Kako sam postao rob paru

Registrovani korisnici ne vide reklame

Anu sam upoznao na jednom seminaru u Istri. Oboje pravnici, mladi ljudi. Ona 33, ja 24 godine. Pogledi su nam se sreli i upalila se ona neka iskrica; osjetila se kemija, vibracija u zraku. Na tom putu postao sam njen rob.

Predavanja i radionice postali su nam dosadni pa smo tu drugu večer seminara završili na večeri izvan hotela. Popila se boca dobrog vina i završio sam u njenoj sobi.

Bio je to seks iz snova. Bila je pomalo uska, svršavao sam ni ja ne znam koliko puta… Čim bih posustao, uzela bi ga u usta, stručno obradila i bio sam spreman za opet.

tumblr_my8i5cuUKE1sf3a59o4_400

Drugu večer, da li pod utjecajem odličnog seksa ili alkohola, priznao sam da bih volio da me zaveže za krevet, pa da me onda obrađuje. Priznao sam da bih volio dobiti koji šamar, udarac među noge, da bih želio osjetiti grubost… Posljednje dvije večeri bio sam njen rob.

Nakon što sam joj zadnju večer jezikom očistio cijelo tijelo, izmasirao joj stopala i noge umorne od visokih štikli, oralno ju obradio, izljubio sve rupice, izlaštio cipele, rekla je da je udana i da, ako želim, mogu doći kod njih katkad i služiti im. Ostao sam zabezeknut!

Da služim njoj i mužu? Ne pada mi na pamet, mislio sam, ali rekao sam da ćemo vidjeti, ostati u kontaktu, misleći kako ćemo se opet vidjeti nasamo. No, bila je jasna, kao da mi je misli pročitala; ili ćeš nas ubuduće oboje služiti ili me zaboravi!

Više od mjesec dana sam se premišljao, vagao, odlučivao i došao je taj dan. Došao sam kod njih u njihov grad, udaljen stotinjak kilometara vožnje. Našli smo se u restoranu, pojeli i popili, a potom otišli kod njih doma. I dalje sam bio jako neodlučan, jer nisam biseks i nikada me nisu privlačili muškarci.

Prvi vikend bio je prijateljski. Razgovarali smo, družili se i raspravljali kako bi to izgledalo. Tada nisam znao da su oni već imali i roba i robinju prije nego su me upoznali i da su bili u potrazi za novim mesom. Polako smo definirali pravila, pokazali su mi opremu i objasnili što se od mene očekuje.

Kako sam postao rob paru

Na kraju, u nedjelju sam potpisao Ugovor o ropstvu. To je to – postao sam rob.

Naveli smo limite, pravila ponašanja i safe word. Nikad ih neću zaboraviti, žuto – boli ali mogu, crveno – stani, ne mogu više. Dogovorili smo susret drugi vikend. Morao sam kod njih biti u petak u 21h, ni minutu prije ni minutu poslije.

Dani su prolazili kao godine, nikako da dođe petak. Na poslu gužva, ali kao da nisam uopće duhom prisutan na poslu, samo sam sanjao i maštao što će biti tog vikenda. Nisam bio svjestan da sam potpisao da ne smijem biti aktivan, da ne smijem erektirati, da moram ispunjavati bez pogovora njihove zapovjedi, da ću biti kažnjavan za svaku grešku ili sitnicu i da kad pređem njihov prag, postajem stvar u vlasništvu. Sve mi se to činilo onako daleko.

Petak, 21h. Pozvonio sam na vrata stana i kleknuo pred vrata, po unaprijed dogovorenim uputama i sve što bude dalje, bit će po uputama po dogovoru od prošlog vikenda. U jednoj sam ruci imao bocu vrhunskog crnog vina za njega, a u drugoj ružu i bombonijeru za nju. Klečao sam pogleda uprtog u pod, usta poluotvorena, jezik vani.

Bilo me je strah da će netko naići i vidjeti me. Glupa poza, odjeven s kaputom na sebi klečim pred tuđim vratima. Čekao sam, pa ponovno pozvonio. Prošlo mi kroz glavu da se nisu predomislili, što ne otvaraju… Čuli su se koraci. On je otvorio i odmah mi s vrata zavalio šamarčinu da sam, ne očekujući takav doček, pao bočno na pod.
– Kretenu, šta zvoniš kao manijak, ulazi! – naredio je šapčući.

Čim sam prešao prag, dakako na koljenima, zatvorio je vrata za mnom i opalio mi još dva jaka šamara svaki po jednom obrazu. Bio sam u šoku. Želio sam se dići i otići ali znatiželja, adrenalin, kako to već nazvati, nisu mi dali da odem. Ružu, bombonjeru i vino digao sam iznad svoje glave, pružajući mu i izvinjavajući se za grešku, no zato sam dobio udarac nogom u trbuh.

– Tko ti je dozvolio da mi se obračaš, debilu jedan?
– Nitko, oprostite… – Opet udarac. Ovaj put među noge. Savio sam se od bola.
– Ne smiješ govoriti bez dozvole, a kad mi se obračaš mora biti po pravilu, jasno?
– Jasno, Gospodaru – prozborio sam stenjući.
– Ostavi te svoje poklone ovdje, ne trebaju, nam. Tu ti je košara, u nju spremi robu svu. Od sada nemaš pravo biti odjeven, osim ako mi to ne želimo i marš u kupaonu i čekaj nas. Odmah! – rekao je strogim glasom. Poklone sam stavio uza zid pored vrata i počeo sam se skidati. Ubrzo sam bio gol i otišao sam u kupaonu – kleknuo pored kade.

tumblr_n51k1k2onD1tqsg2oo1_500

Čekao sam, činilo mi se, cijelu vječnost. Onda sam čuo korake. Nisam smio dignuti pogled, no po zvuku potpetica znao sam da ona dolazi. Visoka, vitka crnka na početku tridesetih, skladno građena. Bila je odjevena u lateks, crne hlače s crnim lakiranim čizmicama i gore široka majica.

– Ohoho! Vidi ti tko je to nama došao… A bila sam sigurna da si kukavica i da se nećeš pojaviti – rekla je uz osmeh dok je na ruke navlačila gumene rukavice. – Što sam to čula, netko je bio nestrpljiv i neposlušan, a? Hajde, raširi noge brzo, slijedi pregled.

Uhvativši me za kosu povukla mi je glavu i gornji dio tijela u kadu, noge su ostale u zraku. Raširila ih je i bez lubrikanta, bez pripreme, zabila dva prsta u čmar. To je bio pregled tjesenih šupljina. Dobro mi je raskopala anus, stisla jaja, digla kožicu preko glavića i s prstom ušla u penis.

tumblr_me5mi4ELIu1rk2llfo1_500

– Okreni se – naredila je. S istim rukavicama mi razjapila usta, te gurala prste u grlo. Počelo mi se povračati od prsta duboko u grlu. Od smrada iz mojeg anusa, zakašljao sam se. Za kaznu me je ošamarila. – Robe, pripremili smo ti koktel dobrodošlice, da vidiš kako smo dobri – rekla je smijući se cinično i nastavila – Ulazi u kadu, lezi na leđa i ne miči se. – Izašla je iz kupaone, a zatim su se ubrzo oboje pojavili.
– Dragi, mislim da je red da počastimo našeg gosta koktelom. Što ti misliš? – pitala je muža.

On se samo smješkao. Izvadio je penis iz gaća i kroz šlic traperica i počeo pišati po meni, šarajući po cijelom tijelu. Miris mokraće, toplina, zapanjilo me… Koliki mu je mjehur kad toliko piša – prošlo mi je kroz glavu.

Kad se popišao otresao mi ga je po licu. Fuj, mislio sam da ću povratiti, onesvjestiti se od poniženja. A ona je tada svukla hlače i gaćice zajedno. Sjela na rub kade i počela mi pišati po licu. Krenuo sam se micati kad me je on udario nogom u trbuh, jako. Mislio sam da će mi utroba kroz usta izaći. Kad se popišala, obrisala se i bacila papir ravno na moje lice i usta.

– I, kako se kaže kad te netko počasti?
– Hvala – rekao sam i osjetio udarac po trbuhu nogom.

Kako sam postao rob paru

Opet me je on udario, a ona mi je đonom stala na lice, gađajući usta štiklom.
– Kako?!
– Hvala, Gospodaru i Gospodarice.
– Evo, vidiš, rekla sam ti da mali brzo uči, samo će ga trebati dobro istrenirati. Glup je malo – rekla je mužu, a onda se okrenula prema meni i rekla:
– Hajde, na koljena… Ostani u kadi, papir drži u ustima. Glava na dno kade, guzicu digni što više. – Nisam vidio što se sprema iza leđa. Čuo sam da nešto šuška, čuo sam vodu kako teče… Odjednom su joj prsti opet bili kod mog anusa, širila ga je. – Sad ćemo te lijepo oprati, da ne budeš prljav… Jer ti si svinja prljava.

Osjetio sam nešto plastično, nešto toplo u anusu, a potom sam osjetio tekućinu kako mi ulazi u crijeva. Bio je to moj prvi klistir. Prvo vrijeme osjetio sam čak ugodu, ali onda me je počelo polako mučiti, kao pred veliku nuždu. No nisam mogao ništa jer je tekućina i dalje curila.

Potom kad je ispraznila nešto više od pola litre mlake vode s dječjim šamponom (to sam poslije saznao što mi je prvi puta ušlo u crijeva), naredila je da čučnem u kadu, ali da ne smijem odmah ispuštati, da moram čekati. Morao sam raditi čučnjeve. Rekla je sa smješkom da ću se tako dobro očistiti. Trbuh me je počeo boliti. Imao sam osječaj da ću sve izbaciti iz sebe. Nisam izdržao i počelo je curiti iz mene, kao kad imate proljev.

tumblr_n2wpfnTlkK1rw3pgqo3_400

Uzrujao sam ih i dobio par šamara od kojih sam pao u kadu. Glava mi je bila u prljavoj tekućini, vlastiti klistir pomiješan s njihovom mokraćom.

– Evo, vidi što si napravio, svinjo prljava! Sad moramo sve ponoviti – rekla je i ponovno napunila posudu za klisitranje.

Opet su me punili. Trpio sam i čekao. Kad je ispraznila drugu posudu, naredila je da čučnem i stavim ruke iza leđa. On mi je odmah stavio lisice. Noge su mi bile skupljene i tako sam čekao u kadi. Prošlo je neko vrijeme, a ja nisam izdržao i opet sam sve pustio pod sebe.

Ušli su s četkom za pranje poda na dugačkoj dršci, s kojom su me par puta opalili po slabinama. Boljelo je. Ona je uzela tuš i počeli su me prati. Ona me je prvo spirala, a potom uzela šampon za kosu i tijelo, stavila ga na četku i dala njemu. On me je ribao a ona isprala, pa još jednom tako.

– Tu ti je ručnik. Osuši se i čekamo te u dnevnom boravku. Tu su ti i stvari da se lijepo središ i odjeća za kurvicu poput tebe.

Osušio sam kosu i tijelo koje me boljelo. Počeo sam se odijevati, tange, grudnjak, hulahopke, suknja kratka, top. Potom sam vidio šminku. Nisam se nikada šminkao, pa sam to napravio dosta jadno, crveni ruž za usta, zeleno sjenilo na kapke, puder na lice. Na kraju sam stavio periku i na koljenima izašao iz kupaone.

Izgledao sam kao jadna, izjebana kurva jeftina.

Na koljenima sam ušao u boravak, a oni su se skinuli goli i igrali se jedno s drugim na trosjedu.

– O, evo nam kučkice. Sad nek ona nastavi, da se ja ne umaram – rekla je i prstom mi pokazala njegov penis. A što ću ja s njim? Uzeo sam ga u ruke, no ona me je odmah kožnim remenom iz sve snage udarila po guzovima.
– Kretenu, tko ti je dozvolio da ga diraš svojim prljavim rukama?! Uostalom, od sada si ti naša kurvica Marija. Dakle nisi muško nego pičkica, jasno?!
– Jasno, Gospodarice. – Opet me je opalila po guzovima.
– Što je jasno?
– Pa, jasno je, Gospodarice, da sam kurva.
– Punu rečenicu, kurvo! Da čujem! – opet udarac.
– Jasno da sam kurva, Gospodarice.
– Krivo, opet – rekla je i još jednom me opalila. Suze su krenule, zavrištao sam od bola:
– Jasno je da sam od sada Vaša i Gospodareva kurva po imenu Marija, Gospodarice.
– E tako, bravo. A kako kurve puše? Bez ruku, Marija, bez ruku.

Kako sam postao rob paru

Uzeo sam u usta poludignuti Gospodarev kurac i sisao ga. No, kako sam ga stavio u usta, počeo mi se želudac dizati. Zagrcnuo sam se…

*****

Nije mi baš prijalo osjetiti tuđi penis u ustima. Bilo mi je slabo. Osjetio sam sluzavu tekućinu svuda po ustima, ali trudio sam se zadržati se, ne povratiti i ne kašljati. Radio sam Gospodaru ono što sam volio meni da rade i neke stvari koje sam gledao na filmovima, koje žene rade muškarcima kada ih oralno zadovoljavaju.

Lizao sam jezikom uzduž njegov penis, ljubio ga, palacao jezikom, a on je rastao u mojim ustima. Osjećaj gađenja bio je veći kako je on rastao.

– Bravo, kurvice. Vidiš kako si dobra – sa smješkom je komentirala Gospodarica, dok sam na koljenima, s rukama iza leđa primao Gospodarev penis u usta.

Ona je otišla iz sobe. Gospodar mi je grubo uhvatio kosu i počeo moja usta nabijati na svoj penis, sve dublje. Osjetio sam glavić u grlu, počelo mi se sve više povračati. Odjednom, osjetio sam mlaz tople sluzave tekućine. Svršio mi je u usta. Nisam više izdržao i počeo sam povraćati po sebi, po njemu, njegovim nogama, podu, nezaustavljivo… Ona se hitrim koracima vratila s kratkim jahaćim bičem u ruci.

– Što sam to čula?! Što ja to vidim?! Što je to?! Kurvo jedna prokleta, sad ćeš sve očistiti! Pička ti materina! – urlala je ljubičasta u licu od uzrujavanja.

Gospodar je s gađnjem gledao scenu. Ja povraćam. On ispovračan, po podu sadržaj mog želuca… Udario me je bosom nogom u trbuh. Savio sam se. Slijedio je udarac u glavu. Stao mi je na lice stopalom prljavim od moje rigotine. Idalje sam povraćao. Ona je prišla i počela me jako, jako brzo udarati bičem po leđima psujući me i vrijeđajući. Takve batine nikada do sad nisam dobio. Nakon par minuta zaustavio sam suze i prestao povraćati. Sve me je boljelo. Stali su i oni.

– Sad ćeš sve ovo očistiti, kujo glupa – rekla je ona. On je nadodao:
– Dakako jezikom i ustima.
– Ne, molim Vas. Ne… Milost… – zavapio sam znajući da mogu upotrijebiti safe word i misleći da ću ga uptrijebiti, ali nisam. Na moje riječi samo sam dobio još batina bičem po cijelom tijelu, rukama, nogama, leđima i guzovima. On je krenuo u kupaonu i rekao mi:
– Čekam te u kupaoni. Kad ovo očistiš, onda ćeš mene očistiti, kurvo. – Ona je pak donijela kantu i krpu i rekla:
– Vidiš, kurvo, kako smo dobri. Ovaj puta ćemo te poštedjeti, nećeš morati jezikom to očistiti. Drugi puta… Ne gine ti takva kazna za ovakvu grešku. Na koljenima, isprebijan i ispovraćan polako sam s lakiranog parketa čistio vlastitu bljuvotinu. Polako, da dobijem na vremenu da se odmorim. Ali, ona je to shvatila i udarila me vrhom cipele u međunožje. Pao sam s koljena na prsa i glavu i zaurlao od boli.
– Nastavi, kujo – rekla je udarivši me ponovno, ali ovaj puta u guz. Tresao sam se od boli, gušio u suzama i nastavio čistiti. Nakon pranja dobio sam zadatak ispolirati parket i onda u kupaonu očistiti Gospodara. Ona me je povukla za kosu i na sve četiri odvela do kupaone gdje je Gospodar sjedio na rubu kade.
– Ulazi, pseto prljavo. Kreni, počni me čistiti. – Namjeravao sam ga očistiti ručnikom, spužvom za tijelo, ali ne, dobio sam šamar i naredbu: – E mene ćeš očistiti jezikom, prljava kujo!

Počeo sam ga jezikom čistiti od penisa prema dolje. Ona se smijala, a meni je bilo zlo. Zlo od batina, prljavštine, poniženja. Razmišljao sam da izreknem safe word crveno, no to je značilo prekid ove igre, ali i prekid komunikacije s njima zauvijek. Suzdržao sam se. Komadići bljuvotine u ustima stvarali su mi osječaj slabosti, imao sam potrebu opet povratiti ali sam se suzdržavao. Najgore je bilo očistiti jezikom njegova stopala. Dlake su mu bile s gornje strane stopala do nožnih prsta. Morao sam ih jednog po jednog sisati, dok je ona gledala i komentirala kako veću svinju od mene nije vidjela, a On je samo šutio i gledao me s prijezirom.

Kad su bili zadovoljni urađenim, naredili su mi da se operem u hladnoj vodi sa sapunom, bez šampona. Gledali su me dok sam se prao. Osječao sam se jadno, poniženo ali istovremeno i sretno i ispunjeno, čudan miks osjećaja…

Nakon pranja dobio sam dozvolu da se obrišem ručnikom. Kosu su mi Oni prosušili i potom smo se vratili nazad u boravak. Ja na sve četiri između njih dvoje, polako s noge na nogu. On se udobno smjestio u fotelju. Ja sam klečao nasred sobe, noge razmaknute, ruke iza leđa, glava spuštena prema dolje, pogled uprt u pod, usta poluotvorena, jezik lagano vani. Ona se vratila iz sobe gdje je otišla na tren. Oko pasa joj je visio veliki umjetni kurac, strap on.

– Rekla sam ti da prvo moramo uvježbati ovu kurvu. Nije tako dobra, kako je sama za sebe pričala. Dragi, moraš me slušati u nekim stvarima – rekla je Gospodaru dok mi je prilazila.
– Hajde, kurvo, sad ćemo vježbati – rekla je s ciničnim osmijehom na licu.

scene_hard_1_320x180
Zgrabila me je za kosu, podigla mi glavu i drugom rukom stisla obraze da otvorim širom usta, te mi zabila poveliki strap u usta.
– Hajde, zamisli da je to Gospodarev kurac i polako polako ga obrađuj, stoko jedna. – Lizao sam jezikom vrh strapa i polako ga stavljao u usta, dok me je ona držala za kosu a on se u fotelji dirao za penis i polako se nadraživao.
– Baš je zgodno vidjeti našu kurvicu, Ana. Simpatično ju je vidjeti u prirodnom položaju.

Oboje su se grohotom nasmijali. Rob je primao veštački kurac u dupe

Ona mi je sve dublje zabijala strap, a njegov se sve više dizao. Izvadila mi je strap iz usta, otišla sjesti u trosjed i pokazala mi mjesto. Na sve četiri ispred nje obrađivao sam strap.

– Raširi noge, kujo – rekla je. – Sad ćeš vidjeti što prave kurve zaslužuju.

Dok sam sisao strap uz naredbu da ju gledam u lice otvorenih očiju i pokazujem znake uživanja, Gospodar se s dignutim povelikim kurcem dignuo iz fotelje i prišao mi. Grubo je raširio moje noge i osjetio sam hladnjikavu kremu na guzovima i oko čmara, stavio je lubrikant.

Onda mi ga je brzo, bez puno pripreme, zabio u čmar. Ugrizao sam od boli strap. Ona je to vidjela i raspalila mi šamarčinu, jednu pa drugu.

– Puši, kurvo! Šta grizeš?! Je l’ kurac za gristi ili obožavati, droljo jedna?! – pitala je. On mi je samo sve dublje zabijao svoj kurac. Nabijao me je u sve bržem ritmu, a Ona me je u istom ritmu ševila u usta. Mislio sam da će svršiti, no nije. Pred svršetak Gospodar je izvadio svoj kurac iz moje guzice, došao do nje i svršio po strapu.
– Hajde, liži, pseto! Kad nisi za drugo, liži…

Počeo sam čistiti spermu sa strapa. Kapala je na pod, morao sam i to čistiti i gutati. Bilo je ljigavo, gnusno, ali sam ovaj puta uspio.

Kako sam postao rob paru

Kada sam mislio da je to kraj, on mi je uz strap u usta stavio komad svog ljugavog, sluzavog glavića… Izdržao sam, nisam povratio. Izvadili su mi iz usta oba komada i rekli:
– Hajde da čujemo kako se kurva zahvaljuje.
– Hvala Vam na poklonu, Gospodaru i Gospodarice.
– Ne! Idiote glupi! Jebeni idiote, ne! – zaurlao je ovaj put on. – Udario me je nogom u trbuh, pa u bubrege, pa ponovno u trbuh, nisko, blizu jaja, a ona se digla i zavalila mi dvije zidarske. – Kako se kaže, kurvo?!
– Gospodaru i Gospodarice, hvala što ste me podarili prekrasnim poklonima u obliku kurca i strapa… Gospodaru i Gospodarice… – rekao sam kroz suze tresući se od bola i jada.

*****

Ostao sam sam na koljenima u boravku, ridao sam i plakao. Suze su same išle od boli i poniženja… Oni su otišli u drugu sobu. Razmišljao sam, prije tri dana smo raspravljali o mojoj ulozi, o mojim željama i zadaćama, ali nekako sam mislilo da je to dosta nestvarno i da će se služenje njima kao rob pretvoriti zapravo u neku romantičnu vezu u troje u kojoj zapravo ja neću imati dodira s njim, nego s njom samo.

Nekako sam mislio da ću eventualno dobiti koji šamar i to je to, iako sam jako dobro pročitao ugovor koji su sastavili, u kojem se navode sve moje obveze, želje, limiti. Primjerice da me mogu koristiti kao kućnog ljubimca (psa ili konja) i tako tretirati, da me mogu koristiti kao kurvu, sluškinju, roba, namještaj, da me tretiraju kao stvar u vlasništvu; da sam stvar bez ikakvih prava, da me mogu kažnjavati, koristiti i ismijavati… Potpisao sam da razumijem da ne smijem imati pravo na vlastiti užitak, zadovoljstvo, da ću biti uglavnom aseksualan, da ću koristiti samo za njihove potrebe, da ću im biti kućna pomoćnica, da ću poštovati pravila ponašanja. Hodanje na koljenima ili na sve četiri, zabrana govora, gledanja njih u lice, zabrana hodanja da glava bude viša od njihovih guzova, zabrana jela, pića i obavljanja nuždi bez dozvole, odijevanje i oblačenje po njihovoj želji i naredbi… Sve smo to tri dana pomno sastavljali, ali ovo nisam očekivao… Iako je bilo za očekivati…

Dok sam promišljao o svemu, vratili su se u boravak, sjeli u trosjed oboje i obratili mi se.
– Znaš, malo smo popričali o tebi. Čini nam se da nisi baš dobro shvatio što te čeka kod nas – rekao je on smirenim tihim glasom.
– Čini nam se da si mislio da će biti nešto sasvim drugačije – nadovezala se ona. – Stoga smo odlučili da ti damo pravo odluke: želiš li nastaviti ili ne.
– Želim. Želim dakako – rekao sam tiho, šapčući.
– Nismo baš sigurni – rekao je Gospodar.
– Ti kao da nisi shvatio što mi tražimo – rekla je Gospodarica. – Meni ne treba seksualni partner. Ja sam, kao što sam ti prije rekla, sa svojim mužem zadovoljna i zadovoljena. Meni treba stvar koju ću koristiti za igranje, razumiješ?
– Razumijem, Gospodarice i Gospodaru – tiho sam prozborio.
– Mi mislimo da nisi razumio, a nama ne treba neka osoba koja će, eto, isprobavati na nama što joj paše, a što ne – rekla je.
– Razmišljamo vrlo ozbiljno, a o tome smo sad i pričali nasamo, da prekinemo sve ovo i otpustimo te, te se damo u potragu za nekim ozbiljnijim – dodao je on. Bacio sam se glavom pred njihove kućne papuče. Poljubio sam vrhove papuča njoj i njemu.
– Molim Vas, nemojte. Dajte mi šansu, molim Vas… Pa kako da vratim Vaše povjerenje, jedva sam Vas našao… – Podigao sam pogled očekujući da će se oni smješiti ali nisu, bilo su jako ozbiljni.
– Hmmm… – promrljao je on gledajući u nju. – Što da radimo s tim? – Razmazane šminke po ustima i ispod očiju, po cijelom licu, bez perike, raspranih čarapa, poderan, izubijan slinio sam po njihovim papučama moleći da me ne ostave. Nakon minute, dvije, a meni se činilo to kao vječnost, on je progovorio:
– Dakle, ako se Ana slaže, ja predlažem da večeras prespavaš kod nas i dobro razmisliš o svojim željama, postupcima i namjerama, pa ćemo ujutro porazgovarati svi troje, jer ovako to ne ide. Da nam prljaš kuću, budeš neposlušan, radiš sve protiv pravila koja smo ti lijepo pojasnili prošli vikend… Ana što ti misliš? – Napućila je usne razmišljajući pa tiho rekla:
– Okej. Dajamo mu šansu. Neka prespava… Ali, pod našim uvjetima. Kujo, jesi zadovoljna kako smo dobri, a?
– Jesam – tiho sam rekao.
– Okej, idem ja onda po opremu, a ti mu reci što ga čeka, da ne bude čuđenja. Ako nije spreman, nek se odmah pokupi. Sa smećem kao on neću imati posla – rekla je i izišla iz boravka.
– Dakle, noćas ćeš prespavati u velikoj psećoj košari, vezan. Imat ćeš vremena za promišljanje, pa ćemo ujutro razgovarati, jasno?
– Jasno, Gospodaru.
– Dobro, skidaj se do gola i spremi lijepo tu odijeću. Možda, ako budeš dobar, ti opet bude trebala. . Skinuo sam se gol brzo. Kleknuo sam usred sobe, a ona je ušla s nekom velikom torbom. Izvadila je debele kožne narukvice, lance i još neke predmete.

Kako sam postao rob paru

Stavili su mi narukvice, kožnu ogrlicu kukicom te ju lancima povezali s lancem za ruke. Stavili su mi povodnik i poveli u hodnik, gdje je bila stavljena pseća košara za spavanje. U njoj je bila samo gruba vunena deka i pored nje druga. Bio sam sputan lancima, jedva sam se kretao. Sve me je boljelo, nisam se mogao izdužiti i ispraviti. Stavili su me u košaru, pokrili drugom dekom i rekli:
– Tu čekaj. Ujutro ćeš nam reći što si razmišljao i što si odlučio.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 3 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x