Kako me je moj profesor ucenio za seks

Registrovani korisnici ne vide reklame

Taj dan je u školi počeo kao i svaki drugi, ali su se stvari ubrzo otrgle kontroli. Najpre mi je dečko došao u školu da me još jednom vidi pre nego što ode u grad u kom studira. Pošto se nećemo videti najmanje dve nedelje odlučila sam da pobegnem sa zadnjeg časa da bismo što više vremena proveli zajedno. Čim je zvonilo za početak poslednjeg časa izašla sam ispred škole gde me je čekao. Poljubili smo se par puta i otišli iza kotlarnice gde ćemo biti sami i niko nam neće smetati. To je zapravo bio dan kada me je moj profesor ucenio za seks.

Zavukli smo se iza velikog betonskog stuba i odmah počeli da se ljubimo i mazimo. Ovlažila sam kao luda dok mi je lizao vrat. Zavrnuo mi je majicu i oslobodio lepe oble sise. Lizao je i grickao moje otvrdle bradavice dok sam masirala njegov nabrekli kurac preko farmerki.

Raskopčala sam mu farmerke i drkala kurac dok su nam se jezici preplitali. Pogledala sam na stranu da proverim okolinu i čučnula mazeći se licem o nabrekli ud. Dva-tri puta sam liznula glavić i stavila ga u usta. Sisala sam kurčinu koju toliko volim i mahnito drkala gledajući ga u oči, to ga je palilo.

Poludeli od želje nismo primetili da nas neko posmatra, dok se nije nakašljao. Sa užasom sam videla razrednog. Skočila sam brzo navlačeći majicu preko grudi dok je moj dečko zakopčavao farmerke.

Kako me je moj profesor ucenio za seks

– Ako smesta ne napustiš školsko imanje zvaću policiju! – reče moj razredni. Moj momak je počeo da nešto mrmlja ali sam mu rekla da ide, da ne napravimo još veći problem. Kada smo ostali sami razredni me streljao pogledom, a ja sam mrmljala izvinjenja. Samo je rekao da odmah odem u njegov kabinet i da ga čekam. Prošla sam pored njega spuštene glave.

Čekala sam u praznom kabinetu par minuta. Bila sam uplašena. Ušao je i zaključao vrata učionice.

– Šta će tvoji roditelji reći kad ih obavestim o ovome? – Plakala sam i molila da ne kaže mojim roditeljima, nisam mogla ni da zamislim njihovu reakciju, nisu bili strogi, ali ako saznaju za ovo ko zna šta bi bilo. – A šta bi rekli ostali profesori, đaci iz škole… naravno maturu bi mogla odmah da zaboraviš… – nastavio je kao da ne konstatuje moje molbe. Kao maturant srednje škole stalno sam mislila i jedva čekala maturu, ali gore od toga bi bilo da moji roditelji i svi u školi saznaju za ovo, to bi me pratilo ceo život, ne znam da li bih mogla da se izborim sa tim. – Preklinjala sam, ali pogled na njegovo strogo lice oduzimao mi je nadu. Imao je oko 55 god, bio je strog i niko od đaka ga nije voleo. – Klekni na kolena i lepo me zamoli – rekao je. Bila sam malo zatečena ali sam brzo to uradila. Prišao mi je, podigao mi je glavu uhvativši me za bradu dok mi je palcem prelazio preko usana. – Ako budeš dobra neću nikome reći…. hoceš li biti dobra? – Klimnula sam glavom u magnovenju, nisam mogla da verujem. Izvadio je kurac kroz šlic, bio je manji nego mom dečku ali mnogo deblji. – Hajde brzo, ako ne želiš da zovem tvoje roditelje.

Znala sam da nemam izbora, obuhvatila sam ga usnama. Jezikom sam prelazila preko glavića. Naredio je da ga stavim celog u usta, ali nisam mogla, bio je predebeo. Otvorila sam usta najviše što mogu dok mi je rukom nabijao glavu na kurac. Dobila sam šamar kad sam ga zakačila zubima. Lizala sam njegov glavić da bi mi se vilica bar malo oporavila ali ubrzo ga je vratio u usta. Gurnuo bi mi glavu dok ne počnem da se gušim, a onda samo malo popustio stisak tek toliko da ne povratim. Mazila sam njegova velika jaja i snažno drkala da bi što pre svršio, usta su mi bila razvaljena.

Ubrzano je disao kad je počeo da se izliva u moja usta. Obilato je svršavao gurnuvši mi glavu. Bio je skoro ceo u ustima, a ja sam se gušila od njegove debljine i sperme koja mi se slivala niz grlo. Žudno sam disala kad ga je izvadio, dok mi je lice bilo umazano od sperme i suza. Brzo sam se brisala maramicom.

– Nećete reći mojima? – smogla sam hrabrosti da pitam.tumblr_ng13q9HVVZ1u44fezo1_500

– Dođi večeras kod mene i obećavam da neću reći – reče kroz osmeh. Klimnula sam glavom, šta sam drugo mogla, otključala vrata i brzo otišla dok nije zvonilo.

Kad sam došla kući odmah sam otišla na tuširanje. Znala sam da se večeras moj razredni neće zadovoljiti samo pušenjem. Iako nisam želela, kroz glavu su mi prolazile slike njegove debele kurčine sa kojom me jebe u raznim pozama. Još sam osećala spemu u ustima i to me je dodatno napalilo. Usmerila sam mlaz tuša na picu i osetila kako se toplota širi telom. Prstima sam mazila picu koja je sve više vlažila. To nije bilo dovoljno pa sam uzela četku za kosu i gurnula dršku u vlažnu pičku. Tucala sam se drškom dok sam se prskala vodom iz tuša po licu, sisama, celom telu dok nisam svršila.

Veče je brzo došlo. Spremila sam se, javila roditeljima da idem u šetnju sa drugaricama i otišla. Plašila sam se i nisam želela da idem, ali jedan deo mene kao da je jedva čekao da ponovo bude iskorišćen od strane mog razrednog. Stigla sam i pozvonila na vrata. Otvorio je i pustio me da uđem. Ušli smo u spavaću sobu i odmah mi je naredio da se skinem. Mazio me je svuda po telu nežno, a onda mi je jako uvnuo bradavice, tako jako da sam kriknula. Tad sam po njegovoj naredbi počela polako da ga skidam. Prvo košulju, potom pantalone i bokserice.

Kurac mu je bio opušten kad sam kleknula i počela da pušim. Brzo je rastao u mojim ustima i malo sam ovlažila zbog toga. Sad mi je bilo malo lakše da strpam debeo kurac u usta nego u školi. Zadovoljno je mrmljao dok sam ga lizala jezikom od korena do glavića pa onda opet sisala i tako iznova i iznova.

Bez upozorenja me uhvatio za kosu i podigao gurnuvši me na krevet. Iz fioke je izvadio lisice. Sad sam se uplašila ali mi je rekao da prekinem. Vezao mi je ruke za rešetke od kreveta. Osećala sam se bespomoćno. Uhvatio me za bradavice, malo ih uvrnuo i cimao ih gore-dole tako da su mi se sise talasale. Bolelo je ali nisam smela da pisnem zbog njegovog ludačkog pogleda. Krupnim šakama mi je prelazio od sisa sve do pice.

Kako me je moj profesor ucenio za seks

Raširio mi je usmine i prstima mazio. Ponovo sam malo ovlažila. Spustio je poljubac na kliću nežno, kao da mi je struja prošla telom, a onda počeo mahnito da liže i da mazi picu. Lizao mi je i sisao kliću. Razvlačio prstima i sisao usmine dok me je prstom tucao. Kad je ubacio i drugi prst u moju picu glasno sam zastenjala. Orgazam je došao snažan kao nikad do tada. Izvijala sam bokove dok me orgazam tresao.

Tako me je profesor ucenio, ali me je jebao bolje nego moj dečko…

Poljubio me, a ja sam osećala svoj ukus na njegovom jeziku. Nabio mi je do kraja. Kriknula sam kad je debela kurčina raširila moju usku picu. Lagano je ulazio par puta, a onda se oslonio na kolena, šakama mi podigao guzu i počeo divljački da me jebe. Sise su mi se tresle od snažnog nabijanja, u isto vreme sam osećala bol i zadovoljstvo, a osećaj bespomoćnosti zbog vezanih ruku me još više napalio. Podvriskivala sam dok sam glavu zabacivala sa jedne na drugu stranu, nisam mogla ni da sanjam da ću ovoliko uživati u ovako divljoj jebačini. Novi orgazam je stigao jači od predhodnog. Kriknula sam par puta tako jako da sam mislila da će prozori pući. Nastavio je da me snažno jebe, nisam mogla više.

– Molim te… ne mogu više… molim te… – stenjala sam između jakih nabijanja. Izašao je iz mene i skinuo mi lisice. Seo je na ivicu kreveta, a ja sam kleknula između njegovih nogu na pod i pušila kurac umazan mojim sokovima. Primala sam ga u usta najdublje što mogu. Nisam više ni marila što me je profesor ucenio.

Podigao me, tako da sam mu sedela u krilu, ljubili smo se dok mi je vezivao ruke lisicama iza leđa. Položio me na krevet tako da su mi stopala bila oslonjena na pod, a trup na krevetu, bila sam na stomaku sa rukama vezanim na leđima. Pljesnuo me snažno par puta po guzi. Bili su jaki udarci, ali su prijali, vrckala sam dupetom tražeći još.

Kako me je moj profesor ucenio za seks

Raširio mi je guzove i pljunuo na čmar i gurnuo prst u njega. Neku kremu mi je namazao po čmaru i prstom utrljao u otvor, a potom po njegovom ukrućenom kurcu da bi lakše ušao. Bio je iznad mene jednom rukom oslonjen na krevet, a drugom je usmeravao kurac. – Molim te, polako….

– Umukni – prekinuo me. Ulazio je polako, a ja sam mislila da će da me pocepa. Svakim nabijanjem ulazio je dublje dok sam sve glasnije stenjala. Ubrzavao je tempo, a ja sam ujedala posteljinu da ne bih vrištala iz sve snage. Neumorno me tucao, a meni je bilo sve lepše, bol se smanjio, a zadovoljstvo raslo svakim nabijanjem.

Seo je na krevet naslonjen leđima na zid pored kreveta. Držao me za ramena i bokove dok sam se nameštala na njemu zato što su mi ruke bile i dalje vezane. Oslonila sam se na stopala, a on je držao kurac jednom rukom dok sam lagano sedala na njega. Primila sam ga u guzu. Nabijala sam se dok mi je lizao i grickao otvrdle bradavice, uvrtao ih, prste mi gurao u usta… U ovoj pozi sam ja diktirala tempo, a to mu se nije svidelo, voli da ima kontrolu. Zbacio me sa sebe. Bila sam na kolenima, glava mi je bila oslonjana na krevet, ruke i dalje vezane. Kleknuo je iza mene i nabio ga do kraja u moju razvaljenu picu. Par snažnih nabijanja, pa bi ga izvadio i gurnuo u moju guzu.

Žestoko me je jebao naizmenično u obe rupe. Nisam znala šta je lepše, u picu ili guzu. Pojačavao je tempo, a ja sam uživala kao nikad. Mrmljao je, znala sam da je blizu.

Kako me je moj profesor ucenio za seks

– Svrši mi u usta… aaahhhh… U usta… – stenjala sam u ekstazi. Zgrabio me za kosu i povukao prema njemu svršavajući mi po licu. Lizala sam mu kurac sve dok nisam pokupila i poslednju kap sperme i dok nije splasnuo. Oslobodio mi je ruke i iscpljeno smo legli jedno pored drugog mazeći se.

Najbolji seks ikad.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x