Naredila mi je da joj ližem i štikle i stopala u najlonkama

Registrovani korisnici ne vide reklame

Kao student u 20 –i nekoj godini doselio sam se u jedan stan u Bg-u. Naime, radilo se o jednosobnom stanu, ali dosta povoljnom. Sve je bilo odlično, dobra lokacija, pristojan namestaj, i korektne kako gazde tako i komšije. Započeo sam tu život i sve se odvijalo normalno.

Međutm, ubrzo sam počeo primećivati da se u stanu iznad mene često čuje hod u štiklima, ali i još neki neobični zvukovi. Zgrada je bila novija gradnja, tanki zidovi, znate kako to ide danas… Iako mi to nije smetalo, moram priznati da me je intrigiralo i budilo mi radoznalost. Odmah na početku ću napomenuti da sam neko ko je fetišista, ljubitelj štikli, najlonki, ženskih nogu i stopala. Nisam klasični sub, pogotovo ne rob, BDSM me tad nije toliko privlačio, ali hulahopke, najlonke, samostojeće čarape… sve začinjeno štiklama, oduvek! Još od malih nogu to su bile moje fanazije, moja interesovanja i moji motivansi. Ne mogu da se ne prisetim kad sam se igrao pod stolom kao klinac, kada kevi dođu prijateljice i komšinice, ah ta stopala u najlonkama… Ali vratiću se na svoju priču.

Kao što pomenuh, čuo sam zvukove štikli, i jednostavno nisam mogao da se otmem utisku da osoba koja živi iznad mene, jako često hoda u štiklama. Ali šta je tu je, navikao sam se na to, i sve mi je to postalo standardni deo svakodnevnice.

Jednog dana kada sam izlazio iz stana, u hodniku iznad začuo sam zaključavanje vrata, a par trenutaka zatim, hod niz stepenice koji je imao karakterističan zvuk i odjek štikli. U momentu su mi prošle 2 stvari kroz glavu: kao prvo, sačekao sam da vidim kakva je cica u pitanju, predosetio sam neku napucanu ribu, a kao drugo, pomislio sam da je vrlo verovatno to ta komšinica iznad mene.dama sa prekrštenim nogama u najlonkama

Nakon par trenuaka, na stepeništu par metara iznad mene ukazala se rasna crnka u crnom krznenom kaputu, crnim sunčanicama, i crnim klasičnim čizmama na štiklu. Bio sam malo je reći oduševljen. Riba imeđu 40 i 50 godia, što bi naši rekli – milfara, prepička ili jednostavno – avion. Hodala je polako, samouvereno, polu-manekenski, ali je imala veoma elegantan hod. Zagledao sam se u nju, a najviše sam se zabuljio u njene čizme, dok su samouvereno, hrabro, kraljevski, prelazilie sa stepenika na stepenik.

Ona je to apsolutno mogla primtiti, nije me bilo briga. Rekla je:
– Dobar dan – odogovorio sam:
– Dobar dan, dobar dan.

Tu je se desila prva situacija koja me pomalo šokirala. Stala je ispred mene, okrenuala nogu u stranu, i imam osećaj kao da je želela reći „eto, nagledaj se”. Ne mogu reći da nisam bio zbunjen pa sam više reda radi rekao:
– Vi živite iznad? – Ona je pomalo arogantno, samouvereno, ali istovremeno i kulturno i elegantno, odgovorila:
– Da, ako misliš na stan iznad. – Nakon toga sam nastavio:
– Ja sam ovde novi, tj. nedavno sam se doselio, te sam se pretpostavio…
– Ja sam Magda, drago mi je! – potom je prokomentarisala – drago mi je što smo se upoznali, sada žurim – i nastavila. Ja sam malo sačekao jer nisam želeo da je pratim, međutim bio sam oduševljen sa tim šarmom, tom harizmom, tom dugom crnom kosom, jebozovnom bojom glasa, na kraju tim damskim ali seksipilnim stajlingom.

žena navlačči najlonke i miluje nogu

Prošlo je neko vreme, a ja sam često razmišljao o komšinici Magdi kada bih začuo hod štikli iznad u stanu. Iskreno, nije mi bilo jasno zašto stalno hoda u štiklama, baš po ceo dan, ali definitivno sam shvatio da ih ne izuva.

U jednom trenutku me je povukla neka čudna radoznalost. Odlučio sam da joj pokucam na vrata, pod izgovorom da mi je nestalo bibera i da je pitam ima li malo za pozajmiti. Iskreno, želeo sam da vidim o čemu se radi; ta žena i taj stan bili su mi pod velom misterije.

Otišao sam gore, pokucao, pozvonio par puta, čekao 2 do 3 minuta. Iako sam bio siguran da je tu, ipak nije otvarala. Shvatio sam poruku i zaputio se nazad dole u svoj stan. Nakom 10 minuta, neko je pozvonio na moja vrata. Izašao sam da vidim ko je, odmah otvorio, kad ono: bum – ona, moja komšinica Magda.

– Dobro veče komšija. Malo pre ste mi zvonili, virila sam kroz špijunku, videla Vas, ali bila sam tek iz kupaila, pa nisam htela da otvorim dok se ne spremim…

Bila jeo obučena u crne pantole na peglu, elegantne, sako i crnu majicu sa blagm dekolteom. Isfrizirana, našminkana, mirisala na neki parfem. I na kraju, imala je na sebi crne sjajne cipele sa štiklom, iz kojih je izvirivala noga u crnim najilonkama. Iskreno, za moj ukus, top izdanje. Zablenuo sam u nju i nakon par sekundi odgovorio:
– Dobro veče, da jesam, želite li ući?

Prstala je, odmah ušla, nije ni ponudila da se izuje

Ponašala se dosta samouvereno. Ja sam iskreno i zaboravio zbog čega sam gore išao, pa sam je pomalo zbunjen upitao kojim dobrom, a ona je rekla:
– Želela sam da vidim šta ti je trebalo. – Ja sam se dozvao razumu pa rekao:
– Trebalo mi je malo bibera da začinim supu. Inače ne mogu bez njega, a mrzelo me da idem pet ulica do marketa. – Vešto i hladnokrvno se okrenula oko sebe, i pitala:
– A gde ti je supa? – Veoma brzo je preuzela kontrolu nad situacijom, bilo joj je jasno da nisam bio zbog bibera. Sedela je tako zavaljena u fotelji, hlače su joj se zadigle iznad članaka, blještala je predivna noga tj. gornij deo stopala u prelepim smeđim, veoma kvalitetnim hulahopkama. Počeo je da mi drhti grkljan i glas od tog prizora. Počele su reakcije; ona je prekrstla noge, i taj deo noge sa prelepom crnom cipelom na štiklu je bio u prvom planu.

ženske noge u najlonkama i cipelama sa otvorenim prstima

Nisam mogao da na trenutak ne zumiram i centriram se u taj prizor, prizor ravan fantaziji. Nakon toga, očigledno primetivši moje očigledne reakcije, prokomentarisala je kroz blagi osmeh:
– Budi iskren, komšija.

U mometu sam se i napalio i opustio, te sam bio u fazonu – zabole me. Bila mi je ta žena sumnjiva, ali imao sa dobar predosećaj, i pretpostavljam da nije došla baš slučajno tako napucana. Odlučio sam da odgovorim malo ljutito i ishitreno.

– Ako već želite iskrenost, reći ću Vam. Čujem Vas stalno kako hodate u štiklama, to me je intrigiralo, pa sam želeo da vidim… – i tu sam zakočio. – Naime… interesovalo me je to. – Mislio sam da sam pukao i uprskao, ali njoj je to bilo dovoljno. Odgovorila mi je:
– Haha, to su moje nanulice. Da, ova zgrada je dosta akustična, sve se čuje. Reci mi je li ti to smeta? – te je napravila krug u vazduhu sa svjojm cpelomu koju sam se trudio da što diskretnije gledam. Odgovorio sam joj:
– Ne, ne smeta, šta više, drago mi je to čuti. – Ona se nasmijala, pa je odgovorila:
– Pa zašto si onda dolazio zbog toga?

Tu ja u momentu zakujem i progutam knedlu. Iskreno, nije mi bilo jasno zbog čega me to pita, ali plašilo me je da se nalazim u bezizlaznoj situaciji. Pitala me je ponovo:
– Reci mi iskreno, zašto si bio gore ispred mojih vrata i nekoliko minuta lupao – to već pita strogim tonom. Odlučio sam da budem iskren, pa kud puklo da puklo:
– Pa znate ja volim štikle, najlonke, hulahopke, pa i nanule. Želeo sam da Vas, pod izgovorom traženja bibera, samo vidim.

rob liže gospodarici štikle u najlonkama

U tom trenutku nisam mogao verovati da sam to izgovorio. Mislio sam da će da pukne od smeha, međutim rekla je krato i jasno:
– Dođi. – Ja sam upitao:
– Gde?
– Dođi ovamo!

Odlučio sam ali i želeo da je poslušam. Prišao sam joj.

Rekla je:
Klekni!

Ranije nisam imao iskustva sa ovim, ali sama pomisao da ću se naći u velikoj blizini njene predivne noge u štiklama i hulahopkama me je savladala, te sam to i uradio. Primakla mi je štiklu polako licu, imao sam predivan i očaravajući pogled na njenu nogu i vrh cipele sa nekim prelepim sjajnim detaljem, elegantna gospođa u hulahopkama i njena cipela su moj kurac digle na najviši nivo.

– ‘Ajde polako mi liži cipelu. – Tu sam se već malo sjebao, ali nije bilo nazad. Počeo sam polako da joj ližem vrh cipele, i da se penjem gore. – Stani, ne prelazi na čarapu nego liži cipelu!

Poslušao sam, jeste, bio sam napaljen, ali istovremeno sam uživao u njenom naređenju i njenoj cipeli. Lizao sam joj cipelu polako, uživao sam i drhtao.

gospodarica mu drka stopalima u najlonkama i on svršava

Nakon minute prekrstila je noge, pa mi je naredila da isto tako ližem drugu. Lizao sam i drugu po njenom naređenju. U jendom momentu podigla je obe noge, i gnječila mi je lice cipelama, a potom mi ih trpala u usta. Nisam mogao verovati da u takvom nečemu uživam. Onda mi je rekla, nakon što je spustila cipele na pod i opet prekrstila noge:
– Sad liži čarape, ali prvo mi skini cipele, ustima!

Polako sam joj skinuo cipelu, još jednom olizao, a onda sam počeo da ližem prelepa stopala u hulahopkama sa podebljanjem na prstima. Lizao sam prste, gornji deo stopala, dno stopala, i na jednoj i drugoj nozi. Uživao sam u njenim čarapama i njihovom mirisu i okusu. Najlon je samo lagano šuštao pod mojim jezikom.

Počela je da mi trpa prste u usta, cela njena noga je bila u mojim ustima, sisao sam je kao ogromni sladoled. Onda sam prešao na drugu nogu koja je bila na podu, sve isto. Sedela je prekrštenih nogu a ja sam joj grckao, njuškao i lizao stopala u smeđim hulahopkama vrhunskog kvaliteta. Nikad u životu nisam bio srećniji, zadovoljniji i napaljeniji. Rekla mi je da joj krenem jezikom prema gore, podigla je hlače, i rekla da joj ližem članak. Ljubio sam ga i lizao, i u momentu osetio da moram da svršim.

Počeo sam de je molim da to i urdaim, rekla je da legnem na pod. Legao sam, oslobodila mi je kurac, i počela stopalom da ga lagano masira dok mi je drugo stopalo stavila na lice… Svršio sam u valovima!!!

on svršava po njenim stopalima u najlonkama

Ako želite nastavak, može komentar, poz.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x