Dama sa „onim ekstra”

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bio je petak, prije nekih 4 ili 5 godina. Kopenhagen ljeti. Završio sam sa poslom i požurio kući. Imao sam dogovor sa drugom da se zapijemo to veče. Kod kuće sam nešto pojeo, istuširao se i spremio. Odlučio sam pješke otići do grada. Lagana šetnja do centra me je oraspoložila.

Taman kada sam stigao do centra zvoni telefon i drug mi otkazuje sastanak. Naveo je neki razlog kojeg se i ne sjećam više. Jbg, šta da se radi. Krenem prema dijelu centra gdje se nalaze gay barovi i klubovi. Mislim – hajde da se ipak ja proveselim. Petak je. I tako prolazim pored jednog šminkerskog gay kafića u kojem su cijene malo je reći previsoke, i zvoni mi telefon. Zove me drug izvinjava se, bla bla… U tom trenutku pored mene prolazi jedna dama. Visoka, vitka, nosi suknju ispod koljena, bluzu, jaknicu i ljetne sandalice. Kako prolazi pored mene vidim da je u pitanju trans. Nasmiješim se, a i ona meni.

Pratio sam je pogledom dok nije ušla u to šminkersko mjesto. Na brzinu završim razgovor i bez razmišljanja uđem u kafić. Dama je sjela za šank. Mislim da je u pedesetim godinama. Ima duge, lijepo izvajane noge. Sandalice su bijele, što se divno slaže sa crvenim lakom na nožnim prstima. Naručila je šampanjac i otpila gutljaj. Stao sam par metara udaljen od nje i naručio viski. Laganim pokretom ruke sam nazdravio, a ona uzvratila. Popio sam piće, naručio još jedno i rekao konobaru da dami odnese šampanjac. Ona se lagano nasmiješila i čašom mi pokazala da je mjesto pored nje slobodno. Brzo sam se premjestio i predstavio se.

tip devojku dodiruje po nogama

– Pravo je zadovoljstvo sresti jednu tako lijepu i otmjenu damu – komplimentirao sam joj.
– Hvala šećeru. Ja sam Klaudija – rekla je nježnim tihim glasom. Pričali smo kao da se poznajemo dugo vremena. Šalili se, komentarisali gay mjesta u Kopenhagenu i vrijeme je brzo prolazilo. – Izašla sam samo na piće večeras. Nisam mislila da ću upoznati nekog zanimljivog večeras – rekla je.
– Nikad se ne zna – odgovorio sam i stavio ruku na njenu. Nije se pomakla, samo se zadovoljno nasmiješila. Gledala me dubokim smeđim očima i čekala na moj potez. Blago sam je uhvatio za rame i pomilovao po gornjem dijelu ruke. Prijalo joj je. Nagnuo sam se kao da joj nešto šapnem i poljubio u vrat. Uzdahnula je i namjestila se da imam više prostora da je poljubim. Kada sam je poljubio drugi put počela je da prede poput mačke.
– Znaš ovo ne radim često, ali da skratim: hoćeš li da odemo kod mene i popijemo još jedno piće? – pitala me je i odgovorio sam da idemo. Kada smo izašli uhvatila me je ispod ruke i šetali smo kao dugogodišnji par. Lagani ljetni povjetarac je bio baš prijatan. – Znaš, nemam običaj da zovem toliko mlađe muškarce kući. Obično preferiram muškarce mojih godina – rekla mi je.
– Nisam ja toliko mlađi. Možda 5 ili 6 godina. Meni je 44 – rekao sam. Ona se nasmijala i rekla da ima 62 godine. Rekao sam joj da je to nemoguće i da nikad ne bih pomislio da ima godinu preko 50. Nasmiješila se i poljubila me u obraz.

Nakon par minuta je skrenula u jedan uski mračni prolaz između dvije zgrade koji je bio u obliku slova „L” i završavao se zidom. Naslonila se na zid leđima i rekla:
– Nikad ne vodim kući nikoga dok ne vidim da me istinski želi, a ne samo da prazni svoja jaja u meni.

lik transici puši kurac u haustoru

Poljubio sam je u usta. Prvo nježno, pa zatim gurnuo jezik u njena usta. Prihvatila je poljubac i uhvatila me za ramena. Nakon što smo se ljubili par minuta, gurnula me je prema dole dok se nisam našao u visini njenih prepona. Zadigla je suknju i izvadila svoj kurac koji nisam mogao vjerovati da je mogla sakriti među nogama. Bio je to jako debeo kurac veličine oko 18 cm. Navukla je kožicu i otkrila veliki ljubičasti glavić okupan u predsjemenoj tečnosti.

Navukla je kožicu nekoliko puta i kurac joj je postao potpuno tvrd. Sklonila je svoje ruke, a ja sam stavio svoje na njega. Polizao sam glavić i polako nadrkavao kurac. Ona je tiho uzdahnula i mazila me po kosi. Počeo sam da joj ližem kurac i mazim jaja. Nabijao sam se na kurac i želio da ga potpuno progutam. Ona je to osjetila i uhvatila me za glavu i počela da me jebe u usta. Kurac mi je utjerala u grlo i oči su mi se ispunile suzama. Ali, kurac nisam ispuštao dok nisam osjetio da je cijeli u mom grlu.

Odjednom je počela da se grči i trese i znao sam da je blizu. Izvadio sam pola kurca iz usta i počeo da pušim i drkam jednom rukom, a drugom da mazim jaja. Tiho je kriknula i počela da svršava. Prvi mlaz je bio ogroman, a zatim drugi, pa treći. Progutao sam sve i onda joj oblizao kurac koji je ona vratila u gaćice. Podigao sam se i poljubio je u usta. Izgledala je jako sretna.

– Izvini što sam brzo svršila, ali tako mi je uvijek prvi put – rekla je i nastavili smo se ljubiti. Onda smo zaustavili taxi i brzo stigli u njen stan. Bio je to veliki trosobni stan u potkrovlju jedne stare zgrade. Ušli smo u dnevni boravak. Nasula nam je šampanjac i nazdravili smo i otpili po gutljaj, a onda sam je poljubio.

muškarac drugome guta spermu na javnom mestu

Skinuo sam joj jaknicu, a zatim i bluzu. Njene grudi su bile savršene. Nešto veće, sa dugačkim bradavicama. Skinuo sam grudnjak i pomilovao je po grudima.

– Malo hormoni, a malo hirurgija – zadovoljno je rekla. Lizao sam joj i grickao bradavice, a ona se uvijala. Nisam ni osjetio da je skinula suknju i sandale kada me gurnula na kauč. Svukla mi je majicu preko glave i počela da liže moje dlakave grudi i stomak.

Imala je jezik poput zmije…

U hipu mi je svukla i farmerke i čarape i bokserice. Kurac mi je bio uspravan odavno. Digla mi je noge u zrak i počela da mi liže jaja, a zatim se spustila na dupe. Bila je nevjerovatna. Lizala mi je dupe kao niko do tada. Gurala jezik unutra, a onda oblizivala cijelu rupicu, da bi se vratila na kurac koji je progutala odjednom. Pušila je kao mašina. Osjećao sam da ću da svršim, ali ona je prekinula pušenje i zamijenili smo mjesta na kauču. Naguzila se i po prvi put sam vidio tu veliku oblu guzu. Inače je dosta mršava i visoka, ali ima ono, što se kaže, crnačko dupe.

Počeo sam da je ljubim i istovremeno pljeskam po dupetu. Uživala je u mom tretmanu. Dupe sam joj lizao dugo, vlažio i onda gurnuo jedan prst, pa dva. Bila je dosta razrađena, što sam i očekivao. Nisam mogao više da izdržim i krenuo sam po farmerkama da kopam kondom, ali je ona rekla da više voli bez i da samo pljunem i ne koristim kremu jer voli da ga osjeti. Tako sam i uradio. Pljunuo sam na kurac, razmazao i naslonio na njen čmar i gurnuo jako.

Uletio je bez otpora odmah do jaja. Ona je ciknula i počela da se nabija odmah. Stisnuo sam je za bokove i počeo da je jebem. Jako i duboko. Uhvatili smo dobar ritam u kojem sam ja nabijao, a ona odgovarala svojim pokretima.

jebanje transice u guzu

Nažalost, nije dugo trajalo jer sam već bio previše napaljen i uz njene i moje krike sam joj svršio unutra i legao na pod. Legla je na mene sa zadovoljnim smješkom.

– Idemo se tuširati – rekla je i uzela me za ruku i povela u kupatilo. Ljubili smo se, mazili, milovali, nadraživali i istuširali se.

Onako goli smo otišli u spavaću sobu i legli na krevet. Počela je da mi draška jaja dugim noktima i onda da lagano grebe kurac. Ubrzo sam reagovao na stimulaciju i kurac mi se ukrutio. Počela je da mi drka dugim laganim pokretima i kada je dosegao punu veličinu, legla je na leđa i raširila noge.

– Želim da svršim šećeru.

Stavio sam joj noge na svoja ramena i žestoko nabio kurac do jaja. Kako sam počeo da je jebem, kurac joj je počeo rasti i odmah je počela da izlazi predsjemena tečnost. Prizor tog velikog kurca koji balavi od mog jebanja me je jako napalio i jebao sam je kao nikad nikog. Uvrtao sam joj bradavice i lizao stopala dok sam je jebao, a ona je stenjala, jaukala, dahtala i onda, nakon što sam ubrzao ritam, počela da vrišti i da se grči. Znao sam da će da svrši, pa sam navalio još jače i nakon par sekundi je svršila. Prvi mlaz joj je pao od obraza do ramena, drugi po vratu, a treći do desnoj sisi. Počela je da sebi drka i iscijedila pravu lokvu sebi na stomak. Taj prizor je i mene poslao na ivicu i uz glasak urlik sam svršio u nju i samo se prevalio preko nje, razmazujući njenu spermu po nama. Ljubili smo se i milovali i tako zaspali.

jebanje transice i svršavanje po stomaku

Probudilo me sunce ujutro i kad sam otvorio oči vidio sam je golu kako leži na leđima, a kurac joj je poludignut. Nisam mogao da odolim i počeo sam da ga pušim. Ubrzo se skroz digao.

– Hvala na divnom buđenju – rekla je i mazila me je po kosi dok sam joj obrađivao kurac.

Kada se lijepo navlažio od moje pljuvačke, pljunuo sam sebi na ruku i namazao moju rupicu i polako sjeo na njen kurac. Uhvatila me je za butine i gledala me u oči dok sam se spuštao na njen kurac. Malo je bolilo ispočetka, ali sam se nakon par minuta našao nabijen na cijeli taj divni debeli kurac. Počeo sam da jašem, a moj kurac se našao u njenim rukama. Navlačila me jako i osjetio sam da sam pred svršavanjem.

– Blizu sam – rekao sam, a ona je rekla kako će i ona svaki čas. Počeo sam jače da se nabijam na kurac i osjetio kako mi kurac dira prostatu i da počinjem da gorim. Orgazam sam osjetio iz nožnih prstiju i uz urlik svršio po njenim grudima. Ona se počela nabijati odozdo u mene i nakon 3-4 minute, uz već dobro poznato grčenje, ispraznila se u mene.

Ostao sam nabijen na njen kurac dugo dok smo se ljubili. Na sekund sam pomislio šta bi se desilo da me drug nije izradio…

shemale prislonila kurac na njegovo dupe

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

uh, trans dama, najbolje!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x