Riki Martin voli zlatni tuš, a šta vole još neke zvezde, saznajte!

Slavne holivudske ličnosti otkrivaju koje seksualne fantazije su ostvarili sa svojim partnerima. Većina poznatih ličnosti svoj seksualni život drži dalje od očiju javnosti. Ipak, ima onih koji su otkrili zanimljive pikanterije iz spavaće sobe i koji su otkrili koje su to fetiše i fantazije ostvarili. Među njima prednjači Riki Martin, ali hajde prvo da vidimo šta su neki drugi imali da kažu na ovu temu.

Skandalozna starleta Kejti Prajs (41) je priznala da je isprobala „sve i svašta”, a jednom prilikom je rekla da je imala seks u bioskopu pored drugih ljudi.

– Dvorana je bila puna, a partner i ja smo to polako obavili ispod pokrivača znajući da su svi oko nas – otkrila je. – No to nije jedina bizarnost koju je ova dama podelila s javnošću. – Jednom smo se moja ekipa i ja goli odvezli na mesto koje se zove „Đavolji nasip”, a onda smo svi izašli iz auta pa smo imali seks međusobno – poručila je i dodala: – Krevet meni služi za spavanje, seks se može obaviti bilo gde – zaključila je.

Riki Martin voli zlatni tuš, a šta vole još neke zvezde, saznajte!

Jutjuberka Triša Pajtas (31) iz Los Anđelesa se bavila prostitucijom pre nego što je postala slavna, a otkrila je koja je bila „najprljavija” star koju je uradila s klijentom.

– Jedan muškarac je tokom seksa obavio veliku nuždu na mojim grudima. To nije moj fetiš, ali ako se njemu sviđa… – rekla je i šokirala priznanjem.

Pevač Džastin Biber (26) je otkrio da on i njegova supruga Hejli Boldvin (23) imaju seks po ceo dan.

– To je sve što radimo i postaje prilično ludo. Doduše, volimo i da gledamo filmove, ali većinu vremena imamo seks – poručio je. Biber je u jednom intervjuu rekao da je njegova pjesma “Take It Out On Me” što znači „iskali se na meni” poruka njegovoj supruzi da pred njim ne mora da skriva frustracije. – Frustracije i ljutnja s vremena na vreme svladaju sve ljude. Poručujem supruzi da se na meni može iskaliti, nezavisno o tome šta se događa i kako se oseća. Znate, u krevetu, ako me pratite – rekao je pevač.

Riki Martin voli zlatni tuš, a šta vole još neke zvezde, saznajte!

Problematični glumac Čarli Šin (54) je izjavio da je spavao s najmanje 5000 žena.

– Moje partnerke su rekle da sam toliko dobar pa su me zvale „mašina” – otkrio je u jednom intervjuu. Ipak, seks ga je koštao mnogo s obzirom na to da mu je kasnije dijagnostikovan virus HIV.

Glumac Robert Dauni Džunior (55) je priznao da je u mlađim danima bio „serijski masturbator”.

– To je bilo najbolje što sam mogao. Iskoristio sam svoj polni organ i „vozio” ga non-stop – rekao je.

Pevač Riki Martin (48) ima neobičan fetiš. Jednom prilikom je otkrio da voli da partneru pruži „zlatni tuš”, odnosno da mokri po njemu tokom seksa. Muzičar je rekao da uživa u tome što radi.

– Kada to radite, temperatura tela i „zlatnog tuša” se dosta razlikuju, a to je tako seksi – zaključio je Riki.

Riki Martin voli zlatni tuš, a šta vole još neke zvezde, saznajte!

Izvor: Telegraf

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments