Priredite svojoj ženi jedan zaista bezobrazan seks

Muškarac ste i vaša je dužnost da za svoju ženu napravite ugođaj i bezobrazan seks, jer ona baš to traži od vas. Pre nego što pročitate nastavak, budite svesni da će svih ovih 10 tih stvari delovati najbolje ako već imate dobar seks…

Žene vole inventivan i bezobrazan seks. To je činjenica. Otkrivamo Vam kako da seks učinite nezaboravnim, a svojoj dragoj priuštite neverovatna zadovoljstva, uključujući i vaginalne orgazme…

Koristite ogledalo

Korišćenje ogledala čini seks stvarno nestašnim. Pokušajte seks sa ženom u poziciji od nazad (doggy style), dok ste pred ogledalom. Na taj način, možete gledati sebe tokom seksa, a to je vrlo uzbudljivo za mnoge žene.

Masturbirajte za svoju ženu

Većina žena vole da gledaju dok njihov čovek masturbira. To možete učiniti za svoju ženu pre seksa sa njom.

Vodite ljubav negde gde je to pomalo rizično

Svaki put kada imate seks negde gde postoji rizik od toga da budete uhvaćeni, to čini seks nestašnim, a njoj će se to verovatno dopasti… Možete razmisliti da to uradite recimo u automobilu ili u prirodi (ako je vreme lepo i toplo).

Priredite svojoj ženi jedan zaista bezobrazan seks

Pokušajte sa pozicijom „obrnuta kaubojska“

U ovom seksualnom položaju je žena je od gore, ali okrenuta vam je leđima. To je svakako zanimljivo probati za vreme seksa. Možete situaciju dodatno začiniti, ako je blago udarate po zadnjici i pričate joj kako je seksi.

Pričajte bezobrazno

Ne postoji bolji način da se poveća seksualno uzbuđenje žene. Tačka.

Oralni seks je uvek dobrodošao

Ovo je vrlo nestašna stvar koju možete učiniti jedno drugom. NAPOMENA: ovo je uzbudljivo bilo da ga primenjujete naizmenično ili u isto vreme… Pa, birajte!

Nemojte skinuti svu odeću tokom seksa

Dosta žena smatra da je seksi ostaviti na sebi nešto odeće za vreme seksa. Mogli biste pokušati recimo da joj ostavite samo gaćice i pomerite ih kada to bude potrebno. Ili možete ostaviti svu svoju odeću, a njoj samo podići suknju da biste dobili pristup njenim intimnim delovima.

devojka zavodi u kadi u odeći

Seks u kupatilu

Počnite recimo tako što će ona sesti na veš mašinu… Ili to učinite od nazad dok se ona pridržava za kadu ili šolju. Vrlo uzbudljivo, vrlo nestašno.

Izazivajte je

Zadirkivanje i izazivanje će je prosto izludeti. Izazivajte je i odlažite, dok ona moli da joj pružite ono što želi. Ovo je za žene moćan afrodizijak.

Zajedno gledajte film za odrasle

Ovo je vrlo zanimljivo iskustvo, podsticajno za oboje… Ukoliko imate mogućnosti – obavezno pojačajte ton… Na taj način saznaćete više i o njenim fantazijama.

Stigli smo do kraja – otkrili smo vam svih 10 odličnih načina da seks učinite nestašnijim i uzbudljivijim za nju. Samo još jednom podsećamo da što bolji seks imate sa njom, više će i ona hteti da uradi da vam udovolji.

Najbolji je seks u kom dovedete svoju ženu do vaginalnog orgazma. Nakon što to uspete – ona će biti angažovana u seksu više nego što ste mogli i da zamislite. Garantovano.

Priredite svojoj ženi jedan zaista bezobrazan seks

Izvor: Top Shop

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments