Vikend u Budimpešti, II deo: Swingerski sastanak

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Vikend u Budimpešti, I deo: Jebanje u bazenu pred publikom

Oko 21 h, smo se obukli. Oboje smo bili u trenerkama bez donjeg veša i tako otišli kod mladenaca. Vrata nam je otvorio Mark, koji je na sebi imao samo bokserice i majicu.

Kada smo ušli, Helen nam je prišla i pozdravila se sa nama potpuno gola. Sa smeđom, kratko ošišanom frizurom izgledala je kao dečkić, ali samo u licu. Vitka, bez grama sala, sise čvrste, malo manje od Livijinih, sa svetlim jedva uočljivim bradavicama, a međunožje su krasile lepo podšisane svetle dlačice.

Mark je bio sportski građen, sav u mišićima, a u boksericama je krio zverinu od kite.

– Nadam se da nisam neprikladno obučena. – provalila je Helen smejući se, na šta smo se i mi slatko nasmejali.
– Ne, naprotiv, divno izgledaš draga. – rekla je Livija. – Šta ćeš bolje od ovoga?
– U pravu si… Zato vas molim… Skidajte se odmah!

Vikend u Budimpešti, II deo Swingerski sastanak

Rečeno-učinjenjo… Skinuli smo trenerke i ostali potpuno goli. I Mark se skinuo Bio sam u pravu. imao je ogroman kurac. Njihov apartman je bio puno veci i prostraniji od našeg. Imali su sve prostorije kao da su u stanu.

Sedeli smo u dnevnom boravku na ugaonoj garnituri, pijuckali piće i veselo ćaskali. Da li slučajno ili namerno, Helen je sedela pored mene, a Liv pored Marka. Kurac mi je postajao nestrpljiv, poskakivao je čekajući da Helen obrati pažnju na njega.

To se ubrzo i desilo. Uzela ga je u ruku i polako povlačila kožicu dole-gore. Par sekundi je bilo potrebno da se ukruti. Liv i ja smo se pogledali pravo u oči i samo se nasmešili. Ni njena ruka nije mirovala. Drkala je Markov kurac koji je rastao i rastao… Sigurno je imao preko 20 cm.

Helen je spustila glavu u moje krilo i jezikom je počela da šara po glaviću. Pljuvačka je curila niz moj kurac koji sa nalazio izmađu njenih dlanova. Nežno ga je masirala, dok je usnama i jezikom obrađivala glavić, ponekad ga stavljajući u usta. Radila je to tako senzualno i erotično. Livija je pušila Markov kurac koji je ulazio duboko u njeno grlo.

– Hajde da pređemo u spavaću sobu. – predložio je Mark. Ustali smo i ušli u spavaću sobu gde nas je čekao veliki bračni krevet, flaša rashlađenog šampanjca i četiri čaše. Mark je otvorio šampanjac i sipao u čaše. Nazdravili smo za večerašnje druženje i naš swingerski sastanak, pa smo se počeli ljubiti. Ljubio sam se sa Helen, a Mark sa Livijom, a potom su se njih dve počele ljubiti i time je počela njihova mala predstava.

Nas dvojica smo seli na krevet i posmatrali devojke koje su se mazile i bile sve napaljenije. Dlanovima su prelazile jedna drugoj preko sisa, prstima nadražujući bradavice. Svoje prstiće su uputile niže do svojih uspaljenica. Trljale su jedna drugoj klitoris i tiho stenjale. Gledale su u nas zavodničkim pogledima, dok smo nas dvojica lagano drkali naše macane.

Vikend u Budimpešti, II deo Swingerski sastanak

– Momci, nas dve želimo da vidimo kako drkate jedan drugom. – obratila nam se Helen. – Ako možemo nas dve, možete i vi.

Mark nije imao problema sa tim, pa je odmah uhvatio moj kurac u ruku lagano povlačeći kožicu. Bio sam iznenađen njegovim postupkom, ali znajući da je Helen u pravu, počeo sam se opuštati u ovoj igri. Pomalo stidljivo, šakom sam obuhvatio njegov kurac i počeo drkati. Gledali smo kako Helen i Livija uživaju dok jedna drugoj masiraju pice.

Prijala mi je njegova ruka na kurcu, ali nakon par minuta prestao je sa drkanjem da bi spustio usne na moj glavić i pustio kurac u usta. Pušio ga je polako. Pogledao sam u Liviju i video da je i ona ostala zatečena ovim Markovim potezom. Bio sam toliko napaljen da mi nije smetalo što je moja kita u ustima muškarca.

Helen je čučnula ispred Livije, raširila joj noge i počela joj sisati klitoris dok je sa dva prsta neumoljivo prodirala u picu. Livija je mazila svoje sise prstima trljajući bradavice i ispuštajući glasne uzdahe… Nije joj trebalo puno da doživi orgazam.

Ovaj swingerski sastanak je zahtevao i gay sex između nas dvojice

Mark je prestao da mi puši, pa je ustao i stao ispred mene mlatarajući njegovom batinom i navodeći me da ga stavim u usta. Obuhvatio sam rukom njegovu kurčinu, primakao ustima i počeo da mu ližem glavić. U ovom trenutku nisam razmišljao šta radim, već sam hteo da zadovoljim i budem zadovoljen. Ženske su me bodrile da ga stavim u usta, što sam ubrzo i učinio.

Njegova ogromna kurčina klizila je ka mom grlu. Uhvatio me je za glavu i polako ga uvlačio u moja usta. Svaku njegovu žilu sam osetio u ustima. Rukom sam mu stiskao muda koja su bila tvrda.

Helen i Livija su mu prišle, mazile su mu mišićavo telo, pa su čučnule iza njega, ljubeći mu guzove i čmar. Sada sam već imao ogromnu potrebu da jebem, a izgleda da je i Mark to želeo. Izvukao ga je iz mojih usta. Napravili smo mini predah. Popili smo malo šampanjca, ljubeći se svako sa svakim. Helen je otvorila pakovanje kondoma, pružajući Liviji jedan koji je navukla na Markov kurac, posle čega je ona kleknula na krevet trćeći svoju čvrstu guzu.

Mark joj je prišao i malo je protrljao kitom po usminama. Pica joj se odmah rascvetala primajući ga u sebe. Prodirao je polako. Meni je Helen kondom navukla usnama, malo ga pušila, a onda me srušila na krevet, opkoračila i nabila se na moj kurac koji je najzad dočekao jebačinu. Od samog početka je žestoko skakala po mojoj kiti. Ruke su mi bile na njenim sisama koje sam gnječio štipajući bradavice…

Mark je sve brže prodirao u Liviju, što je ona propratila glasnim uzdasima. Ponekad bi ga izvadio iz nje, trljao ga glavićem po klići i usminama i vraćao ga nazad uvlačeći ga do kraja.

Helen je sišla sa mog kurca. Čučnula je iznad moje glave da joj ližem pičku. Imala je pravi biser među nogama. Pička joj je bila skroz otvorena, prošarana kapljicama njenih sokova koje sam jezikom pokupio. Primetio sam da joj je čmar dobro razrađen.

Lizao sam joj nabrekli klitoris pomažući se prstom. Livija je doživela snažan orgazam koji je bio propraćen vriskom.

Srušila se na krevet sva zadihana. Mark ju je okrenuo na leđa, šireći joj noge. Spustio je glavu između nogu i počeo da je liže. Sokovi iz Helenine pice sve su više kvasile moje lice. Sisao sam joj kliću, a dva prsta sam joj uvlačio u picu. Bila je sve bliža orgazmu, a samim tim je bila i glasnija. Primetio sam kako joj telo sve više drhti i kako joj se pica grči. Izvukao sam prste iz nje. Svršavala je na mojoj faci trljajući pičku po mom nosu i ustima.

Čim je malo došla sebi, legla je na bok okrenuta prema Liviji ljubeći joj sise… Namestio sam se iza Helen, malo joj podigao nogu i počeo da prodirem u nju. Tucao sam je lagano i sa uživanjem dok je ona palacala jezikom po Livijinim bradavicama.

– Sad si spremna za dva kurca koja će te rasturiti. – rekao je pošto je dobro ovlažio oba Livijina otvora.
– Nikada nisam imala dva kurca u sebi. – prokomentarisala je Livija veselo.
– E pa onda ne znas šta si propustila! – dodala je Helen.

Livija je ustala, da bi Mark legao na leđa. Opkoračila ga i sela mu na kitu lagano ga uvlačeći u svoju picu. Mark mi je rekao da joj priđem otpozadi i da joj ga zavučem u čmar. Izvukao sam ga iz Helenine pice i učinio kako je Mark rekao.

Prišao sam Liviji. Sagnula se i tada sam mogao bez problema da joj uđem u čmar koji je zaista bio dobro podmazan od Markove pljuvačke i njenih sokova. Helen je za to vreme mazila svoju picu trljajući prstom po klitorisu.

Osetio sam Markov kurac. Jebao sam Liviju polako dok je ona bržim tempom primala Markov kurac u picu. Stenjala je i dahtala govoreći: – Kako je ovo dobro!

Vikend u Budimpešti, II deo Swingerski sastanak

Kad je usporila tempo, onda sam ja ubrzao. Razvaljivao sam joj čmar udarajući je dlanom po guzovima. Tako smo se u par navrata menjali, sve dok nije doživela orgazam posle kojeg par minuta nije mogla da dođe sebi.

Izvadio sam ga iz njene guze, pa je sišla sa Marka. Helen je to jedva dočekala, pa je ona sada zajahala Marka, tražeći da i nju jebemo obojica. Lako sam joj ušao u čmar i odmah žestoko prionuo na posao. Ulazio sam u nju do kraja.

Kurčevi su nam se sudarali

Livija nas je posmatrala još uvek zadihana, a ruka joj je bila između nogu. U sobi se čulo lupanje naših kita, stenjanje i dahtanje. Pod naletima naših kita, Helen je ubrzo svršila. Nastavio sam je jebati istom žestinom. Prijalo mi je u njenom čmaru i želeo sam što duže da ostanem u njemu. Počela se i ona pomerati na Markovoj kiti.

Još malo sam uživao u Heleninom čmaru, a onda sam ga izvadio i prišao mojoj Liviji. Klečeći ispred nje, uhvatio sam je za noge, podigao na sebe, usmerio kurac u njenu picu i ušao u nju. Tucao sam je brzo i plitko sa po kojim ubodom do kraja.

Helen je sišla sa Markove kite, skinula mu kondom i spustila svoje usne na kurac. Progutala ga je do kraja. Pušila ga je par minuta, a onda se natrćila i čekala da joj ga Mark stavi u picu. Ovog puta nije navlačio kondom. Namestio se iza nje i sjurio joj ga duboko u vaginu.

Držao ju je za bokove i jebao je sa dubokim ubodima. Odjednom je Mark zaurlo iz sveg glasa. Pogledali smo prema njemu i shvatili da svršava u Helen. Telo mu se treslo. Kad se primirio, izvukao ga je iz Helen, a ona je odmah svoju pičku namestila iznad Livijine glave. Markova sperma kapala je po njenom licu.

Vikend u Budimpešti, II deo Swingerski sastanak

Livija je zdušno počela da liže Heleninu picu. Ja sam još pumpao Livijinu picu, a Mark je otišao u kupatilo da se osveži. Helen je ubrzo doživela orgazam i iscrpljena legla pored nas.

Uskoro je i Livija doživela novi vrhunac. Legao sam između njih dve, svukao kondom i rekao da sam sad je na redu za svršavanje, pa neka prionu na posao.

Helen ga je odmah uzela u ruku i počela drkati, pa su obe svoje glave spustile između mojih nogu. Usledilo je lizanje, sisanje, pušenje na smenu, stiskanje muda…

Vikend u Budimpešti, II deo Swingerski sastanak

Kurac mi je bio utrnut. Mark je sedeo na drugom kraju kreveta, pio šampanjac i odmarao blenući u nas. Kurac mu je bio omlitaveo. Najzad, počeo sam obilno da svršavam. Prskao sam im u usta, polivao po licima. Iscedile su ga do poslednje kapi, pa su se počele ljubiti. I Mark im se pridružio.

Bilo je već negde pred zoru. Kad smo se izduvali, zahvalili smo se na ovom divnom druženju i rastali smo se uz nadu da ćemo se jednog dana ponovo sresti. Vratili smo se u naš apartman, i onako iscrpljeni odmah smo legli i zaspali. Negde oko devet ujutru smo se probudili, spremili se i otišli na doručak. Uslužio nas je isti konobar od juče. Nasmejano nas je upitao kako smo proveli jučerašnji dan. Namignuo nam je i rekao da nam mora otkriti tajnu: juče nam je stavio u hranu jedan moćan afrodizijak, ali nije hteo da otkrije šta je u pitanju.

Posle doručka smo se vratili u apartman, spakovali stvari, pa smo krenuli nazad kući jer je ovaj swingerski sastanak bio gotov. Nastavio sam da se viđam sa Livijom, a to se pretvorilo u jednu lepu vezu. Nakon dva meseca, Livija mi je saopštila da je trudna. Bio sam presrećan! Uskoro smo se venčali, i imali ćerkicu najlepšu na svetu. Mark i Helen su nakon našeg susreta dobili sina.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x