno prakse.

Bila Mareja, mnogi su percipirali kao porodičnog čoveka. Sve je ovo palo u vodu kad je Margaret Keli zatražila razvod od glumca, jer je bio zavisnik od opijata i seksa.

Bil Marej prima Oskara

Izvor: Nova S

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Pogledajte još:
Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments