Neke vrlo važne činjenice o seksu koje treba da razmotrite

Donosimo vam 15 činjenica o seksu koje mogu da vam poboljšaju odnose sa partnerom:

1. Prema statistikama, većina žena je sigurna da bi predigra trebalo da zauzme oko trećinu seksualnog čina. Ali zanimljivo je da se ova cifra razlikuje u zavisnosti od zemlje u kojoj živite. Na primjer, žene u Brazilu žele predigru 13% vremena, a žene iz Japana 40%!

2. Prosječan polni odnos traje tri i po minuta. Ženi je potrebno najmanje 15 minuta da postigne orgazam. Shodno tome, većina žena ostane nezadovoljena. One tolerišu to i ćute!

3. U životinjskom svijetu mužjaku je potrebno 2 do 3 sekunde da prepoznaju ženku kao seksualni objekat, dok je ženkama potrebno 8 sekundi da u mužjaku vide seksualni objekat.

4. U prosjeku, vagina je duga oko 9 cm, ali osjetljiva tkiva se nalaze samo u prvih 5 centimetara. Shodno tome, muškarci ne treba da se preterano brinu oko dužine svog polnog organa.

Neke vrlo važne činjenice o seksu koje treba da razmotrite

5. Samo četvrtina Evropljanki želi seks sa samo jednim partnerom tokom cijelog života. Preostale tri četvrtine žele da eksperimentišu. Samo 7% muškaraca bi željelo da ima jednu partnerku tokom celog života.

6. Svaki treći odnos odvija se u misionarskom položaju, drugi najpopularniji položaj u seksu je pseći stil, a treći je „sa strane, muškarac pozadi”.

7. Miris je važan za žene u seksu. Žene najviše vole, prema istraživanju Univerziteta Stanford, miris čokolade, vanile, svježih kiflica i krastavca.

8. Famozna G-tačka je skup nervnih završetaka i nalazi se na prednjem zidu vagine, približno na sredini njene dužine. Kada se stimuliše ova zona, žene osjećaju nešto poput snažnog golicanja. Ali, istina je da se svakoj ženi ne dopada ovaj osjećaj.

9. Najveću seksualnu želju žene osjećaju od 9 do 14 dana od menstruacije. U tom momentu hormoni androgena dostižu najveću koncentraciju.

jebanje od pozadi, ležeći sa strane

10. Isprobavanje cipela uzbuđuje žene. Izgleda da stimulisanje nožnih palčeva ima veze s time, jer se tu nalaze tačke koje su odgovorne za protok krvi u genitalije.

11. Žene uzbuđuju nježni, lagani dodiri. Dovoljno je prevući prstima, blago dodirujući kožu preko njihove ruke ili noge i one su uzbuđene.

12. Ženske grudi mogu da se povećaju za 25% tokom seksa i to zbog navale krvi tokom odnosa.

14. Svaka dvadeseta žena može da doživi napad vaginizma, što podrazumijeva uklještenje muškog polnog organa tokom odnosa unutar vagine. U tim situacijama treba da se opustite i grč će popustiti.

15. Madona je rekla da se seks dešava u glavi. I ne samo ona! Glavni centar za uzbuđenje nalazi se u mozgu. Stoga su neki muškarci u stanju da dožive orgazam samo jednim poljupcem. Glavno je da taj poljubac bude sa ženom koju volite.

Neke vrlo važne činjenice o seksu koje treba da razmotrite

Izvor: Stil Kurir

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments