Jebao sam kevu. Svoju…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Želeo bih da podelim svoju istinutu priču o odnosu sa svojom majkom. Svoju kevu sam jebao… Ja sam iz jednog malog grada u Srbiji. Ne bih da se predstavljam, tako da su sva korišćena imena lažna.

U principu, imao sam dobro i bezbrižno detinjstvo. Međutim, sa 14 godina sve se nekako promenilo. Keva se razvela jer ju je ćale prevario, a ona nije mogla to da mu oprosti. Sud je sestru i mene dodelio majci, ali pošto je sestra bila punoletna, ona je ipak odlučila da živi sa ocem.

Tada su počeli problemi. Još sam bio u pubertetu. Od učenja i gimnazije više su me zanimali izlasci i sve što ide uz to. U to vreme sam upoznao i jedan potpuno drugačiji način života – utakmice. Bio sam vatreni navijač jednog kluba i vikendom sam uvek išao na utakmice. Doduše, više zbog tuče, ne sporta. Na neki način sam time isticao svoje nezadovoljstvo životom. Barem sam ja to tako gledao. Bilo je tu svačega, a keva i ćale su me nebrojano puta vadili iz milicije.

Kada sam napunio 19 godina stigao mi je poziv za služenje vojnog roka. Svi su bili protiv, jer su se nadali da ću upisati neki faks. Svi, osim mene. Oduvek sam voleo vojsku, a i faks nije bio za mene. Tako sam zaokružio “DA”. Otišao sam u vojsku, ali kada sam se vratio svi su me nekako drugačije gledali. Govorili su mi kako sam sada odrastao čovek, ali ja sam sebi i dalje delovao isto. I dalje sam išao na utakmice i pravio sranja. Jedino što sam sada već sam odgovarao za svoje postupke. Nakon nekoliko ozbiljnijih prekršaja, rešio sam da se primirim malo.

Svi su navaljivali da se zaposlim i da se skrasim. Moja sestra je već bila udata, pa su smatrali da i ja treba da nađem neku devojku za stalno, a ne samo da se zezam. Međutim, ja nikada sebe nisam video u takvom životu, pa sam krenuo drugim putem. Malo sam dilovao i tako se snalazio, jer nisam želeo da propustim sve te čari izlaženja i dobrog života. Tek mi je bilo 20 godina.

Jebao sam kevu. Svoju...

Keva je tada već bila u ranim 40-im i sa moje tačke gledišta bila je dobra riba. Ne bih da preterujem i upoređujem je sa nekim porno zvezdama, ali stvarno je dobro izgledala. Bila je vitka i visoka nekih 175cm. Imala je crnu kosu i jako lepe zelene oči, a kad te pogleda njima, usereš se. Ćale mi je pričao mnogo puta kako ju je smuvao i kako je bila nedodirljiva riba. I kada sam kasnije sagledao neke stvari, stvarno se tako i ponašala. Uvek je išla ulicom uzdignute glave. Kad god bi je neko pogledao, ona bi se samo okrenula. Verovatno su se zbog toga mnogi i plašili da joj priđu posle razvoda. Mada, možda je to bilo malo i zbog ćaleta koji je bio bokser.

Jedne večeri nakon što se keva vratila sa posla, ja sam se spremio i krenuo kod Marine, moje drugarice koja je živela na drugom kraju grada. Međutim, na pola puta mi je stao auto. Ubrzo sam shvatio da mi je crkla pumpa za dovod goriva. Pozvao sam ortaka da me odšlepa do majstora, ali pošto je sve to potrajalo a nisam ni mogao da sredim kola odmah, nisam ni otišao kod Marine. Iznerviran što sam i te noći ostao bez seksa, odvukao sam se peške do kuće.

Pred kućom sam video parkiran beli opel. Bio mi je mnogo poznat, ali nisam mogao da se setim čiji je. Ušao sam u kuću, a iz dnevne sobe je dopirala neka muzika. Pogledao sam unaokolo, ali nigde nije bilo nikoga. Popeo sam se na sprat i tada začuo nekakve zvukove i mumlanje iza zatvorenih vrata kevine sobe. Rešio sam da vidim o čemu se radi, pa sam izašao iz kuće, uzeo merdevine i naslonio ih na kevinu terasu. Popeo sam se brzo na terasu i stao u ćošak da me ne bi videli. Vrata su bila odškrinuta, a u sobi je gorelo prigušeno svetlo tako da sam mogao i da vidim i da čujem šta se dešava unutra.

tumblr_mn96yq3fBD1ssu6f6o1_400

Video sam nekog čoveka kako sedi na ivici kreveta i moju kevu na kolenima kako mu puši. Bio mi je okrenut leđima, tako da mu nisam video facu. U jednom momentu mu je valjda bilo dosta pušenja pa ju je zgrabio i bacio na krevet. Kada se okrenuo, ostao sam šokiran. Bio je to najbolji ortak mog ćaleta, bukvalno su odrasli zajedno.

Hteo sam da uletim unutra i da ga razbijem, ali nešto mi nije dalo. Hteo sam da vidim šta će da se dogodi.

Oborio ju je na leđa i stavio njene noge na svoja ramena. Krenuo je da je jebe dosta snažno. Pošto je on bio krupan čovek, a moja keva dosta mršava, mogao sam samo da vidim njene ruke i noge na njegovim ramenima i njenu izbačenu guzu u koju su udarala njegova jaja. Lik je bukvalno skakao na nju. Zakivao ju je o krevet, a ona je samo glasno stenjala i tražila da je razvali. Njegov nalet je trajao možda nekih dva minuta, a onda joj je svršio po stomaku i bacio se na krevet pored nje. Mogao sam da čujem šta su pričali:
– Već gotovo?
– Šta hoćeš? Vidiš da sam dao sve od sebe. Nemam ja više 18 godina.

Ona je ustala i izašla iz sobe, verovatno pod tuš. On je takođe ustao, obukao se i izašao iz sobe. Ja sam se spustio niz merdevine, vratio ih na svoje mesto i izašao van dvorišta. Jedno vreme sam proveo u parku pored reke i razmišljao o onome što sam video, o njenom pogledu, o njegovom žestokom, ali kratkom, jebanju.

Negde oko dva ujutru vratio sam se kući. Auta nije bilo ispred, pa sam pretpostavio da je otišao odmah posle mene. Ušao sam u kuću i video je u boravku kako gleda TV.
– Što ne spavaš?
– Ma, ne mogu. Imam neku nesanicu a i nisam nešto raspoložena. Mislila sam da pogledam neku komediju, da se malo smejem. Kako je tebi bilo? Mislila sam da ćeš da dođeš tek ujutru.
– Ma, nije bilo baš nešto. Popili smo piće, a ona mi se celo veče žalila na dečka. Smor uglavnom. Idem da spavam.

Otišao sam u sobu i odmah upalio laptop. Potražio sam pojam „incest” na internetu. Hteo sam da se što više upoznam s tim.

Jednostavno, to veče sam prvi put svoju majku gledao drugačije, ne kao majku, nego kao neku matorku željnu kurca

Legao sam da spavam. Ujutru me je probudio mobilni, ortak je zvao da završimo neku kombinaciju. Ustao sam, na brzinu se spremio i sišao dole. Ugledao sam kevu kako savijena vadi nešto iz rerne. Nosila je neke helanke na kojima su se ocrtavale tange. Shvatio sam da me uzbuđuje njena savršeno oblikovana guza. Ipak, uspeo sam da se iskontrolišem i pozdravim je:
– Dobro jutro!
– Dobro jutro, sine! Kako si spavao?
– Kao i uvek, zatvorenih očiju.
– Evo, doručak je gotov.
– E, kevo, treba da idem do grada da završim nešto. Stižem na ručak.

ass-gif

– Dobro, koliko puta ja tebi treba da ponavljam da sam ti ja mama, a ne keva! Oca možeš da zoveš kako hoćeš ali mene ne, jasno?!
– Dobro, bre, šta ti je… Znaš da ja tako pričam. Omaklo mi se, jebi ga…
– Nemoj da se meni omakne da te propustim kroz šake. I šta ćeš sad u gradu? Kad ćeš neki posao da nađeš?
– Šta si navalila od ranog jutra na mene?! Znaš kakvo mišljenje imam o svemu tome. Nemoj da me pitaš za posao. Kad budu plate porasle, tad ću da se zaposlim.
– A do tad ću ja da te izdržavam?
– Nikog ti ne izdržavaš. Uredno plaćam račune, od struje do neta i smeća.
– Neću ni da pitam odakle ti te pare. Nego, dobro, batali to. Ne reče mi kako je bilo sinoć? Šta ste pričali? Šta se dešavalo? – Uvek sam bio iskren prema njoj po pitanju ljubavnog i seksualnog života, čak mi je davala i neke savete u mlađe dane.
– Pa, rekao sam ti sinoć. Ništa naročito, pričali smo i to je to. Dosadile su mi više te nezrele klinke koje ne znaju šta hoće.
– A šta bi ti hteo?
– Ma, ne znam ni ja. Uglavnom sve se svodi na isto. Sve one hoće samo pare i onu stvar! – Tajac…
– Pa, dobro, možda ima neka koja neće samo to.
– Je l’ imaš neku da mi preporučiš?
– Pa, evo ova mala komšinica, Dijana. Lepa je i dobra. Uvek mi se javi i pita za tebe.
– Ona je, bre, klinka. Ima 16 godina. Hoćeš neku robiju da zaglavim?
– Taman posla.
– Toliko o tome… Odoh do grada. Vraćam se brzo.

Kada sam završio po gradu i vratio se kući, u dnevnoj sobi sam zatekao upaljen televizor. Čuo sam nešto iz kupatila i zaputio se ka vratima. Video sam da su bila poluotvorena i ugledao sam kevu pod tušem.

Jebao sam kevu. Svoju...

Stajala je naslonjena na zid i drkala. Upalio sam se bukvalno. Pritisak mi je skočio, a srce mi je snažno udaralo. Misli su počele da se roje u mojoj glavi. Ona za mene više nije bila majka, nego matorka koju bih kresnuo.

Svršila je ona, a svršio sam i ja. Nastavila je da se tušira, dok sam ja otrčao u sobu da se presvučem. Tek mnogo kasnije sam sišao na večeru.

– Ideš li negde večeras?
– Ne verujem, ostaću kod kuće. Što?
– Ma pitam onako, pošto je subota. Šta znam, uvek si izlazio…
– Ma, neću. Neće niko od ovih mojih, a i meni se ne ide nigde. Ne bih da trošim pare.
– Da l’ je moguće?! Konačno od tebe da čujem da hoćeš malo da štediš. Hajde, pošto si odlučio da ne ideš nigde, ja ću da popijem nešto s tobom. Šta bi hteo?
– Neću ništa. Posle ću da popijem pivo. Ima basket u 9.
– Ko igra?
– Ma ovi naši.
– Kako to da nisi otišao da gledaš?
– Ma šta da idem, znam da ćemo da puknemo. Mnogo smo oslabili. Ne mogu da se nerviram više. Lakše mi uz TV.
– Hahaha… Što jeste, jeste. Ma, biće bolje a i taman da zajedno gledamo utakmicu. Nismo to radili baš dugo, otkad si bio mali.
– S tobom da gledam? Pa, pre ćeš ti da razbiješ TV, koliko si agresivna, nego ja.
– Hahaha. Šta sad? Nema veze, bitno je da mi provedemo malo vreme zajedno. U zadnje vreme se uopšte ni ne viđamo.

big-busty-milf-self-pleasure-in-bathroom

Posle večere sam otišao da se istuširam ali u glavi sam non-stop premotavao isti film, kako drka pod tušem.

Oko devet sam otvorio sebi pivo, sasuo neki čips u činiju i zavalio se na dvosed ispred televizora. Nešto kasnije pojavila se i ona. Zbunio sam se kada sam je ugledao. Nosila je moju majicu sa natpisom kluba i neki kratki šorts. Kosa joj je bila vezana u rep tako da su joj zelene oči još više došle do izražaja. Zinuo sam kao tele. Sela je pored mene i otvorila pivo. Nisam ni video prvu petorku samo sam buljio u njene noge, koje su se sijale kao na suncu. Pokušao sam da zaustavim taj nalet uzbuđenja i izvučem se:
– S obzirom kako igramo, ne verujem da ću da gledam celu tekmu. Iznerviraće me sigurno.
– Ma hajde, šta se nerviraš? To je samo sport. Ako ne pobedimo, sad sledeci put hoćemo. Ne znam na koga si takav, otac ti nije bio baš toliko za sport. Više je voleo formulu.
– Svako se pali na nešto.
– A ti se pališ na sport?
– I na sve što ide uz to.
– A šta ide?
– Lepe devojke koje piju pivo.
– Haha! Ne misliš valjda na mene?
– Ti nisi devojka, ti si žena. Mada, voleo bih da se oženim nekom takvom kao ti, da zajedno gledamo basket i pijemo pivo.
– Šta će ti žena za to? Imaš mene uvek.
– Za to da, ali za nešto drugo ne. Ipak si mi ti majka.
– Pa šta?
– Pa sa tobom, recimo, mogu da gledam fudbal i da pijem pivo, ali ne bih mogao da radim nešto drugo kao, recimo, kad bih imao ženu.
– A što?
– Kako, bre, ne kapiraš?! Rodbinski odnosi, alo!
– Nema to nikakve veze. Ako ti imaš volju i želju za nečim, ne treba da te sputava ništa. Kapiraš, mali?

Tajac…

Jebote šta priča ova žena?! Da l’ je moguće da se rođena keva loži na mene?

U tom trenutku ustade i poče da psuje:
– Pa, jebem ti mater! Ko je tebe doveo tu da igraš?! Ti, bre, imaš dve leve ruke, pička ti materina nenormalna! – Gledam i ne mogu da verujem. Napalio sam se dok sam je gledao kako psuje. Pa, da l’ je to normalno? Oduvek sam maštao da imam takvu devojku, bez dlake na jeziku. Devojku koja psuje, sa kojom mogu da pijem pivo i gledam tekmu, da bodrimo voljeni klub zajedno, ali ni u snu nisam mogao da pretpostavim da će to biti moja majka! Sedeli smo tako, gledali utakmicu, psovali, drali se i pili pivo. Popili smo gajbu piva. Mene je baš ošinulo. Negde pred kraj tekme ja rekoh:
– Nisam znao da možeš toliko da piješ.
– Ne znaš ti još ništa o meni, mali. – Palilo me je to „mali”, mada sam se kao bunio:
– Nemoj da me zoveš „mali”. Viši sam od tebe za glavu.
– Kakve to veze ima? Ti si mlađi od mene i ima da te zovem „mali”.
– Pa nije velika razlika u godinama, šta…
– Da, nije. Samo 20 godina. Duplo sam starija od tebe.
– Uopšte ne izgledaš tako. Izgledaš kao da imaš 30. – Usledio je pogled od koga sam se bukvalno usr’o. U tim zelenim očima sam video ogromnu želju da čuje tako nešto, da sluša komplimente. Ali, negirala je:
– Pa da, zato što sam se obukla ovako. Svi ste vi, muškarci, isti!
– A sa koliko si ti to bila muškaraca pa znaš da smo svi isti? I vi ste sve iste, to sam ti još jutros rekao!
– Pa, bila sam sa nekoliko. Nebitno je to, a šta ti si, kao, bio sa njih mnogo pa znaš?
– Veruj mi da sam bio i da znam.
– Ja još nijednu nisam upoznala.
– Nisam lud da svaku devojku koju smuvam dovodim ovde.
– Što? Misliš da im se ne bih svidela?
– Ne, nego one nisu zaslužile to. Rekao sam ti jutros.
– Što? Zato što vole pare i kurac? Pa, i ja to sve volim. Uostalom, srećo moja, ti para nemaš tako da nisu one zbog toga s tobom, nego verovatno zbog kurca! – Samo sam je gledao neko vreme. Mislio sam da ustanem i odem, ali nešto mi nije dalo. Hteo sam da ostanem.
– Da, verovatno zbog toga.
– Pa, ako si povukao na oca, onda mogu i da razumem. Mada, on nije imao veliki kurac ali mu je bio debeo dosta. Zbog toga sam se i smuvala s njim. Bio je najbolji jebač od svih s kojima sam se družila.
– Da li si ti normalna? Zašto to meni pričaš?
– Zašto da ne? Ti i ja smo oduvek imali otvoren odnos što se tiče toga. A, kaži mi, koliki ti je?
– Ne pada mi na pamet!
– Zašto? Pa, ja sam sve to videla kod tebe.
– Da, ali kad sam imao sedam godina.
– Stvarno? Kako vreme brzo prolazi… Pa, dobro, kaži mi. Neću ja nikom da pričam!
– Pa, i ne bi trebalo, jer bi ljudi mislili da si luda!
– Ma, ne bi. Moje drugarice sa posla sve znaju o svojim sinovima. Čak su neke i gledale dok su imali seks ali, eto, ja neću da pričam. Hajde, kaži mi bar ko ima najveći u tvom društvu?
– Mama! Daj, prekini!
– Volim kad me tako zoveš. A kaži mi, jebote! Hoću da znam, što si takav?
– Neću da pričam više o tome!

Jebao sam kevu. Svoju...

Ustao sam i otišao sam u svoju sobu. Bio sam napaljen kao manijak. Seo sam na krevet i krenuo da ga drkam. U tom trenutku čuo sam vrata i video kevu kako ulazi u sobu. Skamenio sam se, a ona je samo ušla i sela do mene.

– Khm. Izvini, nisam htela da te prekinem. Došla sam da se izvinim za ono od malopre… Mada, vidim da ne bi trebalo da se izvinjavam.
– Nije to što misliš… Jednostavno, popio sam malo više.
– I ja…
– U svakom slučaju, prihvatam izvinjenje.
– Koje izvinjenje?
– Pa tvoje.
– Pa, nisam se izvinila.
– Hoćeš li?
– Ne pada mi na pamet!
– Molim?
– Hahaha! Znala sam da ćeš da dođeš da ga izdrkaš. Zbog toga sam i došla, da vidim, pošto mi ne bi sam pokazao. Samo, mislila sam da vi to u današnje vreme radite pomoću interneta.
– Jesi li ti normalna?
– Nisam, srećo moja, znaš koliko mi nedostaje sve to… Videla sam te sinoć na terasi kako nas gledaš… – šapnula mi je na uvo.

Zacrveneo sam se i ostao sam bez teksta, ali kurac mi je bio u punoj erekciji!

Jebao sam kevu. Svoju...

– Videla sam te još dok sam pušila kurac Petru. Mislila sam da ćeš da uletiš i da nas prebiješ, ali ti si samo stajao i gledao… A i ja sam nekako uživala u tome. Dok me je Petar onako krvnički nabijao u krevet, ja sam zamišljala tebe… Nažalost, to je kratko trajalo, jer kako je i sam rekao on nema više 18. Tada sam otišla pod tuš i sve vreme si mi ti bio u glavi…
– Jebote, mama, pa ti nisi normalna!
– A ti jesi? Zašto si gledao? Zašto ti kurac još stoji dignut, dok ti ja sve ovo pričam?
– U pravu si… Oboje nismo normalni!
– Jesmo! Je l’ znaš da ti otac kreše sestru i dan danas, iako je udata?
– Molim!?
– Pa, šta misliš, zbog čega sam ja njega ostavila?
– Zato što te je prevario!
– Da! Sa mojom ćerkom, a tvojom sestrom!
– U, jebote!
– Vidiš, sine, i ja sam reagovala kao i ti. Bila sam mlada i protiv toga. Mislila sam da je to greh, ali sada mogu da ga razumem. Osećao se staro i želeo je nešto mlado. Možda je mogao da nađe to i sa strane ali zašto bi? Kad mu je to bilo ispred nosa, kao i ti meni… Nisam ovako razmišljala sve do sinoć, dok te nisam videla na terasi. Zato sam danas i ostavila otvorena vrata od kupatila, da bi mogao da me vidiš.

Razvaljivao sam kevu kao nezdrav…

U glavi milion slika se okreće kao na filmu. Sestra i ćale? Kako nisam znao? Kako nisam sve to video? Uostalom, to više nije ni bilo bitno. Bitna je bila ta žena pored mene koja je očajnički htela da oseti mladost i da se vrati koliko toliko u prošlost.

– Vidim i dalje ti je dignut? Hoćeš da ti mama pomogne malo, a?
– Pa, ne znam… Imaš li dovoljno iskustva?
– Veruj mi, sine, popušila sam ih mnogo ja do sada. Svideće ti se.

Klekla je i krenula da ga puši. Jebote, kako je to dobro radila, kao profesionalka! Pušila ga je, lizala, pljuvala i balavila. Uhvatio sam je za glavu i krenuo da je nabijam. Gušila se. Počela je da krklja, ali nisam mario. Znao sam da voli grubo.

588_1000

Nedugo zatim bacio sam je na krevet i skinuo joj majicu. Ispod nije imala ništa. Lepe grudi stajale su čvrsto, kao ko neke 20-godišnjaknje. Skinuo sam i gaćice i krenuo da je ližem.

– Uuuu… Što je dobro… Aaah… Gde si to naučio, je li breee… Mmmm… Svršiću… Jebote, kako si dobar! – Počela je da mi gura glavu među noge, da me vuče za kosu, da vrišti i stenje kao neka šiparica željna seksa. Svršila je tako jako, da je počela da se trese.
– Onesvestiću se…
– Čekaj, još nije gotovo! Kaži mi kako bi najviše volela da te karam?
– Kako hoćeš, samo ga daj, molim te. Hoću da ga osetim… Znala sam da znaš posao… Hajde, daj ga.

Legao sam na leđa, ona se popela na mene. Povukao sam joj tabane do svojih grudi. Skakala je i nabijala se kao luda.

– Ufff… Kevo, nisi normalna… Polako, svršiću…
– Nemoj da me zoveš… Aaaahhh… Jaooo… Aaaa… kevo… Rekla sam ti! Aaaahhh…
– Dobro, mama!
– Tooo… Uuufff… Tooo, taaakooo… Aaaahhh… Koliki ti je… Osećam ga u materici… Aaaahhh… Hoću da ti mene jebeš, a ne ja tebe!

Sišla je s kurca, a ja sam je namestio onako kako ju je Pera karao.

Jebao sam kevu. Svoju...

– Nećeš od pozadi?
– Ne! Hoću da te gledam u oči!
– Hahaha! Znala sam! Isti otac…
– A isti, a?! Je l’ te ovako jebao?
– Uf, joooj… Nijeee… Aaaahhh… Slomićemo krevet, budalo…
– Hoću tebe da slomim, a ne krevet!
– Aaaahhh… Rrazvalićeš meee… Uuuufff… Joooj… Koliko si dobar. Da sam znala ranije… Joj! Joj! Joj! Joj! Joj! Joooooj…

Nabijao sam je tako nekih pet minuta. Oznojio sam se kao nikad pre, a voda je lila sa mene. Ubrzo su muda počela da mi se grče. Znao sam šta to znači, ali nisam prestajeo. Tek pomalo bih usporio ili promenio pozu, čim bih osetio da ću svršiti. Onda sam ustao i u istom položaju je prislonio uza zid. Udarao sam kao lud.

– Jaooo… Kako si jaaak… Aaaahhh…
– Ko je bolji, ja ili ćale?
– Ti, srećo moja… Joooj… Aaaahhh… Jebote, opet ću svršitiii… Aaaaa… Evooo gaaa… Molim te, sine, polako. Onesvestiću se…
– Nema polako! Što si tražila, to si i dobila! A voliš da pričaš prljavo, kurvo jedna, a?
– Uhhh… Voooliim… Voooliim… Aaaahhh…
– Hajde, kaži nešto najprljavije… Hajdeee… Uh, evo još malo pa sam gotov! Hajdeee… Uuufff…
– Uh, sineee… Aaaahhh… Razvalićeš meee… Uuufff… Razvalio si maminu pičkuuu! Uh! Hajdeee… Napuni mi je, srećooo maminaaa… Hajdeee… Joooj…

891_1000

Spustio sam je na zemlju, a ona je klekla i zinula. Počeo da svršavam kao nikad to tad, a sve vreme sam je gledao u oči.
– Khm… U, jebote! Stiglo mi je do želuca… Khm…

Pao sam na krevet kao pokošen. Ona nije mogla da ustane sa poda. To je bio najbolji seks u mom životu.
– Uh, kako si dobar! Ovo je nešto najbolje što mi se ikada desilo.

Legla je do mene i tako smo zaspali… Ujutro, kad sam se probudio, čekala me je kafa i doručak. Keva koja je bila nasmejana i samo u brushalteru i gaćicama.

– Sedi, sine, moramo da pričamo o nečemu ozbiljnom…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 9]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Predivna prica, zavidim ti 😀!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x