Hteo sam da gledam dok se jebeš sa bivšim

Registrovani korisnici ne vide reklame

Svakako vam moram napisati kako sam gledao svoju dragu, u našem stanu, na fotelji, trosedu, u kuhinji sa bivšim (momkom pre mene sa kojim je bila sedam godina). Dogovorili smo se jer nas je zanimalo šta to naši bivši partneri nisu umeli kao sada nas dvoje. Naravno, tema je bila seks, jer sa ove tačke gledišta nas dvoje smo u full varijanti seksa.

Snimali smo ta dva vikenda. Prvo ja sa mojom najdužom vezom, pa onda ona i on. Da se razumemo, meni je bilo mnogo teže ubeđivanje nego njoj, a tako i treba da bude. Ja sam otišao taj petak na žurku drugara. Izašao sam iz stana u 18h u petak i vratio se u 8h u subotu. Tako je tražila, da se spremi a i opusti.

Namestio sam stari aparat u spavaćoj, novu kameru u dnevnoj i mobilni u kuhinji. Njeno je bilo da sve tri snime nju i „njega”. Poslala mi je poruku u 23h: „Došao je. Volim te. Nemoj da se razočaraš u pornić’’. U 00h: „Skote”. U 01h: „Eto, šta si tražio, gledaćes”. U 02h: „Ovaj me se baš uželeo”. U 06h: „Dolaziš? Tako sam napaljena… I da znaš da se neću tuširati. Hoću da ga osetiš”.

Bila je u bade-mantilu, plišanom, iznad kolena. Bez reči me je nabila uza zid i šakom mi masirala jaja.
– Izjebi me u guzu… Jako te želim, budalo luda… Pa da se tušnem i idem kod kume da vidimo one cipele… Ne pitaj me ništa. Na stolu su ti dokazi, pa drkaj… Hteo si, učinila sam ti.

Polizao sam joj čitave prepone. Htela je da osetim taj miris, ukus zbog drugog „začina”. Itekako se oseti… To me je toliko nadražilo, da sam je pomalo sumanuto, na granici grubosti i sile, cepao. Želeo sam da je podsetim ko joj je mužjak. Otkud sam mogao znati šta ću videti. Jebiga, ego je to… Šta ako… Zahtevala je da je u spavaćoj sobi cepam, naguženu na fotelji.

Hteo sam da gledam dok se jebeš sa bivšim

Kleči bradom na naslonu za glavu, izgužena pohotno da joj nesmetano prodirem što dublje u guzu. Navlačio sam je na tvrdu nabreklu kurčinu, struk i ramena su joj bili crveni od mojih šapa. Grizla je naslon. Ipak je bilo jutro, pa da ne napali komšiluk.

Nakon prvih deset minuta svršila je žestoko. Dobro znam da je tada mogu pitati i da će mi reći. Dobio sam odgovor. Popravio joj se bivši u seksu, baš se uželeo. Kurčina mi se stegla jače. Seo sam u fotelju, a ona se leđima ka meni natakla do kraja. Ova tura je bila duža koju minutu. Guza joj je bila otvorena… Drugi odgovor je bio da je on dva puta, a i ona. To ju je jako iznenadilo. Treći orgazam ju je otresao tako da su joj noge poklekle.
– Dušo, idem u kadu i brišem. Večeras planiraj do grada da idemo.

Otišla je. Na stolu u trepezariji aparat, kamera, mobilni i jedan papir koji objašnjava šta mogu videti i čuti. Usput se izvinjava ako se malo više opustila. Napunjene kondome mogu naći u kanti u kupatilu, ako ne verujem da je toliko svršio. Uh, narode, kada čujete bivšeg momka vaše ribe, u sopstvenom stanu… Kako joj sa vrata, lepo pripit, govori da je znao da će je opet tucati, da mu je jako drago što je na mom terenu i da mu, ako je ozbiljna, to odmah pokaže…

Onako u plišanoj trenerci sa majicom na bretele nalakti se prekoputa njega i upita kako bi da mu dokaže…
– Zar nije jasno da hoću da se tucam? Sami smo. Ja sam ti predložila.
– Ne, hoću na primer da ti posisam bradavice ovoga momenta!

Sela mu je u krilo i spustila bretele. Liskao ih je, sisao i govorio joj kako su se zajebali za mene i njegovu, već treću godinu, verenicu. Spustio je dlan na butinicu, pa sve do ribice. Masirao ju je kratko i naredio joj da ga posluži pićem dok je čeka da se ona sredi u kupatilu. Tek što se uverio da se tušira, momčina hitro proveri terasu. Ode do dnevne, pa do spavaće sobe, valjda da se uveri da je sve čisto. Vrati se u trepezariju, baci na sto nekoliko kondoma i skide sa sebe sve sem bokserica i majice. Seo je, nagnuo Viljamovku, zavalio se i prokomentarisao na moj račun:
– Eto, frajeru, vraća se cica boljem kurcu… A i ja sam je željan. Dobro se razvila. Jebozovnija je sada.

Zavuče obe ruke u gaće. Mesi jaja i nadrkava ga. Stiže mu SMS. On zove kuma da mu objasni da samo što nije, da dobro izgleda, a kao i da joj fali kurca. Spušta mobilni, zateže lastiš od bokserica i navlači ih za jaja (momci znaju kako), dok desnom drka. Kako je šaka ruke široka, tako samo na tren se vidi vrh glavića. Više trese nego što drka kurac, eto 12cm ali za koju nijansu deblji od limenke guarane (to sam znao, sve sam je odavno ispitao).

Zvoni mu opet mobilni, verenica ga zove. On joj govori da je kod kolege i da su se zapili. Najavljuje joj da bi je tucao kada se vrati. Drka ga.

Žensko, sprema se pola sata. Vidno si iznenađena, kada si ga ugledala napola golog kako ga pokušava vratiti u gaće a da se ne vidi.
– Opa! Napokon ću te probati kao ljubavnica, a biću iskrena, fali mi seksa… Toliko, da sam se tebi ponudila. Mi se barem znamo, da ne tražim u izlasku… Dobro da je u Sloveniji do srede, opuštena sam. – U bade-mantilu iznad kolena seda kraj njega. Sipaju još po dva puta. On pokušava da je poljubi, ali bez poljubaca. Ona ustade, prisloni se guzom na kuhinjski deo tačno preko puta njega.
– Hajde, reci šta bi da vidiš… I daj, opusti se. Kao da ne znam da si do malopre drkao… A dobro poznajem i njega.

Svukao se. Ona ga moli da ga ne dira i da kaže kako bi da je namesti. Može sve da vidi i traži. Traži da razgrne ogrtač. Ona je samo u crnim, čipkastim boksericama, depilirana i namackana. Namešta se na metar od njega, pa se okrene, izguzi i čučne raširenih kolena.

tumblr_n9rp3skHVX1sjo6cco3_500

Kolčić mu skoči. Ne sprdam se dimenzijama, stvarno je tako izgledao.

Njena pitanja… „Šta fali verenici?” „Ima li novina u njegovoj tehnici jebanja?” „Da li je probao guzu?” „Je l’ napaljen?”

Polegao ju je na sto, skinuo joj gaćice i uronio jezikom u njen cvet. Sisao je, lizao, srkao. Bio je musav od sočne ribice. Lizao je sve ritmičnije. Posle nekih desetak minuta cica ga zgrabi za kosu i nabijajući se na njegov jezik istrlja mu ribicu o usne i lice i svrši.

Gledao sam njen porinć sa bivšim i ne mogu da objasnim kako sam se osećao…

Zatim mu dodaje kondom” rel=”noopener” target=”_blank”>kondom. Ima problema da ga navuče. I dalje leži. Očekujem da će ga on svaki tren zavući. Povlači je sa stola da ga zajaše. Njen uzdah me slatko uplaši. Jebiga, svestan sam da takva širina kurca mora ostaviti utisak.

Hteo sam da gledam dok se jebeš sa bivšim

Jahala ga je i mešala guzom, a on joj je lizao bradavice dok joj je šakama mesio guzove i nabijao je jače na kurac. Pitao ju je da li je ja jebem tako i da li je posle njega sedela na debljem kurcu.

– Jebe me odlično, a znam da jebe i neke klinke. Priznao mi je to. Zahtevala sam… Aaahhh… Da jednu dovede kući da gledam. Učinio mi je to. Na kraju smo ja i ona završile u krevetu… A za debljinu… E pa, druže, tu ti stavljam plus nad njim… Njegov je duži i jači, prosečne debljine i krupnog glavića, kao veća jagoda. Kada mi cepa guzu, glavić pravi „blup”, „blup”, kao čep… Zna on i pokazala sam mu na njemu koliko si deblji…

Napalio ga je odgovor. Podigao te je na sto bez odvajanja i muke. Zakovan je u tebi, kao jedno telo ste. Digao ti je visoko noge i lizao ti glatka kolena i listove. Opet me štrecne tvoje cviljenje. Ritam mu je spor… Svršava u kondom vadeći ga iz tebe. Govori ti kako te je željan, kako mu prijaš i kako se zrelo jebeš…

tumblr_ni8smoZjkE1srbq2xo1_500

Obukli ste se. Skuvala si kafu. Tovariš ga da nastavlja sa svršavanjem van pičke sa kondomom, da ga onda vezuje, da i dalje neće ribi u usta da svrši… Šteta, umesto da shvati da je to njegov vrhunac, da je obilno hrani… Zahvalno te gleda, a za količinu ona je zaslužna.

Prešli ste u dnevnu. Navukla si navlake na garnituru. Ispituješ ga kako mu se verenica zove, kako izgleda, kako se jebe.
– Lepa je. Dobra je… Nego bih ja tebe da jebem.

Govoriš mu da si ga zvala kako bi te jebao, a na njemu je kako i gde. Hoće da gleda kako je maziš tu pored njega. Osmehuješ se zavaljena si u ugao, jedna noga ti je na trosedu. Širiš ogrtač, gola si i zgodna. Ribica ti je negovana, lepa i glatka. On te posmatra nadrkavajući ga. Pita te gde sam te prvi put jebao. Kaže ti kako me je zvao da me zamoli da te ne probam, jer ćete se pomiriti. Kaže da je znao da ćeš mu vratiti kad tad.

Uskoro navlači kondom” rel=”noopener” target=”_blank”>kondom i zaskače te misionarski. Prodire i polako ubrzava. Govoriš mu da ti prija debljina. Zadiže ti obe noge na ramena. Postaješ glasnija. On ga nabije pa menja uglove, razglavljuje tvoje meso. Počinje nesigurno, ali onda ga čitavog vadi i do kraja nabija. Prija ti… Uporno ponavljaš:
– Samo tako, da, nastavi…

Izvijala si se i nameštala da ga bolje primiš. Namestio ti je ribicu i rekao da je pre dve godine otkrio kako će mu svaka riba svršiti i da hoće to da ti pokaže.

tumblr_mvl4nf5Au11qfpdc0o2_250

Sada već sigurnije kreće da te ubada čitavim kurcem. Sve brže i brže… Traži ugao… Po stenjanju znam da ćeš svršiti uskoro. Stenješ, hvališ tehniku, tražiš da upire grublje glavićem. Onda izdižeš guzu, udaraš mu kontru, a on ponavlja da ne brineš i da će te izjebati.
– Ooohh… Aaa… – izvijaš se pod njim, stresaš, svršavaš…

Ne vadi ga, jebucka te glavićem. Opet si ga zajahala.
– Pa da ti vratim i ja. Znam kako si ti najčešće svršavao.

Kako je nasela, tako mu meša guzom, pa se par puta nasadi.. Ona ga jebe… Opa! Kao iz topa zgrči se pod njom, izdiže je sa kurca i napuni kondom. Ona se ispravila i tačno mu u usta stavila klitoris, da sisa što bolje. Htela je da svrši, ali on je prekide jer mu kondom“>kondom preliva…

Odlazi u kupatilo, a ti vam sipaš po rakiju.. Čim je seo nazad, pitala si ga hoće li da mu popušiš. Zazvonio mu je mobilni, draga ga čeka. Dok priča, skida gaće i traži drkanje… Masiraš mu jaja, stežeš mu mekano meso, prstima ne možeš da ga obuhvatiš.

Hteo sam da gledam dok se jebeš sa bivšim

Pljuješ mu na glavić, spuštaš usne na njega, oblizuješ ga i guraš glavić. Drkaš mu i pušiš, a on ne govori ništa, samo dahće ubrzano. Usporavaš, pa ubrzavaš… On mora da krene. Govoriš mu da ćeš se opet javiti, pa neka iščekuje.

Dok sam gledao ove snimke, uz silna odlaganja i džok, dva puta sam svršio obilno. Naravno, moja sperma nije išla u maramicu neke dve godine sigurno, samo u čašu, a češće u kondom. Znam da je voliš i da ti nikada nije smetalo da je nagneš iz čašice, pogotovo dok te jebem pa ti je samo dodam.

Preklopite čašicu i u friz ako će dugo čekati. Setih se njegovih punih kondoma, kesa je bila nova bez smeća. Teži su, ima tu fino. Prelijem ih isto i u friz… Znam da će je probati, trebala je odavno. 7 god. veze.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x