Drkala sam stopalima klincu

Kao što naslov kaže, drkala sam stopalima klincu, ali ni u snu nisam pomišljala da će mi se desiti ono sto ću vam opisati. Ja sam žena od 43 godine, živim u centralnoj Srbiji. Visoka 172, 68 kg, sa trćastim dupetom i većim grudima. Sexualni život sa suprugom je solidan, nikada nisam ni tražila drugoga.

Imam sina od 19 godina. Kuća nam je uglavnom puna, njegovi drugari su stalno tu. Ja sam na njih oduvek gledala kao na decu, isključivo tako. Ali… 10. jun, petak. Moj sin N. i njegov drugar Siniša su došli sa faksa kod nas kući. Poslužila sam ih sokom, nekim palačinkama, sve uredno. Da opišem Sinišu: moje visine, 172 cm, lepo građen dečko, uglavnom simpatičan. Oni su bili u sobi i Siniša je otišao u wc. Ja sam sedela na fotelji u boravku. Čula sam Sinišu kako je u wc-u ispustio uzdah:
– Huuuuu.

Prišla sam vratima wc-a koja nisu bila skroz zatvorena jer se parket izdigao, a moj suprug još to nije popravio, pa nisu mogla skroz da se zatvore. Provirila sam u wc i ugledala Sinišu kako stoji kod kade sa mojim roze nazuvicama (čarape) u ruci i navlači i drka kurac! Šokirala sam se: drži moje čarape i drka! Pogledala sam mu u kurac i zanemela… Obrezan, debeo, sa malo manjim glavićem i dug, brat bratu, sigurno 19-20 cm! Stajao je uspravan kao jarbol, toliko je bio napet da sam mislila da će eksplodirati! Bila sam u delirijumu, osetila sam da sam vlažna!

Nisam razmišljala, ušla sam unutra! Siniša je brzo ubacio kurčinu u gaće, ja sam mu samo prišla ništa ne pričajući, sela naspram njega na wc šolju, podigla desno stopalo i počela da mu napipavam nabreklu kurčinu! Pomerala sam prstiće gore-dole i skinula mu gaće! Iskočila je karina… Počela sam da gladim kurac rukama, uvijala sam prste oko muda, glavića… Pljunula sam lagano na glavić i razmazala stopalom po kurcu. Počela sam da ga ližem: jaja, glavić, od korena na gore, istovremeno ga drkajući. Nije prošlo 2 minuta, osetila sam Sinišinu spermu u mojim ustima, napunio mi je cela usta… Ustala sm i ispljunula spermu u kadu! Samo sam šapnula Siniši:
– Ssssssss, nikome ništa, jasno? – Siniša je samo klimnuo glavom i izašla sam iz wc-a!

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments