Muški saveti o seksu koji nam stalno izmiču

Pitali smo muškarce sve što nas zanima o seksu: I sad znamo – kad nam ovo zatraže, baš se i ne snalazimo. Priča o ljubavi obično ugnjavi, što bi rekô Bora Čorba, ali zato priča o seksu uvek zabavi. Postavili smo našim dragim muškarcima, prijateljima, kolegama, rođacima pomalo škakljiva pitanja, na koja bi većina žena želela da zna odgovor, ali im je možda malo nezgodno da pitaju.

Biće da je i muškarcima bilo pomalo nezgodno da odgovaraju. Tačnije, prema tome kako su reagovali, odmah je bilo moguće podeliti ih u nekoliko kategorija. U prvu i, srećom, najmalobrojniju spadaju oni koji su odmah odbili svaku pomisao da pričaju o seksu. Valjda su odrasli u srednjovekovnom manastiru, šta li… Druga grupa bila je najbrojnija i najsimpatičnija. Ovi momci su pristali da odgovaraju na pitanja, ali su bili malo sramežljivi i nervozni, pa smo se svi slatko smejali dok nas stomaci nisu zaboleli. Na kraju, najbolja grupa bila je ona koja je o seksu pričala spokojno i samouvereno, kao da se govori o tome šta ćemo za ručak. Mirni, otvoreni, svesni svojih vrlina i mana, uglavnom zreliji, sredovečni muškarci. Sve u svemu, mi smo pitali, a evo šta su nam oni odgovorili…

Valja li šta taj felacio i volite li kunilingus?

E pa, drage naše žene, ne znam da li bi trebalo da se ljutimo ili da se zabrinemo. Mislim, toliko se vremena posvećuje svim mogućim i nemogućim savetima o tome kako oralno zadovoljiti muškarca da ispade da smo na ovu planetu stigle samo da bismo usavršavale felacio. Ali ne lezi vraže, ništa to ne valja!

Muški saveti o seksu koji nam stalno izmiču

Naši sagovornici uglavnom kažu da mi žene nismo naročito vešte na tom polju, te da nam neki kurs ne bi škodio. Primedbe su uglavnom svode na to što i kad radimo, a valjda ne radimo dovoljno često, to bude preko volje, reda radi.

Podsećaju nas:
– Zubi služe da bi se grickala šargarepa.
Njihovom ponosu treba pristupiti s pravom merom nežnosti i želje (dakle, ni kurs tu neće pomoći, treba sve zajedno da se upišemo na neki fakultet za felacio koliko je to zahtevna rabota).
– Koristite obe ruke, radite sa njima bilo šta samo nemojte da vam stoje „u džepovima“.
– Gledajte ga u oči i dozvolite mu da vidi kako teče akcija.
– Pratite njegovu reakciju i biće vam jasno šta treba da radite…

Što se tiče uzvraćanja usluge, oni to često rade baš zato, da bi nam uzvratili uslugu. Međutim, ima i onih koji vole kunilingus i u njemu uživaju. Neću vam pričati o tome koliko oni znaju, odnosno nemaju pojma šta rade, jer to i same znate. Ali reći ću vam da se mi žene opet preterano opterećujemo, sasvim bez potrebe. Naime, nije njima uopšte mnogo bitno kako je to ošišano, niti se prestravljuju od mirisa i ukusa. Dok god je higijena na nivou, što bi za svakoga trebalo da se podrazumeva, sve je u redu. Ne brinite o tome i prepustite se uživanju, naročito ako imate sreće da vaš muškarac i voli i zna kako se to radi.

Da li je analni seks stvarno toliko važan?

Ne, nije toliko važan. Tačnije, može se živeti i bez njega. Ali, ako bi moglo, bar malo, eto, tu i tamo… Da, svi bi oni to voleli iz nekoliko razloga:
– Najpre zbog slasti zabranjenog voća i činjenice da žene na to retko pristaju. Onaj koji i te dveri otvori smatra sebe velikim šmekerom.
– Zbog dominacije , kao i zato što su stvari malo slobodnije jer nema straha od trudnoće

tip devojci stavlja butt plug u guzu

Oni, dakle, ne bi da nas muče i nagovaraju, ali ako bismo mi to htele – eto sreće. Može da se uživa u ovoj vrsti seksa uz nežnog i iskusnog ljubavnika. Ali samo ako vi to želite, drage naše, samo tada.

Kako se razbija bračna seksualna monotonija?

Odgovor na ovo pitanje bio je, nažalost, gotovo jednoglasan. Monotonija se u braku razbija tako što nađeš ljubavnicu. Tužan je to koncept i za ženu i za ljubavnicu, ali tako je. Malobrojni su rekli da je ključ u razgovoru, mada i to često pođe po zlu. Tako mi je jedan ispitanik ispričao da je svojoj ženi predlagao seksi igrice ne bi li ponovo malo poželeli jedno drugo i izašli iz rutine, a ona mu je odbrusila: „Štaaa? Ja treba da se oblačim kô francuska sobarica da bi me ti želeo?“

Pa dobro, gospođo, zašto tako? Bar čovek pokušava da nađe rešenje kod kuće, a ne u tuđem krevetu. Zato pričajte sa svojim muškarcima, recite šta želite, bacite se na seks kad mu vreme nije, a ne uveče posle celog dana mlevenja kada više nikome nije ni do čega. Biće bolje svima, već rekosmo da nije zdravo apstinirati.

Da li je važno što imamo malo celulita, stomačiće i ne baš čvrste grudi?

Da, ovo je pitanje koje sve nas najviše muči, jer mi o sebi često mislimo da smo najgore i najružnije i da nas niko poželeo ne bi kad se skinemo, zbog čega često odbijamo da upalimo svetlo… Možda vas zanima… OK, možda njima nije važno što ga imamo, ali nama jeste: Evo kako da se celulita rešite jednom zauvek…

grubo karanje od pozadi

A stvarno nije tako. Prvo, ako mi o njima ne mislimo ništa loše zato što imaju dlakava leđa, mlohav stomak ili nedajbože male penise, ne misle ni oni sve najgore o nama! Kad krene akcija, nijedan normalan muškarac neće trošiti vreme da se zabrine zbog vašeg celulita! Ako naletite na takvog, odmah ga ostavite jer verovatno potajno igra za drugi tim. Pravi muškarci kažu da i strast, i privlačnost, i seks, i ljubav, da sve to dolazi sa drugog mesta. Iz srca i iz glave.

Neki su čak rekli da vole svoje žene baš zbog tih malih nesavršenosti koje ih čine jedinstvenim. Divno, zar ne?

Izvor: Blic Žena, Jelena Pantović

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments