Gladan njene pičkice, životinjski sam jebao jednu pravu pornićarku sa Instagrama

Registrovani korisnici ne vide reklame

Na Tinu sam slučajno naleteo na Instagramu. Jednog nedeljnog dana odmarao sam se od svakodnevnih obaveza i blejao na internetu, kada sam ugledao nju. Delovala mi slatko na prvi pogled, profil joj je bio zaključan i rešio sam da je zapratim. Posle par sati mi je stiglo obaveštenje da je prihvatila zahtev i da je i ona zapratila mene.

Počeo sam da listam njene slike. Tina je bila jako lepa devojka. Imala je jako lepu dugu kosu, lepe oči i osmeh. Ali listajući tako, uvideo sam još nešto kod nje. Na nekim slikama je izgledala tako jebozovno da nisam mogao da verujem da na nekim drugim slikama izgleda tako slatko i nevino. Imala je taj neki bezobrazan pogled, iz uskih majcica na bratele sa dekolteom u prvom planu su bile njene sise, onako prave mladalačke, srednje veličine, lepog oblika, a mogli su se videti i obrisi grudnjaka koji je nosila, kao da je namerno zatezala majičicu da uz svoje lepe grudi u prvi plan izbaci i deo donjeg veša, kao da je želela da probudi maštu kod onih koji su gledali te slike. Onda sam naišao na jednu sliku gde je bila u jako kratkom šortsu, i upravo tada sam video koliko je stvarno jebozovna. Imala je jako lepe zategnute nogde bez imalo celulita, lepo oblikovanu guzu, pravu pornićarsku, koja je bila zategnuta u tom kratkom šortsu, a isto što je uradila sa grudnjakom, uradila je i sa gaćicama, iz šortsa su joj virile crne tangice, taman toliko da se vidi da tu to tangice i taman toliko da raspali maštu svakom muškarcu koji pogleda tu sliku.

Gledajući tako tu sliku, osetio sam kako je počeo da mi se diže kurac. Nisam mogao da izdržim, izvadio sam ga i izdrkao ga kao nikad gledajući Tinu, njene noge, guzu, grudi, te bezobrazne oči. Brzo sam svršio, nisam verovao da su me toliko napalile njene slike.

Rešio sam da joj se javim…

Na moje iznenađenje, brzo sam dobio odgovor. Naravno, krenula je sasvim normalna priča i ubrzo smo shvatili da imamo dosta toga zajedničkog. Dugo smo se dopisivali i prijao nam je razgovor. Upoznavali smo jedno drugo kroz poruke, razmenjivali mišljenja i jednostavno smo se osećali sve opuštenije u toj našoj interakciji.

devojka zavodi preko interneta

Posle par dana, jedne noći smo ponovo počeli da razmenjujemo poruke kao i svakog dana, i sasvim slučajno iz neke desete priče smo se dotakli priče o seksu. Razgovarali smo o tome šta volimo u seksu, kako se ponašamo tokom seksa, da li smo tihi tokom seksa, da li jednostavno ćutimo i imamo seks ili volimo da pričamo prljavo tokom seksa… I tako, trajala je ta priča i polako sam osećao kako me cela ta priča pali. Kita mi se digla dok mi je ona pričala šta voli u seksu, kako voli da bude glasna dok se kreše. Priča je išla dalje dok je ja nisam prekinuo:
– E, mala, stani, moram da ti kažem nešto.
– Šta je bilo? Da li sam rekla nešto pogrešno?
– Ne, ne, nisi rekla ništa pogrešno, samo moram ti priznati da me pali ovo i da mi se digao. – A onda je ona na moje iznenadjenje odgovorila:
– Lepi, meni su moje tangice odavno spale, a ruka mi je na ribici, mazim se već neko vreme. I mene je jako napalila ova priča, a ti izvadi svoju kitu i počni da ga drkaš, znam da želiš to.

To sam i učinio, i počeli smo da razmenjujemo tako perverzne poruke. Nisam verovao da mala može da bude tako perverzna i da sastavi takve rečenice od kojih me je svaka nova sve više palila. Dok je ona mazila njenu pičkicu, ja sam drkao. Mašta se razbuktala, i bilo je savršeno. Još jedna zajednička stvar koju imamo. Oboje jako volimo seks.

Svršio sam, a i ona je. Rekla je da joj je bilo divno i otišla je na spavanje. I narednih dana smo se dopisivali i normalno pričali, ali kada bi pala noć, to je bilo vreme da ponovo razmenjujemo perverzne poruke i da imamo takozvani sajber seks. Prolazili su dani, mi smo već navikli na tako nešto i uživali u tome. A onda jednog dana sam prelomio i rešio da je pitam nešto konkretno. Posle još jedne večeri našeg sajber seksa upitao sam je:
– Mala, da te pitam nešto, što se mi ne bismo videli i stvarno se kresnuli? – Čekao sam odgovor par minuta, i već sam pomislio da neće odgovoriti. A onda je stigao odgovor:
– Mislila sam da nikad nećeš pitati. Naravno da želim da se kresnem sa tobom. – Dogovorili smo se da ona dođe kod mene, s obzirom na to da živim sam.devojka drka pičkicu preko gaćica

Došao je i taj dan. Izašao sam da je sačekam. Čekao sam je nekih desetak minuta, a onda je naišla. Prepoznali smo jedno drugo i išli jedno drugom u susret kroz blagi osmeh. Kako se približavala gledao sam kako gazi u štiklama, u crnoj uskoj haljinici. Bila je tako seksi, svi su se okretali za njom i sigurno pomišljali kako bi je razvalili od kurca, toliko je bila jebozovna. Kada smo stali jedno ispred drugog, na kratko smo se ućutali, samo smo oboje imali blagi osmeh na licu, pomalo nervozan. Moram priznati da je bilo na kratko neprijatno i samo smo pružili jedno drugom ruku, i palo je zvanično upoznavanje. Ponovo smo na kratko zaćutali, a onda je onda rekla:
– Šta čekamo? ‘Ajde, gde živiš? – To je za mene bio jasan znak da sam joj se i uživo svideo i da nije odustala od toga da se kresnemo.

Krenuli smo ka mom stanu, pomalo pričali – ipak smo oboje bili malo nervozni, vidimo se prvi put i idemo ka mom stanu da bi se kresnuli. Ali moglo se osetiti kako je ta nervoza jako brzo nestaje. Kada smo prišli ulazu zgrade, otvorio sam joj vrata i pustio je da ide ispred mene. Pošto sam živim na prvom spratu, rekao sam joj:
– Kreni stepenicama, tu smo, nema potrebe da idemo liftom.

Išla je tako ispred mene i penjala se uz stepenice, a ja sam joj gledao u guzu, koja se njihala kako se pela sve više. Bila je tako dobra; njene noge, tako lepe, zategnute. Odmah mi se digla kita od tog prizora, dobio sam želju da je pojebem tu na stepeništu.

Došli smo do vrata, ona je stala u stranu dok sam ja otključavao. Otvorio sam vrata i pustio je da uđe. Kada smo ušli u hodnik, nisam mogao više da izdržim. Okrenuo sam se da zatvorim vrata, a ona se okrenula blago ka meni. Htela je da pita gde može da ostavi svoju torbicu. Izustila je samo:
– Gde mog… – i uhvatio sam je za ruku, pribio uz sebe i odmah je poljubio.

presavio je na dole i grubo je kara uza zid

Bio sam toliko napaljen da nisam želeo da čekam više ni sekunde

Torbicu je naravno ispustila na pod, a naše usne su se preplitale. Grubim potezom sam je okrenuo i pribio uza zid i istog momenta onako divljački joj zadigao haljinicu. Izvadio sam svoj već jako tvrd kurac, pomerio joj gaćice u stranu i nabio joj ga celog. Vrisnula je onako zadovoljno.

Ja sam je uhvatio za struk i počeo da je jebem. Moj kurac je prodirao u nju sve lakse, počela je nenormalno da vlaži. Počeo sam da je guzim tu na hodniku sve jače, a ona je jako stenjala, prislanjajući se rukama na zid. Dok sam je jebao tako, skinuo sam joj haljinicu i otkopčao joj grudnjak, uhvatio sam je čvrsto za sise i nastavio da je jebem. Njena pičkica je bila mlada i uska, iako je imala dovoljno iskustva, tako da je moj kurac ispunjavao celu. Mogla je da oseti svaki milimetar, svaku žilu moje kite koja prodire u njenu mladu pičkicu.

Izvadio sam ga, uhvatio je za ruku i poveo u sobu. Već je bila raščupana, usput je hodajući za mnom ka mojoj sobi bacila u pokretu svoje cipele. Kada smo ušli u sobu, bukvalno sam je bacio na krevet, što je kod nje izazvalo smeh, ali taj smeh kao da mi je govorio – to, tako volim! Uhvatio sam je za noge i povukao ka ivici kreveta i raširio ih. Odmah su se moje usne i jezik našli na njenoj mokroj ribici, počeo sam tako da je lizem, bio sam gladan njene pičkice. Kao prava pornićarka, ona je spustila ruke na moju glavu, stenjala je I uvijala svoje telo, dok sam ja lizao njenu pičkicu tako sočno, prelazio jezikom preko njenih usmina, nabijao joj vrh jezika u pičkicu, a onda celom površinom jezika prelazio preko njene ribice do klitorisa, a zatim sočno sisao taj klitoris dok sam joj nabijao prste, ludela je.

duboko uvlači veliki kurac u usta

Onda sam ustao, uhvatio je za ruku i približio k sebi. Mislila je da hoću da je poljubim, ali sam je onda ja uhvatio za kosu i spustio je na kolena. Nije se uopšte dvoumila, odmah je stavila moj kurac u svoja usta i počela tako dobro da mi puši, kao prava, prava pornićarka. Davila se u mojoj kiti, oblizivala je moj glavić, prelazila jezikom preko cele kite do jaja, a zatim i njih sisala, da bi ga ponovo celog progutala. U jednom trenutku sam je uhvatio za glavu i nabio joj ceo kurac u usta i zadržao ga tako par sekundi. Počela je da se guši, pljuvačka joj je curila niz ćoškove usta, a onda sam je pustio, a ona se ponovo zadovljno nasmejala. Volela je to, uživala je u tome.

Ponovo sam je uhvatio za kosu, podigao i opet okrenuo. Toliko mi se sviđala njena guza, da sam prosto morao još jednom da joj ga nabijem od pozadi. Imam visok krevet, tako da je bio savršen za takvu pozu, samo sam je preturio preko ivice kreveta, a ona se kao prava profi jebačica namestila tako dobro. Izbacila je svoju ribicu naguzivši mi se i blagim pokretima je pomerala guzu kao da je tverkovala u tom trenutku i čekala da ponovo oseti moj kurac u sebi.

Uhvatio sam je za kukove i ponovo joj ga celog nabio i počeo da je jebem divljački, nezasito, grubo. Pljeskao sam je jako po guzi dok sam joj svojim kurcem širio vlažnu ribicu. Jebao sam je jako i grubo, vukao sam je za kosu, a ona je vrištala od zadovoljstva. Izmakla mi se dovoljno toliko da moja kita izađe iz nje, okrenula se i raširila noge:
– Nabij mi ga, jebi me, tvoja sam, želim još!

nabijanje kurca od pozadi u pičku

Prišao sam joj i stavio joj noge na svoja ramena i tako se pribio uz nju da su joj noge došle skoro do glave. Nabio sam joj ga celog ponovo i počeo da se zabijam u nju jako. Sve je pucalo a krevet je počeo da se trese, činilo nam se kao da će se svakog časa polomiti. Osećao sam kako moj kurac klizi u nju, posteljina je već bila mokra od njenih sokova. Jebali smo se kao da nam život zavisi od toga, njena šminka je bila razmazana oko očiju što ju je činilo još perverznijom, prava mala kučkica željna mog kurca. Vikala je kako želi još, a ja sam je jebao kao da do tada nikada nisam jebao.

Dok su joj noge bile na mojim ramenima, ona je u jednom trenutku stavila ruke oko mog vrata, a ja sam ih onako bezobrazno sklonio i stavio ih iznad njene glave tako da nije mogla ništa da uradi njima i nastavio da je jebem žestoko. Osetio sam blago drhtanje u njenim nogama, vikala je da joj ga celog nabijam do kraja, da je rasturim od kurca, što sam i činio. Već smo se propisno oznojili, niz njene čvrste sise su curile kapljice znoja, a neke su pravo na njene sise padale sa mog cela. Pičkica joj je bila ispunjena mojom kitom i utapala je moju kitu u svoje sokove.

Vrištala je da joj svršim po stomaku i sisama, želela je da je isprskam po telu. Govoreći mi tako nešto me je sve više palila, osetio sam kako dolazim do vrhunca. Postalo je neizdržjivo, osećao sam kao da ću da puknem. Krenuo sam da ga vadim iz njene pičkice, ali bilo je kasno, poprskao sam je i po ribici, ali s obzirom na to da sam svršio mnogo, bilo je dovoljno i za njen stomak i sise.

grubo karanje u misionarskoj pozi

Uspravio sam se i brisao znoj sa čela; kao da sam odradio celu smenu na građevini, i gledao nju kako se uvija zadovoljno na krevetu i gleda me sa osmehom. Znoj je curio niz njene sise i stomak zajedno sa mojoj spermom. Još su joj noge bile raširene, tako da sam video kako joj moja sperma curi niz pičkicu i polako pronalazi put do posteljine.

A onda je ona skupila noge, previjajući se po krevetu, rukom je pokupila deo sperme sa svog stomaka i tako slatko oblizala prste kao da je pokupila prstima najkvalitetniju čokoladu na svetu. Legao sam pored nje, disao sam brzo od umora. U jednom trenutku smo okrenuli glave jedno ka drugom i posmatrali se diretkno u oči par sekundi. Nismo progovorili ni reči, ali oči su nam sve govorile. Ona meni kao da je govorila – jebao si me kao pravu kučkicu, želim da me tako jebeš stalno. A onda, u istom trenutku smo krenuli jedno ka drugom i poljubili se. Zatim se ponovo nasmejala i pitala je gde je kupatilo, želela je da se istušira. Ustala je i otišla do kupatila, a ja sam još ležao.

Sa Tinom se viđam redovno od tog trenutka, svaki naš sledeći seks je bio sve bolji i luđi. Jebali smo se po celom stanu, bili smo nezasiti. Bilo smo toliko slobodni jedno sa drugim, da smo isprobali sve što ranije nismo. To traje i danas.

drka kurac i svršava joj po stomaku

Calihi

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x