Nezasita, svršavala sam na njegovom kurcu uz šamare i suze

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zrak sunca se probijao kroz prozor i dopirao je tačno do mene. Otvaram oči, budim se… Mmmm… Neverovatan osmeh stoji na mom licu, po prvi put u životu sam se probudila naspavana, ali i zadovoljna… Ali i dalje nezasita…

Šta se sinoć desilo? Ne sećam se… Slavili smo moj rođendan. Previše alkohola sam unela u svoj organizam, jer imam blokade u sećanju.

Ustajem. Cipele su mi bačene pored kreveta, haljina zgužvana leži kraj njih. Kako sam stigla do kuće?

Stavljam kafu…

11303580_1033999806640575_927774618_n

Okrećem se ka ogledalu, šminka mi je razmazana po licu, tragovi ujeda po vratu, otekla usna.

Sve me boli, ali opet srećna sam… Ma šta se dovraga, dogodilo noćas!? Uzimam telefon i zaprepašćeno ugledam sliku… O, bože…

Sećam se, idemo iz početka… Crvena uska, kratka haljina, krojena po meri, crne cipele sa vrtoglavo visokom štiklom, crna kosa u divljem fazonu i karmin boje krvi. Nazdravljam sa drugaricom, spremne smo, večeras je sve dozvoljeno!

Nezasita, svršavala sam na njegovom kurcu uz šamare i suze

Ulazim u klub. O da, on je tu. Osećam njegovo prisustvo, skida me svojim sivim pogledom. Prilazi svojim muževnim seksi hodom.
– Srećan rođendan, ljubavi! Idi do WC-a i tamo otvori svoj poklon – govori pružajući mi malu kutiju.

Odlazim do toaleta i otvaram kutijicu. Mala gumena stvarčica u obliku leptirića. Na ceduljici piše „Stavi me u gaćice“, slatko sam se nasmejala i uradila to. Nova igračkica, sa njim uvek nešto novo, uzbudljivo.

Leptirić savršeno se uklapa na mestu u gaćicama. Dok sam išla ka drugaricama osetila sam blage vibracije… Hm, znači tako ćemo da se igramo.

bluemotion-app-wear-control

U toku večeri vibracije su se uključivale s vremena na vreme, neke su bile blage neke jače i duže su trajale, ali nisu bile dovoljno duge i jake da me dovedu do vrhunca. Cupkala sam sa noge na nogu i od nervoze sam samo sipala alkohol u usta. Vibracije su prijale, uzbuđivale, ali mi je bilo neprijatno, nisam mogla da se suzdržim i kontrolišem svoje telo.

Poslednja vibracija je bila toliko jaka, toliko duga… Počelo je da mi se vrti u glavi, približavao se orgazam. Da li ću da svršim u klubu prepunom ljudi, pred svojim drugaricama?!

Moja nezasita pičkica vibrirala je pred snažnim orgazmom…

Njega je uzbuđivalo da me posmatra nervoznu, zajapurenu i blizu vrhunca. Od pogleda ka njemu je počelo da mi se manta, misli su mi se mešale… Gubim ravnotežu, svršiću, padam! Naravno, stvorio se pored mene u pravom trenutku, pridržao me i poljubio. Uzdah mi se oteo u njegovim ustima. Svršila sam pred gomilom ljudi, a niko to nije primetio. Opustila sam se u njegovom naručju, nasmejala se onako malaksala.
– Mala, vreme je da idemo kući.

Na putu do kuće, u kolima sam bukvalno zaspala, nisam imala snage ni za šta. Uneo me je u kuću. Izuo me je. Poljubio mi je zglob. Peo se poljupcima sve do butina… Struja je prolazila mojim telom sa svakim njegovim dodirom.

tumblr_no7brfvY241revz5to5_500

Uhvatio me je oko struka, podigao, opkoračila sam ga oko struka. Uneo me je u spavaću sobu gde su zidovi bili prekriveni ogledalima i sveće su bile upaljene svuda. Skinuo me je.

Vezao mi je raširene ruke i noge svilenim crvenim trakama za krevet.

Mazao je moje grudi sladoledom. Od hladnog dodira bradavice su mi se ukrutile, bila sam napeta cela. Šarao je sladoledom po celom telu. Uvijala sam se pod njegovim prstima. Imala sam osećaj kao da slika po platnu.

Gledao me je svojim užarenim očima, jedva je čekao da poliže svoje remek delo sa mog tela. Spustio je svoje usne na moj vrat, ugrizao me je jako. Spuštao je glavu niže i jezikom mi je prelazio preko bradavica. Lizao je sladoled, svaki deo mog tela je brisao jezikom. Uživala sam u njegovoj vožnji. Htela sam da ga zgrabim za kosu i da ga ljubim… Ali, bila sam bespomoćna onako vezana.

Samo sam zatvorila oči i prepustila se mekanom dodiru njegovih usana. Moje telo je orgazmično delovalo na njegove dodire iako mi nije ni dotakao vrelu, njega željnu, pičku.

tumblr_nbmmmqOa7r1tfni1lo1_400

U jednom trenutku sam osetila da sam ispunjena. Jednim pokretom je gurao ceo svoj veliki kurac u mene. Vrisnula sam od iznenađenja.

Moja maca je bila vrela, vlažna i spremna za njega. On je samo bio u meni i nije se pomerao. Htela sam da se silovito zabija u mene, da me jebe žestoko. Ali, ne! On je samo bio u meni i zadovoljno me posmatrao.

Cimala sam trake, pokušavala da se odvežem. Ljubio me je, palacao svojim jezikom u mojim ustima, igrao se mojim jezikom. Zastao je i stavio nešto u usta. Opet me je poljubio, to nešto je prebacio u moja usta. Bilo je slatko i brzo se istopilo.

tumblr_naa92o1hLc1smcfy6o2_400

Odvezala sam ruke i zgrabila ga za kosu.
– Jebi me, žestoko, kao da me mrziš!

Nasmejao se i odvalio mi šamar. Pukla mi je usna, krv je potekla. Ukus krvi me je još više uzbudio.

To želim, tako, zakucavaj se u mene… Nezasita sam!

Silovito me je jebao, a ja sam bila u nekom drugom svetu, ne znam da li od supstance koja se istopila u mojim ustima, da li od uzbuđenja i alkohola.

tumblr_m5ucovqTCj1ryab2so1_500

Okrenuo me je na stomak. Pljas! Guza je počela da mi bridi.

Jedan udarac, drugi, treći. Opet je gurnuo svoj kurac do kraja, uzdahnula sam, zabacila glavu. Uhvatio me je za kosu i čupao me. Gurao je jako i brzo svoju kurčinu u moju malu.

Čuo se udarac njegovih jaja o mene. Bilo je brzo, snažno, žestoko. Suze su mi klizile niz lice.

Nezasita, svršavala sam na njegovom kurcu uz šamare i suze

Izvadio je kurac, gurnuo je dva prsta i brzo ih vadio i gurao. Trljao mi je pičku. Osetila sam kako mi sokovi klize niz butine. Glava mi je padala, vrhunac je blizu.

Spustila sam glavu na jastuk. Stavio je samo glavić u nju, a prst je nabio u moju guzu. O, božeee…

Glavić je pomerao napred-nazad, polako. Telo mi je bilo pod pritiskom, sve rupe su bile popunjene. Nabio se ceo, daaa… Opet, vrištim! Tresem se cela, orgazam je stigao. Osećam njegovu vrelu spermu kako mi se sliva niz guzu. Orgazam je bio jak!

tumblr_nmqlqlxPd31tpofhso1_500

Legao je pored mene, mazio me i zaspao. U mojoj glavi je bio haos. Obično bih zaspala posle ovakvog jebanja, ali ja sad želim još… Potpuno sam nezasita jedna robinja! Ne mogu više mirno da ležim. Dodirujem je, vlažna je. Želi opet da oseti veliki kurac.

Trljala sam je, ali nisam želela da ga probudim, nisam želela njega. Sve više i više sam bila uzbuđena. Odlučila sam da odem kući, da prošetam i iskuliram.

Bilo je jako kasno. Idem polako kući, sva raščupana, bolna od žestokog seksa, ali nezasita. Mirišem na njega. U mračnoj ulici, zaustavlja se crni auto, spušta se prozor.
– Hoćeš da te povezem? – Na mom licu se stvara zavodljivi osmeh, osoba koju nisam videla godinama. Moj vladar. Sela sam u auto. – Malo kasnim, ali srećan ti rođendan!

I dalje ne mogu da se kontrolišem u njegovoj blizini, srce mi je sve jače lupalo. Stavila sam mu ruku na koleno, krenula ka njegovom kaišu. On polako vozi. Otkopčavam kaiš, pa pantalone, oslobađam tu zver koja mi je nekad razum mutila. Divan je kao i uvek. Moj vladar se nije bunio pred mojim potezima.

tumblr_nj77gp2lMa1seah2vo1_500

Spuštam svoje usne na njegov glavić. Toliko sam želela kurac u ustima. Halapljivo sam ga gutala, lizala, ljubila.

Jednom rukom je držao volan, a drugom je gurao moju glavu da ga progutam celog.

Dovezao nas je do nekog starog, napuštenog skladišta. U sebi sam pomislila kako je ona tableta tek sad počela da me radi. Toliko sam bila napaljena, kao da nikad kurac nisam osetila.

tumblr_n6eeuwXTay1s33cvuo1_400

Skočila sam kao klinka na njega, želim ga odmah u sebi. Zaboravila sam pravila, on vodi igru. Visili su lanci sa plafona, i za tren su bili oko mojih zglobova.

Opet sam vezana. Šta je sa muškarcima? Bukvalno visim, a on me lagano skida i podseća me svih pravila. Kruži oko mene držeći kaiš u ruci.
– Ko je bio loša devojčica?

Fijuknuo je kaiš. Ah! Zaboravila sam koliko to boli…

tumblr_mnkn4a8hkK1qmtagno1_500

Crvena traka mi se pojavila preko butina. Stisnuo mi je bradavice. Sva ta bol je strujala kroz moje telo. Udarao me je kaišem po guzi, butinama, grudima, leđima…

Ljuljala sam se na lancima. Telo mi je bilo utrnuto, svaki dodir je posle toga boleo. Kao da mi je baš to falilo. Volela sam bol, kazne, krv… Volela sam njega.

Masirao mi je klitoris nežno i iznenada lupio po njoj. Gorela sam!

tumblr_n4t4zgbNgO1sg85qqo1_400

Osećala sam impulse u njoj. Bradavice su bile krute, koža mi je bridela. Uzeo je moj telefon iz torbe. Slikao me je tako ranjivu. Oduvek je bio sadistički gad!

Lupio me je dlanom po guzi, poskočila sam. I dalje sam bila napaljena, i dalje sam ga želela duboko u sebi.

Stao je iza mene, povukao mi je kosu unazad jednom rukom, a druga mu je bila među mojim nogama. Šaputao mi je da sam drolja, a ja sam se samo zadovoljno smešila.

Nije imao pojma da je drugi muškarac bio u meni samo pola sata pre nego što je on gurnuo svoje prste u moju unutrašnjost. Nije znao da će njegova sperma da se pomeša sa spermom drugog čoveka. To me je jako palilo, uzbuđivalo.

tumblr_ndpjm5fP911sf68sto4_250

Trljao mi je pičku jako, ugrizla sam se za usnu i opet mi je potekla krv. Zario je svoje zube u moje rame. Opet sam osetila svoje sokove kako cure, to je bio treći orgazam te večeri.

Prišao mi je spreda, uhvatio za vilicu i polizao krv sa usana.

Podigao mi je noge na svoje kukove. Polako je ulazio unutra. Pička mi se širila i prilagođavala njegovoj debljini.

tumblr_ndpjm5fP911sf68sto3_250

Ispunio me je celu.

Vadio ga je skroz pa polako gurao celog. Mučio me je i uživao je u tome. Počeo je sve brže i brže da ulazi i izlazi.

Uhvatila sam se za lance i lagano podizala gore dole, omogućavajući mu da ceo stane unutra. Igrao se klitorisom dok se zakucavao.

tumblr_ndpjm5fP911sf68sto1_250

Sve jače sam ga stezala nogama. Kad sam osetila njegovu spermu, moji unutrašnji mišići su se zgrčili oko tvrdog kurca i svršila sam i ja. Četvrti put…

Obrisala sam sliku, kafa je gotova. Zvono na vratima. Moj prelepi dečko mi je doneo buket cveća.

– Hvala na divnim poklonima, ljubavi. – I u tom trenutku mi je stigla poruka: „Ti pripadaš samo meni.“

Nezasita, svršavala sam na njegovom kurcu uz šamare i suze

Kristijanova pokorna

Ova priča je objavljena u okviru “Nagradnog konkursa za najbolje erotske priče” / proleće-leto 2015.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x