Nas dvojica oživjeli smo ljubav iz srednje škole

Ja nisam ni znao da se iz prijateljstva može razviti ljubav. To sam zaključio iz mog priateljstva s mojim drugom Ajdinom. Dok smo išli u srednju skolu bilo je to samo prijateljstvo, iako ja mislim da su i tada mnogi sumnjali jer smo ja i Ajdin stalno bili zajedno. Četiri mjeseca nakon što sam ja napunio 18 godina i 3 mjeseca nakon što je Ajdin napunio 18 godina, ja sam već nešto više osjećao prema Ajdinu, ali i on prema meni, mada to on meni nije rekao.

Ja i on smo se jedno drugom približili sasvim slučajno. To se desilo jednog toplog i sunčanog dana, 3. maja 2012. Ja sam prolazio pored jedne zatvorene firme i ugledao sam Ajdina. Prišao sam mu, i počeli smo pričati, te mi je on tiho rekao da mi treba reći nešto što je važno. Ja nisam znao o čemu se u stvari radi. Ajdin se približio i tiho mi svojim lijepim glasom rekao da me voli, i da do sada nije imao hrabrosti to da mi kaže. Ja nisam vjerovao. Zastao sam, pogledao Ajdina, i rekao mu da ga volim, te da ja također nisam to do sada njemu mogao reći. Kada sam to izgovarao bio sam sretan, te mislio sam da je cijelo Sarajevo moje. Ajdin se nasmješi, te mi reče da bismo trebali još porazgovarati o našoj ljubavi. Ja sam bio sretan zbog toga što znam da volim Ajdina, te da on mene voli.

Odlučili smo otići do jednog stana koji se nalazi blizu izlaza iz grada. On nije moj, ali čiji je, ja o tome neću sada govoriti. Kad sam uzeo ključeve, počeo sam misliti o tome kako će nama biti u budućnosti. Stigavši u stan, Ajdin mi je rekao da od kad me je prvi put vidio, da je osjetio da će nešto biti između nas. Kad smo ušli u stan, Ajdin i ja počeli smo pičati. Ajdin je malo debeo, visok oko 1,80, mada mislim da je visok oko 1,85. Ima malo dužu kosu, tamno braon boje, mada tada nisam mogao zaključiti kakva je boje njegova kosa od uzbuđenja. Ima lijepo lice, kakvo do sada ja nisam vidio, dok sam ja visok oko 1,75, te sam niži od Ajdina.

U stanu, Ajdin me je rukama uhvatio za bokove, približio se, te mi rekao da me voli. Počeli smo se ljubiti. Ja sam ga lijevom rukom dodirnuo za stomak. Njegove nježne usne su dodirivale moje usne, te sam osjetio pravu ljubav, po prvi put u životu. Ljubili smo se oko minutu. Nakon toga, Ajdin mi se nasmješi, te reče da me voli. Legosmo na kožni bijeli trosjed u dnevnom boravku. Ajdin je bio desno od mene. Tada smo počeli pričati, te se dodirivali po ramenima i grudima.

Ajdin i ja smo se počeli ponovo ljubiti, prije toga sam mu rekao da ovdje možemo doći kad god želimo. Ajdin je stavio svoju ruku na moje rame, te me stisnuo, što je meni odgovaralo. Bili smo na tom trosjedu oko 20 minuta. Pričali smo i ljubili smo se, ali nismo ništa drugo pokušavali. Između ostalog, Ajdin mi je kazao da mu je drago što i on može osjetiti pravu ljubav, te da je zadovoljan što sam to ja… Nakon toga smo otišli, svako svojoj kući…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments