Posle saune, zavoleo sam i spermu iz njegovog kurca

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Komplikuje se: Kako sam sa nje lizao svoju spermu

Mrtav umoran, dehidriran i lagano frustriran koliko su moja duša i G1 shvatili šta se upravo desilo u sauni i koliko ih to i kako i dal’ uopšte pogađa, odvažio sam se da prođem pored njih. D1 je prohujala mnogo pre mene, znama da se obukla, primetio sam da je ponela peškir. Pa sam i ja bome poneo moj. Obmotan, uplašen i umoran prišao sam mojoj ljubavi coknuo je u vrat, nasmejao se starom G1, promumlao nešto kao „odoh malo da legnem” i nestao. Plašio sam da će me zaustaviti, pitati šta mi je, od čega sam tako ispošćen? Sve u svemu, bio sam presretan što, zaokupljeni svojim tabelama, punih crvenih i crnih slova, gotovo da me nisu ni primetili. Samo me je moja draga uštinula za dupe, nasmejala se kratko i vratila G1.

Ušao sam u sobu i pao mrtav. Čak se nisam ni istuširao, presvukao, skinuo. Izdajnički peškir iz saune još uvek mi je bio na struku. Iz dubokog okrepljujućeg sna trgao me je glas moje drage:
– Miko, pridruži nam se, kod bazena smo. Jebote, ala si se izmorio. Dođi, truba je da ih sad ignorišeš.

Jebem ti zbrku u glavi, svakako sam mogao da protumačim upravo izgovoreni tekst. Skontao sam da je najbolje po mene, da ga skontam najpovoljnije po mene, i da što pre sletim do bazena. Skočio sam istuširao sam se, obukao lanene bermude i krenuo ka bazenu. E jebiga. G1 je sedeo u ligeštulu, čitao je neku knjigu, novine, štagod, na kindlu. Imao je slične pamučne široke bermude i belu lanenu košulju. A ove dve! D1 je ležala na stomaku, moja vučica joj je nanosila kremu na ramena i lagano se spuštala prema lepom, velikom dupetu. Njeni potezi su bili intenzivni, široki, skretali su duboko na strane snažnog korpusa D1, garant je dodirivala kožu njenih dojki. I kada je lepršala po struku, bokovima i guzovima, jasno je bilo da joj ovo ne radi prvi put. D1 je tiho stenjala, tražila da je vučica pritisne jače i kada me je ugledala, pored bezobraznog osmeha, lice joj je ukrasio i urotnički mig desnog oka. Tele neobavešteno i neuko, tojest ja, samo je muknulo:

– Očigledno da mnogo propuštam, hoće neko piće?
– Viski, martini i vodka.

jedna lezbejka drugoj masira pičkicu

Nije trebalo da napišem ko šta pije ali mi je trebalo malo vremena da sredim misli i napravim plan šta da radim i kako da se ponašam kad donesem narudžbinu. G1 je dobio svoj Regal, mislim da me nije ni konstatovao kad sam mu pružio čašu sa ledom. A ove dve! Propast! G1 je ležala na leđima, noge su joj bile besramno raširene, kao i pre par sati u sauni, desna ruka joj je virila između guzova moje drage i mazila joj lumbalne pršljenove. Od tela moje vučice, koja je kelčala, na debelom peškiru i nanosila kremu na stomak i venerin breg naše gošće, nisam mogao da vidim levu ruku D1. Na samu pomisao šta bi ista mogla da radi samo što nisam prevrnuo tacnu sa čašama. Krajnje amaterski, u nadi da će se njih dve dovesti u red, nakašljao sam se i odvažno krenuo ka njma.

Nit je vučica prestala da je miluje (to nije moglo da se zove nanošenje kreme po venerinom bregiću), nit je D1 sklonila ruku sa leđa moje drage, pa ni izvukla iz njenog međunožja. Da muka bude veća, kad sam im prišao video sam da leva ruka naše gošće povlači i vraća kožicu na kurcu moje drage. Usput, kurac je bio baš u erekciji.

Kad sam im prišao mazno su me pogledale i draga je piće prihvatila svojom levom rukom, desnu je zadržala na onom srculencetu. D1 je čašu martinija uzela onom levom, baš onom kojom je drkala kurac mog anđela. Gledao sam u tu ruku, koja je sa mog najdražeg kurca kretala po ponuđenom gostoprimstvu i razmišljao dal’ da je poljubim, liznem ili ugrizem, i otkinem bar palac, kako bih joj otežao da ponovo u ruku uzme nešto što pripada meni. Samo meni.

Dakle, opet napad ljubomore i posesivnosti. Evidentni znaci slabosti i inferiornosti.

Da ispadnem muškarčina, poslao sam poljupce i jednoj i drugoj, uzeo svoju čašu, ostavio tacnu i seo na najbližu baštensku stolicu. Sedi drvo na drvo! A u glavi vakuum i opet panika. Jebote, mislim da je ova moja bezobraznica uživala da mi priređuje iznenađenja i da testira moje reflekse i moždane sinapse. Šta sad da radim? Da i ja kao matori preverznjakov prijatelj, definitivno i sâm vrlo perverzan, uzmem kao nešto da čitam, da legnem i kao dramam, da sednem i kao meditiram ili da se predam nagonima i sednem i buljim u dve prejebozovne žene koje se dodiruju, maze, nadražuju, pa da se nadam da će se već nešto desiti? A šta ako one njihovu relaciju shvataju krajnje privatno i ne žele da im se iko, pa i ja, pridruži? Pa boli me kurac, zašto to nisu radile negde u kući, ima soba i mesta na pretek, na primer sauna.

Ova misao je iz cuga smanjila intenzitet moje ljubomore i otvorila vrata mom „autentičnom ja”, da uradi ono što potajno, ali iskreno, želi, ono što mu duša ište. Dakle „alea iacta est“, zadržao sam čašu u ruci, čak držao sam je sa obe ruke, okrenuo sa telima dveju uspaljenih ždrebica, nagnuo se ka njima, otvorio četvoro očiju, raširio nozdrve, načuljio uši i pratio svaki njihov pokret. Pasivno sam, aktivno, učestvovao u njihovom krajnje intimnom, gotovo preterano intimnom, nanošenju ulja za zaštitu od ultraljubičatih zraka sunca, koje je, iskreno govoreći, davno prošlo zenit i samo je infracrvenim spektrom podsećalo na svoju moć.

devojka transicu jebe jezikom u čmar

Desna ruka gošće je letela po struku, leđima, guzovima mog voljenog bića. Sve češće i sve duže ostajala je u procepu između dve polovine. Šta su joj prsti tamo radili, „nemamo pojam“!? Samo je cimanje ramena leve ruke nagoveštavalo ritam kojim je drka moj voljeni kurac. Malo je savila noge u kolenima ali ih nije skupila. Naprotiv, bahato i razvratnički ih je raširila kako bi omogućila desnoj ruci moje vučice da bira i rupicu i vreme zadržavnja i intenzitet pritiska i frekvenciju dodira najintimnijih delova međunožja.

Vučica više nije klečala, sada je čučala. Ova poza joj je dozvoljavlaa da suptilno, erotski ubitačno maše kukovima, karlicom, prati i odgovara na dodire žene koja joj se nudila. Dok je desnom rukom pohodila pičku i rupicu svoje gošće, leva je pravila čuda. Milovala je lice lepe žene, dodirivala joj vrat, ušne školjke, pratila liniju usana, zavlačila prste duboko u usta. Sa tog putovanja u dubinu usne duplje, a sećanje na veliki i majstorski jezik u meni je budilo lepe uspomene, nosila je omanje količine pljuvačke i prenosila ih na čudno lepe areole i bradavice naše gošće. Jebem ti sunce, kakv prizor! A ona matora drtina je drndala onu skalameriju, i ni ritam disanja mu se nije menjao.

Ja sam počeo teško da dišem i mučila me je dilema: „dal’ da stegnem muda i da im priđem, ili da ih i dalje šemekerski gledam i trujem?”, što reče Miki Rubiroza iz kultne serije Grlom u jagode. Da je još malo potrajalo, ovako dekapitovan, verovatno bih prvo počeo da milujem svoj kurac preko bermuda a posle bih morao i da ga lepo i pošteno drkam, ali iz sve snage.

– A što on sedi tamo sam i samo nas gleda? – prepade me mazni glas D1. Uuuuuuuuuuuuu, u zemlju da propadnem. Još ako vidi da mi je kurac krut kao prut, stvarno ću i da pocrvenim.
– Zato što je budala, dolazi ovamo!

Spasla me je moja draga, ala me je spasla, bolje da me je gađala čašom. Ustao sam i sa sve čašom u obe ruke krenuo sam ka njima. Mora da sam izgledao kao poslednji moron. Konjina od 193 cm, 116 kila mesa, go do pasa, dole pamučne bermude, deformisane kurcem u punoj erekciji, sa čašom koju drži obema rukama, kao zombi prilazi dvema golim ženama koje se već uveliko ‘vataju i spremaju za opaki sex. Nadao sam se da neće primetiti da mi se digao i da je verovatno već pustio par prvih kapi i prokvasio tanki materijal bermuda – klinac! Sve im je bilo jasno na mom drugom koraku.

– A zašto je on obučen?
– Pa rekoh ti, zato što je budala. Ali je dobra i naša budala i ima lep kurac i ume da jebe lepo i dugo i doooobroooooo!

dve devojke ližu isti kurac

Eto to je bio njihov doček nesigurnom provincijalcu, kome je jedna trans devojka otvarala vrata beogradskog visokog, pokvarenog, promiskuitetnog, bahatog i alavog društva. Dok sam prilazio ovim, jebiga ne mogu da nađem finiji izraz, doli kurožderkama, osećao sam se kao jagnje kad za Đurđevdan ide na klanje. Samo je moj dignuti izdajnik naogoveštavao da će borba biti bespoštedna i da će i Satana i Ad imati poprilično posla, da će baš morati da se potrude ako misle da pobede.

Jednim potezom ruke, vučica mi je skinula bermude i kurac joj je iskčio pravo u lice. Odmah ga je zaglabala, ali ruke nije pomerala sa tela gošće. I verovatno bi je i dovela do orgazma da ista nije prekinula seansu i sela na ležaljku. Glava joj je tako bila tik uz glavu mog voljenog bića, u neposrednoj blizini mog kurca. Obgrlila je levom rukom telo moje drage, stegla je uza se, sa najverovatnijom idejom da bude što bliže njenim usnama i mom kurcu. Počela je de je ljubi, da jezikom palaca po mom kurcu, da se bori da malo i ona dudla moj glavić. Vučica joj je u jednom momentu to i dozvolila, odmah ga je usisla do jaja. Čak me je bradom i udarila po istim i samo moja samokontrola i vera u bezbednost me je sprečila da se trgnem i pomerim unazad.

Ljubile su se preko mog kurca, zajedno ga lizale, naizmenično pušile

Ja sam ih pokroviteljski milovao po temenima i uživao u pogledu. Čudno je, ali jezik i jende i druge nije donosio toliko uzbuđenja i draži mom kurcu, koliko pogled na dve prelepe žene koje se bore između sebe da dođu do mog kurca. Ta potvrda bitnosti, dokaz da me ovakve dve pičke žele, da imaju potrebu da puše baš moj kurac, sad tu može malo da se diskutuje, ali nije bitno ja sam tad imao taj utisak i to je meni više nego dovoljno. To je bilo ono što je dizalo moj ego, teralo spermu u epididimise, rajcalo nervni sistem. To je bio orgazam koji nije dolazio iz kurca, već iz glave. Dobar orgazam! Snažan!

Sssssssssttttttttoooooooooooooooj! Stani vadi ga, ne možeš sad da svršiš, pa da ti se smeju. Sad treba da osete kako jebu provincijalci. Sad je trenutak da ih jebeš!

Izvadih kurac i podigoh ih obe. Znao sam da je teško čučati i klečati pa sam im pomogao da ustanu i sad smo se dodirivali i mazili i ljubili stojećki. Mislim da je matori perveznjakov perverznjak prestao da drka po onoj spravici za čitanje e-knjiga.

Držao sam im guzice u rukama, mazio ih, stezao, zavlačio prste u rupice guze, saginjao se malo da mojoj pomazim jaja a D1 da proverim dal’ je i koliko vlažna. A bila je užasno vlažna. Tokom jednog od saginjanja, dok sam njoj lizao rame, mojoj duši zavlačio srednji prst desne ruke u rupicu na guzi (od sad ću je zvato samo RUPICA, da je ne zovem „šupak”, „bulja”, „čmar” ili slično), proverio sam i ustanovio da su sokovi iz pičke jebozovne D1 navlažili popriličnu površinu unutrašnjih strana obe butine. Činjenica da je neretko skupljala i stiskala noge i pojebljivo mešala kukovima, sigurno je zaslužna što je tako daleko razmazala te neoborive dokaze jebene napaljenosti.

U jednom trenutku, kad se moja duša sagla da joj gricka bradavice i liže velike i otekle areole, D1 je podigla ruku visoko da joj ponudi svu lepotu njene desne sise. Podignuta ruka je u moje nozdrve donela originalni miris njenog pazuha, ne onaj od dezodoransa, nego njen. Još od pre sam se palio na miris kože žena i samo sam klecnuo i zaburio sam glavu u njen pazuh i počeo da ga mirišem, ljubim i ližem. Kao da sam želeo da poližem i pokupim sav taj predivni miris. D1 je samo zastenjala i zabacila glavu unazad.

– Joj, znaš kako je bio čarobno naivan i dobar danas u sauni, samo mi je ostao dužan. Jel’ može prvo mene malo da jebe?

U, sunce ti jebem žarko, kad se sad nisam šlogir’o! U jednoj rečenici je istrtljala moju njaveću i njastrašniju životnu tajnu. Sad sam mrtav! Zažmurio sam i gotovo nepomično sam čekao blesak sečiva giljotine nad mojom glavom. Gornjom, a možda donjom, i gornjom i donjom. Svejedno kako i kojom metodom, ali mrtav sam svakako. Umesto sečiva giljotine na moj vrat se spustio halapljivi vučiji jezik moje drage. Čak i njen srednji prst leve ruke, duboko zariven u moju rupicu (znate na šta mislim) delovao je dobronamerno, pohvalno čak.

– Svakako mila moja, sada je tvoj potpuno. Ako ga dobro voziš, može dosta da pređe, sa jednim punjenjem.

Nasmejala se stoka, odbila se od nas i otrčala do G1, koji je definitivno prestao da gleda ono i obratio pažnju na ovo. Dotrčala je do njega i onako gologuza skočila mu u krilo, zagrlivši svojim prelepim rukama, koje bi trebalo da pripadaju samo meni, vrat tog preverznjaka. Smestila mu je svoje divno golo dupence, pravo u krilo, negde baš gde bi trebao da se nalazi i njegov, nadam se, nadmoćni i istrošeni kurac.

Posle saune, zavoleo sam i spermu iz njegovog kurca

A ja sam se okrenuo ka D1. Gledala me je u oči i u pozi „aj sad da te vidim jebivetru. Sad se pokaži il’ jesi ili nisi… to za šta se izdaješ i što mi je curica sladila celo popodne dok me je mazala i pričala kako dobro jebeš”. Uh, ovakav početak mi nije trebao. Jer, trebalo je da jebem ovo iskusno stvorenje i da prevaziđem sliku koju je ono o meni stvorilo na osnovu onih par minuta ‘vatanja i drkanja u sauni. Na osnovu bajki koje je o meni isprela moja voljena, svakako neobjektivnih i u augmentativu. Trebalo je da prevaziđem njenu ideju kako dobro jebu mladi momci a definitivno je potrošila mladih momaka više nego što je Kosovka Devojka napojila i konja i junaka. Mislim, malo pretenciozno, prevelik zadatak za naivca. A zna se da velja kruška u grlo zapane, a trebalo je sačuvati i slavu i glavu.

Moj saveznik je bila činjenica da je napaljena, da jedva čeka da je pojebem, da ni ona neće da se sramoti pred G1 i curicom i najbitniji faktor na mojoj strani da D1 voliiiiiiiiiiii da se jebe i uživa u tome. Da voli, želi i ume da dâ, i da isto to primenjuje i na primanje. Stajala je i nada da sam joj simpatičan, da misli da sam nevinašce i da će mi ona pomoći da odrastem.

U svakom slučaju, došao je trenutak istine: da prestanem da mislim i da počnem da je jebem

Ova duža pauza u kojo sam razmatrao, sabirao i oduzimao, izgleda da je bila i moj saveznik. D1 je prostrla peškir, sela na isti i počela da mi puši kurac, maestralno, kako je to radila i pre par sati. Zažmurio sam, izbrisao strahove, nade, strepnje, kombinacije, duboko udahnuo i zaronio u zrelo telo pojebljive ženke poda mnom.

Bio je to rat čiste strasti, kurca, pičke, usana, jezika, bradavica (i moje su dobrano stradale), sisa, guzova, rupica, prstiju, tečnosti, znoja, sokova (iz pičke joj je teklo tako da sam par puta pomislio da se upiškila –iz čistog divljanja prema tome šta je ta žena trpela i radila mi, upotrebio sam ovaj deminutivčić). Bilo je dugo i žestoko, bio sam u i na svim njenim mestima gde se moglo i trebalo biti. Nijedan deo mog tela nije zapostavila, zavlačla se, prstima, jezikom u sve nabore svih mojih dostupnih sluznica i prirodnih otvora (ako me sećanje ne vara, mislim da su samo kornea iliti rožnjača i sluznica očnog kapka bili pošteđeni njenog prisustva). Milovala me je, trljala se pičkom o sve moje tuberkule i tuberkulumčiće, klitoris je dodirnuo moj vrat, vita rebra, guzove. Ma bio je urnebes.

Posle saune, zavoleo sam i spermu iz njegovog kurca

Ono što je donelo pobedu mojoj malnekosti bila su dva ključna momenta. Prvi momenat je činjenica da sam obrezan (na prvoj godini faksa neki nespretni urolog Zemunske bolnice mi je odstranio kožicu sa glavića jer nisam mogao da je prevučem preko istog, mislim da se to zove fimoza). Mi obrezani mnogo više češemo svoj glavić o okolne materijale pa smo malo otupeli svoje receptore na glaviću. U prevodu: potrebno je više drkanja i trenja da bi svršili. Bonus je i navika da, kao što ja volim, prekinem i zaustavim prvi, drugi i treći momenat sa koga nema povratka (kijanje, orgazam i mali broj nekih refleksnih lukova u našim telima imaju taj prelepi fenomen pozitivne povratne sprege, gde prispeli nadražaj samo povećava percepciju i stimuliše sledeći ciklus, da bi doveli do katarze kijanja ili orgazma, a ne kao kod uobičajenih procesa gde prispela informacija zaustavlja ili usporava aktivna dešavanja). Kad to izvedem, mogu jako dugo da teslačim bez straha da će me orgazam iznenaditi i obustaviti dalju potrebu za uživanjem i stimulisanjem.

Drugi je došao kao pomoć prijatelja. Kada su mi čula poslala poruku da je vreme da se maraton okonča D1 je bila na meni. Divlje je đipala po mom kurcu (krajnje subjektivne procene su govorile da je svršila bar tri puta, da se umorila, zadihala i da polako usporava). Takođe sam procenio da je sve bliže još jednom orgazmu. Zabavljen ovom boginjom seksa potpuno sam, na to vreme, zaboravio na moju najmiliju i perverznjaka. I dok je D1 krotila moj kurac, bacio sam jedno oko da sagledam situaciju na frontu.

O neeeeeeeeeeeeeee. Stajali su iznad nas. G1 je bio bliže nama, bio je go, njegov kurac, dakle vrlo moćan i vrlo funkcionalan, je stajao u visini glave D1. video sam da je kurac na sebi imao neka čuda; pirsinge, alkice, minđušice, neke žute i bele metalčiće, ali sam video i poznatu ruku kako drka pomenutu batinu. Iza telesine matorca video sam golo telo moje drage, koje pritiska sise uz njegova leđa, jednom rukom isteže svoj poludignuti kurac (onakav kakav ja najviše volim) a desnicom, onako znalački, muški, drka kurac matorcu koji drži viski jednom rukom a drugom miluje dupe moje drage.

U jebem ti sunce, da nije ovo mnogo za mene? Dobro, jebem ja ovu, ali zašto moja duša drka kurac ovom matorcu? A izgleda da joj ni to nije prvi put da radi. Zašto se matori skot ne buni, nego pobedonosno, ko onaj golać sa Kališa, stoji iznad nas? I uživa dok mu ćerka, dobro sin – jebote, još gore – njegovog drugara drka kurac? Uh…

…dve se u meni pobiše sile,
mozak i srce, pamet i slast,
dugo su bojak u meni bile,
ko besni oluj i stari hrast
napokon sile sustaše mile
vijugav mozak održa vlast
razlog i zapon pameti hude…

svingeri tokom oralnog seksa, pušenje kurčeva

Al’ ja ga obrnuh i priznadoh ponor strasti i svoju poganu, vrlo ljudsko-primitivnu autentičnost, prepustih se perverziji i strasti. I dozvolih sebi da samo uživam i pospešim pražnjenja muda. D1 je osetila svog čoveka, okrenula se ka njemu, pogledala ga u oči najjebozovnijim pogledom do tad, levom rukom otela kurac svog čoveka od moje žene i prinela ga svojim usnama. Kombinacija dva kurca, jedan u pički drugi u ustima, savladao je D1, i počela je da svršava. Malo se cimala, mislim da nije preterivala i glumatala, tek nije uspela da prihvati prv mlaz dedine sperme u otvorena usta. Matori jarac, verovatno oboleo od prijapizma ili neke njegove blaže forme, polivao je po licu i ustima svoju dragu. Moja duša je jarca držala za grudi i jako mu stiskala obe bradavice. On je brundao, D1 je stenjala i krkljala, boreći se sa prispelom spermom, a ja sam blenuo kao u dobar perverzni pornić.

Deka je seo na peškir, moja duša ga je ljubila po glavi i milovala rukama po grudima. D1 je izmorna pala na moje grudi a ja sam kovao pokvareni plan. Procenio sam da bi bilo efektno da, pošto sam već navikao i, boga mi, zavoleo ukus sperme, oližem lice moje jebačice i saspem joj svu spermu njenog supruga u usta.

Smišljeno – učinjeno. Podigao sam je, položio na leđa. Ležala je sa upitnim pogledom u očima, grudi su se nadimale i budile u meni želju da ih grickam ližem štipam, šamaram… noge su joj još uvek bile bahato, razvaljeno, raširene; desnim ramenom naslanjala se na kolena svog dragog. Polako da me svo troje dobro vidi, lizao sam joj celo lice, skupljao zatečenu, toplu, slankasto gorku spermu, skupljao je na jeziku i perverzno lagano joj to sipao u usta. Gledali su me otvorenih očiju i zbunjeno – poen za mene. Samo je moja vučica nabacila pobedonosni osmeh, koji je govorio: „da to je moj mali, moje vlasništvo”. A ja sam temeljno lizao lice D1 i tragao za ostacima sperme oko ušiju, korena kose i smeštao je na njen već spremni jezik i usne. Poslednjih par kapi joj nisam dao već sam ih sa puno coktanja i iskrenog zadovoljstva polagnao progutao.

Posle saune, zavoleo sam i spermu iz njegovog kurca

Matori perverznjak je ustao i počeo da tapše. I svi su počeli da se smeju. Moja duša je otrčala po peškire i piće, a mi smo stajali na peškiru i nekako prijateljski, kao da se znamo sto godina, gledali se i dodirivali vrhovima prstiju. Osokoljen aplauzom, pomilovao sam kurac matorog jarca baš na onim mestima gde je imao zlatne alkice, probodene kroz kožu. Okrenuo se prema meni zagrlio me i, opako znalčki, uvalio mi jezičinu u sta. D1 me je obgrlila sa leđa, osetio sam opet njene moćen sise i venerin breg, negde na dupetu, i gle čuda, kurac je počeo da mi se diže.

namcor

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x