Šestorka posle fizičkog

Zdravo. Ispričaću vam priču iz jednog dana u školi posle fizičkog kad smo bili maturanti.

Bili smo umorni i iskasani od fizičkog. Bio nam je zadnji čas. Imali smo 6 časova. Naša svlačionica je mala i skučena. Bili smo nas šestorica, pričali o seksu i devojkama i stigli smo u do teme gejeva (pedera). Imali smo po 18 godina. Imali smo u odeljenju jednog druga koji je bio gej. On se loži na nas sve i hteo je da nam popuši kite. Moji drugari su bili nešto kao ono zajebani, pa smo koristili kondome.

On je bio napaljen na naše priče i očigledno mu se dig’o kurac. On je skinuo mom drugu gaće (bokserice) i uhvatio mu je kurac i stavio ga je u usta. I on je rešavao dvojcu, a ja sam sâm rešavao dvojicu. Jednom smo pušili a drugom drkali, a onda je moj drug, velika pederčina, stavio kondom i nab’o se na kurac. Onda su svršavali po nama, a onda su oni nama počeli da puše kurčeve.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Samo gay priče dokleeeee